Ora jet 3in1 yhdistelmävaunut

Vaunuja hankkimassa

Onko kellään mitään kokemuksia? Niin hyviä kun huonoja? Ovatko suomalaiset kun rungossa lukee "Ora Finland" ?

Oon kattellu myös Brio Smile vaunuja, saa niistäki kertoa!

8

1420

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei suomalsia

      Ovat sitä tarraa myöden Kiinassa tehdyt. Toki suomalainen tuotemerkki.

    • valinnanvaikeus

      Orat on mun mielestä niin että kankaat ommellaan suomessa kyllä mutta eiköhän ne muutoin oo kiinalaiasta tavaraa..
      tutullani oli ora jetit 3 in 1 kärryt ja oli erittäin pettynyt niihin.. vauvalla oli ok, mutta ongelmat alko kun lapsi kasvo, painoa tuli enempi vaunuista tuli huonot lykkiä ja jousitus meni löysäks. paljon muovista rihkamaa niissä.. en muista mitä kaikkea niissä meni sitten rikki 1-2 vuoden aikana mitä se käytti niitä. osti sitten toiselle Emmaljunga Edget, jotka kestäneet ilman vikoja nyt toisella n 2 vuotta. niin ja emmaljungaa on myös paljon lisätarvikkeita saatavissa. brion vaunua jos kahtoo nii parhain on Brio happy. kaikki pikkupyörillä varustetut etupyörät on niin heikkoja että ne ei suomen oloissa kestä, ne on muovia.. toki jos liikkuu vain kauppakeskuksissa niin siellähän ne menee ja ovatkin unelmat. mutta maasto käyttöä ne ei kestä montaa viikkoa..

      minun mielipide on että ostaa hyvät kunnon vaunut joilla pääsee missä vaan etiöpäin esim. Emmaljunga Edge, Brio Happy, Teutonia Prestige (laatu tavavaraa) ja autoon hommaa pienet taitettavat matkikiset joihin turvakaukalon saa naksautettua ja myöhemmin kun lapsi esim jo kävelee nii toimii rattaina.

      alle 600eurolla ei kunnon vaunuja tule saamaan.. mutta tarjouksia kannattaa katsoa jos kiire ei oo ja kannattaa huomioida että näiltä kyseisiltä laatumerkeiltä saa myös hyviä vaihtoehtoja käytettynä! ! ! emmaljunga kestää yleensä äidiltä lapsenlapsille.
      esim emmaljungat maksaa noin tuhat euroa. jos käytettyjä saa 400-700e on se viellä kohtuuhinta, jos vaunut on uudenveroiset, hyvin pidetyt ja jos vaikka takuutakin viellä jälellä niin sen parempi. .

      tässäpä vain omia ja kuultuja kokemuksia

      olikohan näistä mittää apuja? : )

      • Vaunuja hankkimassa

        Oli apua kiitos ja kumarrus! :) Olen toki katsellut myös noita Emmaljungan vaunuja, ovat kauniitakin, mutta se hinta aina mietityttää niissä. Täytyy katsella jos tori.fi tai jossain löytyis käytetyt.


    • emmistä määki suosin

      Olen samaa mieltä! Emmaljungat kannattaa hankkia. Jos pidät ne hyvin niin saat niistä hyvin jälkeenpäin. Jos maksat niistä 900eur uutena, saat hyvästä siististä ja hyvin pidrtystä 550-700 euroa. eli..vaunut tulee maksamaan sulle 200-300 euroa se "oma" käyttöaika... mutta jos ostat nuo brio smilet tai ora jetit jotka maksaa uutena noin 500-600 euroa. niiistä ei tuu saamaan paljoa mitään.. orasta hyvä että saa yli satasta ja briosta voi vähän enempi saaha..ja vikoja tulee varmasti olemaan. eli emmaljungalla saat parhaimman mukavuuden ja kun tarve loppuu pääset niistä nopeasti eroonkin :) suosittelen.

      milloinka sulla on tarve vaunuille?

    • hmmmm

      Ihmettelen vain, mikä niistä Emmaljungista tekee paremman. Ne tehdään samanlaisista metalliputkista, muovista ja kankaista kuin muutkin vaunumerkit.
      Kun maksaa enemmän, niin varmaan täytyy kuvitella mielessään, että on ostanut jotain hyvää. Muutenhan pahoittaisi mielensä suomalaiseen tapaan.

      • Vaunuja hankkimassa

        Mä vielä mietin mitkä vaunut hankin. Emmaljungat on tyylikkään näköiset, niissä on isot pyörät ja tavaratilaa, mikä on minulle tärkeää. :) Brioja katoin sen takia, että näyttävät ketteriltä ja niissäkin oli hyvin tavaratilaa ja on kuitenkin ihan hyvä merkkikin.

        Selailessani nettisivuja, huomasin myös sellaiset vaunut kun Tutek Turran. Niissä oli tosi isot pyörät ja iso tavaratila, mutta olivat alle 500eur ja merkki outo, joten taitaa olla joku pilipali merkki. Kertokaa jos kokemuksia näistä?

        Suomessa kuitenkin on neljä vuoden aikaa, paljon vettä ja lunta. En halua vaunujen ruostuvan tai menevän pilalle tässä ilmastossa. :)


    • harmistus111

      No en tiiä mutta oon omistanut kolmet vaunut jotka oli ora jovi air, emmaljunga ja emma ja voin vaan sanoa että emmaljunga oli paras. enkä kuvitellut mielessäni että ostin nyt jotain hyvää kun maksoin enempi. mutta kyllä huomaat eron yöllä ja päivällä jos käytät emman tai emmaljungan vaunuja.. esimerkiksi emman vaunussa särkyi se jalkatuki.. siinä on muovinappulat josta piti painaa ja eiväthän ne kestänyt.. emmaljungassa se jalkatuki on vaikeempi käyttää mutta ainakin toimii kun metallinen osa. korjasinpa sit ne emmanki kärryt aikanaan (uudet muoviosat vaihto) tuli maksamaan 79e.. että silleen.. vaunut itessään maksoi noin 300 euroa.. niin ja siitä varmaa puoliska vuos eteenpäin niin heittoaisa alko temputella (muovia sekin).. enpä raaskinut enää korjata kun se olisi maksanut 100 euroa.. että sitten olisin jo maksanut samoista vaunuista lähes alkuperäisen vaunun hinnan.
      no sitten nämä ora jovi air-kärryt ostin toiselle (luulin ostavani nyt parempaa kuin aiemmin). mutta eipä... vaunut maksoi noin 450euroa hoitolaukun kanssa. en ottanut heittoaisaa niin se ei päässyt särkymään. mutta jarrut! muoviläppä jarru petti noin vuoden sisällä..(ei lukinnut enää renkaita ja muoviosa katkesi)rasvauksesta ja säännöllisestä huoltamisesta huolimatta. no meni koko jarruakseli sitten vaihtoo (n99e).takuu ei korvannu, kun kuulemma ei valmistevika vaan kuluva osa joka ei kuulu takuuseen. toisekseen selkänojan kanssa ol jatkuvaa kränklää, sitä ei sitten meinannu saaha ei millään alas ja kuomu valahteli tuon tuosta tuulessa..orat oli myös todella raskaat käyttää isomman lapsen kanssa. eka tuntui että jousitus oli hyvä mutta vähitellen se alkoi "ryystää" maata pitkin (vaikea selittää) mutta sillein se niiasi jos meni esim keskustassa katukiveyksien yli..lienee sitten tyypillistä tälle vaunulle?
      viimeiselle ostin 2013 loppuvuosta emmaljunga duo edget, joissa on classic runko ja tähän mennessä ei oo ollu ainuttakaan vikaa. kerran-pari vuossa pumppailen renkaat, mutta nekin on täysin kestänyt. näissä on kunnon metallinen jarru, selkänojan säädössä että jalkatuessa metalliset osat, että voi säätää kelissä kuin kelissä eikä heti napsahda poikki. eikä näissä juurikaan ole muoviosia kuin näissä ora ja abc kärryissä oli. taitaa ainoa muoviosa se easyfix lukitus johon koppa tai istuin painastaan. mutta ne ei sinänsä kulu kun niihin ei kohdistu mikään kulutus ja kun niitä ei renklata eessun taas päivästä toiseen.. luulen että olisin työntänyt kaikki kolme lasta näissä emmaljungissa jos olisin tajunnut ostaa nämä ensimmäiselle lapselle. nyt rahaa meni aivan hukkaa.. orat 450 emmat 300 huoltoihin noin 200e ja sekään ei ois riittänyt jos olisin esim sen emman heittoaisankin korjannut.. eli yhteensä nuihin meni 950 euroa kahteen vaunuun jotka kerkesi olla käytössä noin vuoden / per vaunu. nyt emmaljungat ollut käytössä yhdellä lapsella 2 vuotta ja rahaa niihin meni 900e. ja näistä uskon viellä saavanikin noin 400-450e kun käyttö lopetetaan noin vuoden sisällä.. että ei vaan voi kun harmitella ettei ostanut heti emmaljungaa!

    • se on näkemykseni

      Minun tutuilla on Oran vaunut ja ovat käyttänyt niitä jo 3.5 vuotta yhellä lapsella. Vissiin ne on toimivat olleet ja kovassa käytössä ollut.. en tiedä onko mitään mennyt rikki.!?
      mut näyttää olevan, että kankaat kuluu aika nopsaa, nimittäin haalistuu ja näyttää aikansa eläneiltä. että eipä niillä ainakaa montaa euroa saa kun etiäpäi laittaa.. mutta jokainen tyylillään, kannattaa miettiä juuri sitä että haluaako niistä jotakin saada kun tarve loppuu vai ajaako ns. loppuun asti ne ja heittää sitte roskalavalle. ja toki sitäkin kantsii miettiä että käyttääkö niitä enemmälle kuin yhdelle tenavalle.! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      455
      3313
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      426
      3056
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2839
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2192
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2030
    6. 177
      1399
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      80
      1199
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe