voiks 14v olla homo?

hard life

Oon norm (itse asiassa en) 14v poika enkä tiedä oonko homo vai hetero...
Oon ihastunu mun yhteen kaveriin, mut ei mul kyl oo mitään mahdollisuuksia siihe ja en tiedä mitä teen...
Ja en tiedä pitäiskö vaan yritää tyttöjä? En tiedä pitäiskö vaan unohtaa mun ihastus(poika) ja yritää muita (tyttöjä).

42

3125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poitsuu

      Sä voit olla myös bi.

      • gay15

        Sori


      • gay15

        Jos et saa sitä poikaa ketä haluaisit niin kummasta sukupuokesta tykkäät enemmän niin kannattaa valita se sukupuoli kummasta tykkää enemmän.


      • hard life
        gay15 kirjoitti:

        Jos et saa sitä poikaa ketä haluaisit niin kummasta sukupuokesta tykkäät enemmän niin kannattaa valita se sukupuoli kummasta tykkää enemmän.

        En mä tiiä ja en haluu seksiä koska oon liian nuori menetää mun neitsyyttä:3


      • hard life

        No en tienny et o olemas bi Xd googlasin sen äske...


      • Anonyymi

        ootko poika vai tyttö?


    • keijo13v

      hard life voi sitä muutenki pitää pojan kans hauskaa,ei sitä seksiä aina tarvita.
      Oon 13v ja seurustelen 14v kaa se ei oo haulunnu seksii mut mä oon halunu ja ei meillä vielä o ollut seksii. Molemmilla o aina ku tavataan muna kovana.Olemme puhuneet seksistä mut mitään ei oo tapahtunu vielä.Viikonloppuna varmaan tapahtuu jotain ku kaveri tulee yökylään se ehdotti sitä.

    • poika 16v

      Itse iässäsi arvoin kokoajan olenko hetero vai homo, ja lopulta hyväksyin itseni bi:nä. Jos tunnet vetoa tyttöjäkin kohtaan, voit olla bi. Mikäli tytöt ei sytytä, voit olla homo ja ylpeä siitä! Ja kyllä, 14-vuotias voi olla homo, tiedän jopa yhden 14-vuotiaan joka on jopa vanhemmille asiasta kertonut.

      Yläasteella mulla oli muutamia poikaihastuksia, mutta ne eivät johtaneet mihinkään, sillä en uskaltanut tulla ulos kaapista. Ensimmäisille kavereilleni tulin kaapista 9-luokan aikana. Nyt lähes kaikki kaverini tietävät suuntautumiseni ja hyväksyvät asian. En tosin ole ihastunut keneenkään kaveriini joka tietää seksuaalisuuteni, sillä kaikki ovat ilmoittaneet olevansa heteroita. Ja jos toinen on hetero, niin sille ei voi vaan mitään.

      Kaapista ulos tuleminen vaatii yleensä miettimistä, uskallanko tulla ja miten ihmiset suhtautuvat. Ensiksi kannattaa selvittää toisen mielipide yleensäkin seksuaalivähemmistöihin, esimerkiksi kysymällä mitä mieltä läpi menneestä sukupuolineutraalista avioliittolaista. Toki vaikka jonkun ihmisen yleinen mielipide olisikin negatiivinen, ei silti kannata olla kaapissa, varsinkaan jos kyseessä on jokin hyvä ystävä. Yhden hyvän ystäväni mielipide homoja kohtaan oli todella jyrkkä silloin kun en ollut vielä kertonut. Kun kerroin hänelle, ensireaktio oli "et voi tietää tuossa iässä", mutta nyt, kuukausia myöhemmin hän hyväksyy seksuaalisuuteni täysin.

      Miksi ajattelet että sinulla ei olisi mahdollisuuksia siihen? Prosentuaalisesti homo/biseksuaaleja on vähemmän kuin heteroita, mutta mistä sitä ikinä tietää onko kyseinen henkilö homo/bi. Suosittelen harkitsemaan kertomista sille, että olet homo/bi ja katsoa miten reagoi. Jos tämän jälkeen sanoo olevansa hetero, ei välttämättä kannata kertoa että on ihastunut tähän, vaan yrittää löytää uutta ihastusta.

      "Ja en tiedä pitäiskö vaan yritää tyttöjä?"

      Ei kannata yrittää mitään muiden painostuksesta, vaan sitä, jota kohtaan on tunteita. Oli se sitten tyttö tai poika.

      • reqwqe

        "poika 16v" vastasikin jo asiallisesti aloittajalle varsin tyhjentävästi, olisin kirjoittanut samat hommat.. :D

        T: myöskin bi poika/mies


    • Justiinsajoo

      viiskymppiset äijätkö täälla taas revittelevät seksifantasioilla?

      • Tutu

        Joo, onhan se uimahallissa käynti normaali ja kannatettava harrastus.


    • Mfevkwowvw

      Näissä asioissa kannattaa kuunnella sydäntä ei aivoja.

    • Mikael16v

      Tietysti voi olla.
      Minä tiesin sen jo 10 vuotiaana ja nyt 16veenä tiedän, että tykkään molemmista.
      10veenä luulin olevani homo, koska olin leikkinyt vain poikien kanssa "lääkärileikkejä ja kikkelileikkejä". Ekat kokemukset tulivat tyttöjen kanssa 14veenä.

    • 13vbitaihomo

      Totta kai voi olla ja on paljon 14v homopoikia ja biseksuaaleja.

    • Ihmettelevä

      Todellakin voi. Itse tiesin jo ainakin 11 vuotiaana. 8v jo leikittiin naapurin poikien kanssa seksileikkejä ihan yhdyntätyylillä. Pornolehdistä, Kallesta opittuja.

    • infoo888888888888

      Jos olet homo niin olet ollut homo syntymästäsi asti, seksuaalista identiteettiä kun ei voi valita.

      On täysin turhaa miettiä oletko homo, hetero vaikko bi, sillä sinä olet sinä ja sillä sipuli ja tulet kyllä havaitsemaan oman itsesi myöhemmin elämässäsi kun vain annat ajan kulkea ja keskityt vain oman tulevaisuutesi turvaamiseen.

      Keskityppä ennemmin vaikka opintoihisi, ruuan laittoon, siivoamiseen, rahan säästämiseen ja järkevään käyttöön (ja järkevä käyttö tarkoittaa pelien ja herkkujen ostamisen välttelyä ellei OIKEASTI ole niihin varaa).

      Et vielä välttämättä huomaa, mutta kun tulee aika jolloin joudut itse huolehtimaan laskujen maksusta, ruuan hankinnoista ja asunnon siisteydestä puhumattakaan töiden ja/tai opintojen tekemisestä, tulet huomaamaan kuinka turhaa on miettiä kuka on homo ja kuka ei.

      • Anonyymi

        Tuo on niin paskaa, että "olet syntymästäsi homo". Sitä ei vahvista edes tiede. Ja juurihan keskustelun aloittaja totesi olleensa bi, mutta nyt homo. Tunnen monia vastaavia tapauksia. Seksuaalisuus ei ole syntymässä määrätty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on niin paskaa, että "olet syntymästäsi homo". Sitä ei vahvista edes tiede. Ja juurihan keskustelun aloittaja totesi olleensa bi, mutta nyt homo. Tunnen monia vastaavia tapauksia. Seksuaalisuus ei ole syntymässä määrätty.

        Seksuaalisuus on nimenomaan syntymässä saatu.Kokemuksesta puhuva


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seksuaalisuus on nimenomaan syntymässä saatu.Kokemuksesta puhuva

        Ihmisaivot kehittävät muistoja noin kolmevuotiaasta alkaen. Miten siis voit todistaa että jo vauva on homo?


    • Ja yllä on taas tutun kirjoittajan tuttua tavaraa. Sinun iässäsi ihastumiset eivät kerro suuntautuneisuudestasi vielä mitään. On ihan normaalia ihastua samaa sukupuolta olevaan tuossa herkässä iässä ja myöhemmin ihastua johonkin tyttöön. Nyt ota rauhallisesti ja katso mihin suuntaan tulevaisuudessa kallistut, koska sen huomaat kyllä, kun aika on kypsä siihen. Anna itsellesi aikaa, älä murehdi tai kiirehdi asioiden kanssa.

    • Homo tai Hetero voi olla iältään mitä vaan, ei kait se ikää katso.

      Minä ohjasin tekemään, niin kuin itsestä parhaalta tuntuu, ja selvittämään seksuaalisuuttaan, ja myös oppimaan, kyllä se vielä varmistuu, kunhan tulee ikää lisää, ei hätää. Äläkä ainakaan hätiköiden mitään tee...

    • Anonyymi

      Minä ainakin tiesin jo joskus 12-13 vuotta vanhana, että olen homo. Tai siis silloin oletin olevani bi, mutta nyt olen homo. Tiesin jo silloin olevani kiinnostunut seksuaalisesti miehistä (ja jonkin verran myös naisista), koska ikäisestäni pojista ja tytöistä en ollut koskaan kiinnostunut. Nyt aikuisina olen tietenkin olrn kiinnostunut seksuaalisesti vain miehistä. Se mitä hqluan sanoa, niin kyllä jo tuossa iässä voi tietää olevansa homo eikä siinä ole mitään pahaa. T: Mies 38v.

      • Anonyymi

        Eli olit aiemmin bi, mutta nyt olet homo. Olet siis muuttunut biseksuaalista homoksi.


    • Anonyymi

      Itse teininä olin kiinnostunut enemmän tytöistä mutta joskus 17 vee minulla oli eka kimpparunkkaus kaverin kanssa ja se tuntui hyvältä.

    • Anonyymi

      Alle 20v ei tiedä vielä mitä on.
      Pitää puuhastella kaikkien kanssa.
      Lopulta oppii, mistä todella pitää.

    • Anonyymi

      Ole rohkeasti hetero! Siinä ei ole mitään hävettävää! On täysin normaalia että poika panee tyttöä.

      Heteropride

      • Ei ole hävettävää olla hetero eikä homo.
        Jos poika rakastaa poikia ja elää elämänsä tytön kanssa, niin silloin se on sekä hävettävää ja väärin.
        Pitääkö valheessa elää elämänsä?
        Jos haluaa jatkaa sukua sen voi tehdä useilla menetelmillä.

        Enemistökö määrää mikä on normaalia?


    • Anonyymi

      Mä olen keki-ikäinen persu. Yksi teini esitti tuon kysymyksen mulla. Oltiin suikussa treenien jälkeen. Siis eri suihkussa. Hinkkasin shamppoota hiuksiini ja yritin sanoa jotain järkevää ja tietysti suvaitsevaa. Poika pyysi jos mä voisin käääntää selkäni. Siis muitahan sielä ei enää ollut. Se halus kokeilla tutuisiko se hyvältä. Kännyin ja kumarruin. Poika tuikkas munan sisään. Nai hirveästi. Laittoi siemenet mun suolen mutkaan. Kiitti sitten.

      • Hmmm no se on osoitus ettei aina ole "se vanha kuolaava äijä".


    • Anonyymi

      vielä on keskustelu hengissä...

    • Anonyymi

      kuinka kauan tämä keskustelu on hengissä?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole olemassa mitään ikärajaa siihen että on hetero,homo tai bisse vai joku muu?
      jos olet alle 18v olet mikä olet ja jos 18+ olet mikä olet ja ole ylpeä että olet juuri se mikä olet..
      Kehoitan olemaan ihan oma itsesi ja vee välitä mikä olet ja kaverit saavat olla mitä ovat, elä omaa elämääsi rohkeasti ja tiedät että sinun fiksut kaverit arvostavat suuresti että uskallat olla oma itsesi ja kadehtivat sinun rohkeuttasi.


      tuitui tui Vanda


      Have nice day

      • Anonyymi

        sorry minun suomen kielenoppi olin yli 10v ulkomailla ja puhuin vähän suomea silloin ja en usko että te ymmärrätte jos alan kirjoittamaan saksaksi tai venäjäksi, uskon että teille sopii paremmin suomenkieli, mutta en ole maahanmuuttaja vaan nyt se paluumuuttaja.



        tuitui peepee muistaakseni se tarkoittaa sitä että se tahtoo katsoa että joku pissaa ;) niih se taitaa olla se peeping no rakkaalla lapsella monta nimeä


        have nice day

        ps minun email on .ru mutta olen aina ollut suomalainen ja suomi passi ja sotilaspassi

        osaan myös kirjoittaa englanniksi ...


    • Anonyymi

      onko se kieletty sitten 14v ihmisiltä ja kun täällä joku on sanonut jokainen saa olla mitä haluaa eikö 14v saa olla sitten24v?

    • Anonyymi

      joo voi olla ja usein onkin se totta.

    • Anonyymi

      10-v leikin naapurin 7-v pojan kanssa, painittiin, kannoin reppuselässä, niskani päällä ja muuta.
      Huomasin, että nuorempi Timo haluaa aina voittaa, niinpä olin alla. häviäjänä. Timo pani kikkelinsä suuhuni voittajana. raimo, ime mun kikkeliä.
      Välillä olin mahallani ja Timo hinkkasi kikkeliään peppuuni.
      Asuimme samassa talossa neljä vuotta ja koko sen ajan imin kikkeliä ja palvelin Timoa.
      Se jätti jälkensä myöhempään käyttäytymiseeni ja olen imenyt munaa ja ollut nussittavana siitä lähtien.

    • Anonyymi

      12veenä tiesin et oon homo mutta silti 13-16v olin tyttöjen kanssa. 13veenä sitten tytön kotona yritin et saisin panna no tyttö runkkasi mut ei loppuun, yritin et olisin saanut panna pyllyyn mut ei on treeneihin kiire. Sen isoveli 14v oli kotona ja pyysi mua huoneeseen ja melkein heti pamautti et haluatko panna pyllyyn kun mulla on pitkä ja ohut söpö kalu. Olin 12veenä pussaillut muutaman pojan kanssa ja puristeltu toistemme munia. Nyt sain ihan panna ja hitto kun tuntu hyvältä eikä se jäänyt yhteen kertaan.

      • Anonyymi

        Kyllä 14 v tietää mikä on. Olen kohta 13v ja tiedän olevani homo, koska olen tehnyt sitä pojan kanssa. Tytöt eivät kiihota juuri lainkaan hyvä jos saavat kalun kovaksi, mutta pojat saavat sen hetkessä kovaksi.


    Ketjusta on poistettu 49 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe