vauvat 8kk

äippä

Mitä teidän kahdeksankuiset osaa? Pituus ja paino?

8

1118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äiti

      tyttö tulee 25 päivä 8 kk. Osaa ryömiä...oli kuus ja puolkuukautta ku oppi. Osaa nousta konttausasentoon,osaa istua hyvin ilman tukea...ei kellahtele enää ollenkaan,ja senkin oppi siinä 6kk jälkeen. On vilkuttanutkin muutaman kerran. ja Vähän pystympään nousee jotakín vasten,sillein polvilleen,mutta ei vielä seisomaan. Hyvin yksilöllistö on lasten kehitys.
      Pituutta ja painoa en tiiä,kun neuvola oli viimeks pari kuukautta sit,pitäs olla kohta se 8kk lääkärineuvola.

      • nannamamma

        Moikka äiti!
        Aika hassua ku luin sun juttua niin ihan ku oisin ite kirjottanu sen ja kaikenlisäks mun tytäs on syntyny 25.3.2004 ja on oppinut just noi samat asiat mitkä sunki tytär ja samoihin aikoihin. Oli pakko laittaa vastaus :)


    • Vesihiisi-78

      Meillä ei vielä ryömitä, venytysyrityksiä kyllä tehdään ;-)

      Istutaan ilman tukea pidempiäkin aikoja, mutta kellahdellaan myös välillä. Varsinkin, jos kovasti touhotetaan samalla lelujen kanssa. Vatsalta selälleen käännytään pehmeällä, kovalla lattialla siihen ei vielä viitsitä ryhtyä päänkolahtamisen pelossa ilmeisesti.

      Hampaita on tullut yksi, toinen puhkeamassa. Kiinteiden ruokien suhteen tullut "lakkokausi". Maitoa vaan juotaisiin, mutta tämä luultavasti ohi menenvää.

      Mittoja ei ole, kun neuvola vasta muutaman päivän päästä. Mutta arvioiden 9kg ja 72-73cm.

    • Ninja-85

      tyttö täyttää perjantaina 8kk.. konttaa ja ryömii, ryömien pääsee vielä kovempaa..istuu tuetta.. nousee seisomaan tukea vasten ja kävelee sivuttain jostain kiinnipitäen.. portaita kivutaan ja kovaa.. 2 hammasta on pyhjennut.. tänään käytiin neuvolassa painoa oli 7340g ja pituutta 69cm...

    • tyyne

      meillä tyttö 7.5kk ja osaa ryömiä(oppi sen 6kk)ja istuu tuetta hyvin,nousee konttaus asentoon,nousee tukea vasten pystyyn ja tietty kääntyy ympäri(oppi 3kk). syö hyvin aikalailla kaikkee.pituus ja paino arviolta 73cm ja 9kg.ens kuus neuvola,edellinen oli pari kuukautta sitten.

    • onkin jättiläinen: 76cm ja 10470g!!!
      Konttaa vauhdilla, nousee istumaan, nousee pystyyn ja ottaa askelia tukea vasten, vilkuttaa, taputtaa käsiä yhteen ja iahn selvästi on muutaman kerran sanonu isi,äiti ja tutti!

    • mia

      Tyttöni on n. 8 ½ kk ja osaaminen on niin ja näin. Hän ei ryömi tai konttaa, mitä nyt takaperin. Muutoin hän kyllä pyösii "viisarina" ja on hiffannut, että ko. tavalla pääse liikkumaan paikasta toiseen Hän ei osaa nousta istumaan, mutta nousee lattialta polvi-istuntaan esim. housunlahkeestani kiinni pitäen.
      Hän syö reippaasti rakeistakin ruokaa ja juo nokkamukista autettuna. Venttiilimukista hän juo ilman apuakin. En ole huolissani siitä, mitä hän ei osaa, sillä hän on aktiivinen tyttö ja oppii ajallaan. Älä sinäkään kovin vertaile omaa muksuasi muiden samanikäisiin. Kaikkihan ovat yksilöitä.
      Ai niin, strategiset mitat olivat 7½ kk:n ikäisenä 70 cm ja 9400 g. Ei mikään pikkutyttö... Ja tänään juuri huomasin 4:nnen hampaan ilmestymisen.

    • halinalle

      meillä kolme lasta,kaikki olleet tosi vikkeliä.nyt poika vajaa 8 kuukautta ja oppi konttaamaan puolivuotiaana ja samoin nousi istumaan ja heti perään nousi seisomaan,nyt jo tukea vasten kävelee ja pari askelta ilman tukea.välillä kyllä tuntuu että vois jo vähän hidastaa.yöunet muutuneet levottomiksi kun virtaa riittää..ei kuitenkaan syö yöllä.pienikokoinen poitsu nyt 8 kg mut pituutta kuiteski 74 cm.kova syömään,ihan kaupan soseilla ja tuttelilla mennään.hampaita ei vieläkään ole tullut!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      141
      1775
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1385
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1222
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1187
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      85
      1008
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      194
      987
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      923
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      839
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      808
    10. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      185
      736
    Aihe