Omatoimimatkalle?

Tietoja kaivataan

Kiinnostaisi kuulla niiltä, jotka ovat olleet Meksikossa omatoimimatkalla, että paljonko olette reissusta maksaneet. Mitä reittiä olette lentäneet ja mitä lentoyhtiötä käyttäneet? Itse haluamme lähteä Playa del Carmeniin, niten sitten on fiksuin siirtyä lentokentältä? Onko omatoimimatka todella halvempi kun matkatoimiston kautta. Haluaisimme laadukkaaseen hotellin jossa all inclusive.

13

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keijokakkoseen

      kaikki tieto on netissä saatavilla.Jospa siihen panostaisit ensin.

      • rjp

        Omatoimi ei edullinen, jos haluat suht tasokkaan allincl..listahinnaltaan 300-400e/vrk hotelli esim. booking.com palvelussa maksaa Finnmatkoille tyyliin 150e, eli laske siitä mutta jos kelpaa budjettihotelli, niin sitten asia hieman muuttuu.


      • Sua pitäis pistää ka

        Kyllä minä tiedän, että netistä löytyy, kysyinkin kokemuksia niiltä jotka ovat omatoimimatkalla Meksikossa olleet. Jos sulla ei ole esitettyihin kysymyksiin vastausta niin jätä vastaamatta!


      • keijokakkoseen
        Sua pitäis pistää ka kirjoitti:

        Kyllä minä tiedän, että netistä löytyy, kysyinkin kokemuksia niiltä jotka ovat omatoimimatkalla Meksikossa olleet. Jos sulla ei ole esitettyihin kysymyksiin vastausta niin jätä vastaamatta!

        ne kokemukset joo,mutta kyselet hintoja jotka ovat kaikkien nähtävillä.Hinnat vaihtelevat päivittäin,viikoittain jne.Joku toinen menee tällä hinnalla elokuussa,joku toinen helmikuussa tuolla hinnalla,ymmärrätkö?


    • Perdone.

      No niin, Lentoja menee halvimmalla USA;n kautta oman etsimiseni perusteella, mutta saattaahan tilanne muuttua. On menty yhdistelmällä eri lentoyhtiöillä, ja pelkällä AA-lennolla. Siinä saattaa tulla matkatavara-, ja aikatauluongelmia eri varauksilla.
      Lentokentältä pääsee päiväsaikaan bussilla, mutta ei se yhteistaksikaan niin kovin paljon maksa; aina on muitakin sinne menijöitä.
      Hieno hotelli saattaa maksaa sen verran, että kaiken ynnäten voipi matkatoimisto viedä halvemmalla. Oli ainakin tässä menneinä viikkoina ennen joulua tosi halpoja.

      Liikkuminen on helppoa eri taajamien välillä, ja kauemmas kannattaa myös tehdä matkoja, jos on omatoimimatkalla varsinkin pitemmän aikaa.

      • Diipa

        Me teimme omitoimamatkan Dommareihin n. 4-5 vuotta sitten, eli ei Meksikoon mutta samalle suunnalle. Silloin majoituttiin myös keskitason All inclusive hotellissa ja koko matka tuli hinnaltaan aika samoihin kuin nuo pakettimatkat, jollei jopa hiukan kalliimmaksi. Suurin syy tähän itse järjestettyyn matkaan oli ajankohta, eli oli aika rajoitetut ajankohdat milloin matka voitiin tehdä ja juuri silloin ei ollut lähtöjä matkatoimistoilta.
        Lennot meni Pariisin kautta ja lentokentältä hotellille liikuttiin taksilla.
        Netistä vain hintoja katselemaan, kannattaa pitää mielessä tuo USA-suunta => sieltä tehdään paljon alueelle matkoja ja voi löytyä sitä kautta edullisia lentoja tai hotelleja.


    • Ihanareissu

      Omatoimimatkalla äkkilähdöllä v. 2012 helmikuussa, reissun menopaluu lento ja majoitukset kahdessa eri hotellissa yht. n. 1500 e/hlö. Suora lento Helsinki-Cancun, finskin koneella. Taksilla Playa del Carmeniin. Matka kannattaa maksaa kuljettajalle etukäteen, jottei tule turhia mutkia matkaan. Majoitus puolihoidolla Playa del Carmenissa hot. Posada sian kaan 4 yötä, sieltä Cozumelin saarelle hot. Park Hotel Cozumel all inclusive, jossa 3 yötä.

    • Tammikuu14_

      Meillä ainakin omatoimimatka tuli huomattavasti halvemmaksi kuin matkanjärjestäjien tarjoamat reissut. Tosin otettiin heiltä parin viikon matkallemme pelkät (finskin) suorat lennot Cancuniin. Osalla seurueesta kävi flaksi ja saivat samaan hintaan comfort (eli lomalentobisnespaikat) me muut kökötimme turistissa. All inclusive kustansi 60 eur/pää 5 tähden hotellissa Akumalissa, näkyy olevan Finnmatkojenkin listoilla.. (300-400 eur/ vrk hinnat kuulostaa käsittämättömältä, mikähän hotelli?!) Muutama yö oltiin Pdc:n keskustahotellissa aamiaismajoituksella. Matkaan meni kaikkinensa vähän toista tonnia per henkilö,

    • yksinkin

      Meksiko on kallis maa jopa kalliimpi kuin suomi. Finmatkojen märittelömättömät hotellit huonoja.retket ylihintasia. Oppaat surkeita.

      • ommoolommoo

        Mihin siellä opasta tarvitsee? Retket kannattaa ottaa paikallisilta "kyliltä"..


      • Kysynpähän_vaan

        "Meksiko on kallis maa jopa kalliimpi kuin suomi" Minusta Meksiko on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Missä Suomessa (tai missään muuallakaan??) saat tasokkaan hotellin täydellä ylöspidolla (drinksuineen kaikkineen) ja vapaa-ajan ohjelmineen 60-70 eurolla ?!


      • tääontotuus

        Sanoppa hotellin nimi missä meksikossa saat 60 e tuon kaikki. Ei ole sellaista hotellia. Jos pihvi hotellin ravintolassa maksaa 34 e niin onhan se kallis. Ihan vaatimaton hotellin ravintola. Hampurilaisateria 15 e.


      • mehikorules

        Me olimme viime syksynä viikon RIU Tequilassa. All inclusive tuli maksamaan 350 eur henkilöltä, Lupita esmes olisi ollut vielä edullisempi mutta päädyttiin tähän hotelliin. Vaihtoehtoja oli paljon muitakin pitkin rannikkoa, valinnanvaikeus siellä hotelliviidakossa iskee väkisin. Hinnat varmaan vaihtelee jonkin verran sesongin mukaan, kovimpaan ruuhka-aikaan ei tietenkään näillä hinnoilla pääse. Lennot otimme AA:lta, mennessä kävimme Nykissä ja paluussa oltiin muutama päivä Miamissa. Onnistunut matka, mutta ensi kerralla kutsuu (taas) Aasia..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      239
      2095
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      153
      1355
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      52
      1246
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      639
    Aihe