Takkuaa, takkuaa

Tuulen armoilla

Mitä näkyy minun elämääni vuodelle 2015.
2014 ja 2013 ovat olleet todella koettelevia, kaiken suhteen.
Siinä rytäkässä on sattunut paljon pahaa ja ikävää, joka on vaikuttanut
mm. kotiin, perheeseen, parisuhteeseen (oli ja meni..), työhön, ystävyyksiin ja terveyteen.
Nyt alkaa olla takki aivan tyhjä ja kynttilä palanut molemmista päistä..

7

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4 Smile

   Oon illal koton, jos jaksat mun sekavia juttuja sietää ;)

   • ap.

    4 Smile, olisin todella kiitollinen!


  • 4 Smile

   Mennyt
   Jotakin uutisointia täällä ollut joko eroon liittyen/jostakin eroon pääsemisestä. Tässä on joku erittäinkin läheinen ihminen, joka ajattelee aika pitkälle saamalla tavalla kun sinäkin, mutta joku tässä mättää nyt urakalla. Et taho päästä näistä ajatuksista irti millään, vaikka kuinka haluaisit, että alkais jo hiljalleen selkiintyä/tulla valoakin tähän juttuun.

   NYT
   Joku viesti tulossa, joka perin ravistelevakin olla saattaa ja joudut puntaroimaan asioita uusiksi. Vaikka kuinka olet jo saavuttanut elämässäsi aasioita, kannat hirveesti huolia jostain ristiverisestä aikuisesta miehestä ja siitä, miten uskaltaisit kääntää uuden lehden elämässäsi.

   Tulee
   Elät oikeeta vuoristorataa. Yhtenä hetkenä oot toivoa ja iloa täynnä, sitten ahdistus saa vallan. Jotakin ristiveristä naista koskeva tieto, hänen lähellä vaalea aikuinen mies, tää tieto tulee auttamatta ja tän viestin takia, alkavat nuo tuntemuksesi myllertää.
   Jokin asia täytyy ratkaista ja sulla on mahdollisuus saavuttaa tässä se, mitä pidät oikeana, mutta on pantava hösseliks, maailmalta kiirii uutisia, liittyen johonkin pitkäkestoiseen juttuun ja niissä on oltava realisti, eli huomioitava vain faktat.
   Jos tässä ei ookyse jostain sun työkaveristas, ni sitte tää on nainen (ei kauheen luotettava sellainen) , jonka takia sulla on hirvee työmaa edessä. Tässä sulle joka tapauksessa ehdotellaan ties mitä ja tästä voi muotoontua vaikea juttu. TAI tässä voi kyse olla jonkun läheisen/omasta sairastumisestakin, sinä kun et tahtoisi kärpäsellekään pahaa, lopulta kuitenkin saat lkotisi oikeinpäin.
   Kohtalonasi on myös, että aineellisissa asioissa on jatkuvaa riidan aihetta, tai tulee joku juttu josta et sit yhtään tykkää.. tää tulee eri paikkakunnalta, etkä yhtään tykkää tulevista muutoksista.
   Haasteita, ikävä kyllä vielä riittää. Tässä on vaaleahko nainen, joku juttu joka yllättää sut täysin ja jotenkin sä tässä, ikään kun pökkäät uuden - määrätietoisemman vaihteen pykälään ja hyvä niin, sillä sen avulla tilanne stabiloituu, etkä millään saata uskoa sitä, että olet jopa Onnellinen!!
   Vaikka paljastuukin ties mitä, pidä vain matalaa profiilia. Et kykene uskomaan siihen, että selättäisit vastustajasi, päättäväisyydellä kuuljet kohden omaa hengähdys taukoasi, vaikka et voi olla siilti stressaamatta.
   Vaaleahko aikuinen mies ja kotiasiat. Tässä on jotain rahasopimus asioita, joita aika paljon itekses fundeeraat ja tähän liittyy jotenkin vaalea Tai kypsään ikään ehtinyt nainen - joku juttu jossa sut on jätetty ulkopuoliseks tässä - kysyy sulta aika paaljon rohkeutta/sisua.
   Joku tulee sul täysin puskista, tässä on selkäs takana puuhailua - lieneekö sitten tuoedellä kuvattu nainen, kuitekin jollain tapaa hän pitää sua pihdeissään ja yrittää estää sua onnistumasta, mitä tulee sun tulevaisuuden suunnitelmiisi.. sit saat kuulla jotakin, joka on kertakaikkiaan mannaa rääkätylle sielullesi.
   Vaikka tilanteet edelleen elää, löydät uuden uskon siihen että onnistut/menestyt, sinun pitää vain osata tehdä oikeat valinnat ja löydät harmonian. Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja alat haaveilla että saisit sopusoinnun asioillesi tai että jopa pystyisit antamaan anteeksi. Pakan viimeinen kortti on maljojen (hertta) 1, tämä on onnen täyttymys, onnesivoi olla jopa niin ylitse vuotavaa, ettet paikoillasimalta pysyäja miksi pysyisitkään, kaikkien koettelemustesi jälkeen ? ;)

   • 4 Smile

    Hih, hauskaa tekstiä. En hallihte oikein tätä tablettiin näpyttelyä..


  • ap. 4 Smile!

   Kiitos 4 Smile. Aika hyytävää luettavaa, mutta totta nuo menneet ja nykyiset.. Ehkä tulevassa on sitten joskus helpommin, kun vaan sinne asti jaksaa rämpiä. Menneessä on todellakin ero miesystävästäni, jonka kanssa meillä oli todella samanlaiset ajatukset ja keskustelimme paljon kaikesta. Ero tuli yllättäin, enkä oikein ole siitä toipunut.. Ja tämän eron aikaan myös työkaverini teki todella iljettäviä temppuja, joiden takia tilanne on entistä haastavampi..

   Nyt kannan huolta ristiverisestä miehestä - se tämä entinen miesystäväni. Tämä siitä syystä, että hänellä on paljon haasteita / asioita kesken, jotka rassaavat. Ja niissä olen pyrkinyt (kaikesta huolimatta) häntä auttamaan. Vaikkakin välillä tuntuu, että ne vievät omia voimiani ja aiheuttavat itselle surua ja ikävää.
   Varsinkin sen takia, että minä en todellakaan olisi halunnut tätä eroa. Ja ajattelin sen olevan hetkellinen, kaikkien ylikuormittumisen tulos / purkautuminen..

   Vuoristorata on jo alkanut: välillä olen iloinen ja tarmokas ja jostain vain nousee "paha pilvi" ja tunnen olevani väsynyt, ahdistunut ja surullinen.

   Siitä syystä tuleva tuntuu aika raskaalta ja jotenkin ei vain siellä tunnelin päässä tunnu näkyvän valoa. Ja toivoisi sen näkymistä.
   Ja itsekkäästi toivoisin itselleni myös onnellisuutta. Mutta aina kun kuvittelen olevani onnellinen, on se hajonnut - siis onnesta riippumatta: niin työn, yrityksen kuin suhteen kohdalla näin on käynyt. Ja todellakin yllättäin ja ilman että olisin sitä itse tehnyt. En vaan ymmärtänyt että joku haluaa yritykseni kaapata ja tuhota.

   Tässä Sinulle hieman tietoa tilanteestani.

   • 4 Smile

    Niin olikin, mutta lopulta kaikki kääntyy hyväksi kyllä. Sinulta vaaditaan vain määrätietoisuutta hoitaa asioita ja kun niin toimit, matalaa profiilia pitäen - lyöt kyllä vastustajasi ja alkaa se valokin pilkahdella.


  • ap.

   4 Smile, niin tässä ei auta kuin yrittää mennä hiljalleen eteenpäin..
   Tallensin tämän katsonnan, ajattelin ajan kuluttua palata kertomaan missä mennään.. On vaan niin voimaton fiilis, mutta jonain päivänä...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   177
   5521
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   530
   2510
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   551
   2298
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1791
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   82
   1678
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   17
   1408
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   14
   1160
  8. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   263
   1148
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   244
   1070
  10. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   336
   1053
  Aihe