Saako kerrostalon parvekkeella maalata?

Äkkiäjokuvastaa

tos se kysymys tulikin. Haluan siis maalata pari huonekalua. Muutakaan paikkaa ei ole. Tai voisinhan mennä maalaamaan isovanhempieni luokse (omakotitalo), mutten ala roudaa niit huonekalui kyl sinne. Ja tottakai suojaan parvekkeen, mutta mietin niitä hajuja mitä maalista tulee.

11

640

  Vastaukset

  • Ei saa ,jos menet joltakin sitä kysymään.Mitäs se kenellekkään kuuluu ,kunhan et maalaa koko parveketta vaaleanpunaiseksi ?
   Vanhaa sanomalehteä alle ja maalisuti käteen ,niin meillä maalataan
   huonekalut .

   • Kyseessä oli spray maali. Aivan sama, suihkitko parvekkeella vai asunnossa. Olin joutua sairaalaan, kun naapuri parina päivänä spreijasi ties mitä. Henki ei kulkenut , naama, suu ja kurkku turposivat täysin. Onneksi soitin sairaalaan, ennen kuin kurkku umpeutui täysin ja sain ohjeita . Parvekkeella touhusivat, mutta katku tuli sisään asti siitä huolimatta, että ovet ja ikkunat olivat kiinni. Täysin vastuutonta toimintaa!!


  • Saat, muistat vain hakea kunnantoimistosta remonttiluvan 5a sekä ilmoitus verotoimistoon palkattomasta työstä.

  • Koska parvekkeella maalaaminen ei ole kielletty, niin se on sallittu. Tähän aikaan vuodesta tulee kyllä väistämättä mieleen, että kannattaisi maalata siellä sisällä.

   • No ehkä sisällä ois parempi :D mut 11kk likka ois sen jälkeen kans maalissa :D


   • Spray maalit sisältävät liottimia, kuten asetonia, klyseriiniä ja tolueenia. Kaikki syttymisherkkiä ja hengitettynä erittäin haitallisia. Ärsyttävät hengitysteitä ja vaikuttavat huumaavasti. Erityisesti tolueeni voi myös vaurioittaa aivoja. Enpä suosittelisi käyttöä edes parvekkeella. Itse sain sairaalasta ohjeet hengitys suojan pitämiseen, kunnes naapurista katku katoaa. Ei varmasti ole sallittua!


  • Maalataanhan sitä sisällä seiniä yms, ja huurut leviää käytävään, niin miksei parvekkeella saisi? Haihtuu paremmin vaan. Kuivuminen varmaan sitten kesään mennessä, kuten sanottua. Tuulisella päivällä varmaan haittaa vähemmän naapureita, hieman pelisilmää.

   • Kaikki sisätiloissa käytettävät maalit nykyään ovat vesiliukoisia ja myrkyttömiä. Ja hajusteettomia. Voit maalata asuntosi katosta lattiaan altistumatta katkuille tai myrkyille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki sisätiloissa käytettävät maalit nykyään ovat vesiliukoisia ja myrkyttömiä. Ja hajusteettomia. Voit maalata asuntosi katosta lattiaan altistumatta katkuille tai myrkyille.

    No ei kyllä ole! Esim. Maalarin valkolakka, erinomainen perinteinen maali, jolle kyllä kehitetty korvikkeita vaan ei yhtä hyviä. Oon käyttänyt rempatessa asuntoa joka tyhjillään. Karmea haju eli hengityssuojaus käyttöön ja loistava lopputulos kun antaa rauhassa kuivua.


  • Nyt on hyvä aika maalata ulkona ei hyttyset vaivaa.

   • niin mut maali ei kuivu kunnolla,jos ulkona maalaat.Mene alakertaan ja etsi jokin lämmin koppi jossa maalaat.ps.eikä kuulu kellekään....jokainen saa yhteisissä tiloissa tehä mitä haluaa,paitsi polttaa tupakkaa,eikun pensseli heilumaan. t:myös "kerrostalo" maalari.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   171
   4281
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2230