Neitokakadunaaras jäi yksin

kaveri yksinäiselle

Neitokakadun kaveri kuoli leukemiaan, se jäi yksin ja huutaa nyt ihmisten perään. Nyt on loma ja meillä on vielä aikaa olla sen seurassa mutta opiskelut alkavat taas pian ja se joutuisi olemaan paljon yksikseen. Se on käsikesy eikä pelkää ihmisiä. On iso häkki ja mahdollisuus lentää huoneessa vapaana.
Etsin tälle naarasneitokakadulle seuraa, ei ole tarkoitus teettää poikasia joten ei ole väliä löytyisikö uros vai naaras. Asun Forssassa ja talven takia hakeminen mietityttää, ei se mahdotonta ole mutta olisi mukavaa jos pystyisit tuomaan hänet vaikka lähemmäs Forssaa. En ota lintua vain väliaikaisesti vaan se pysyy koko elämänsä ajan luonamme.

Jos sinulla olisi lintu myytävänä niin laita sähköpostia tai tekstiviesti

T: Tanja

sp. tanjahamalainen8@gmail.com

p. 04 663 115 53

3

91

  Vastaukset

  • Olisin myös kiinnostunut jos jollekkin syntyy kakaduvauvoja, myös vanhempi neitokakadu käy mutta olen yleensä ostanut linnut poikasina.

   T:Tanja

  • Hakeminen onnistuu. Etsin edelleen neitokakadua, voisi olla vanhempikin ja uros...?

  • Kiitos kaikille jotka tarjosivat minulle naitokakadu urosta, olen löytänyt vuosi sitten pojan, ja meillä menee hyvin tänäänkin, on pysynyt terveenä. Minulla linnut elävät yleensä aikankin 9 vuotta, (on muutama undulaattikin) ja on surullista että joskus voi tulla ostaneeksi sairaan linnun, vaikka tekisi parhaansa ei leukeman tapaisesta sairaudesta selviä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2841
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   219
   2318