Ruokailu all inclusive-hotelleissa

trewy

Miten olette uskaltaneet syödä ruokia buffet-pöydissä? En ole kuullut kuin varoituksia sieltä sun täältä. Tuntuu, että mitä sitten loppujen lopuksi voi enää syödä jos kaikki mahdollinen mistä varoitetaan jätetään pois. Kertokaa, mitä olette oikeasti jättäneet syömättä? Ja tuleeko sitä mahatautia muka oikeasti niinkuin puhutaan? Tuntuu kuin puolet olisi todella vain ihme pelottelua...

28

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syömään

      Tuo sapuskan hygienia taso, on hotelli kohtainen juttu. Niissä buffa pöydissä joissa itse vierailut, ei ongelmia ole ollut. Olen syönyt mitä tarjolla on ollut. Tärkeämpi juttu on pitää omasta nestetasopainosta ja käsihygieniasta huolta.

      • HanKaSin

        Oletko vieraillut Aquamarinessa? Millainen ruokien / hygienian taso? Onko mahatauti siellä yllättänyt?


      • HelsinkiläinenNainen

        Aquamarinessa oltiin lasten kanssa. Sushi-Teemaillan ruuista saatiin jokainen vatsatauti, mutta hoitui nopeesti ja helposti hotellin lääkäriasemalla, jotka myös laskuttivat suoraan matkavakuutusyhtiötä. Vakuutus ehdottomasti jokaiselle.


    • Summer 2015

      Tulimme juuri Marsa Alamista Egyptistä. Kertamme Egyptissä oli jo kolmas. Kahdella ensimmäisellä kerralla saimme mahataudin. Tällä kertaa ajattelimme tehdä toisin kuin aiemmilla matkoilla eli aina ennen ruokailua laitoimme käsidesiä. Emme syöneet vihanneksia vaan ainoastaan lämpimiä ruokia. Ei mitään majoneesia ym. Ei leivoksia. Kerran söimme pullaa kahvin kanssa ja se ei näköjään mitään vaikuttanut. Aamuisin joimme teetä, otimme sämpylöitä, juustoa ja kananmunia. Banaaneja. Söimme erittäin hyvin ja maistoimme melkein kaikkia lämpimiä ruokia. En tiedä oliko syy käsidesissä ja siinä, että emme syöneet vihanneksia jotka oli pesty luultavammin kraanavedellä mutta tällä kertaa kolmen henkilön perheestä ei kukaan sairastunut ja matka oli mukava :)

      • Summer 2015

        Ja joimme myös paljon enemmän pullovettä kuin aiemmin. Kroppa ei siis kerennyt ns. kuivua. Nestetasapaino kuntoon ja vähän valikointia mitä syö niin eiköhän se siitä :)


      • reiska299

        Tällä kertaa ajattelimme tehdä toisin kuin aiemmilla matkoilla eli aina ennen ruokailua laitoimme käsidesiä.

        Summer2015, voi luoja eikö tuon pitäisi olla itsestään selvyys, paskasilla käsillä meet sinne leipiä valitsemaan kiva toisille !, etkö kotona pese käsiä ennen ruokailua ?


      • mikko40

        Hyi helvetti että voi olla uskomattoman oksenttavaa porukkaa, siellä joku tuulipuku mamma taas paskakäsillään särkkii leivät joita muut joutuu syömään, hyi helvetti !


    • Mä vaan:)

      Oliks kuinka lämmintä siellä?:)

    • punatauti

      Tuo käsidesin käyttö ei nyt mitään auta. Paras tapa on käyttää aterimia eikä syödä niinkuin arabit eli oikealla kädellä. Vasentahan käytetään siihen pyllyn pyyhkimiseen.

      Noh, teette niin tai näin niin ruikkupaska on varma Egyptissä. On samantekevää mitä syötte jollette nyt aivan banaanilinjalle lähde.

      Turistit jotka kertovat siltä välttyneensä puhuvat pas'kaa.

      • Reissuun12

        Kyllä sinä itse puhut nyt sitä mistä kirjoitat! oletko ehkä kateellinen?


    • hööh

      Joo kerro summer 2015 miten lämmintä oli??

      • juuri

        Kiinnostaisi myös ,oliko lämmintä??


    • itsenäiset matkaajat

      Itsenäiset matkaajat.Olemme kuukauuden syöneet all inclusive pöydästä 3kertaa päivässä kahdessa azur ketjun hotellissa 6eri ravintolasta ei mitään ongelmia on syöty salaatia ,jäätelöt kaikkea mahdollista ja meinaamme vielä syödä maaliskuun loppuun saakka .kaikki on niinkuin pitääki bal air azur ja arabia azur hoteleiss.lämmintä täällä rupee riittämään 25yli menee mittati eikä pilviä näy.ei syytä huoleen lääkkeet saa joka apteekista jos siltä tuntuu.terveisin matkaajat.

    • ekita

      Älä usko juttuja. Olemme olleet parikymmentä kertaaAll inclusive hotelleissa Egyptissä, eikä mitään onegelmia.Syöneet kaikkea laidasta laitaan. Käsidesiä mukaan ja aina ennen ruokailua pese kädet hyvin. Osta apteekista Antinalia ja jos hiukankin kivistää mahaa, ota tabletti heti. Tepsii sikäläisiin pöpöihin eika matka mene pilalalle. Nauttikaa matkasta.

    • mylläri

      Meillä on nykyään aina a.i hotelli. Matkustelemme Turkissa, Kosilla, Rodoksella ja Kanarian saarilla. Syömme maitohappobakt. ja aamuisin otamme Jägermeisteriä hömpsyt. Jäätelöä emme ole syöneet avonaisista itsekauhottavista laatikoista,kun olemme seuranneet lasten touhuja jätskinhauillaan ( melkein uivat altaissa räkä poskella tms). Kaikkea muuta olemme syöneet. Jotkut valittavat,että ruoka on samaa useina päivinä. Joo,mutta kun ei kasaa kaikkea joka päivä lautaselleen. Tarkoitan,että ei kotonakaan ( kai) vedetä kalaa, lihaa jne samalta istumalta. Yleensä on loistavat salaattitarjonnat, liha ja kalavaihtoehdot. Ja ne ihanat JÄLKIRUUAT !

    • hinkulivinkuli

      Ihan sama mitä helvetin käsidesiä suihkuttelette. Jollette syö ainoastaan banaaneja on ruikkupaskatauti täysin varma.

      Ne bakteerit saatte niistä eteenne tuoduista ruuista. Ne ovat kaikki ulosteperäisiä. Siinä se. Joka muuta puhuu on jollain tavalla kieroutunut arabifani.

      • HehHeh15

        Voi sinua raukkaa...heh heh,on minulla sitten rautavatsa!


    • Egypti

      Eiköhän kaikki normaalijärjellä varustetut ihmiset osaa pestä käsiään ennen ruokailua ja jos lukee että laitetaan käsidesiä ennen ruokailua niin ei kai se tarkoita, että käsin syödään sapuskat..ziisus. Se ruikuli voi tulla vaikka olisi kuinka varovainen. Mutta jos sitä pelkää, ei kannata missään matkustellakaan. Ja jos se tauti iskee on siellä apteekkeja ja lääkäreitä jotka varmasti antaa kunnon lääkkeet jotka tehoavat nopeasti. Aina näissä keskusteluissa on ihmisiä jotka vääristelevät toisten kirjoituksia tai eivät vaan osaa lukea. Kuitenkin hyyvää lomaa kaikille minne sitten menettekin. Lämpötila oli tammikuun alussa n. 18-23 astetta, tuulista.

      • Red49

        Kuvitteletko sä idiootti että leivät otetaan jollain haarukoilla, käsin ne poimitaan, niin onko kjva kun paskasilla käsillä jotkut juoppohorot menee niitä poimimaan


      • servetillä

        -pidän servettiä tai vastaava kädessä kun otan yhteisillä ottimilla ruokia ja lautanen ei päällimmäinen eikä leipiä muuta kun ihan takaa.


    • luuruu

      Puffetista voi syödä kaikkea!!! Mahataudithan voi estää. Olemme matkustelleet toooosi paljon, eivätkä edes lapsemme ole saaneet mahatautia, ei myöskään Egyptistä. Viimmeksi olimme Resta Grand hotellissa: Joka aamu tyhjään vatsaan hörppy väkevää viinaa ja lapsille riittää ruokalusikallinen. Esim paikalliset brandyt käy. Sitten vasta aikaisintaan tunnion päästä jotain syötävää ja juotavaa. Käsidesi aina ennen ruokailua. Ekan "ruokailun" jälkeen sitten maitohappo.
      Egyptissäkin tämä toimi , vaikka söimme puffetpöydästä kaikkea mahdollista ilman rajoituksia. Salaatteja, vihanneksia rakoina ja kypsinä, kalaruokia ja maitotuotteita rajoituksetta.
      Niin tuo alkoholi tappaa tyhjästä mahasta kaikki pöpöläiset. Siksi pitää ottaa maitohappoa jotta siellä mahassa olisi "oikeita" pöpöläisiä. Mutta maitohappo pitää ottaa myöhemmin, jotta tuo viina ei tapa niitä maitohapon oikeita pöpöläisiä. Ja käsihygienia on tärkeä!!!

    • Haperoinen

      Ihan kaikkea syötiin mekin, myös hotellin (Aquamarine) ulkopuolella. Käytimme myös Jägermaisteria tyhjään mahaan. Sen lisäksi käsidesiä kului paljon ja maitohappobakteerit myös käytössä, eikä pienintäkään vatsavaivaa ollut. Että ihan paskapuhetta nää takuuvarmat ruikkupaskat.

    • Matkalle2015

      Takavuosina olimme eräässä hotellissa. Egyptissä. Minä vältin vatsavaivat hyvällä käsihygienialla ja menimme syömään heti kun ruokailu alkoi, ei ollut muut ehtineet kosketella liikaa ruokia. Mies sairastui viimeisenä päivänä ja lääkkeet olivat tehokkaat. (unohti varmaan sen käsidesin.). Nyt lähdemme marraskuussa all i...hotelliin perheen kanssa, en pelkää syömistä. Terve maalaisjärki matkalla. Mutta otan raakana tilkan jägeriä tai bacardia ennen syöntiä. Etenkin jauheliha, kananmuna ja broileri pitää olla kypsää, se on huomattu matkaillessa maailmalla. Ja ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä täällä kirjoitetaan.

      • Matkalla2015

        Joillakin on karkea ilmaisutaito, olisi hyvä pitäytyä näissäkin asioissa tosiasioihin. Ilman omakohtaista kokemusta ei voi tietää. Joten älkää antako itsenne hämätä liikaa negatiivisilla kommenteilla. Minä ainakin elän ja teen päätökset ilman näitä kommentteja. Hankkikaa uusia kokemuksia matkaltanne, nähkää uusia paikkoja, ilman sitä ei synny kokemuksia. Aina loma ei suju suunnitelmien mukaan. All incultive -hotelleista olemme saaneet vähiten vatsaongelmia.


    • ihxzugxlzjgyc

      All inclusive -hotellissa myös olleena niin taisin syödä lähes kaikkea, paitsi aamupalapöydästä maitotuotteet jäi ottamatta. Näytti siltä, että olivat olleet siinä jo tuntikausia ja "purkit hikoili".
      Käsidesiä ja maalaisjärkeä, tällä meidän seurue vältti mahataudin.

    • ots-tai-jätä

      All inclusive hotellissa ruokailu kuin pelaisi venäläistä rulettia...

    • Saahuutaa

      Onko teistä kukaan ajatellut, että ulkomailla vois syödä ihanissa, idyllisissä ravintoloissa myös hotellin ulkopuolella?

    • cuca

      Kyllä se on ihan tuurista kiinni, kokin käsien ja työvälineiden puhtautta ei asiakas tiedä.......toki itse voi omasta käsihygieniasta huolehtia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 103
      1869
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1835
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1834
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1350
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe