Koirapuisto sopiva pienoisporsaalle?

Mimmuliina

Onko koirapuistojen kentät näin talvella upottavia tai kovasti lumisia? Meneekö sorkat syvälle vai onko polkuja jotka on tallautuneet eikä tule jaloille vaurioita. Mielellään käytäisiin pienoisporsaan kanssa talvellakin tapaamassa koiria.

10

111

  Vastaukset

  • Ei nyt kovin pahasti upottanut kun eilen kävin. Eiköhän se hyvin suju.

   • Oliko tämä vitsi?jos ei niin tiedäthän että jotkut koirat tod.näk. Tappavat possusi.oma koirani ainakin.kannattaa huudella portilla että possu tulossa niin että voidaan tehdä possullesi tilaa.


   • hahas kirjoitti:

    Oliko tämä vitsi?jos ei niin tiedäthän että jotkut koirat tod.näk. Tappavat possusi.oma koirani ainakin.kannattaa huudella portilla että possu tulossa niin että voidaan tehdä possullesi tilaa.

    Toivotaan että tois meidän koiran kanssa samaan puistoon, sais koira "elävää" ruokaa, syö näet raakaa lihaa ja possu on sen herkkua.


  • Ihan hyvin koira puistoissa on sellaisia tallautuneita uria joita pitkin voi porsaskin kulkea. Ainakin Vuosaaren koira puistossa on aina sellainen polku siinä lumessa kun sitä kulkee niin ihmiset kuin eläimet.

  • Jos kysyit tosissasi, miksi ei, ettet veisi. Mutta kannattaa muistaa, että jollekin koiralle pikkupossusi ei ole leikkikaveri, vaan saalis, vaikka ei aggressivinen koira olisikaan.
   Kyllä puistoissa väliin on polkujakin, riippuu, miten paljon on lunta ja miten paljon polkuja koirat on tampanneet.
   Joillekin koirille lyttykuonot, hännättömät on ärsyke: ei ole yksi kerta , kun joku bostoni on aiheuttanut olemuksellaan hässäkää. Niiden rohina ja hännänheilumattomuus on jotenkin ei-koiramaista ja varmaan se ärsyttää. Lisäksi ne eivät oikeastaan koskaan edes nosta niskakarvojaan, sekin ärsyttää. Eli puuttuu koiramaiset eleet.

  • En itse suosittele viemään mitään muuta elukkaa koiratarhaa paitsi koiria.

   • Kannattaneeko viedä koiriakaan sinne, aina voi sattua jotain.


  • Possu sopii puistoon erinomaisesti. Menee sekä grillattuna että raakana.

  • En veisi misään nimessä tuntemattomien koirien joukkoon. Sun possu ei itseään pysty puolustamaan siinä kohtaa jos joku koira sen haluaa syödä.

  • Hyvin se menee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   140
   9151
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   3611
  3. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   35
   1684