Alavatsakipua miehellä

kuljettaja

Ongelma on töissä virtsalla käynti. Olen jakeluautonkuljettaja eikä ole paikkaa missä käydä vessassa joten joutuu pidättämään jopa tunteja ennen kun joku metsä löytyy missä voi käydä. En juo nestettä töissä juuri tämän takia koska ei ole paikkaa käydä virtsalla.

Nyt olen kaksi kuukautta tehnyt tätä työtä ja nyt on viikon ajan alavatsakipua ollut.

Onko muita kuskeja jotka tekevät kusihädässä kuskin työtä??

8

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nestettä pitäs juoda riittävästi, muuten virtsasta tulee liian vahvaa eli "väkevää" ja se ei koskaan tee hyvää virtsateille ja munuaisille. Ymmärrän kyllä ongelmasi vessapaikkojen puutteesta, mutta käy vaikka huoltiksilla aina kun matkan varrella sattuu kohdalle. Ja jos pitempiä matoja, metsään pääsee aina.
      Alavatsan kipu voi olla merkki munuaisten toimintahäiriöstä joka aiheutunut juuri virtsan liian pitkästä jatkuvasta pidättelystä tai sitten vain jotain pientä tulehdusta virtsateissä.
      Kokeiles juoda aina kotiin päästyäsi reilusti ihan vettä jotta virtsatiet huuhtoutuvat ja virtsa laimenee. Jos ei auta, kyllä kannattaa käydä lääkärin puheilla.

    • mullanäin

      Kertokaa mistä vaivanne sai alkunsa? Oliko kyseessä satunnainen seksijuttu josta sitten alkoi oireet. Ja millaiset oireet? Millaisen ajan kuluttua?

    • Terveet_vehkeet

      Vehkeet menevät pilalle jos rakko on aina kovassa nestepaineessa.

      Tässä kerron hieman bussikuskin ongelmasta- eli täydestä rakosta ja kuplasta otsassa.
      Ensiksikin - älä vain rupea bussikuskiksi! Siinä on 12-15 tuntisia työpäiviä. Vessa on mukana ainoastaan joissakin express- autoissa.
      Paikkureissa (kaupunki-ja paikallisliikenne) ei huomioida vessatarvetta ollenkaan vaan ajatetaan 5,5 tuntia tauotta, tunnin ruokatauko ja taas 5,5 tuntia tauotta putkeen ajoa. Se on 12 tuntinen päivä se.
      Päättäreillä ei ole vessaa eikä juuri metsätaipaleita. Kusdava on silloin asutusalueella keskiovesta. Kun on aikansa ajanut jotakin reittiä, löytää hyvät suojaisat paikat heittää vettä ja osaa ennakoida pysäkit joista väkeä takuusti kyytiin tulee. Asutusalueella orapihlaja-aita tai muu näkemäeste toimii hyvänä kuseskelupaikkana. Ennen sellaista pysäkkiä josta väkeä tulee pitkäksi aikaa istumaan autoon, on vettä heitettävä.
      Olen joskus kun kyydissä ei ole ketään, pyssännyt jopa moottoritiellä pientareelle, pannut hätävilkut päälle ja keskiovesta heittänyt vettä. Moottoritieltä poistuttua kun tulee heti väkeä kyytiin eikä vessoja ole.
      Työnantaja kehottaa käyttämään ABC ja NESTE-asemia, mutta niissä poiketessa aikaa kuluu rutosti ja ei ehdi päättärikahville joka on mukana termarissa. Siksi keskiovi-virtsat....

      Näin on menty 4 vuotta. Juon paljon ja ku'sen joka toinen tunti täyden rakollisen vaikka vessoja ei ole.

    • Tenamen

      Älä lopeta juomista sillä vain lisäät ongelmaasi, sillä jos virtsa on väkevää ja pidättelet altistuminen eturauhasvaivoille tai munuaisvaivoille kasvaa ja tulehduksien seurauksena on
      monesti virtsankarkailuvaivat. Itse olen jo viisikymppinen ja kärsin eturauhasvaivoista ja silti
      ajelen pääkaupunkiseudulla jakaria ja olen ratkaissut ongelmani käyttämällä Tenan inkohousuja eli housuvaippoja eli juon normaalisti ja jos en pääse tai kerkiä vessaan lasken
      pissat vaippaan ja vaihdan ne kun tilaisuus tulee. Stressi tulee sietämättömäksi jos pelkäät
      kokoajan noloa tilannetta että housut kastuu ja kaikki näkee sen.

    • tätämieltä

      Mihin on maailma mennyt, kun ei ihminen saa perusasioitaan enää hoitaa? Vituttaa muutenkin kaupat ja muut joissa ei ole vessaa tai se maksaa. Pitäisikö sitä sitten kaupan pihan puskaan lorottaa?

    • lkaslasjkd

      Joku viisas aikoinaan sanoi, että miesten kannattaa tyhjentää rakkonsa mahdollisimman usein ja naisten puolestaan kannattaa pyrkiä pidättämään. Syyt on yksinkertaiset: miehille pidättäminen aheuttaa herkästi eturauhasongelmia ja sillon rakkoa ei tahdo saada tyhjäksi millään, naisille taas pidättämisen välttely aiheuttaa pidätyskyvyn ongelmia ja sitten lirahtaa.

    • lääkäriin

      Krooninen eturauhastulehdus

    • terveys-ensin

      Terveydelle erityisen haitallista riittämätön veden nauttiminen ja pitkä kusnun pidättely. Riskeraa aiheutua jopa pysyviä terveyongelmia.

      Kuten tuossa jo toinen totesi, niin on maailma hulluksi mennyt ellei voi edes aivan normaaleja perustarpeita työkiireiden ja olosuhteiden vuoksi hoitaa.

      Olisiko mahdollista ottaa jokin tilava pullo autoon ja löytää kohtuullisen suojaisa paikka jossa kusnasta pulloon, jonka voi sitten sopivaan paikkaan tyhjentää. Varsinkin jos on paku, niin parkkiin ja visiitti kopin suojiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe