Omapalsta

Vinkkinä Luotsille, jos hänellä on riittävästi valtuuksia, niin Hän voisi perustaa näille täällä Ammattimiesten palstalla lervoileville rekisteröitymättömille patruunoille ja riistäjille oman hiekkalaatikon, jossa he voisivat opetella asiallista kielenkäyttöä.

Palstan nimeksi ehdottaisin " Rekka "pilttien puuhanurkka, tai hiekkalaatikko, niin muutkin kuin oikeasti alalla olevat pystyisi erottamaan tosi ammattilaisista.

Nämä ehkä ammatissa toimivat aloitteliat ei oikein sovi tänne ammattimiesten joukkoon, jotka suhtautuvat alaansa vakavasti, ymmärtävät vastuunsa ja että ollaan oikeasti asiakaspalvelussa ja esimerkkinä liikenteessä ja että meistä koostuu koko Suomen selkäranka. Näitä sivuja varmasti lukee moni " siviilikin ", joka ei välttämättä ymmärrä näitä sisäpiirin Lue ( ulkopuolisten ) asiattomia höpötyksiä ja aivopieruja.

Tällä perustettavalla uudella palstalla piltit voisivat opetella asiallista kannanottoa oikeisiin ammattimiesten asioihin.

En suosittele tekstien poistoa täältäkään, näiltä asia sivuilta, vaan siirtämistä hiekkalaatikolle.

Kuljetusala oli ennen Herrasmies laji, oikeat Kuorma - automiehet morjesti toisiaan
päivällä reippaasti " lapapystyssä " pimeänaikaan vilkulla, " laassa " kyseltiin kuulumisia, jos nähtiin että kaveri on pulassa, jelpattiin, nykyisin tämä kaikki on poissa.

Näitä sivuja seuraa varmasti myös meidän asiakkaat, varmaan täällä keskustelisi monta Bosborin salmen ylittäjääkin, joilla varmasti olisi annettavaa alalle aikovalle ja jo alalla olevalle ammattimaisuuteen tähtäävälle nuorelle kuljettajalle, jos aloitusviestin jälkeen ei olisi joku lervo kommentti, moni voisi ihan oikeastikkin saada jotain enemmän.

21

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rompoolia Ari

      Luotsi ei pysty tekemään mitään eri palstoja, ne tekee ylläpito. Olet hieman ymmärtänyt väärin tämän ja muut Suomi24 keskustelupalstat. Tämä ja muutkaan eivät todellakaan ole vakavan ja vain asiaåpitoisten keskustelujen foorumi, vaan kuten ohjeissakin kerrotaan, täällä SANA ON VAPAA.
      Näillä palstoilla keskustellaan vapaaseen ja huumoripitoiseen tyyliin jatkossakin.

    • Tarkemmin ajateltuna, eihän meidän vuosikymmeniä allalla olleiden, oikeiden
      " ajukonnien " , meidän aitojen Herrasmiesrahdikuljettajien mieltä hetkauta nulikoiden haastelu.

      Meidän oikeitten ammattilaisten vasemmanjalan karvapuukenkäkin huomaa kenen kirjoituksissa on edes pienintä ymmärtämystä oikeesta rahdinajosta, tai kaanijan fullerin lootasta, ne on teille vain pelkkiä legendoja, joita pappanne on teille kännissä hörissy, ei muuten pappanne ole ajannu metriäkään, ollu finnoilinkessoililla ja sattunut kuulemaan pilsu hönössä kun naapuripöydässä ammattiveljet juttelee ja sekottanu asioita kännispäitten ja luonu oman tarinan, jota te " asiaatuntevasti " jauhatte täällä, edes itse ymmärtämättänne mistä on kysymys.

      Kakarat hiekkalaatikolle.

      • Ei kalkkis...

        Koita nyt hyvä kalkkis ymmärtää, että missää ei ole mainintaa Suomi24 säännöissä tai ohjeissa, ettei soopan ja höpinöiden kirjoitus kuuluisi tällekkin palstalle. Täällä saa ja kuuluukin myös asiaa tuntemattomien kirjoitella vaikkapa muilta kuultuja legendoja, tajuatko. Älä ota itseesi, vaikka huomaat kirjoittajan olevan ei ammattilainen kuormaautolla ajon osalta. Väitän ja vannon, että sinäkin puhut ja ehkä kirjoittelet muille palstoille asioista, joista itselläsi ei ole kokemusta, muuta, kuin kuullun ja luulon perusteella.
        Kopioi Suomi24 ohjeista tai säännöistä kohta tänne, jossa on maininta, että täällä pitää kirjoittaa vain asiaa ja kirjoittajalla pitää olla omakohtaista kokemusta kirjoittamistaan asioista sekä missä kielletään "satujen" kirjoittaminen???


    • pruitti oikeassa

      laitappa nää nykyräkänokat kepittään niittikopin fulleri alhaalta ylös ja ylhäältä alas ilman kytkintä ja rusahtelematta. kohta joku vaippa ville kysyy et mikä fulleri?

      • Ei kalkkis...

        Miksi helkkarissa nykykloppien pitäisi kepittää jotain aataminaikaista fulleria ammattitaidolla??? Nyt on vuosi 2015 ja nykyräkänokat ei paljoa kepitä, kun kepitys tapahtuu automaattisesti useimmiten.
        Laitappa ikänsä fulleria kepittänyt kalkkisjäärä täysautomaattia ajamaan, niin taitaa mennä ne kuuluisat lämpimät housuun. Ehkä kuitenkin tätäpäivää eläessä on automaatin hallinta hiukan etusijalla fulleriin verrattuna.


    • 13+2

      mikä se eri on

    • trukeri

      Onko nämä huumorinvihaajat, "lervovihaajat", edes rahtareita?? Ammattimiehet tunnistaa lervokirjoitusten vitsin, sen huumorin jota pilke silmäkulmassa viljellään. Kaikki ne sanonnat, vanhat autot, paikkakunnat, satamat, huoltoasemat jne. Kyllä Lervoketsien kirjoittajalla on varsin vankka rahtitausta. Jutuissa ei ole mitään ivaa eikä loukata ketään kuten monissa muissa ketjuissa täällä. Miettikää ihan oikeasti. Täällä joku valopää keksi "lervo on satuhahmo!" NO IHANKO TOSI!! Lervo on sekoitus monien kauan alalla olleiden tuntemista tyypillisistä rekkamiehen stereotyypeistä. Muutama tyyppi täällä sen on tajunnutkin.

      Jatketaas hyvillä mielin!

      • Kapitalistiriistäjä

        Toi on totta. Jos huumoripohjainen kirjoitus häiritsee, sen kyllä tunnistaa heti, niin miksi se pitää lukea ja sitten itkeä täällä, että klopit ei tiedä mistään mitään. Jättäkää ihmeessä lukematta. mutta antakaa niiden lukea ja nauraa, keitä asia kiinnostaa.


      • Kapitalistiriistäjä
        Kapitalistiriistäjä kirjoitti:

        Toi on totta. Jos huumoripohjainen kirjoitus häiritsee, sen kyllä tunnistaa heti, niin miksi se pitää lukea ja sitten itkeä täällä, että klopit ei tiedä mistään mitään. Jättäkää ihmeessä lukematta. mutta antakaa niiden lukea ja nauraa, keitä asia kiinnostaa.

        Ja antakaa meidän trollien häiriköidä sil se saa meidän pöksyissä tapahtumaan ihmeellisiä asioita.


    • opti-fuller

      Ihan hyvin toimii opti-cuiser ja tiedonsiirto ym.kaikki mitä tarvitaan vanhalta fullermieheltä!Mitä kloppi luulee,mikä ja miks pitäs olla niin vaikeaa?Ikä ei ratkaise,asenne ratkaisee.Riittääkö klopilla asennetta 15 paikan jakokuormaan ilman navigaattoria Ruotsissa ja Norjassa?

      • lippiskundi

        Koitahan pysyä asiassa vai etkö ymmärrä kirjoitusta? Tuolla ylempää väitettiin, ettei nykyklopit osaa käyttää fulleria. Väitän edelleen, että nuori kundi oppii nopeasti uutta ja omaksuu myöskin uutta tekniikkaa. Toki veteraani oppii automaatilla ajon, mutta takuu varmasti nuori oppii myös fullerin, mikäli olisi tarpeellista. Vanha käppänäkin on joskus joutunut opettelemaan fullerin käytön.

        Miksi helvetissä pitäisi ajaa vieraassa paikassa ilman navikaattoria???? Taas tyypillistä vanhaa jäärää, "kun ei ennennkään tarttettu kaiken maailman naveja, niin ei nytkään tartteta"
        Koitakaahan nyt papat katsoa kalenteria, että mikä vuosi on menossa ja lopettakaa höpinä vanhoista hyvistä ajoista.


    • opti-fuller

      Ittehän aloitit että vanha mies ei osaa ajaa automaatilla,ihan outo väite!Voisin yleistää eräänkin klopin joka oli tankkaamassa arblue säiliöön diisseliä,toinen kloppi joka vahingossa tankkasi polttoöljyä...

      Navi vie monta kertaa esim. kaupungin keskustan läpi vähän lyhyempää mutta paljon hitaampaa reittiä,asetuksista riippumatta.Sen takia kartan vilkaisu nopeuttaa ja helpottaa suunnistusta.Nyt on vuosi 2015 menossa,kovasti ollaan menossa mukana,peräkkäin ajetaan nuoret ja vanhat.Sulla ainakin riittää asennetta,olis mukava kuunnella juttujasi ja maaiman parhaita neuvojasi jos pääset samoihin vuosiin meidän pappojen kanssa!

    • sillai1

      Täälä kun on näitä,järjen jättiläisiä niin kertokaas, kun ennen kuorkkeja ajettiin hevosella.Vetääkö vai työntääkö se hevonen sitä kärryä tahi rekeä.

      • lervo go go

        en tiijä, mutta lervo on ainoa kuski, joka paskoo housuihinsa aina.


    • KINAA JA KATEUTTA

      Rekka-Pekut on taas niin elementissään että jotta..tosiaan kinastelkaa taas jostain sitä on niin mukava seurata kun isot kurapöksyt on oikeessa joka asiassa.
      Sama kait se miten romut sinne perille saa kuhan menevät ehjänä ja sama kait sekin on viekö sen vanhempi alkkis pötsi kolesterooli pena vai itsestään huolta pitävä young raiveri.Mutta että jotta alkakaa taas kinaamaan vaikka ?

      • Lervo on idiootti

        Ei siinä kinata tarvii, kun toteaa Lervon olevan ainoa rekka pruitti, joka paskantaa housuun joka jumalan päivä. Välillä tuo hölmö menee abc huoltoaseman vessaan sisälle ja asettuu siellä kyykkyyn ja tunkee finnin isosta naamastaan kollarihousuihinsa. Sitten se aina kurkistaa ylpeänä housuihin, että minkälaisen tuotoksen sai aikaan. Hullu mikä hullu.


    • trukeri

      Raskaan aju viikon jälkeen Lervo istahtaa huoltikan rahtivessaan rapulapaskalle ratto lehti kädessä. Toisesa kädessä käsi äl-laa josta kuuluu railakkaasti rahtimiesten kutsuhuutoja. Lervon suusta kuuluu mylvintä. Ratkiriemukas viikonloppu tulossa, tietää Lervokin. Saa tintata tiukkaa viinaa ja kossua näköönsä. Ahnaasti nouseekin jo pullon suu kohti ääntä. Siitä se mylvintäkin kovenee. Persvako esillä telmii ja temmeltää rekkabaarin huoltikalla, rahtimiesten tiloissa. Hävytöntä ja härskiä menoa.

    • vitsinlukija

      Sillai 1 on varsinainen vitsilervo!Varmaan kikertää yksistään koko viikon kun keksi näin mojovan kysymyksen..Sen pitäis alakaa kirjoittamaan pelkkiävitsikirjoja,tienais niillä varmaan aika hyvin.

    • LERVO=KETSI

      LERVO ON ITTEKKIN KÄVELEVÄ KETSI!! HEH HEH HEEE HEE!!!!!

    • Morjenttes!

      En kyllä löydä monestakaan näistä, itseään huumorimieheksi kutsuvan kirjoituksesta
      mitään huumoripitoista, kuin ehkä jotain yksisuuntaista "Savolaishuumoria".

      Savolaishuumorilla tarkoitan, jos siitä jättää v...uilun ja parjaukset pois niin mitään ei jää jäljelle, se on kohdistavaa " lasestusta " joka toimii vain yhteensuuntaan, savolaisesta ulospäin, mutta ei jos savolainen on itse kohteena, se otta sen v...uiluna.

      Elikkäs tänne voisi avata uusia sivustoja näille vitsinikkareille, ettei heidän tarvitsisi sotkea asiallisia aiheita " lasetuksellansa ", esim Rekkakersojen puuhanurkka.

      t. kalkkis

      • tradersisubedford

        minkälainen ihminen on joka tällä palstalla ei pysty kirjoittamaan muusta kuin paskoista housuissa.? me kaikki terveet tiedämme vastauksen.perusta pruitti sinä se uusi palsta, vaikka suomi 25,pääsy kielletty paskahuosuilta ja paskan ihannoijilta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe