voiks 14v olla homo?

hard life

Oon norm (itse asiassa en) 14v poika enkä tiedä oonko homo vai hetero...
Oon ihastunu mun yhteen kaveriin, mut ei mul kyl oo mitään mahdollisuuksia siihe ja en tiedä mitä teen...
Ja en tiedä pitäiskö vaan yritää tyttöjä? En tiedä pitäiskö vaan unohtaa mun ihastus(poika) ja yritää muita (tyttöjä).

23

2169

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • poitsuu

   Sä voit olla myös bi.

   • gay15
    poitsuu kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Sori


   • gay15
    poitsuu kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jos et saa sitä poikaa ketä haluaisit niin kummasta sukupuokesta tykkäät enemmän niin kannattaa valita se sukupuoli kummasta tykkää enemmän.


   • hard life
    gay15 kirjoitti:

    Jos et saa sitä poikaa ketä haluaisit niin kummasta sukupuokesta tykkäät enemmän niin kannattaa valita se sukupuoli kummasta tykkää enemmän.

    En mä tiiä ja en haluu seksiä koska oon liian nuori menetää mun neitsyyttä:3


   • hard life

    No en tienny et o olemas bi Xd googlasin sen äske...


   • Anonyymi
    Hellahirmu kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    ootko poika vai tyttö?


  • keijo13v

   hard life voi sitä muutenki pitää pojan kans hauskaa,ei sitä seksiä aina tarvita.
   Oon 13v ja seurustelen 14v kaa se ei oo haulunnu seksii mut mä oon halunu ja ei meillä vielä o ollut seksii. Molemmilla o aina ku tavataan muna kovana.Olemme puhuneet seksistä mut mitään ei oo tapahtunu vielä.Viikonloppuna varmaan tapahtuu jotain ku kaveri tulee yökylään se ehdotti sitä.

  • poika 16v

   Itse iässäsi arvoin kokoajan olenko hetero vai homo, ja lopulta hyväksyin itseni bi:nä. Jos tunnet vetoa tyttöjäkin kohtaan, voit olla bi. Mikäli tytöt ei sytytä, voit olla homo ja ylpeä siitä! Ja kyllä, 14-vuotias voi olla homo, tiedän jopa yhden 14-vuotiaan joka on jopa vanhemmille asiasta kertonut.

   Yläasteella mulla oli muutamia poikaihastuksia, mutta ne eivät johtaneet mihinkään, sillä en uskaltanut tulla ulos kaapista. Ensimmäisille kavereilleni tulin kaapista 9-luokan aikana. Nyt lähes kaikki kaverini tietävät suuntautumiseni ja hyväksyvät asian. En tosin ole ihastunut keneenkään kaveriini joka tietää seksuaalisuuteni, sillä kaikki ovat ilmoittaneet olevansa heteroita. Ja jos toinen on hetero, niin sille ei voi vaan mitään.

   Kaapista ulos tuleminen vaatii yleensä miettimistä, uskallanko tulla ja miten ihmiset suhtautuvat. Ensiksi kannattaa selvittää toisen mielipide yleensäkin seksuaalivähemmistöihin, esimerkiksi kysymällä mitä mieltä läpi menneestä sukupuolineutraalista avioliittolaista. Toki vaikka jonkun ihmisen yleinen mielipide olisikin negatiivinen, ei silti kannata olla kaapissa, varsinkaan jos kyseessä on jokin hyvä ystävä. Yhden hyvän ystäväni mielipide homoja kohtaan oli todella jyrkkä silloin kun en ollut vielä kertonut. Kun kerroin hänelle, ensireaktio oli "et voi tietää tuossa iässä", mutta nyt, kuukausia myöhemmin hän hyväksyy seksuaalisuuteni täysin.

   Miksi ajattelet että sinulla ei olisi mahdollisuuksia siihen? Prosentuaalisesti homo/biseksuaaleja on vähemmän kuin heteroita, mutta mistä sitä ikinä tietää onko kyseinen henkilö homo/bi. Suosittelen harkitsemaan kertomista sille, että olet homo/bi ja katsoa miten reagoi. Jos tämän jälkeen sanoo olevansa hetero, ei välttämättä kannata kertoa että on ihastunut tähän, vaan yrittää löytää uutta ihastusta.

   "Ja en tiedä pitäiskö vaan yritää tyttöjä?"

   Ei kannata yrittää mitään muiden painostuksesta, vaan sitä, jota kohtaan on tunteita. Oli se sitten tyttö tai poika.

   • reqwqe

    "poika 16v" vastasikin jo asiallisesti aloittajalle varsin tyhjentävästi, olisin kirjoittanut samat hommat.. :D

    T: myöskin bi poika/mies


  • Justiinsajoo

   viiskymppiset äijätkö täälla taas revittelevät seksifantasioilla?

   • Tutu

    Joo, onhan se uimahallissa käynti normaali ja kannatettava harrastus.


  • Mfevkwowvw

   Näissä asioissa kannattaa kuunnella sydäntä ei aivoja.

  • Mikael16v

   Tietysti voi olla.
   Minä tiesin sen jo 10 vuotiaana ja nyt 16veenä tiedän, että tykkään molemmista.
   10veenä luulin olevani homo, koska olin leikkinyt vain poikien kanssa "lääkärileikkejä ja kikkelileikkejä". Ekat kokemukset tulivat tyttöjen kanssa 14veenä.

  • 13vbitaihomo

   Totta kai voi olla ja on paljon 14v homopoikia ja biseksuaaleja.

  • Ihmettelevä

   Todellakin voi. Itse tiesin jo ainakin 11 vuotiaana. 8v jo leikittiin naapurin poikien kanssa seksileikkejä ihan yhdyntätyylillä. Pornolehdistä, Kallesta opittuja.

  • infoo888888888888

   Jos olet homo niin olet ollut homo syntymästäsi asti, seksuaalista identiteettiä kun ei voi valita.

   On täysin turhaa miettiä oletko homo, hetero vaikko bi, sillä sinä olet sinä ja sillä sipuli ja tulet kyllä havaitsemaan oman itsesi myöhemmin elämässäsi kun vain annat ajan kulkea ja keskityt vain oman tulevaisuutesi turvaamiseen.

   Keskityppä ennemmin vaikka opintoihisi, ruuan laittoon, siivoamiseen, rahan säästämiseen ja järkevään käyttöön (ja järkevä käyttö tarkoittaa pelien ja herkkujen ostamisen välttelyä ellei OIKEASTI ole niihin varaa).

   Et vielä välttämättä huomaa, mutta kun tulee aika jolloin joudut itse huolehtimaan laskujen maksusta, ruuan hankinnoista ja asunnon siisteydestä puhumattakaan töiden ja/tai opintojen tekemisestä, tulet huomaamaan kuinka turhaa on miettiä kuka on homo ja kuka ei.

   • Anonyymi

    Tuo on niin paskaa, että "olet syntymästäsi homo". Sitä ei vahvista edes tiede. Ja juurihan keskustelun aloittaja totesi olleensa bi, mutta nyt homo. Tunnen monia vastaavia tapauksia. Seksuaalisuus ei ole syntymässä määrätty.


  • Ja yllä on taas tutun kirjoittajan tuttua tavaraa. Sinun iässäsi ihastumiset eivät kerro suuntautuneisuudestasi vielä mitään. On ihan normaalia ihastua samaa sukupuolta olevaan tuossa herkässä iässä ja myöhemmin ihastua johonkin tyttöön. Nyt ota rauhallisesti ja katso mihin suuntaan tulevaisuudessa kallistut, koska sen huomaat kyllä, kun aika on kypsä siihen. Anna itsellesi aikaa, älä murehdi tai kiirehdi asioiden kanssa.

  • Homo tai Hetero voi olla iältään mitä vaan, ei kait se ikää katso.

   Minä ohjasin tekemään, niin kuin itsestä parhaalta tuntuu, ja selvittämään seksuaalisuuttaan, ja myös oppimaan, kyllä se vielä varmistuu, kunhan tulee ikää lisää, ei hätää. Äläkä ainakaan hätiköiden mitään tee...

  • Anonyymi

   Minä ainakin tiesin jo joskus 12-13 vuotta vanhana, että olen homo. Tai siis silloin oletin olevani bi, mutta nyt olen homo. Tiesin jo silloin olevani kiinnostunut seksuaalisesti miehistä (ja jonkin verran myös naisista), koska ikäisestäni pojista ja tytöistä en ollut koskaan kiinnostunut. Nyt aikuisina olen tietenkin olrn kiinnostunut seksuaalisesti vain miehistä. Se mitä hqluan sanoa, niin kyllä jo tuossa iässä voi tietää olevansa homo eikä siinä ole mitään pahaa. T: Mies 38v.

   • Anonyymi

    Eli olit aiemmin bi, mutta nyt olet homo. Olet siis muuttunut biseksuaalista homoksi.


  • Anonyymi

   Itse teininä olin kiinnostunut enemmän tytöistä mutta joskus 17 vee minulla oli eka kimpparunkkaus kaverin kanssa ja se tuntui hyvältä.

  • Anonyymi

   Alle 20v ei tiedä vielä mitä on.
   Pitää puuhastella kaikkien kanssa.
   Lopulta oppii, mistä todella pitää.

  Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   113
   4620
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1688
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1067
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   927
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   906
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   354
   810
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   759
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   748
  9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   746
  Aihe