Dinoparkki:

tietämätön nyt

Minkä ikäisille lapsille Dino Park on ok? Ja, minne muualle kantsisi Phuketissa lasten kanssa mennä? Ja te jo Phuketissa käyneet, niin mikä retki/mitkä retket ovat musta parin viikon lomareissun aikana?

6

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finski1

      Dino park on mini-golf paikka..paikkana jees mutta ruuassa ei kehumista..

      • Loman odottaja

        Kannattaa mennä illalla, hieno valaistus eikä liian kuuma vaikka lämmintä kyllä riittää iltaisinkin. Ruoasta samaa mieltä edellisen kanssa. Mutta jos hyvää pizzaa haluaa niin pari vuotta sitten oli ainakin vielä Dinoparkista katua vähän ylöspäin ja samalla puolella paikka missä paistavat pizzat kiviuunissa jossa tuli palaa koko ajan. Toisella puolella katua tais olla joku hieno ravintola. Tämä pizzapaikka oli vaatimattoman näköinen mutta ruoka erinomaista!


      • tietämätön nyt
        Loman odottaja kirjoitti:

        Kannattaa mennä illalla, hieno valaistus eikä liian kuuma vaikka lämmintä kyllä riittää iltaisinkin. Ruoasta samaa mieltä edellisen kanssa. Mutta jos hyvää pizzaa haluaa niin pari vuotta sitten oli ainakin vielä Dinoparkista katua vähän ylöspäin ja samalla puolella paikka missä paistavat pizzat kiviuunissa jossa tuli palaa koko ajan. Toisella puolella katua tais olla joku hieno ravintola. Tämä pizzapaikka oli vaatimattoman näköinen mutta ruoka erinomaista!

        Kukaan ei kiellä laittamasta tähän ketjuun mitä tahansa infoa Phuketista. Eli, jos majoittuu vähän sivummalle vilinästä ja vilskeestä lasten kanssa. Niin, missä järjestyksessä pari viikkoa kestävän loman aikana on lähdettävä katselemaan paikkoja. Pitääkö Karon, Kata ja Patong ehdottomasti nähdä entä Phuketin kaupunki. Mitä mieltä olette perhos- ja orchideapuistoista. Kertokaahan vielä, että mitkä retket on muksuperheille must ja myös mitkä kylät vaiko miksikö biitsien keskustoja kutsuisi. Onko Phuketissa temppeleitä ja mikä em. on näkemisen arvoinen entä kookkaat Buddhat? Mikä Buddhista on nähtävä vaiko onko pakko suunnata Karbille!


    • Muutama vinkki

      Hei. Tässä muutama vinkki (numerot ei tarkoita paremmuutta):
      1. James Bond saaren risteily isolla paatilla (=ei pikaveneellä). Itse "pääkohde" ei ole kovin ihmeellinen, vaikkakin näkymä lahdelle on hieno. Mutta kun otatte kokopäivän retken isolla paatilla niin se sisältää todella hienot maisemat, pari kanoottiretkeä luoliin, pysähdyksen uimaan ja ylensä tosi hyvän tunnelman.
      Kuljetus hotellilta sisältyy hintaan, samoin ruoat ja alkoholittomat juomat ( vesi ja limsat).
      Kanootit on kumipaatteja joihin mahtuu 2 aikuista ja soutaja.Soutaja on molemmilla kerroilla sama. Ideana on, että viimeiseltä reissulta palatessa kuskille annetaan tippiä. Jos olette tyytyväisiä, niin sellainen 50-100 bathia on ihan ok.
      Olen tehnyt tuon reissun kolmesti eri kokoonapanoilla ja kaksi kertaa on ollut omat teinit mukana. Tykkäsivät viimeksikin. Retken lähtöhinta kadulta ostettuna on n. 3000 bathia/ hlö, mutta sitä ei oikeaasti pyydä kukaan. Pienellä neuvottelulla hinta tippuu ainakin tonnin ja jos teitä on yhtään isompi porukka niin enemmänkin.

      Tarjolla on myös vastaavia retkiä pikaveneessä, mutta niitä en suositele. Hinta on kalliimpi, meteli on kova, tilaa on vähän ja vessa puuttuu. :-(

      2. Norsuratsastus. Minä en siitä niin välittänyt, mutta viime reissulla ( 4 teiniä ja 7 aikuista) suurin osa tykkäsi ja jotkut kehui sitä jopa retken kohokohdaksi. Norsuratsastus kustantaa n. 800 bathia/ hlö, hinta riippuu taas siitä jaksaako tinkiä ja montako on.

      3. Koska norsupaikoille mennään taksilla tai tuktukilla niin se kannattaa yhdistää koko päivän tuktuk tai taksiretkeen eteläisessä Phuketissa. Taksikuskit myy noita retkiä yksityisesti ja ohjelmaan sisältyy esim. käynti Big Buddhalla ( suosittelen ), temppelikäynti ( jos tahtoo) ateriointi rantaravintolassa ja lopuksi päädytte katsomaan auringonlaskua Phuketin eteläkärkeen.
      Reissu on ihan kiva ja viihdyttävä. Big Buddha, temppeli ja se näköalapaikka on ilmaisia. Norsuratsastus maksetaan erikseen, samoin se rantaravintola, mikä oli kaikkein hintavin paikka missä tuli viime reissulla syötyä. Kuskit vie retkeläiset sinne oma-aloitteisesti, koska ne saa ravintolalta ilmeisesti maksun. Jos ette halua rantaravintolaan, niin tehkää se heti alussa kuskille selväksi ja syökää vaikka siellä näköalapaikalla tms. Silloin kyllä kannattaa tarjota myös kuskille sapuskat.
      Ajelun hinta on n. 1500 bathia ja sillä rahalla esim tuktukiin voi ottaa max 6 hlöä. ( se norsuilu ja sapuskat).

      3. Siam Niramit show. Se oli ainakin meidän mielestä parempi kuin FantaSean vastaava. Lisäksi se on hieman halvempi ja alueella on enemmän nähtävää.
      Tuon retken voi ottaa joko aterialla tai ilman. Ateriointi tapahtuu suuressa salissa buffet periaatteella ja sieltä löytyy sekä thai- että länkkäriruokaa. HInta aterioineen on n. 1600 bathia / aikuinen ja lapset 12 vuotiaiksi vähän halvemmalla. Hintaan sisältyy myös kuljetukset hotellilta.(tämä oli viime reissulla monen suosikki). Ohjelma on todella hieno ja hauska ja soveltuu ihan kaikenikäisille.

      4. Lisäksi tarjolla on mm. kokopäivän snorklausretkiä esim Rayan saarelle. Me tehtiin edellisreissulla sellainen, mutta jäätiin Rayalle yöksi. Neititeini ( silloin 14 v) vähän arasteli bambumajoja missä nukuttiin, mutta tuntui silti viihtyvän ja katselee edelleen kuvia reissusta. Varsinkin ilta saarella kun päiväturistit oli lähteneet ja aamu ennenkuin ne taas tuli oli hieno. Tämän retken hintaa en muista, mutta ei se isoa koloa tehnyt budjettiin. :-)

      Muuta: Päiväthän menee aika usein rannalla ja iltaisin on kiva vain kuljeskella niillä turistikaduilla ja valkata sopivaa ravintolaa, varsinkin jos olette Karon, Kata tai Kamala alueella.

      Patongilla tietysti myös, mikä on mainettaan paljon parempi paikka. Kunhan muistaa, että illalla ei kannata lähteä lasten kanssa hortoilemaan Banglaroadille. Ei siellä vaarallista ole, mutta mielestäni ei ihan lapsille sopivaa katsottavaakaan.
      Aikuiselle se on kyllä opettavainen elämys vaikka ei kadun tarjoomuksia aikoisikaan käyttää. :-)

      Retket kannattaa ostaa niistä katukojuista, ja niissäkin kannattaa kysyä ainakin parilta ja tingata. Samoin taksikyydeistä, sillä niihin Phuketissa saa kyllä uppoamaan rahaa.

      Toivottavasti näistä oli apua. Oikein hyvää lomaa teille!

    • bachata1

      Dino-park`in voi kävellä ilman että mini-golffaa, lapsille sopivan pituinen ei liian pitkä.Dinoja esillä mukavasti, viidakko fiiliksin. Ravintola ihan ok, ja samoin ruoka siellä. Matkamuisto myymälä suppea. Illalla Dino-parkin eteen "parkkeeraa" baby-norsu, josta saa ottaa kuvia ja syötäää kurkkua (kurkkupussit maksaa muistaakseni 50 bathia). Vastapäätä dino-parkkia ruotsalainen ravintola, jossa todella hyvät ruuat.

      • mikä valuutta ?

        Onko ne millaisia saunoja kun 50 saunaa maksaa kurkkupussi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe