Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Oma palsta

Vinkkinä Luotsille, jos hänellä on riittävästi valtuuksia, niin Hän voisi perustaa näille
täällä Ammattimiesten palstalla lervoileville rekisteröitymättömille patruunoille ja riistäjille oman hiekkalaatikon, jossa he voisivat opetella asiallista kielenkäyttöä.

Palstan nimeksi ehdottaisin " Rekka "pilttien puuhanurkka, tai hiekkalaatikko, niin muutkin kuin oikeasti alalla olevat pystyisi erottamaan tosi ammattilaisista.

Nämä ehkä ammatissa toimivat aloitteliat ei oikein sovi tänne ammattimiesten joukkoon, jotka suhtautuvat alaansa vakavasti, ymmärtävät vastuunsa ja että ollaan oikeasti asiakaspalvelussa ja että meistä koostuu koko Suomen selkäranka.
Näitä sivuja varmasti lukee moni " siviilikin ", joka ei välttämättä ymmärrä näitä sisäpiirin Lue ( ulkopuolisten ) asiattomia höpötyksiä ja aivopieruja.

Tällä perustettavalla uudella palstalla piltit voisivat opetella asiallista kannanottoa oikeisiin ammattimiesten asioihin.
En suosittele tekstien poistoa täältäkään, näiltä asia sivuilta, vaan siirtämistä hiekkalaatikolle.

Kuljetusala oli ennen Herrasmies laji, oikeat Kuorma - automiehet morjesti toisiaan
päivällä reippaasti " lapapystyssä " pimeänaikaan vilkulla, " laassa " kyseltiin kuulumisia, jos nähtiin että kaveri on pulassa, jelpattiin, nykyisin tämä kaikki on poissa.

Näitä sivuja seuraa varmasti meidän asiakkaat, varmaan täällä keskustelisi monta Bosborin salmen ylittäjääkin, joilla varmasti olisi annettavaa alalleaikovalle ja jo alalla olevalle ammattimaisuuteen tähtäävälle nuorelle kuljettajalle, jos aloitusviestin jälkeen ei olisi joku lervo kommentti, moni voisi ihan oikeastikkin saada jotain enemmän.

8

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rompoolia Ari

      Luotsi ei pysty tekemään mitään eri palstoja, ne tekee ylläpito. Olet hieman ymmärtänyt väärin tämän ja muut Suomi24 keskustelupalstat. Tämä ja muutkaan eivät todellakaan ole vakavan ja vain asiaåpitoisten keskustelujen foorumi, vaan kuten ohjeissakin kerrotaan, täällä SANA ON VAPAA.
      Näillä palstoilla keskustellaan vapaaseen ja huumoripitoiseen tyyliin jatkossakin.

    • trukeri

      Lervo on ollut täällä jo yli kymmenen vuotta. Lervo kuuluu tänne palstoille kuin nenä päähän.

    • 111 nakkikoppi

      sillon kun lervon oikia käsi vispaa kanja fullerista isompaa sisään, niin klopit pitää nokkasa kii. se on jämpti niin. kuormien aju vaan on sevverran raakaa puuhaa että heikot sortuu, mutta lervo porskuttaa kolmennaulan kanjalla .

    • trukeri

      Näin se on jämpti.

      "Se mikä viheltäen tulee niin ujeltaen menee" -tokaisi Lervo kiljupöhnissään kun kaljahessun Ls140 ajoi ohi mäessä.

      • pikku sonnijulli

        Toinen ikivihriä hokema vanhempien rahtisonnien piireisstä on vielä tänäkin päivänä monesti kuultu: Kun sompalla kanjan suuntaa kääntää, sitä kovemmin kanjan kasi vääntää. Toi on sitten niin niin niin loppuunkulunu hokema, mutta eilenkin sen kuulin kymmenisen kertaa äl aa puhelimen kaijuttimesta, kun ajoin alas.


      • Rubberduck
        pikku sonnijulli kirjoitti:

        Toinen ikivihriä hokema vanhempien rahtisonnien piireisstä on vielä tänäkin päivänä monesti kuultu: Kun sompalla kanjan suuntaa kääntää, sitä kovemmin kanjan kasi vääntää. Toi on sitten niin niin niin loppuunkulunu hokema, mutta eilenkin sen kuulin kymmenisen kertaa äl aa puhelimen kaijuttimesta, kun ajoin alas.

        Pudottelikko mällit päällä norrat punasena ja piukeena?


    • Tarkemmin ajateltuna, eihän meidän vuosikymmeniä allalla olleiden, oikeiden
      " ajukonnien " , meidän aitojen Herrasmiesrahdikuljettajien mieltä hetkauta nulikoiden haastelu.

      Meidän oikeitten ammattilaisten vasemmanjalan karvapuukenkäkin huomaa kenen kirjoituksissa on edes pienintä ymmärtämystä oikeesta rahdinajosta, tai kaanijan fullerin lootasta, ne on teille vain pelkkiä legendoja, joita pappanne on teille kännissä hörissy, ei muuten pappanne ole ajannu metriäkään, ollu finnoilinkessoililla ja sattunut kuulemaan pilsu hönössä kun naapuripöydässä ammattiveljet juttelee ja sekottanu asioita kännispäitten ja luonu oman tarinan, jota te " asiaatuntevasti " jauhatte täällä, edes itse ymmärtämättänne mistä on kysymys.

      Kakarat hiekkalaatikolle.

    • Ajukonna

      Mutta kuka ajaa paluukurmat ja mällit?Missä välissä tankataan kun mennään norrat pinkeänä ja pakoputki punasena?Kyllä kai fullerkanjaakin täytyy tankata vaikka olis kolme naulaa 88.n hytin kyljessä 6mm ruuveilla kiinni?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe