ONE COIN - kryptovaluutta

instasignup

Terve,

One Coini on suomi24.fi:ssä jo jonkun verran saanut keskustelua aikaan. Keskustelu on lähinnä ollut hyvin hajanaista, joten ajattelin tuoda asiaa vähän paremmin esille.

Jokainen, joka on kiinnostunut lähtemään mukaan One Coiniin ja on halukas tekemään helppoa rahaa niin käyttäkää 55 minuuttia ajastanne katsomalla kattava webinar videopätkä youtubesta, jossa Suomen päästä One Coinin edustaja kertoo ytimekkäästi One Coinin idean ja sen tuomat mahdollisuudet käyttäjilleen.

Linkki/osoite videoon:
2014 12 15
www.youtube.com
Finnish webinar



Louhinta alkaa siis tammikuussa 2015 ja ennen sitä kun on mukana niin saa maksimaalisen hyödyn omaa sijotustaan vastaan. Eli vielä on hyvin aikaa.

Mukaan pääsee siis jo 130 euron sijoituksella, mutta valittavana on myös kalliimpia paketteja aina 5000 euroon asti. Eli lähes tulkoon jokaisella on mahdollisuus lähteä mukaan.

Jokainen, joka haluaa mukaan One Coiniin niin voi tehdä sen tämän osoitteen kautta: http://www.onecoin.eu/signup/instasignup

Tämän jälkeen käyttäjä saa itse valita haluamansa paketin.

Verkosto kasvaa tällä hetkellä vauhdilla, joten suosittelen jokaisen liittyjän olevan aktiivinen ja "markkinoimaan" One Coinia jälleen eteenpäin. Ja jokainen, joka katsoi videon niin ymmärtää varmasti minkä vuoksi - ja jos ei vielä katsonut niin suosittelen heti katsomaan!

Toivottavasti mukaan saadaan mahdollisimman paljon uusia innokkaita jäseniä! Vuodesta 2015 tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen One Coinin jäsenille!

6

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seuraava vaihe

      Aivan varmasti mielenkiintoinen. Varsinkin jos antaa heti aluksi jopa viisi tonnia näille leikkirahan tekijöille. Siinähän saa miettiä monta kertaa, mitä niistä takaisin saa.

      Bitcoinia sai sentään louhia ilmaiseksi, mutta hyvällä idealla on aina kehittäjänsä.

      • Jep.

        Ja ilmeisesti tuo mainostaja on pettynyt bitcoiniin, jonka ilosanomaa hän täällä ennen julisti. Se ei ollutkaan täydellinen, menetti arvoaan ja sitä pystyttiin varastamaan. Nyt on löydetty uusi jumala.


      • Ponzejanähty

        Onecoinissa kyseessä on klassinen Ponzi pyramidi rahankeruumalli. Rahaliikenne Gibraltarille, josta suurin osa rahoista siirretään samantien piiloon esim Sveitsiin. Konttoritoiminnot Bulgariassa, ja koko hallinnollinen tietokanta Aasiassa. Monimutkaisuus luotu jotta viranomaisten toimivalta saadaan maiden rajat ylitettäessä loppumaan, ja tehtyä onnistunut puhallus. Hölmöiltä rahat pois. Yrityksen toimintamalli on katsottava erittäin epäilyttäväksi, kun pitävät esillä ja paasaavat päätoimialamielikuvaa luodessaan tulevaisuuden valuutasta, mutta vetävätkin tarkemmin kyseltynä päänsä pensaaseen, kieltämällä olevansa kryptovaluuttayhtiö. Kun nämä jantterit laitetaan seinää vasten, ilmoittavatkin olevansa vain koulutuspakettien myyjiä.

        Kyseinen koulutuspaketti on arvoton, koska sen sisältö on ainoastaan kuinka houkutella lisää ihmisiä liittymään pyramidiin.

        Jokainen voi havaita että 5000 euron "Koulutuspaketti", on ainoastaan luotu jotta pyramidiin haksahtaneet jättävät nämäkin rahat ulkomaalaisten perustajien taskuihin, eli nostamatta ulos yrityksestä.

        Myöhemmin mukaantulleet tuovat ensin liittyneille rahaa, ja ensin liittyneillekin on tehty ansa, jolla nekin jättäisivät rahat ulkomaalaisten haltuun.

        Albanian koko maan talous romahti aikoinaan kun Albanialaiset kovin innostuivat lähettämään rahat ulos maastaan.

        Ottakaa selvää ennenkuin hukkaatte oikeat rahat vaihtamalla ne leikkirahaan.

        Eikö jokainen tunne sadun Keisarin uudet vaatteet.


    • OneCoin kiinnostunut
      • OneConhuijaus

        ”Olennaista on, voiko rahalla lopulta oikeasti tehdä jotain”, virtuaalivaluuttoja tutkinut Oxfordin yliopiston tutkija Vili Lehdonvirta huomauttaa. OneCoinin esittelymateriaaliin perehtyneen Lehdonvirran mukaan OneCoinissa näyttäisi yhdistyvän keskitettyjen ja hajautettujen virtuaalivaluuttajärjestelmien huonot puolet, eli yhtäältä tarve luottaa keskustahoon, toisaalta tarve haaskata energiaa valuutan louhimiseen.


    • lgföhlöfghlöfh

      mene viΤΤuun leikkirahojesi kanssa. vammainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1796
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      105
      1564
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1387
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe