Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kauhuleffoista...

kiinnostunut

Hei! En ollut ihan varma millä palstalla tätä kannattaa kysyä, mutta eilen tuli muistaakaseni subilla joku haastattelu Rennystä ja siitä sen ohjaamasta Manaajasta ja siinä haastattelussa Renny myönsi, että elokuvaa tehtäessä oli tapahtunut epätavallisen paljon selittämättömiä onnettomuuksia (esim. yksi helikopteri oli syöksynyt maahan ja kaikki mukana olleet menehtyivät) ja että se on tavallista tälläisia "epäluonnollisiä" kauhuelokuvia tehtäessä (siis useat onnettomuudet). Asia jäi kiinnostamaan ja tiedustelisinkin olisiko jollain enemmän tietoa asiasta (siis tapahtuuko käuhu/yliluonnollisten elokuvien filmauksissa todellakin enemmän onnettomuuksia/kuolemia/loukkaantumisia yms.) tai vaikkapa osoitteita kyseistä asiaa käsitteleville nettisivuille.

8

939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mie

      Kahden ensimmäisen manaajan kuvauksissa on syttynyt verhoja palamaan ja tapahtunut vaikka mitä onnettomuuksia, ja niiden ohjaajat ovat kuolleet. Mutta on onneksi kuitenkin Renny vielä elossa, tiedä vaikka mitä vielä voi sattua seurauksina.. Mutta itse en kylläkääm usko että noilla on mitään asiayhteyksiä toisiinsa, vaikka aika kummallinen sattuma onkin. Mutta näin olen kuullut.

    • Johnny Too Bad

      Tuosta aiheesta on ihan kirjakin olemassa, nimi on Hollywood Hex ja sitä saa Akateemisesta tilattua. Kirjoittajan nimeä en muista, sorry, mutta muistan että se on osa isompaa elokuvakirjojen sarjaa.

      Siinä on juttua leffoista joiden kuvauksissa on sattunut ja tapahtunut juuri noita juttuja. Manaajan lisäksi siinä on ainakin juttua Rosemary´s Babysta, The Crowsta ja Macbethista.

      Voin suositella kyseistä teosta erittäin lämpimästi aiheesta kiinnostuneille.

    • Ehkä lavasteet ja kaikki on ollut niin vaikuttavia ja ne on ajatellu niitä kaikkia juttuja. Sitten on tullu pupu pöksyyn ja niistä on tullut vainoharhaisia eikä kiinnitä kaikkeen huomiota.

    • pare

      Kuuntelin kerran raamattu opetusta, yksi pastori kertoi siitä manaajasta siitä aiemmista elokuvista, jossa se kuvattiin Irakissa siellä ihmiset uskovat Saatanaa jokin saatanan uskonto, ihan oikeasti, en muista nimeä! Ei ihme kun ihmisiä kuoli, saatana vaatii aina ihmisuhria. Se pikkutyttö jossa aiemmissa elokuvissa näytteli, kuoli mystisesti.

      • Johannes

        Ei kuollut. Hän elää yhä, esiintyi mm. uuden manaajan tuotannosta kertovassa dokkarissa. Olet niellyt myytin, jonka uskovaiset ovat keksineet ihan omasta päästään ja jolla ei ole mitään tekemistä tosielämän kanssa.


      • Johannes kirjoitti:

        Ei kuollut. Hän elää yhä, esiintyi mm. uuden manaajan tuotannosta kertovassa dokkarissa. Olet niellyt myytin, jonka uskovaiset ovat keksineet ihan omasta päästään ja jolla ei ole mitään tekemistä tosielämän kanssa.

        Näin on, Manaaja-elokuvan pikkutyttö Regania näytellyt Linda Blair elää ja voi hyvin; hän on esiintynyt vuosittain 1-2 filmissä sen jälkeen.

        Sensijaan Poltergeist-elokuvien pikkutyttö Carol Annea näytellyt Heather O'Rourke kuoli Poltergeist III:n filmausten aikana. Hän oli koko elokuvan ajan lääkityksellä aiemmin diagnosoidun sairauden vuoksi. Kun kuvauksissa oli pidempi tauko, Heatherin terveys huononi yllättäen nopeasti, johtaen 12-vuotiaan tytön sydämen toimintahäiriöön ja kuolemaan.


    • Sakuhatsi

      Siis ehtikö ne tehdä sen elokuvan loppuun vai kuoliko se ennen sen valmistumista vai juuri kun se tuli valmiiksi jos ei niin ottiko ne jonkun sijais näyttelijän

    • Ox

      Kummitustenmetsästäjistä kertovien televisiosarjojen kuvauksiin ilmestyy usein kummituksia. Tästä on raportoitu etenkin Ghost Whisperer -sarjan kohdalla, koska on outoa, että sarjan kuvauspaikoilla kummittelee, vaikka se on täyttä fiktiota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe