Laiska koululainen

Poika testiin

Olen 17-vuotias koulupoika (176/66) eli en kovin iso, mutta vastaavasti hyvin laiska kouluasioissa ja muutenkin.

Olen miettinyt,että olisikohan tuosta apua, jos olisi sellainen riski iso kaveri, joka ottaisi ohjaukseensa. Jos numerot eivät nousisi, niin ottaisi minut kunnon käsittelyyn. Siinä vaiheessa ei tarvitsisi enää minulta kysellä, vaan vetäisi housut alas ja antaisi vitasta niin perusteellisesti.

Saattaa vaatia voimaa ja luonnetta, että pystyy piiskaamaan sellaisen, joka pistää raivolla kampoihin ja selittää mustankin valkeaksi. Mutta minä olisin tuollaisen kaverin ansainnut ja tekis varmasti hyvää koulunkäynnille.

10

2396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Setä neuvoo

      Ota nyt vaan itseäsi niskasta kiinni ja käy koulusi kunnialla loppuun. Hanki ammatillinen koulutus mieleiseltä alalta ja hakeudu aktiivisesti työelämään. Ei sitä piiskan voimalla saa toista ottamaan vastuuta elämästää, itseltä täytyy löytyä tahtoa.

    • Näin on

      Muuten piiska varmasti tekisi hyvää.

    • koivuraippaa

      Piiskaa vaan ja kunnolla tuollaiselle laiskimukselle. Kyllä lukuhalut ja numerot paranevat, kun tarvittaessa koivuraippa laulaa paljaille pojan pakaroille. Ei auta parku eikä pyristely. On noita tuon ikäisiä sällejä ojennukseen laitettu, milloin mistäkin syystä.

      • Uhmamieli-99

        Voin kuvitella, että ennen vanhaan on vitsalla pistetty jätkiä töihin, koska he hyväksyivät sen. Mutta nykynuoriso on tottunut vapauksiin,eikä homma hoituisi ollenkaan niin helposti. Jos kuvitellaan, että Koivuraippa onnistuisi minulle jotenkin vitsaa antamaan, niin siitä syntyisi sellainen uhma, että hommat jäisivät taatusti hoitamatta, melko varmasti loppuisi tyystin.


      • Laiskamies

        kyllä minäkin olen liian laiskaa!Siis jos on joku ankara isä eli äiti joka asuu vaasanläänissä tule vaan annaa minulle kovaa vanhanaikainen selkäsauna!


    • kurikunniaan

      Tuskin jäisi hoitamatta...........................

      • nykyaikaa

        Jos 17-vuotias antaisi kerran itsensä piiskata, niin kyllä hän siitä oppisi, että piiskattavaksi ei kannata suostua. Töittensä kanssa hän voi jatkaa samanlaista hutilointia kuin ennenkin. Eli mikään ei muuttuisi.


      • kokemuksesta

        Kunnolla kun tuollainen sälli piiskattaisiin - korostan kunnolla- niin kyllä luku ja muut hommat alkaisivat sujua. Jos ei ensimmäinen kovistelu auttaisi toinen takuu varmasti.


      • Voimassa-sen-salaisuus

        Riskin sähäkän miehen käsittelyssä keskiverto mies ottaa selkäsaunen, saa piiskaa paljaalle aikuisen oikeasti. Piiskaajan ei tarvitse olla edes iso, jos hän sattuu olemaan vahva ja nopea, niin sellaiselta ei pääse edes karkuun. Kun kaveri nappaa kiinni, niin kyllä sen heti tuntee, että nyt on vastassa kova jätkä.
        Kostamiset ja muut agressiot unohtuvat täysin, kun saa remmiä tai piiskaa kunnolla. Ihmeteltävän kiltti ja nöyrä tulee jopa aikuisesta miehestä, jos joku sen oikeasti piiskaa.
        Ajan kanssa sitä rupeaa hakeutumaan tasapainoon, uskottelee itselleen, että jos olisin pistänyt kunnolla vastaan, niin ei se olisi minulle mitään voinut, mutta sittenkään ei halua uudestaan kokeilla, koska on mahdollista...


      • HistoriallinenTotuus
        kokemuksesta kirjoitti:

        Kunnolla kun tuollainen sälli piiskattaisiin - korostan kunnolla- niin kyllä luku ja muut hommat alkaisivat sujua. Jos ei ensimmäinen kovistelu auttaisi toinen takuu varmasti.

        Tuon asian voisi varmaan selvittää vanhoista käräjäkirjoista. Vielä 1800-luvulla piiskattiin kunnolla ihan tuomarin määräyksestä. Samoista kirjoista varmaan selviäisi, että uusiko tuo hunvotti rikoksensa piiskauksen jälkeen vai tehosiko hoito.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe