Elämää suurempi vaihtarikokemus

Jotain ihan muuta

Öhömöhöm28.12.2014 21:41 4 SULJE
Olin muutaman kuukauden jenkeissä vaihdossa ja se oli yhtä helevetin piinaa alusta loppuun. Perheet oli köyhiä eikä niillä ollut varaa viedä minua yhtään mihinkään. Kävin ekan perheen pojan kanssa 7/11:ssä. Vähän kyllä pelotti kun hostveli kertoi, että häntä oli puukotettu joskus sinne kävellessään.
Sit kun mut siirrettiin toiseen perheeseen niin matkalla sinne näin vähän maisemiakin, joista lähetin kuvia äidille. Toisen perheen isä oli täyshullu, mut ennen kun mut siirrettiin kolmanteen perheeseen ni mun kännykkä ryöstettiin ja ai niin sillä aidatulla alueella ehdin vielä nähdä kun swat tiimi tuli ja piiritti naapuriasunnon, jonne joku hullu oli linnoittautunut.
Tutustuin kyllä ekassa koulussa kivoihin tyttöihin, joita tuli kyllä ikävä kun ne sit jäi sinne kauas kun mua heiteltiin ympäriinsä. Ja ne muut vaihtaritkin, joita myös olinuhkailtu kotiinlähetyämisillä ja kaikel.
No sit kolmannes perheesskin ehdin kokea sellase aamun kun joku paukutti ovea ja huuti nii ,ettei hostisä uskaltanu mennä ulos ja viedä mua kouluun. Mutta siinä poliiseja odotellessa hostisä hommaskin veljensä hakee mut kouluun ja mun piti siis juosta ulos talosta sinne autoon vaikkei hostisä ite olis uskaltautunut ulos.
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Utelias1128.12.2014 21:48 1 SULJE
Mikä oli järjestö, joka hoiti "näin vakuuttavasti" asioitasi..??
VASTAA
Ilmoita asiaton viesti
Olipa kivaa28.12.2014 22:00 2 SULJE
Ai nii ja sit kun mut oli päätetty lähettää kotiin ( äiti oli vissin vähän liikaa ihmetellyt tätä touhua), niin joku äijä järjestön päämajasta tuli ja yritti saada mut allekirjottaa jotai papereita ja halus viedä mut syömään ja sen jälkeen hotelliin. No äiti sano, etten tee sen kans noista mitään, mut sit kuitenkin mun piti mennä ostaa matkalaukkuu sen kans. Ja sillä matkalla se tyyppi melkein ajoi kolarin.
Sit mut käskettiinkin yhtäkkiä pakkaamaan ja olis pitäny taas mennä sen kyytiin, mutta sain hostisän ajamaan mut sinne hotelliin. Tossa välissä äiti ja Danielle oli soittaneet poliisit, mutta ei ne mitään voineet kun se järjestön tyyppi oli valehdellut niille kaikkee musta.
No sithän se järjestön tyyppi kutsui poliisit seuraavana päivänä ja se sheriffi sano mulle, että joko mä lähden sen tyypin kanssa lentokentälle tai se vie mut vankilaan.

4

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rahat veks

      Järjestöt hankkivat allekirjoituksia nuorilta vaihtareilta eri painostuskeinoja hyväksi käyttäen (esim. uhkailemalla kotiin lähdöllä). Vaihtareita vaaditaan allekirjoituksella tunnustamaan ties mitä. Osalle ei edes näytetä paperia, vaan vaaditaan nimeä alle kotiinlähdön uhalla.
      Näin valmistellaan ja varmistellaan asetelma, jossa vaihtarijärjestö voi (mielestään) erottaa vaihtarin ja lähettää kotiin. Takana tietenkin päämäärä päästä eroon ongelmista ja kenties uuden perheen etsimisestä, mutta pitää vaihto-oppilaan perheen maksamat rahat.

    • Justjoo76

      Onks tää joku provo????

      • Truth

        Ei ole. Perehdy asioihin, jos epäilet!
        Tieto tuo tuskaa, mutta kannattaa ottaa asioista selvää!!
        Aloita vaikka sivuilta CSFES...


      • Äitikarrhu

        LOL! Sinänsä huvittavaa, että tuota lapseni kokemaa joku luulee provoksi!
        Mutta ei se provo ole vaan sellaiset oli "elämän paras vuosi"-kokemuksensa ja minä äitinä ja koko perhe siinä kanssa rinnalla jouduimme elämään tuon painajaisen!

        Siinä ei paljon muiden hyvin onnistuneet vaihtovuodet vaikuta vaan haluan TODELLAKIN informoida muita!

        Varsinkin kun aloin ottaa selvää asioista ja tajusin, että tämä on ihan normitoimintaa vaihtari"järjestöissä"!

        Kukaan NORMAALI äiti tai ihminen ei hyväksy niitä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe