Smile4

nääntynyt

Lähipiirissäni on tapahtunut kummia, joko asiat alkaa normaalisoitua? Alanko tänä vuonna kulkemaan yhteisiä latuja hengen heimolaiseni kanssa? Onko mitään piristävää näköpiirissä,kun kaipaan jo niitä positiivisia asioitakin?

1

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Mennyt
      Maailmalta kiirinyt tietoa, jonka takia on ollut osattava ratkaista miten edetä ja pikkusen on pitänyt asetella arvoja uusiksi. Ristiverinen aikuinen mies ja jokin uusi mahdollisuus/tilaisuus ja joku valinta joka on pitänyt tehdä. Hirveen miellyttävää tää ei oo ollut.

      Nyt
      tässä sun lähellä on joku nainen, joka esiityy ystävänäsi, muttei ihan välttämättä sitä oo tai et koe sitä niin ja se ahistaa. Jotenkin tässä, tunnet olevasi ulkopuolinen ja haasteita senkun lisää joku tuleva viesti.

      Tulee
      Iso muutos on koittamassa ja tässä nyt yritetään sanoa, että pitäisi pyrkiä vanhoista, kannattamattomista asioista pois, että valokin pääsisi pilkistelemään pilvien lomasta. Tässä nyt on 2 naista. Vaaleahko ja ristiverinen ja joku hirvee taakka, mitä 'selässäs' raahaat ja kun joku viesti vielä tulee, susta tuntuu, et joudut jatkuvasti olemaan kilpailukannalla asioissas.
      Oikeus tapahtuu ja täällä on harmonian kortti. Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja kun häly ympäriltäsi laantuu - vaivut ajatuksiisi ja pelkäät jotain mahdollisesti tulevaa viestiä ja sitä, miten saat pidettyä pääsi. Kovasti asioita mietit, muttei toivosi suinkaan mennyttä ole.
      Kotiin liittyvissä/perintö? asioissa on jonkun verran vielä liikehdintää ja kun nyt en tajua näistä korteista taas mitään - näyttäisi liittyvän työhön tai asiaan joka vaatii paljon työtä - tässä kuitenkin sun selkäs takana on jotain kehitteillä. Virkamies TAI tumma mies - kuitenkin, oletkohan nyt liiankin luottavainen?? Riita/kiukku/pahaa mieltä, on tulossa.
      Noh.., mutta sitten asiat alkaa suttaantua ja saat kotisi oikeinpäin ja pääset eroon jostakin hankalasta ja nyt pitää takoa, kun rauta on kuuma. Kaikki onnistumisen edellytykset, ovat olemassa ja sinun hyppysissäsi. Vaaleahko aikuinen mies ja muutosten tuulien puhaltelua.
      Blondikin aikuinen mies - tässä on jotain kohtalollakin sormensa pelissä. Tämä voi myös korostaa tuon edell kuvatun vaaleahkon miehen koitumista kohtaloksesi. Joka tapauksessa, sinulle ehdotellaan ties mitä ja oot onnellinen ja aineellisissa asioissakin sulla on kaikki syy iloon ja juhlaan. Nyt sitten nelistelet sen voitonratsusi kanssa - herra ties minne.
      Stressaa hän silti, vissiin kait siksi kun pitää osata tässäkin pitää matalaa profiilia. Et sä sille mitään mahda, et oot pikkusen varpaillas koko ajan, kun mitä ilmeisimmin joku asia on siks hankala, et sun on aika vaikea sitä sulattaa, olkoonkin vaikka kuinka muuten olis mukavaakin aikaa elettävänä ja onneakin riittäis.
      Jossain vanhassa asiassa, johon liittyy joko vaalea nainen tai sit tää on äitimäinen, hyväsydäminen ihminen - joku rahasopimus asioissa tulee etee ja alkaa hallita ajatuksiasi. Alat suunnitella tulevaisuuttasi, mutta taidat omata vihikoiran kykyjä, kun pelkäät jotain paljastusta eri paikkakunnalta??
      Joku harvemmin tavattu ystäväsi ja sitä, että saat olla ylpeä siitä mitä tän suhteen olet jo saavuttanut. Liekö sitten tuo edellä kuvattu, harvemmin tavattu ystävä?? Jotakin tulossa vääjäämättä, jokin tieto joka kysyy pikkusen voimia/rohkeutta. Jokin yllättävä tieto tulossa, johoinkin isohkoon rahasummaan liittyen. Jotakin johonkin läheiseesi liittyen, joka voi olla kannaltasi aika ravistelevakin juttu. Tää voi liittyä myös siihen, että sinun pitäisi pystyä ajattelemaan itseäsikin, ettet sairastu, tai joku läheisesi TAI sitten tää on joku todella vaikea asia, jonka sitten lopulta kumminkin luovit läpi, sillä osaat kyllä ottaa faktat faktoina ja kun sulle tulee joku juttu vielä täysin puskista, se edes auttaa sinua saamaan balanssiin asiat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe