Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kannattaako näin isoa ekaksi pyöräksi?

Tyhnmk

8

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika....

      Tuo on hyvä pyörä. Kyllä se suorituskykynsä puolesta aloittelijankin näpeissä pysyy, mutta se on fyysisesti iso ja painava. Matala painopiste ja vääntävä kone tekee ajamisesta vaivatonta, mutta parkkipaikalla pyöritellessä voi tottumaton olla vähän ymmällään sen vaatimasta tilasta. Toinen mikä tuossa kyseisessä mallissa kannattaa huomioida on pikkuisen alitehoiset jarrut pyörän kokoon nähden. Jarruttaessa tuo pysyy kyllä hyvin tasapainossa eikä takapyöräkään ole kovin herkkä lukitsemaan, mutta jarrutusmatka voi tottumattoman yllättää. Varsinkin jos satut parkkeeraamaan sen niin että joudut peruuttamaan pieneen ylämäkeen:-).

      Tuo pyörä on parhaimmillaan jos olet itse isokokoinen ja kaksi päällä. Voimaa löytyy ja se on varsin tilava istua kahdenkin ja jousitus kantaa hyvin isonkin kuorman. Omasta mielestäni tuo on Suzukin tyylikkäin malli. Tuo ei ole kaikista nopein, mutta sen näkee jo tyylistäkin ja kyllä tuollakin hyvin porukan mukana pysyy. Kaiken kaikkiaan tuo on lujan pyörän maineessa ja varsin helppo huoltaa ja korjata. Tuo VL on intruderklubin jäsenistön keskuudessa toiseksi suosituin intikkamalli.

      Noissa isoissa voimakkaissa kustomeissa on aloittelijan syytä olla tarkkana ettei riko kytkintä ja vaihteistoa ajamalla liian isolla vaihteella (kytkin siinä ensin menee, mutta vaihteistokin kärsii jos sillä kovin paljon rytkii menemään).

      Joo kyllä minä tuota uskallan suositella. Viime kesänä ajelin itse tuollaisella viikon reissun lapissa 3300km ja pisin päivämatka 1100km niin ei puutuneet paikat pahemmin eli astinlaudat mahdollistaa aika hyvin asennon vaihtelun ja leveä satula tasaa takapuoleen tulevaa painetta niin ettei peffakaan pahemmin puutunut. Tuolla pyörällä on ilo ajella myös hiljaa ja ihan kamalan kovaa sillä ei edes pääse eikä ole kyllä minusta hauskaa ajella yli sataaviittäkymppiä. Itse tykkään tiestä riippuen ajella semmoista 80 -100km/h, mutta itse ajelen ilman pleksiä joka vähän himmaa niitä kovempia menohaluja.

      • Mika....

        Niin ja jos nyt päädyt intikkaan, niin tervetuloa iloiseen porukkaan:-).
        http://www.intruderclubfinlandry.fi/

        Tuolta löytyy myös paljon tietoa ja asiantuntemusta intikoista ja foorumille voi rekisteröityä ilmaiseksi ilman että tarvitsee kuulua klubiin joten sinne vaan katselemaan ja kyselemään.


    • kuskeltane

      Enpä suosittelisi tuon ostoa, parempi vaihtoehto on esim. volusia tai M-sarja,tai jos haluat pyörän johon et kyllästy kesän jälkeen niin hd.

      • Mika2222222222222

        No joo, volusia on kyllä stärä baikki,mutta M-sarjalainen on ihan erilainen pyörä kuin VL ja ei ole sen vuoksi vertailukelpoinen. Itse valitsen ilman muuta mieluummin VL:n kuin M-sarjalaisen, mutta tiedän ihmisiä jotka arvostavat M-sarjalaista enemmän (niissä on molemmissa puolensa ja molemmat loistavat omilla vahvuusaluillaan).

        HD on tietenkin aina muodissa, mutta miksi ostaa HD jos haluaa Suzukin?


    • lopiut

      Kelpaako HD street 750?

    • No jos...

      ...remontista tykkäät niin laita HD. Jos taas haluat vain ajella, niin Intruder on varma vaihtoehto. ;)

    • pali3

      miksi pyörää pitää vaihtaa jos osaa ostaa mieleisen ensimmäisenä,yleensä ajo määrä jää alle 10 000 km kesä.

      • Mika222222222222

        Ei miksikään. Pyörän vaihtaminen on sen verran kallista puuhaa, että kyllä siihen pitää olla hyvin motivoitunut. Tyytymättömyys pyörään on varmaan se tyypillisin syy. Yksi tapahan on sekin, että jos osuu edes oikealle hehtaarille pyörän valinnassa, niin niitä pieniä ja joskus isompiakin yksityiskohtia voi tuunata siitä kuntoon että saa sen viimeisen päälle itselleen mieluisaksi ja sopivaksi.

        Ulkonäköä ja suorituskykyä etc. voi hyvin talvenaikana tallissa puuhata sopivaksi, mutta ajoergonomiaan ja käytännöllisyyteen vaikuttavia tekijöitä muuttaakseen pitää olla jo niitä kilometrejä takana. Muutaman pidemmän reissun kun on tehnyt, niin yleensä jo valkenee ne keskeisimmät seikat joiden kanssa voi elää ja toisaalta ne jotka on välttämätöntä muuttaa.

        Jos heti sattuu näppeihin sopiva, niin ei muuta kun ride on. Hittoako sitä arpomaan sen enempää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe