4Smile

Joko aurinko paistaa

Mitä kertoo sinun korttisi minulle.Olen yli 40v. nainen,tummasilmäinen ja muutenkin tummahko.Mitä suhteen ja talouden tulee?Kovasti vastausta odottaen ja etukäteen kiittäen.

3

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Mennyt
      Työhön/opiskeluun liittyvissä asioissa on haasteita piisannut., jo aika pitkäänkin. Jokin vieti/tiedonanto tullut vaalealta / kypsään ikään ehtineeltä naiselta, joka on tuonut matkassaan myös sitä, että olet alkanut varautua jo pahimpaan/puolustuskannalla oloa TAI sitten tässä on mahdollisuutesi ollut vetää pikkusen henkeä..

      Nyt
      Tilanne kuitenkin elää kaiken aikaa ja aiheuttaa pikkusen jännitteitä ja senpä takia haalit hartioilles jopa enemmän kun jaksat kantaa. Kysyy pikkusen voimia sinulta luottaa. Kuitenkin itse, olet sinut oman itsesi kanssa ja niimpä menetkin polullasi, askel keveänä - mutta huomaatko silti kaiken toiveikkuutesi keskellä lähelläsi vaanivaa vaaraa?

      Tulee
      Vaaleahko aikuinen mies ja jotakin, jota sun on aika vaikea sulattaa TAI sitten kieltäydyt näkemästä metsää puilta. Tässä on jotakin rahasopimus asioita ja tähän voi liittyä jollain tapaa virkamieskin - kuitenkin etenet määrätietoisesti, kun sinulle tarjoutuu uusi mahdollisuus ja alat saada pikkusen valoakin elämääsi. En tiedä mitä tämä asia koskettelee, mutta liittyy jotenkin raha-asioihin ja tässä on tilaisuutesi..
      Eri paikkakunta ja vaaleahko nainen, hänestä kuulet jotain ja tässä yritetään sanoa, että tässä tapauksessa saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut. Tämä on yhden aikakauden loppu ja uuden alku, mutta tässäkin tarvit kyllä kaiken älykkyytesi/päättäväisyytesi, sillä tasapainoasi saattaa keikuttaa joku juttu, jonka takia saatat joutua pikkusen puntaroimaan asioitasi..
      Menestyksesi huumassa, on nyt pidettävä matalaa profiilia ja se pikkusen rassaa sinua. Kun olet valintasi tehnyt, myös saat kotisi oikeinpäin ja on aika panna hösseliksi - olkoonkin vaikka saatat pikkusen aavistella, jopa liiaksi jämähtää paikoillesi, tajuamatta mitä lähelläsi tapahtuu.
      Jostakin sinulle rakkaasta paljastuu jotain, tässä on aineellisia asioita ja joku kilpailutilanne ja tyytymätön kun olet asioitten kulkuun, myös harmonian säilymisessä on omat juttunsa.
      Jokin juttu yllättää silti sut täysin ja kiukkusi voipi olla ylitse vuotavaa ja tää viesti saattaa kosketella tulevaisuuden suunnitelmiasi ja tähän liittyy joku - ei niin hirveen luotettava nainen, joka on jättänyt kertomatta sulle mitä ois pitänyt - joitain faktoja..
      Selkäänpuukotusten jälkeen kumminkin, saat kotisi oikeinpäin ja jopa mallikkaastikin vielä ;) Menestystä ja ristiverinen aikuinen mies, hän jeesaa sua jollain tapaa pääsemään eroon noista aiemmista ja taidat sittemmin tuntea tuota miestä kohtaan kovinkin lämpöisiä ajatuksia.
      Onnistumisen avaimet tässä on tyrkyllä ja ne ovat omissa hyppysissäsi. Tässä on joku vaaleakin mies ja joku viesti häneen liittyen ja tässä pitää toimia niinkun oikein on. Ei tule olemaan helpoin mahdollinen homma, mutta tämä tulee eteesi, halusit tai et ja se ahistaa sua kovin.
      Jokin yllättää sinut täysin ja saattaa viedä sinut joittenkin menneitten asioitten pariin. Pitäisi kyetä päästämään vanhoista, kannattamattomista asiosta irti ja kun näin tapahtuu - ne muutokset niiden myötä, ovat aina isoja. Tästä asiasta, et oikein mihinkään pääse, se on käytävä läpi. Aika raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja sun ajatuksias hallitsee, onnellisempaan suuntaan kääntyvät ajatukset.
      Jonkun harvemmin tavatun ystävän suhteen - sun on osattava tehä ratkaisu, mitä teet ja se saattaa sinulle peräti ravisteleva koettelemuskin olla. Sulle ehdotellaan ties mitä ja sen tekee joku 'hengenheimolaisesi' jota kohtaan sulla on aika lämpimät välit ja jota sitten aika paljon itekses fundeeraat

    • Huolia aina vaan

      Voitko katsoa minullekin

      • 4 Smile

        Yritä pysyä kärryillä sekoiluni kanssa ;)

        Mennyt
        Muutosten tuulet ovat alkaneet puhaltaa ja kuljet nyt kohden yhden vaiheen loppua ja uuden vaiheen alkua. Sun ajatuksissas pyörii joku vaalea/kypsään ikään ehtinyt nainen ja miten säilyttää balanssi. Tässä on ollut myös ristiverinen nainen ja sitä että jotenkin on koettu olo aika yksinäiseksi/ulkopuoliseksi - tää vois tarkottaa myös osattomuutta/työttömyyttä.

        Nyt
        Jokin juttu paljastuu jossain erittäinkin vaikeassa asiassa ja nyt ois varottava, ettet ite sairastu kaikkien huolies alla! Saatat joutua palaamaan aiemmin tehtyjen ratkaisujes äärelle ja tässä käy nyt niinkun on oikeus. Sun pitää nyt osata hyväksyä faktat ja tähän liittyy joku sinulle erittäinkin paljon samalla tavalla ajatteleva henkilö ja sitä, että saisit pysymään lotisi oikeinpäin.

        Tulee
        Jotakin sulle tullaan ehdottelemaan ja pikkusen joudut asettelemaan arvojas uudelleen sen suhteen, ettetkö - ellet nyt ihan riemun kiljahduksia kilju - olet muuten vaan onnellinen :) Liittyy rahasopimus asioihin ja siihen että niitten suhteen maailmalta kiirii uutisia ja samalla kuljet kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Tämä tulee oleman iso muutos asioissasi ja sinulla on kaikki syy olla siitä iloinen!
        Pikkusen kumminki joku sua nyppii, mutta nyt on tartuttava siihen alasimeen ja pantava hösseliks, kun tulee jokin viesti. Liitty jollain tapaa johonkin harvemmin tavattuun ystävääsi. Sua pikkusen ahistaa, mutta nyt on pidettäävä maltti, sillä tää saattaa olla silkkaa pahan suopuisuutta/selkään puukotusta.
        Jokin tieto vaaleahkoon aikuiseen mieheen liittyen - tulee sulle kyllä täysin puskista. Tässä on joku vaaleahko nainen myös. Vakain aikein etenet, vaikka stressaantunut oletkin. Sua stressaa tässä nyt lähinnä se, että saatat pelätä vielä eroa tämän kaiken keskellä TAI sitten pelkäät kolmatta osapuolta ja sitä että saattaa onnistuakin tässä.
        Sinä kuitenkin saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut. Mensetystä ja vakautta siinä missä menet. Rakkaudessa/onnessa, ristiverinen aikuinen mies ja valintoja, miten tässä etenet. Tää voi olla vähän rankkaakin..
        Jokin vaaleaa aikuista miestä koskeva viesti, yllättää sut täysin! Virkamies ja sitä että olet onnesi kukkuloilla, riitaisan ajan jakson jälkeen. Kilpailutilanteelta et vieläkään välty, se tulee eittämättä eteesi.
        Kieltäydyt uskomasta todeksi sitä, mikä tapahtuu. Tässä on vaarana jämähtää paikoilleen ja jää huomaamatta jotakin, mikä pitäisi huomata. Liittyy johonkin jo pitkään jatkuneeseen juttuun, jossa valoisampia aikoja toivot. Työasiat ja kaikenlaisia voittoja TAI sitten teet kovaa työtä jonkun asian eteen, jonka olet päättänyt päihittää - haasteita on edelleen :(
        Mitään et sille kumminkaan mahda, että tulevaisuuden suunnitelmiesi suhteen - tulee oikea viestien suma ja toiveikkuutesi saa uudet siivet. Sinulle tarjotaan uutta tilaisuutta/mahdollisuutta.Tässä on joku juttu eri paikkakuntaan liittyen TAI sitten tähän kuluu aikaa jonkun verran, mutta tää kysyy sinulta nyt rohkeutta tarttua härkää sarvista. Saat myös uutta puhtia ja oot pitkästä aikaa innoissasi, vaikka paljon asioita itekses kumminkin pohit - ja se onkin ihan viisasta. Kuitenkin taakkasi kevenee hiukan.
        Joku nainen täällä (ei hirveen luotettava) aiheuttaa pikkusen liikehdintää sen suhteen, uskallatko luottaa. Aineellisissa asioissa kumminkin - onnistumisen avaimia pitelet sinä ja elämässäsi on sopusointua ja löydät harmoniankin viimein. Kotiasioissa saat levon aiemmista ponnisteluista ja hyvä niin :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3159
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2791
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2608
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2456
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1743
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1697
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1545
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe