Otteluohjelmasta

BarcaFaniXZX

Hei

olisin ajattelemassa lähtöä Camp Noulle Fc Barcelona-Real Soceidad peliin joka on merkitty 10.5 ja ei vahvistettu ja päivä olisi sunnuntai, olen lukenut näin että televisioinnin takia päätetään noin viikko ennen onko viikonpäivä lauantai vai sunnuntai että onko näin että viikonloppu varma mutta päivä (La vai Su) vahvistetaan vai voiko matsi siirtyä noin vain esim. Viikolla? Vastailkaa, jos on tarkempaa tietoa pitääkö tämä paikkaansa

3

<50

Vastaukset

  • Peli pelataan luultavasti la tai su, harvemmin siirretään maanantaille! Mitään tuon suurempaa heittoa ei ole eli aivan huoletta voi matkan varata :-)

  • Mites, kun varaa lippuja ja ylipäätään matkaa johonkin matsiin, niin mitäs jos tulee heittoa päivämäärän suhteen? Tuleeko sitä heittoa useinkin? Katselin alla olevalta saitilta lippuja barcelonan otteluihin ja kaikissa lukee tarkka päivämäärä.

    http://www.jalkapallolippuja.com/barcelona/

  • Jooo!!! Jos noilla "asiantuntija"tiedoilla ja -taidoilla ja kyvyillä "olisi ajattelemassa lähtöä" ihan Barcelonaan asti, niin eikun tervemenoa vaan!! Luulisin että et mitään menettäisi, vaikka et sitä stadionia ihan oikeana päivänä edes löytäisi. Suosittelisin, että opettelisit sen verran kieltäkin etukäteen, että osaat sanoa espanjaksi:" minä suomi koti". Kirjoitustaidostasi päätellen sen oppiminen saattaa kyllä olla sinulle "hieman haasteellista" :))))

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.