Timonen

Pudiksen asukki

Miten teidän mielestä Timosella on lähtenyt kaupunginjohtajan homma liikkeelle? Tuntuu, että onko vähän "lapanen"?

24

786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfgh2

      Jos ei tässä puolen vuoden sisään saa mitään aikaan voisi jo potkaista hevon kuuseen.Täytyy tässä alkaa itse lobbaamaan suuryrityksiä kuten vaikka AIRBUSsia ja BOEINGia,että meillä olisi hyvä lentokenttä tehdä arktisia testejä.Tämmöset -30 pakkaset olisivat siihen oikein mahtavaa.

      Kunnalla ei pidä sotkeutua bisneksiin millään lailla vaan järjestää olosuhteet niin,että siihen on mahdollisuus.

      Täytyy tässä kai paluumuuttaa takaisin syntymäpaikkakunnalle koska ei tuo muualta muuttanut kaupunkilaispoika Tykkyläinenkään saa taiteella töitä ihmisillä järjestettyä.

    • pässiä viedään

      terveisiä kunnasta: lapaselta vaikuttaa, poikanen

    • Minkä_kau-

      pungin? Se kai on halpa vitsi, että Pudasjärvi muka olisi kaupunki. Pieni syrjäkylähän se on.

      • KosMopoliitti_

        Syrjäkyliähän ne kaikki, Suomen kaupungit ovat...


    • nonomomo

      40 vuoden aikana Ruotsin väkivaltarikostilastot ovat nousseet 300%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, koska…?

      40 vuoden aikana Ruotsin raiskaustilastot ovat nousseet 1472%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, eikä erityisesti mitään islamin kanssa, sillä vaikka valtaosa raiskauksista on muslimimiesten tekemiä, on islam aina rauhan uskonto™.

      Ruotsi on maailman raiskaustilastoissa sijalla kaksi!!! Ensimmäistä sijaa pitää afrikkalainen Leshoto, jossa raiskaus on osa pitkää kulttuuriperinnettä ja määritellään pikemminkin jokamiehenoikeudeksi kuin rikokseksi.

      Ruotsalainen media ei koskaan kerro rikoksen tekijöiden etnistä taustaa ja toisen polven maahanmuuttajat kuvataan “uutisoinnissa” aina “ruotsalaisiksi”.Tätä menetelmää soveltavat myös meidän selkärangattomat mediasuojatyöpaikkasopulimmekin.

      Ruotsalainen oikeuslaitos on omaksunut linjan jossa rikosen tekijöitä suojellaan ja uhreja syyllistetään. Käsittämättömän monissa tapauksissa ruotsalainen oikeuslaitos on todennut, että muslimijengin joukkoraiskaamaksi tullut ruotsalaisnainen on oikeasti halunnut seksiä kahdeksan maahanmuuttajataustaisen mekkapyllistelijän kanssa.

    • nahjus

      OSTETTU MIES

      • Kollajalta

        Hienoa, että meillä on noin jämerä kaupunginjohtaja.
        Voimme olla ylpeitä hänestä.


      • hyvämiespaikallaan

        kyllä, sammoa mieltä.


    • lautakunnasta

      Ainakin tämä Timonen kavereineen on todella tiukka kaveri neuvottelemaan.

      Kollaja työryhmässä sai nerokkaasti neuvoteltua 2 miljoonan euron kehittämisrahaston josta PVO-Vesivoima maksaisi jopa 80 prosenttia. Mitään muuta Timonen ei sitten saanutkaan neuvoteltua. Tosin tuokin on vain tuollainen aie josta ei ole kirjallista sopimusta.

      1980-luvulla Pudasjärven Kollaja paketti sisälsi kaikenlaista turvevoimalaa ja muuta.

      Vesivoiman tuotantokustannukset ovat PVO:lla noin yhden sentin kilowattitunnilta sähköä. Tästä sähköstä saadaan sähköpörssiin myytäessä noin 4-6 senttiä per kWh.

      Kollajan tekoallashanke tuottaisi voimaloineen noin 120 GWh sähköä. Kun lasketaan että 120 GWh kertaa 1 senttiä/kWh niin saadaan 1,2 miljoonaa euroa vuodessa. Eli tämä on se omakustannushinta millä PVO saisi tuotettua sen sähkön Kollajalla itselleen.

      Kun PVO myisi sen sähkön, niin se saisi siitä 4-6 senttiä per kWh eli 4,8 - 7,2 miljoonaa euroa. Eli voittoa noin 3,6-6 miljoonaa euroa.

      Pudasjärven kaupungilla on kaavamonopoli kaupungin alueella. Eli tekoallas hanke ei etenisi koskaan millimetriäkään vaikka laki sen sallisi, PVO:lla olisi luvat sille ja oikeuskin olisi hankkeen siunannut.

      Em. syystä Timonen kavereineen olisi voinut sanella PVO:lle että suurin osa tekoaltaan tuottaman sähkösta pitää lahjoittaa maksutta Pudasjärven kaupungille edelleen myytäväksi. Hyvä lähtökohta neuvotteluille olisi ollut 75 prosenttia kaupungille. Silloin se olisi mennyt PVO:n osalta suunnilleen plus miinus nollaan eli olisi saanut sähköosuutensa suunnilleen pörssihinnalla. Oikein tiukasi kun olisi neuvoteltu niin olisihan siinä voinut hieman periksi antaa ja suostua jopa siihen että Pudasjärven kaupungille lahjoitettava osuus olisi ollut vain hieman päälle 50 prosenttia.

      Jos PVO ei olisi suostunut niin sanonut vain että pitäkää tunkkinne ja kyllä se oli nyt tässä neuvottelut. Rahanahneena firmana PVO olisi taatusti kuitenkin suostunut.

      Suomessa on vapaa sopimusoikeus ja tuollainen sopimus olisi voitu ihan vapaasti sopia PVO:n kanssa. Mahdollisesti olisi tarvinnut yhtiökokoukselta PVO siunauksen, mutta senhän se olisi saanut kun olisi siellä kierrättänyt sopimuksen.

      Vaikea minun on käsittää näitä Timosia ja muita työryhmässä kaupungin edustajina neuvotelleita. Lopputulos on niin surkea neuvotteluista että eihän tuossa ole pienintäkään järkeä Pudasjärven kaupungin kannalta. Itseasiassa tulos on niin surkea että mieleen tulee väistämättä kysymys siitä että liekkö luvanneet jonkinlaista vaalitukea tms. vastineeksi sille että epäonnistuvat niin surkeasti neuvotteluissa? Liekkö lopuksi nuolleet vielä PVO:n ukon istumalihaksetkin ja tunkeneet ukon taskun täyteen kaupungin verorahoja?

      • vihertalousnero

        Paljonko se Kollajan rakentaminen maksaa? Pitääkö rakentamiskustannukset saada pois vai onko kaikki sähkönmyynti heti puhdasta nettotuottoa?


    • SininenAjatusVihreäEläm

      Maksaahan se tekoaltaan rakentaminen omansa. Kun tiedetään ettei yritysten kannata investoida mihinkään joka ei tuota vähintään viiden prosentin tuottoa sijoitetulle pääomalle, niin voidaan laskea että tekoaltaan ja voimalan kustannus olisi korkeintaan 100 miljoonaa euroa jos hanke tuottaa 5 miljoonaa euroa vuodessa voittoa. Todennäköisesti realistisempi hinta on alle 50 miljoonaa euroa jolloin pääomalle saisi yli 10 prosentin varman tuoton.

      Mistähän ne muuten löytää aina Pudasjärven kaupunginjohtaksi näitä ruudinkeksijöitä? Pauli Harju vaikutti jo sen verran yksinkertaiselta kaverilta, että ajattelin ettei häntä yksinkertaisempaa johtajaa kuntaan edes voisi saada. Uskomatonta mutta totta on se, että ilmeisesti onnistuivat löytämään Timosesta vielä yksinkertaisemman johtajan kaupunkiin. Eihän se Kaarina Daavittilakaan mikään penaalin terävin kynä ollut, mutta järki kuitenkin pelasi joskus lähes normaalin ihmisen tavalla.

      • metsäviherpiiperö

        Kerrotko tarkemmin noista tuottolaskelmistasi Kollajan osalta?


    • vaihtoon

      Timonen vaihtoon ettei saa enempää vahinkoa aikaisekseen kuin Daavittila!

      • Kollajalta

        Hienoa, että meillä on noin jämerä kaupunginjohtaja.

        Voimme olla ylpeitä hänestä


      • Saatananmolopää

        Pakko sanoa viimeaikaisten tapahtumien johdosta, että Timoselle postimerkki perseeseen ja Timbuktuun.

        Edellinen Kaupunginjohtaja hommasi pakolaisia ja tämä aikoo pilata Iijoen.

        VOI HEVONVITUN VITTU!


    • Kaisu-h-

      Timonen on hyvä vatipää muiden Pudiksen vatipää-änkyröiden joukkoon.

      Paska-allas on Timosella jo haaveissa. Vielä kun saa päähänsä rakentaa Pudasjärvelle vaikka maailman korkeimman hirsirakenteisen monikerroksisen huussin, niin kyllä se siitä.

      • Vankilakundi

        Perkeleen vatipäät menkäähän käytöskouluun, eihän täällä kukaan uskalla kohta tehdä mitään kun nämä saatanan joutilaat ruikuttaa näillä ,sivuilla. Kirjoittakaa omalla nimellä niin katsotaan sitten tavatessa.


      • saatananmolopää
        Vankilakundi kirjoitti:

        Perkeleen vatipäät menkäähän käytöskouluun, eihän täällä kukaan uskalla kohta tehdä mitään kun nämä saatanan joutilaat ruikuttaa näillä ,sivuilla. Kirjoittakaa omalla nimellä niin katsotaan sitten tavatessa.

        Kusen poikki koko jätkän! Vai katotaan...vankilakundi homonarkkari...


      • EXPUDIS

        Kylläpä taas on älynjättiläiset täällä kommentoimassa...Menkää ite ja tehkää paremmin asiat jos tuntuu että tietoa ja taito löytyy enemmän kun päättäjiltä..Ittehä te ootte heidät sinne äänestänyt.. Jeesus mitä sakkia.


      • sasmuuta
        EXPUDIS kirjoitti:

        Kylläpä taas on älynjättiläiset täällä kommentoimassa...Menkää ite ja tehkää paremmin asiat jos tuntuu että tietoa ja taito löytyy enemmän kun päättäjiltä..Ittehä te ootte heidät sinne äänestänyt.. Jeesus mitä sakkia.

        Sanos jo muuta! Vai tuollaisia mietteitä tuottavien aivoituksista ne koskiensuojelun uljaimmat aatteet siis kumpuavat! Näiden kanssa täällä elämme..
        :D


    • Einikk

      Vanhana kaupungin työntekijänä tiedän että Timonen on käsinukke, tämä on käytännössä kuin kilpi joka peittää sen todellisen ahneuden.
      Tyhmiä te ootta jos että huomaa, 1 1=2, eikö niin? paikallistietämys antaa avaimen ajatella pudasjärven toimintaa, kuuluuko virkavalta pääsääntöisesti johonkin lahkoon? Kyllä kuuluu! Mitä virkakoneisto tekee? raivaa moraalittomasti estelijät pois tieltä, kuten taivalkoskella.
      No mutta, minä en teidän tyhmyydelle voi mitään ja siksi jatkankin rahan parissa, se ohjaa minua ja toimii moraalin ulkoistajana kuten raamattu. Lähden töihin ja nauran partaan, tätä ei kukaan usko ja homma jatkuu
      BÄÄÄ ja MÄÄÄ teille arvokkaat luonnonvarat, eli ihmiset :D

    • Anonyymi

      joo

    • Anonyymi

      Niin se takki kääntyi Timosella.oli oikein juhlapuhujana soudun päätös tilaisuudessa.Oli kuulema hyvä että ei sittenkään rakennettu Kollajan allasta,vaikka hän kuulema oli alussa toista mieltä.Ja puheen päälle juotiin shampanjaa..tämä juttu on tosi,paikalla oli melkein sata ihmistä.

    • talvi1

      Aikanaan oltua Posion kunnan johtajana sai ajettua Posion ahdinkoon,nyt ollessa Pudasjärven kaupungin johtajana Pudasjärven kriisikuntiin,postimerkki perseeseen ja potkaista eteläafrikkaan,

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      79
      1507
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1235
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1168
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      974
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      144
      960
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      174
      941
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      852
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      824
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      806
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      90
      748
    Aihe