4 Smile

<3 -74

Hei,
Olen ristiverinen sinisilmä, nelikymppinen sinkku nainen... työssä käyvä.
Mitähän minulle korttisi kertovat ?
Kaksi ristiveristä pitkää miestäkin mielessäni pyörii, toinen kylläkin nykyään enemmän kuin toinen.
Toinen vaaleampi korkeammalle koulutettu kuin toinen, minua muutaman vuoden nuorempi, toinen taas miltei kanssani saman ikäinen. Saatko heistä mitään ?
Ja muutoinkin rakkauselämääni ja elämääni muutoinkin joka suhteessa ?
Jään mielenkiinnolla odottelemaan tulkintaasi ! :)
Kiitos.

3

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • <3 -74

      Nostelen, jos ehtisit katsoa...

    • <3 -74

      up....

    • 4 Smile

      En tiedä,kukateistä on pisimpään odottanut, mutta otan sinut nyt ainakin ja jos viikonloppuna piisaa energiaa, palailen.
      Viime viikonloppu ei sitten onnistunutkaan. Yritin saada noista jonkunlaista tolkkua, mutten ymmärtänyt puoliakaan - niimpä jätin hautumaan..

      Ja varaudu nyt vaikea selkoiseen katsantoon :)

      Mennyt
      Tässä on ollut työasioissa joku vaaleahko nainen.., OHHOH! Ei kait enempää voi yhellä rivillä sydän kortteja olla.., Kun sanot että olet ristiverinen, en ymmärrä - miten tämä nyt elämääsi kolahtaa, mutta tässä on olllut niin suurta rakkautta, että se tirsuu astiasta yli ja tässä voi kyseessä olla jopa häät! On herttojen 9 ja kymppi vierekkäin - silti tässä nyt puhutaan myös suurista muutoksista. Kovaa on kilpailukin ollut

      Nyt
      Kaikki syy iloon ja juhlaan ja saat olla kovastikin tyytyväinen siitä mitä olet jo saavuttanut ja voit ilolla suunnitella tulevaisuuttasi. Kaiken harmonian ja seesteisyyden keskellä, on hyvä pitää mielessä kuitenkin faktat. Muutosten tuulet puhaltelevat ja on aika pistää hösseliks/takoa, kun se rauta on kuuma.

      Tulee
      Joku nainen - tulee jotakin, joka saa sut pikkusen tyytymättömäksi, jotakin, jota sun on aika vaikea sulattaa TAI nähdä tän tiimoilta metsää puilta. Koti on kuitenkin oikeinpäin, vaikket oikein sille mitään voikaan, et pikkusen oot varpaillas kaiken aikaa ja 'valmiina taistoon.' Ja tässäkin, toiveikkuutesi on korkealla.
      Ellei tässä ole kyse perinnöstä, ni sitten jostain muusta, joka liittyy kotiasioihin ja siihen, että sun selkäs takana puuhaillaan. Tässä on vaaleahko aikuinen mies, jonka suhteen olet päättänyt edetä vakaasti ja varmasti ja näyttäiskin siltä, ettei tässä esteitä olisi, stressaat silti. En osaa sanoa kumpi tämä on, jos molemmat ovat vaaleita..
      Uskot vahvasti kuitenkin onnistumiseesi. Jokin viesti tulossa. Saattaa olla juorukin, mutta tämän tiimoilta sinulle paljastuu jotain ja sua nyppii kun joudut asettelemaan arvojas uudelleen. Jollain viestillä on siis - kiukkua/suuttumusta/pahaa mieltä aiheuttava vaikutus.
      Sitten tulee lisää viestin tynkää ja se saa sut yllättymään TAI sitten saat kutsun johonkin sosiaaliseen tapahtumaan. Nyt kuitenkin on pidettävä jalat maassa, sillä vielä vaaleampi aikuinen mies, kun tuo äskeinen - tässä on jotakin ulkopuoliseksi tuntemist/yksinäisyyttä/työttömyyttä/osattomuutta.. Tän kaverin kanssa oot erittäinkin pitkälle, samoilla aallon taajuuksilla ja kun häly ympäriltäsi laantuu - vaivut ajatuksiisi ja haaveilet ties mitä. Tässä on vaarana paikoilleen jähmettyminen..
      Joku sinulle läheinen ystävä - nainen, viisas ja hellä sydäminen. Mummu/äiti tms..,tässä on mukavaa huoletonta yhteistä aikaa ja yhessä vissiin kait pohditte asioita mikä ois oikein. Tää on joku vanha juttu jo ja itekses fundeeraat, miten se onnistuikin 'suistamaan sut raiteiltaan.' Joku tapahtuma, joka on aika ravistelevakin ja aiheuttaa aikalailla liikehdintää.
      Rahasopimus asiat ja joku ero/eroon pääseminen jostakin/kolmas osapuoli, Tässä on kyseessä joku harvemmin tavattu ystävä, varakaskin saattaa olla ja eri paikkakunnalta. Häneen liittyen tulossa jotakin auttamatta, joka tulee kysymään sinulta kyllä aika paljon rohkeutta/voimia..
      Kunhan olet valintasi tehnyt, alkaa se valokin pilkistellä. Vaikeuksiakin on vielä matkassa, mutta ei ne pysty horjuttamaan tasapainoasi.. Sinulle ehdotellaan ties mitä, mutta jo jonkun verran elämää nähneenä, osaat ottaa asiat niinkun kuuluu, vaikket hirveesti siitä tykkääkkän.
      Uusi tilaisuus/mahdiollisuus ja tasapaino, vaikka omat haasteensa kehiin tuokin joku tieto ja tässä on ristiverisen naisen kortti ja sitä että kaikelle on oma aikansa. Kohtalonpyörä raksuttaa ja joudut nyt ratkomaan miten etenet TAI itten saatat joutua vastuuseen jostain, mitä joskus aiemmin olet tehnyt.
      Hups..,
      Tässä nyt on miekkojen kunkku ja ratsumies ja joku juttu, jossa tarvitaan nyt terävää päätä/päättäväisyyttä. Ellei toi kunkku, ole virkamies (pappi,poliisi, lääkäri tms..) ni sitten tummaakin tummempi mies. Luonteeltaan tämä on nyt sitten erittäinkin auktoriteettinen henkilö. Jos tuo ratsumies, ei tarkoita tummaa nuorehkoa miestä - sitten se tarkoittaa jotakin juttua, joka tulee sulle täysin puskista ja sun pitää osata nyt olla tarkkana!!! Oli tämä mikä tahansa! Tämän tiimoilta, haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa ja tässä on myös ristiverinen aikuinen mies (tämä voi tarkoittaa myös sukulaismiestä) Aineellisia asioita kuitenkin tässä puidaan ja tää juttu tulee sulle tietoon 'kautta rantain ja valtaa niin ollen ajatuksesi täysin'

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe