Aihe

Kollarit, Collage, Verkkarit - aina vaan ja uudestaan

KollariPoliisi

Tuntuu että erityisesti nuoret miehet ovat täysin gonahtaneet ja osin myös nuoret naisetkin. Aina vaan maleksitaan ympäri katuja kollareissa, siis mitä ihmettä? Yrittäkää nyt edes, ne eivät todellakaan olet hot ja antavat laiskan sekä epäsiistin vaikutelman.

On myös ihmeellinen vinoutuma siitä, että kollarit ovat niin siistit että niissä voi mennä vaikka työhaastatteluihin tai sukujuhliin. Huutonaurua aiheuttaa ihan stadissakin bongattavat kombot siististä takista (nahka tai villakangas) yhdistettynä kollareihin.

Mitä seuraavaksi? Nuorille naisille verkkarit ja korkokengät?

Kyllä on rupsahtunutta ja laiskaa porukkaa. Kuvastaa toki varmasti vain heidän selkärankaansa ja yleistä aktiivisuusastetta.

8

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • niinpäniin

   Totta puhut, kollarit on täysin yliarvostettuja ja rumia.

  • SimonSimpans

   Joo totta. Kollarit on ihan kauheat. Yrittäkää edes.

   • kollegevihaaja

    Sama meno jatkuu, nuo hemmetin harmaat kalsarit tuntuu olevan lähes joka teinillä jalassa. Käyttäkää pliis edes mustia jos ei muita housuja voi käyttää.


  • College

   Collsget on ihan hyvät ei kiinnosta mitä muut niistä aajatelle :)

  • freeballerboy

   Ei kyl tuu kollareita eikä verkkareita käytettyy himan ulkopuolella koska tykkään pitää farkkuja eniten ainakin kesällä (joskus tuulihousut mut aika harvoin).

   Sen sijaan jos joku tykkää kollareista ja kokee ne mukavaks niin mikäs siinä, ei mul oo sitä mitään vastaan. Jokaisella oma tyylinsä ja mun mielestä pitää sitä kunnioittaa. Kyl mä ymmärrän et jotku ei tykkää farkuista ja joillekin farkut voi olla epämukavat vaikka ite toki tykkään. Ihmisillä eri mieltymykset. Ja monet harrastaa urheilua, tulee harrastuksista niin onhan se ihan loogista et sillo on kaupungilla kulkiessakin ne verkkarit. Ei kaikki viitti vaihtaa ja vekslata housujen kans. Ja jos joku käyttää verkkareita muuten vaan niin ihan sama.

  • Leila63

   Parasta on nähdä collareiden puntissa pullotusta ;) Hyväkaluiset miehenalut niitä ainoastaan käyttävät

  • RipEikiva

   Mutta koulussa ku o liikkaa ei ehi vaihtaa...

  • sython

   kelpaa mulle

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14808
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13445
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9071
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6485
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3799