Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

äiti ja hänen mies

surullinentyttö

Moi mä en jaksa enää! äitini löysi miehen parikuukautta sitten. Menimme sukulaisille kerran ja puhuin tätini kanssa todistuksestani jossa opettajat olivat olleet todella tiukkoja. Nii tätini sanoi että kun muutette Markon luo voit aloittaa puhtaalta pöydältä. No mutta äiti oli unohtanut mainita minulle muutosta. Ja olin vihainen mutta en tehnyt siitä numeroa. No tässä ei vielä kaikki näin ne eilen panemassa. Sitte mulle raivottiin siitä kun olin surullinen ja vihanen jo siitä muutosta. Ja ne suunnitteli jo jotain etelän matkaa ilman mua vaikka oon haaveillu siitä kauan. Marko kiusaa mua ja ku olen sen seurassa minua alkaa aina vituttaa hirveesti. Mä yritän puhuu aina äidille siitä mut se ei kuuntele. toivon että ymmärrätte ja voisitte auttaa minua. Nimi muutettu. Ja anteeksi kielenkäyttö mutta mul on vaa paha mieli. :(

8

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surullinentyttö

      Ja sitte sil on koira joka on tosi iso ja pelkään sitä yli kaiken

      • eeei jymmarra

        Koira aistii pelon. Oma koirani haukkuu serkkuani jatkuvasti (pieni koira [2kg], sillä kova ääni, serkku -00), sillä se aistii serkkuni pelon.
        Kerro äitisi mieskaverille, että pelkäät koiria. Jos koira on luonteeltaan kiltti (villiys on ok), voit yrittää tarjota sille herkkuja kädestäsi -muista kyykistyä koiran tasolle (kumartumisen se kokee uhkaavana ja voi hyökätä).

        Pidätkö isääsi yhteyttä? Voisit sanoa äidillesi, että muutat isäsi luo? Ei ole kivaa, ettei äitisi ja hänen miesystävänsä kerro sinulle suunnitelmistaan.


    • surullinentyttö

      Kiitos vastauksestasi. En voi muuttaa isäni luo koska hän on alkoholisti ja ei voi pitää minusta huolta. Mä oon sanonu äidille siitä mut se ei tajua! Mutta tosta koirasta vielä aijon kokeilla sun neuvoja. :)

      • koiraihmineeeeen

        Yritä nyt kertoa äidillesi, mitä ajattelet ja miltä sinusta tuntuu. Ei tuo ole kivaa, että he jättävät asioita kertomatta.

        Edellinen kommentoija antoi jo ihan hyviä vinkkejä koiran kanssa toimimiseen :) Jos koira hyppii sinua vasten, käännä selkääsi sille niin kauan, että se tajuaa lopettaa (ja rauhoittuu esim. istuu).. Onko koira villi, innokas vai aggressiivinen?


      • koiraihmineeeeen
        koiraihmineeeeen kirjoitti:

        Yritä nyt kertoa äidillesi, mitä ajattelet ja miltä sinusta tuntuu. Ei tuo ole kivaa, että he jättävät asioita kertomatta.

        Edellinen kommentoija antoi jo ihan hyviä vinkkejä koiran kanssa toimimiseen :) Jos koira hyppii sinua vasten, käännä selkääsi sille niin kauan, että se tajuaa lopettaa (ja rauhoittuu esim. istuu).. Onko koira villi, innokas vai aggressiivinen?

        Vai onko se semmoinen rauhallinen nössö? :D


    • surullinentyttö

      ei oo mut luulen että se haluu vaan leikkiä. se on vaan tosi iso. siitä ei oo onneks enää huolta koska kokeilin neuvojanne. kiitos niistä. nyt olen muuttanut isälle koska koin että täällä on parempi olla vaikka isä juo välillä. Menen tänään äidille hakemaan tavaroita (eilen hirvee riita) ja toivottavasti asiat selkenee. :))

      • koiraihmineeen

        No hyvä, ettei ole aggressiivinen :) Tiedän isojen villien koirien olevan välillä pelottavia. Pikkuhiljaa, kun itsensä koiraan tutustuttaa niin kyllä se siitä lähtee rullaamaan.

        Hyvä, jos edes isäsi ymmärtäisi tilanteesi ja äitisikin tämän jälkeen -aika sen näyttää.


    • surullinentyttö

      Heippa! Tilanne on edelleen sama. :((

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe