Mitä mieltä lestadiolaisista

dhjlkg

Aivan älytöntä että niillä on vähintään kymmenen lasta kun ei saa käyttää ehkäsyä. Maailmassa on muutenki tarpeeksi ihmisiä, niin ei niittenkään tartte ihan tolkuttomasti lisääntyä. Mitwn niill rahatkin riittää siihen touhuun kun naiset on koko ajan äitiyslomalla. Sitten toinen juttu, että ne ei saa kattoo televisiota, mutta tietokonetta kyllä saa käyttää, vaikka netti on täynnä ties mitä, pornoa ynnä muuta. Miksi tytöt ei myöskään saa meikata? En ymmärrä.

14

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lestadiolaiset luulevat olevansa muita parempia, vaikka eivät ole. Koulussa luokkani ilkeimät oppilaat olivat lestoja. Älytön lisääntyminen on syntiä muuta luontoa kohtaan. Lisäksi itsekeskeisyyttä voidaan myöskin pitää syntinä, joten he ovat oikeastaan syntisempiä kuin muut. Ajattelevat vain omaa etuaan. Joutaisivat helvettiin koko paska.

      • Mick Jagger

        Suhteellisen raju arvostelu heidän kaltaisistaan. Oman luokkani lestadiolaiset ovat yllättävän mukavia. Itsekään en toki tajua tätä "emme saa estää elämää jonka Jumala on tarkoittanut syntyväksi" juttua.


    • morso1997

      No en tunne yhtään lestaa joten en voi oikein mitään sanoa mutta aika älyttömältä tuo touhu vaikuttaa.

    • Siiliö

      Eipä tuossa minun mielestäni ole paskan vertaa järkeä, mutta kukin uskoo, mihin tahtoo. Tämä planeetta on menetetty joka tapauksessa. Jos valtaosa ihmisistä ei katoa, käytämme luonnonvarat nopeasti loppuun. Olisihan se tietysti reilua, jos kaikki yrittäisivät säästää maata ja tehdä mahdollisimman vähän lapsia, mutta ketään ei saisi tuomita uskontonsa takia, oli tämä uskonto kuinka paska tahansa.

    • Lestadiolaisten tolkuton lisääntyminen erityisesti on tuomittavaa. Sama pätee myös katolilaisiin, koska eiväthän hekään saisi ehkäisyä käyttää. Muutenkin kyllä on aika älytöntä, että ei saa esim. televisiota katsoa jne.

    • "...Kyllä kai niitä kakaroita jää auton alle, kun nelivuotias pistetään ulos vahtimaan kaksivuotiasta ja vanhemmat vaa tekevät sisällä lisää pentuja..."
      -Aiheeseen liittyvä kuulemani kommentti.

      Lestadiolaiset ovat hämärää sakkia, anteeksi nyt vain. Listaan jotain juttuja:
      -Tehdään valtavasti kakaroita. Tosin maapallon ylikansoittuminen ei ole top10 listalla tätä tuomitessani vaan se, että naiset eivät monesti jaksa edes tehdä niin vitusti niitä kakaroita ja pennut sitten ovat ilman kasvatusta eläneitä mulkvisteja, elleivät sitten ole syrjäytyneitä ja masentuneita tai hikipinkoja koulussa.
      -Ei saa katsoa TV:tä, mutta lapsilla voi toki olla älypuhelimet
      -Itketään, kun saadaan kokeesta 10- (kun siinä nyt oli se miinus)
      -Kohdellaan ei uskoon kuuluvia alentuvasti
      -Vanhoillisilla ei kuulemma saa olla verhoja ikkunoissa, koska "Jumalalta ei saa peittää mitään" He siis pitävät naapuriaan jumalana?
      -Lapset tuijottavat syyttävästi ja äärimmäisen epäluuloisesti viattomia ohikulkijoita.
      -Kukkahattuilu
      -No ainakin olen kuullut siihen suuntaan jotain, että pedofilia on yleistä.
      -Suviseurojen kokoontumispaikoilta kuulemma löydetään paljon käytetty kortsuja, joten se siitä hurskaudesta...

      Kuulostan nyt aika rasistiselta, mutten ymmärrä heidän logikkaansa. Okeis, ei sitten ehkäisyä käytetä, mutta onko pakko sitten nyrskyttää niin paljoa? >_

      • Siiliö

        "Okeis, ei sitten ehkäisyä käytetä, mutta onko pakko sitten nyrskyttää niin paljoa? >_


      • Siiliö kirjoitti:

        "Okeis, ei sitten ehkäisyä käytetä, mutta onko pakko sitten nyrskyttää niin paljoa? >_

        No sitten minua ihmetyttää naisten ajatusmaailma. Ilmeisesti heillä on vahva usko, kerta jaksavat oikeasti olla lähes jatkuvasti raskaana...

        Suoli24:n Oulu-palstalla (olen uteliaisuuttani käynyt useimpia maakuntani palstoja läpi) valitetaan muuten paljon sitä, että lestadiolaiset valtaavat Oulun ja koko Suomen... XD

        Mutta aikaisemmasta viestistä unohtui, että osa lestadiolaisista on toki mukaviakin, tuli liian jyrkästi tuo asia ilmaistua. Pitäisi jättää kommentointi järkevimmille. X)


      • kurpizza kirjoitti:

        No sitten minua ihmetyttää naisten ajatusmaailma. Ilmeisesti heillä on vahva usko, kerta jaksavat oikeasti olla lähes jatkuvasti raskaana...

        Suoli24:n Oulu-palstalla (olen uteliaisuuttani käynyt useimpia maakuntani palstoja läpi) valitetaan muuten paljon sitä, että lestadiolaiset valtaavat Oulun ja koko Suomen... XD

        Mutta aikaisemmasta viestistä unohtui, että osa lestadiolaisista on toki mukaviakin, tuli liian jyrkästi tuo asia ilmaistua. Pitäisi jättää kommentointi järkevimmille. X)

        Tässä tapauksessa Usko kirjoitetaan isolla alkukirjaimella ja se on aika vahva kaveri, ett'ei akat voi valita ovatko raskaana vai eivät :§)


    • markkari

      Lestadiolaisten usko todella pistää säälimään; niiltä ihmisiltä jää paljon paitsi. Mutta onneksi jotkut tajuavat erota siitä hommasta. Ateistit kukoistavat nykymaailmassa nimittäin

    • Mitä mieltä lestadiolaisista vai mitä mieltä heidän uskonnostaan? Vai mitä heidän perhekäsityksistään tai moraalikäsityksistään tai eksegetiikastaan?

      Kysyit, että mitä mieltä lestadiolaisista. No ihmisiä ovat. Eksegetiikkaan minulla voisi olla jotain sanottavaa, mutta mitä kritisoitavaa puhtaassa ihmisenä olemisessa on?

      Peskööt pyykkinsä kuinka haluavat.

      Kerrot, ettet ymmärrä. Kysymys onkin, että haluatko ymmärtää (vai haluatko lisäsyitä tuomita)?

      • Mjootota

        Mun mielestä lestadiolaiset on ihmisiä.
        Aika jyrkästi sanotaan että ne on hirveitä inhottavia itsekeskeisiä paskoja, mutta kyllä sellanen voi olla ihan ilman olematta lestadiolainen.
        Mun poikaystävä on lestadiolainen. Onhan se vähän jännää ku niillä ei ole telkkaria, mutta ei sen perhe hirveesti muuten meiän perheestä eroa. Paitsi, sillä on seittemän sisarusta. Mulla on kaksi. Nää ei saa tanssia, mutta silti ollaan tanssittu ja kuunneltu musiikkia. Ei ne kaikki ole sellasia "heitetään sut ulos jumalallisesta valtakunnastamme kun katsoit kaverisi luona telkkaria"- tyyppejä.
        Jotkut perheet kuulemma muistuttaa natseja, ihan varmasti näin, mutta on näitä natsifamilioita muissakin ku lestadiolaiten joukossa.
        Ehkäisyjuttu, no, mun mielestä kaikilla pitäis olla oikeus päättää omasta itsestään. Jos harrastetaan seksiä 16v, niin ei ne vanhemmatkaan varmaan toivo, että se lapsi on raskaana. Jotkut ei ees halua lapsia, mutta haluaa seksiä. Ja lapsihan siitä usein jossain vaiheessa tulee kun harrastetaan seksiä ilman ehkäisyä.


      • Anonyymi

        IHAN OIKEASTI JUURI NÄIN!!!!! FIKSUSTI PUHUTTU!!!


    • Anonyymi

      Mitä teillä on lestadiolaisia vastaan?? Tuohan on sama asia, että olisitte natseja ja vastustaisitte juutalaisuutta!!! Ajatelkaa niitä lestadiolaisia, jotka näitä palstoja lukee tai kokee kiusaamista oman uskontonsa takia!!! Ajatelkaa, jos te olisitte lestadiolaisia, miltä teistä tuntuisi, jos teidän uskontoa halveksuttaisiin??!!! Ihan sama minkä ikäisiä olette, mutta silti teidän ei tarvitse halveksua lestadiolaisuutta eikä mitään muutakaan uskontoa!!! Heidän tapansa ovat heidän tapojaan, eikä kukaan perusta teillekkään mitään suomi24 sivustoa, missä puhutaan paskaa jonkun Liisa-Jorman aamupalasta ja, että monta lasta hänellä on!! Naurettavaa käytöstä!!! Myöntäkää se itsellenne!!! MInulla on kokemusta lestadiolaisuudesta ja te ette selvästikkään tiedä mitään heidän tuntemuksistaan ja heidän tavoistaan!!! Puhutte muuten vain paskaa heistä ja oletatte vain kuulemanne mukaan!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 123
      3069
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      88
      2813
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2208
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      21
      1776
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe