suhde sekamelska

roopeerikki

kiitos jos joku vastaisi minulle 50v miehelle,suhteessa ollut noin 2 vuotta vanhemman naisen kanssa mutta välillä vaikeaa on hän on niin mustis kumpa tietäisin mitä olisi hyvä tehdä jatkaakko suhdetta vai lähtä eriteille tykkään kumminkin hänestä kovasti.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Mennyt:
      Joku sua on kiukuttanu kunnolla, kun oot fundeerannu mikä on oikein.. Oot tarvinnu päättäväisyyttä/lujaa tahtoa, kun oot kokenu et sua on tökitty selkään - takanapäin. Ahdistusta onnistumisesta, vaikka kuinka ois ollut kaikki onnistumisen mahdollisuudet.

      Nyt
      Et oikein suostu uskomaan asioita, joita tapahtuu, etenkin kun saat tietää jotain. Menet silti, läpi kaikkien kuohujen - vaikka silmät sidottuina, ristiverinen nainen ja kaikki syy iloon ja juhlaan... Täällä on myös vaalea nainen TAI kypsään ikään ehtinyt äitihahmo/opettaja/sukulainen ja tässä jotain sydänten täyttä laukkaa...

      Tulee
      Sun ajatuksias hallitsee romanssi/harmonia. Kuun valossa elävät unet ja intuitiot. Varo ansoja.. Tässä on joku vaaleahko aikuinen mies ja kiintymystä tällaiseen. Kun saat tietää - tulee kysymään sinulta aikalailla voima varoja.
      Toiveikkuutesi silti - ei ole kuollut. Itseksesi fundeeraat asioita, etenkin aineellisia. Täällä on työ/opiskeluasioita ja uusia mahdollisuuksia niissä. Kaikki onnistumisen edellytykset on olemassa ja ne luovat sopusointua elämääsi.
      Saat tietää jotain, joka tuo kumminkin haasteita elämääsi. Tämän tuloon, et voi itse vaikuttaa. Kilpailu on kovaa - niin paljon kun toivoisit hengähdys aikaa. Tää on joku pitkään jatkunut jutt jo. ja rahasopimus asioihin liittyvä??
      Joku juttu yllättää sut kyllä täysin ja nyt on vaan pakko ottaa faktat faktoina. Viesti johonkin eroon/jostakin eroon pääsemisetä/kolmas osapuoli - tää aiheuttaa kumminki aika paljon tyytymättömyyttä. Oot jotenkin kokenu kokonaisvaltaista yhteyttä, mutta kumminkin oot tuntenu jäänees osattomak/ulkopuoliseks/yksinäiseks ja kyseessä vielä on ihminen, joka on - sinun koko maailmasi!
      Tässä on joku nainen - ei hirveen luotettava. Kuitenkin pikkusen tunnet että oot onnistunut hänen suhteensa ja sitä, että nyt on aika panna hösseliks.., mikäli aikoo jotain tulevaisuutta hänen kanssaan. Tässä on, että siihen on kaikki onnistumisen mahdollisuudet, mutta tässä on myös joku vaalea aikuinen mise. ja tälle tilanteelle, et mitään mahda.
      Valintojen tekemistä ja levottomuutta.. Sydämen asioita ja se, että maailmalta kiirii uutisia, jotka vievät sinua - kohti uuden alkua. Muutos on iso ja koskee jotain harvemmin tavattua ystävääsi.
      Eri paikkakunta ja jotain joka kertakaikkiaan on sinulle - jotain todella ravistelevaa. Kyseessä on luottamukseen liittyvät asiat ja sitä, miten saat kotisi oikeinpäin. Kovin vaikeana koet asiat. Vaaleahko aikuinen nainen ja ristiverinen aikuinen mies.
      Arvojen uudelleen asettelua ja sitä, että haalit ahrtioilles enemmän kun jaksat kantaa, kotiin/perheeseen liittyvissä asioissa. Saattaa myös koskea perintö asioita. Kuitenkin käydään läpi oikeudellisia asioita. Tasapaino ja muutosten tuulten puhaltelua. Jokin juttu nimittäin paljastuu.
      Joku ihminen, jonka kanssa koet henkistä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta (joissain merkityksissä, kihlauksen kortti, mutta vaatii ympärilleen hertta kortteja..) Stressiä ja aurinko alkaa mollottaa. Hilpein mielin vipellät - ties minkälaisten ehdotusten viidakossa. Joku juttu tulee sulle täysin puskista ja siinä nyt - tarvit kaiken itse hillintäsi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe