Miksi???

Taas kerran

Taas kävi näin? Olenko tosiaan näin paska ihminen? En jaksa nyt enää ymmärtää. Miksi halusi minut takaisin ja taas hylkäsi? Olen n 50 nainen joten en jaksaisi enää tälläistä paskaa. Voisiko joku auttaa??

3

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on

      Jeesus auttaa, rukoile häntä elämääsi. Ei nämä tarotkorttitulkitsijat voi sinua auttaa.

      • auta itseäsi

        Selitäpä ensin miten se Jeesus auttaa? Kesällä kun sataa oikein kunnolla vai?


    • 4 Smile

      Oon pitäny paussia.., kun kertakaikkiaan - en oo jaksanu syventyä.

      Kato sul nyt, mut elä tuomihte minnuu, en oo oikein saanu selkoa korteista. Siks en oo vastannu.
      Huomasin tosin, kun tossa ittelleni katoin - että niin meni, kun kortit yritti sanoa. En uskonut sitä, mutta tajusin, että oikein kortit näytti :(

      Mennyt
      Tässä on ollut ajatusta, että oot kokenu, et sulla on ollu kaikki syy iloon ja juhlaan, aurinkokin on paistaa mollottanut - sit on ilmaantunu jotain, joka on täysin ravistellut ajatusmaailmaasi. Tässä on ollut ristiverinen nainen ja tyytymättömyyttä asioitten kulkuun. Ilmassa leijunut ties minkälaisia ehdotelmia, jotka itse olet kokenut aika vaikeiksi.

      Nyt
      Kilpailutilanne, joko eri paikkakunnalta tulleen asian vuoksi TAI sitten joku asia joka on jo jonkun aikaa ilmoilla leijunut.. Ristiverinen aikuinen mies ja kaikki onnistumisen edellytykset tässä - tää kaveri on joku, jota harvemmin tapaat. Koti lopulta oikeinpäin ja mukana on sopusointua ja ehkä anteeksiantoakin.

      Tulee
      Tulee joku tieto, joka tarjoaa uutta mahdollisuutta/tilaisuutta ja tässä mukana myös kaikenlaisia voittoja - olkoonkin, vaikka tässä on joku, vähemmän luotettava nainen. Ero/eroon pääseminen jostakin/kolmas osapuoli. Stressiä valintojen tekemisestä.
      Jotakin paljastuu, jostakin sinulle erittäinkin läheisestä ihmisestä/henkisestä yhteenkuuluvaisuuden tunteesta.. Jotakin tulossa auttamatta, jossa oikeus tapahtuu. Tulee vaatimaan aika paljon sisua/rohkeutta ja haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa ja hitsin paljon työtä sen käsittelemiseksi.
      Jokin tulee sinulle kuitenkin pikkusen yllätyksenä/joku sosiaalinen juttu. Kaipaat hengähdystaukoa.. Maailma, eli nyt kuljet kohden yhden aikakauden loppua ja uuden alkua, liittyy kotiasioihisi. Vaikka tunnetkin jäänees pikkusen osattomaks asioistasi - on taottava, kun rauta on kuuma.
      Tilanne edelleen, on haastava - mutta myös muutosten tuulet puhaltelevat ja nyt on pantava töppöset tiukasti maan kamaralle - tulossa on jotain, joka tulee täysin puskista - mitä tulee sydämen asioihin/johonkin rakkaaseesi. Tasapainoa tässä, vaikka ympärillsi kuinka kuohuu.
      Luottamuksesi kysyy aika paljon terävää älyä ja kun tulee otai tiedonantoa sen suhteen, miten olet onnistunut - pikkusen joudut asettelemaan arvojasi uudelleen. Sua ahistaa, sillä tiedät että sun pitää nyt osata ratkaista asiat. Tässä myös saattaa olla varoitus/ajatus siitä, että saatat joutua vastuuseen aiemmin tehdyistä ratkaisuistasi.
      Vaaleahko nainen ja sitä että, tää nainen alkaa jäytää ajatuksiasi urakalla. Virkamies/henkilö, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta, Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja rahasopimus asioita - vaaleahko aikuinen mies ja aikamoinen riita/kiukku.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot. Kysyjä istuu kannon nokallaan - katse luotuna kohti kuuta ja soittelee soitintaan - huomaamatta jaloissaan piilevää vaaraa. Kyseessä on sydämen/onnen asiat. Romanssista haaveilua ja sille nyt olis kaikki mahdollisuudetkin.... Itekses kumminkin mietit - nko moisella tulevaisuutta ja vaikka kuinka hommat ois menossa kohti hyvää lopputulosta - mietit silti.
      Oot tunteitten pyörteissä - et sinä sille mitään mahda. Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja sinä tuijotat faktoihin - sitten tulee joku tieto - ja saatat tajuta, ettei kaikki oo ihan niin ruusuista kun vakuutellaan. Sinä tosin - olet aika hilpeissä tunnelmissa.
      Balanssia ja toiveikkuutta ja tässä on aineelliset asiat ja joku juttu, mitä sun on aika vaikea sulattaa/uskoa todeksi. Vaalea nainen/kypsään ikään ehtinyt sellainen ja samanlainen aikuinen mies - joku viesti, tulee aiheuttamaan aikalailla levottomia tunteita..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe