Lapin lumoa...

henryxavier

”Tutustuminen salilla” saa jatkoa... Lasse ja Petteri nyt Lapin lumoissa.



Herään. Hetken mietin, missä olen. Peitto on valahtanut päältäni ja tunnen vilunväreitä. Kiristyvää pakkasta oli luvattu ja se lupaus tuntui pitävän. Nousen varovasti lainamökkimme kaksoisvuoteelta ja laitan huovasta tehdyt tohvelit jalkaani. En halua herättää oman peittonsa alla sikiöasennossa nukkuvaa Petteriä.

Lapsuudesta asti tuntema kaverini oli luvannut mökkinsä viikoksi käyttöömme. Kyllästyttyään etelän melskeisiin, oli tämä kaverini houkutellut rouvansa muuttamaan 3 vuotta sitten mukaansa Inariin. Lapinhulluus oli heihin iskenyt jo aiemmin, mutta nyt vasta sitä hulluutta heidän oli mahdollisuus toteuttaa. Ja se mahdollisti myös meidän hiihtolomaviikon asumisen heidän mökillään.

Tuvan kello näytti vartin yli aamukolmea ja terassin pakkasmittarin lukema oli valahtanut -35 asteeseen. Pakkanen oli kiristynyt yli kymmenellä asteella illasta. Tuijotan hetken ikkunasta kuun valaisemaa, lumen ja jään peittämää Inarijärveä. Tuuli ajoi hajanaisia pilvilauttoja kirkastuvalta taivaalta.

Sytytän takkaan tulet. Yritän olla kolistelematta ja olla herättämättä makuuhuoneessa unissaan tuhisevaa Petteriä. Kurkistan oven raosta makuuhuoneeseen ja mytty peiton alla nousee ja laskee tuhinan tahdissa. Lämmin tunne velloo rinnassani. Kuinka tuota tuhistelijaa rakastankaan...
Suljen oven lähes kiinni. Asettaudun istumaan takan eteen isoon tuoliin lampaantaljan päälle. Puut takassa ovat saaneet palolleen hyvän vauhdin. Illalla syötyä poron filettä maustanut pippurimurunen maistuu suussani. Kuinka tähän asti on tultu...?
*
*
*

12

2316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siitä on nyt viisi vuotta. Viisi pitkää vuotta. Kuin silmänräpäys. Niin kauan olen nyt kuitenkin tuntenut Petterin. Viiteen vuoteen mahtuu monenlaista. Lukuisia onnenhetkiä, riitoja, suloista sopimista ym. kaikkea ihmissuhteisiin kuuluvaa. 

      Käänteen tehnyt riitamme osui suhteemme alkuvaiheeseen. Se liittyi Petteriin rakastuneen ja mustasukkaisuuteen taipuvaiseen kämppäkaveriin, Jussiin. Jussilla oli kuvitelma Petteristä omana poikaystävänään.

      Jussin moukaroitua minut yllättäen eräänä aamuyönä, olin ottanut Petterin tilille asiasta. Miksi ihmeessä Jussi minun päälle kävi?
      Petteri kertoi Jussin häntä usein yrittäneen lähennellä ja kerran Jussi oli puoliväkisin saanut Petterin suostumaan suuseksiin. Jussi oli imenyt Petteriltä liemet ja se tunnustus ei saanut minua iloiseksi. Se loukkasi minua kovasti ja en moista olisi voinut Petteristä kuvitella. Suutuin.

      Lähdin sydänjuuriani myöten loukkaantuneena Petterin luota. Muistan hississä purreeni huultani estääkseni vitutukseni aiheuttaman raivon ja liikutuksen. Hissin peili näytti, että en estossani onnistunut. Kyyneleet valuivat poskilleni ja kaksin käsin pyyhin niitä vielä hissin saapuessa alakertaan.
      Baarireissultaan palaava nuoripari katsoi kulmiensa alta murheellista muotoani astuessani hissistä ulos. Painuin vauhdilla kadulle ja kiirehdin juoksujalkaa kotia kohti. 

      "Voi vítun víttu sinua Petteri." - Nytkö vasta tajusin, kuinka paljon hänestä tykkäsin?
      Pysähdyin puiston penkille ja nyyhkytin ääneen, kasvot käsiin haudattuina. Elokuisen aamuyön viileyttä en huomannut.

      Kuulin polkupyörän ketjujen rahinaa ja räminää. Kätkin kasvoni syvemmälle käsiini. Räminä pysähtyi kohdalleni.
      "Mene nyt víttuun siitä. Nyt en kaipaa ventovieraita murhettani katselemaan. Jatka matkaa!!!" - huusin mielessäni.

      "Saanks istuu tähän?

      Vilkaisin käsieni kätköstä ja huomasin Petterin totisten kasvojen tuijottavan kyynelten tuhrimaa naamaani.
      "Ei tämä ole minun penkki. Jää siihen vaan istumaan! - sanoin ja aloin nousta ylös.
      "Et lähde minnekään! Pyysin jo anteeksi ja ei me jumaliste näin lopeteta meidän suhdetta. Istu alas!!!" - Petteri sanoi päättäväisesti ja painoi minut takaisin penkille istumaan.
      "No mites se sitten päätetään? - kysyin ja en voinut estää vesien valumista silmistäni.
      "Sitä ei päätetä. En minä sinua noin helpolla päästä elämästäni."

      Petteri istui syliini jalat lantioni kahta puolen, suukotteli poskiltani kyyneleitä, pitäen päätäni käsiensä välissä. Huomasin kosteutta myös Petterin silmissä ja siinä naamat vastakkain istuessamme, kyyneleemme sekoittuivat toisiinsa.

      "Sinä muutat minun luokse." - sain nyyhkäistyä Petterille hetken päästä.
      "Luulin, ettet koskaan ymmärtäisi tuota pyytää..." - sanoi Petteri ja suuteli minua.

      Ohikulkenut supiseva poikajoukko ei suudelmiamme saanut loppumaan. Kahden päivän päästä Petterin vähäiset tavarat olivat löytäneet jo uuden kodin luotani. Jussia näin vielä kerran, mutta en vaivautunut hänelle mitään sanomaan. Kiittää minun kai olisi pitänyt, kun hänen vuokseen asiat menivät, kuten menivät.

      *
      *
      *

      Havahduin muisteluistani. Puut takassa olivat palaneet lähes loppuun. Laitoin haalarit ja paksun ulkoilutakin päälleni. Pakkanen iski naamaani rajusti ulos astuessani. Mökin seinustalta katetusta puuvarastosta täytin puukorin ääriään myöten täyteen ja vasta nyt tajusin vilkaista taivaanrantaan. Upeat revontulet loimottivat uskomattomissa väreissä peittäen koko Inarijärven päällisen taivaan. Kuinka kauan niitä lie olin katsellut, kun havahduin kylmän värähdyksiin. Menin sisään ja lisäsin takkaan puita...

      • Riisuttuani ulkoilutamineet, menin makuuhuoneeseen.

        "Herää Petteri. Tämä sinun on nähtävä" 

        Tönin Petterin hereille ja heitin hänelle tohvelit. Petteri ei ensin meinannut tajuta, mitä oli nähtävä, mutta kiskoin hänet ylös tupaan ja johdatin ikkunan ääreen. Viitoin taivaalle...
        "Miltä näyttää?"
        Petteri tuijotti leiskuvaa taivaanrantaa. Revontulten peittämä taivas ja niiden lomasta kirkkaana loistavat tähdet saivat hänet huokaisemaan syvään.
        "Kylläpä onkin kaunista. Kiitti kun herätit."

        Katselimme aikamme revontulten värikästä leikkiä. Siitä siirryimme takan ääreen, jossa tulenliekit olivat saaneet puut jo uudelleen valtaansa.

        "Tule syliini istumaan!" - pyysin.
        Petteri asettautui syliini isoon tuoliin lampaantaljan päälle ja istuimme siinä pitkään tulta tuijottaen. Takkatulen rätistessä ja kiristyvän pakkasen paukuttaessa mökin hirsisiä nurkkia, aamuyön tunnit tuntuivat onnentäyteisiltä.

        Petteri kääntyy puoleeni, suukottaa poskeani ja kysyy: "Eikös meillä ole aika mukavaa näin?"
        ”Juu. Arvaa vaan kuinka mukavaa.” - myöntelin.

        Petterin kiinteät pakarat hierovat etumustani ja aiheuttavat sen, mitä varmaan pakaroitaan kaluani vasten hierova Petteri haluaakin. Kaluni jäykistyy ja käännän Petterin syliini niin, että kasvomme ovat vastakkain.

        Suukottelemme toisiamme ja tunnen Petterin elimen kovana sitä koettaessani. Petteri asettaa itsensä istumaan hajareisin syliini. Hivutan käteni pyjaman kauluksesta sisään. Alan hyväillä Petterin pakaroita Petterin nostaessa peppuaan ylemmäksi. Vedän hänen pyjamahousuja alemmaksi ja pitäessäni Petterin kiinteitä pakarapalloja käsissäni, tunnen takkatulen lämmittävän käsiäni. Vedän pakaroita varovasti erilleen. Petteri hyrisee mielihyvästä takan lämmön hyväillessä herkkää pakarauomaa.
        Hieron etu- ja keskisormellani Petterin peräaukkoa ja Petteri tietää, mitä haluan.

        Haluan panna. Siitä on Petterikin oppinut jo tykkäämään.

        Nousen ylös Petteri sylissäni ja kannan hänet makuuhuoneen sängylle. Kiskaisen pyjamahousut kokonaan pois ja Petteri riisuu itse paitansa. Riisuudun itsekin ja kuiskaan Petterille:
        "Haluan nuolla sua ensin".
        Petteri pyörähtää tottuneesti mahalleen, taivuttaa tyynyn kaksinkerroin mahansa alle ja työntää sen avulla peniksensä taaksepäin. Tyyny kohottaa peppua hiukan koholleen. 

        Taakse taivutettu jäykkä kalu, kalun ja kivespussien päällä oleva kiinteä takamus. Se näkymä kutsuu suukottelemaan ja nuolemaan. Noudatan kutsua. Kiusoittelen ensin suukottelemalla pakaroiden yläpuolta selkärangan kahta puolen. Siitä siirryn nuolemaan pakaroiden molempia poskia. Nuolen vielä taakse taivutetun peniksen alapuolta ja siitä ylöspäin kohti kivespusseja ja lopuksi itse pakaravakoa. Petteri voihkii hiljaa ja pakaransa värähtelevät nuollessani niiden väliä. Tämä oli se konsti, jolla sain aikoinaan Petterin suostuteltua syväluotaavampaankin asiaan.

        "Ai kun tekee hyvää. Voit tulla jo. Paina kyrpäsí minuun. Haluun sua heti..." . Petteri pyytää.

        Otan purkista liukuvoidetta pari painallusta ja vien kämmeneni Petterin sylkinesteestäni märkään vakoon. Voitelen peräaukon ja sen ympäristön liukuaineella ja työnnän varovasti sormeni Petterin sisään. Voitelen hänet sieltäkin mahdollisimman liukkaaksi.
        Yksi puserrus lisää liukkaria, jolla rasvaan kullíni. Petteri kohottaa takamustaan ja minä työnnyn hänen sisäänsä rauhallisesti. Hetki paikallaan, jonka jälkeen alan liikuttaa kaluani sitä tiukasti puristavassa perseeessä. Petteri työntelee vastaan saaden aikaan kihelmöintiä kupeisiini. Löydämme hyvän rytmin ja nautimme täysillä.
        Vedän kaluni ulos ja käännän Petterin selälleen. Nostan hänen jalat olkapäilleni ja Petteri ohjaa kaluni sisäänsä. Nyt panen jo vauhdilla.
        Suudellen Petteriä, laukean voimalla hänen sisäänsä. Petteri pitää päästäni kiinni ja jatkaa suutelemistani, kunnes olen viimeisenkin pisaran päästänyt häneen.

        Vetäydyn Petteristä ja tartun hänen kovana tykyttävään kaluun. Vetelen sen vartta muutamin vedoin ja upotan touhutippojen liukastaman, suolaiselta maistuvan, terskan suuhuni alkaen imemisen. Kalu sykkii suussani. Petteri kohottaa lantiotaan ja pyörittäessäni peukaloani hänen spermallani vuoraamassa peppureiässään, laukeaa Petteri suuhuni. Välilihan ja peräreiän supistukset loppuvat ja nieltyäni vielä saamani satsit, alkoi tämänkertainen naimahetkemme lähestyä loppuaan.

        Kävin saunassa kostuttamassa käsipyyhkeen lämpimässä vedessä ja palasin makuuhuoneeseen. Pyyhin Petterin pakaravälistä roiskeeni ja vietyäni pyyhkeen takaisin saunalle, huuhtelin kullini kuupallisella vettä.

        Petterin sperma maistui vielä suussani. Sen makua olen oppinut rakastamaan. Nuolaisin huuliani ja katsoin terassin mittaria.
        -42... Pakkanen se vain kiristyy.

        Palasin makuuhuoneeseen. Halasin Petteriä tuumaten hänelle:
        "Tänään ei taida olla koko päivänä asiaa ulos, joten eiköhän olla sisällä".

        Kiristyvän pakkasen aiheuttama paukahtelu hirsimökin seinissä tuuditti meidät uudelleen uneen.

        Jatkoimme unia saman peiton alla...


      • Hetkiperseeessä

        Jussin moukaroitua Petterin peräaukkoa, peräreiän paukahtelu alkoi lähestyä loppuaan. Petterin puristavassa perseeessä pyörähtää pippurimurunen. Sen makua olen oppinut rakastamaan. Jussin peräreiän paukahtelu iski naamaani rajusti kosteutta, saaden aikaan kihelmöintiä poskilleni. Vilkaisin käsieni kätköstä ja huomasin Petterin totisten kasvojen tuijottavan Jussin peräreiän tuhrimaa naamaani. Kävin saunassa ja huuhtelin viimeisenkin pisaran kuupallisella vettä. Muistan purreeni taakse taivutetun peniksen alapuolta ja kivespusseja täysillä, sormeni tiukasti Jussin perseeessä. Petteri työntelee peräreiän satsit takan ääreen. "Voi vítun víttu sinua Petteri." "Kylläpä onkin kaunista". Nuolaisin hänen jalat ja katsoin mittaria Petterin perseeessä. 42... Vetelen siinä naamat estääkseni vitutukseni. Petteri kohottaa takamustaan ja pitää moukaroitua naamaani puoliväkisin puristavassa perseeessä.


    • Pallotyttö

      Kiitos Henry !! Hyvää kannatti odottaa ; ) Olet sä vaan mestari tuossa tunnelman luomisessa !
      Tarinan paikka ja ajankohtakin oli niin sopiva,sillä onhan se nyt kai tiedossa että ,kylmä kangistaa nopeasti ! : D
      Siellä on muuten ulkona nyt niin liukasta että pulukin kaatuu, joten kantsii olla varovainen, varsinkin jos tiellä on hillitön kurvi.

      • Hmm...

        Oikein kiva Henkka, että sultakin tulee uutta tarinaa... tosin, itse oottelen jatkoa myös siihen Pojasta mieheksi-tarinaan... ;-)

        Sulla tuntuu tämä tarinointi oleen monipuolisemmin hallussa kuin allekirjoittaneella... Nämä sun tarinat kun ovat tosiaankin eroottisempia ja herkempiä... itse en sitä kirjoittamisen lajia taida... :(

        Niimpä... köyhän miehen "viagraa" toi kylmä joka kangistaa nopeasti...? =)
        Miltei yhtä nopeaan kuin Pallotytön kostea suu... tai rivot kirjoittelut...

        Mäpä tiedänkin "paikan" joka on nii-in liukas, ettei sen paremmasta väliä... tiedätkös sä Henkka...? No, sehän on tietenkin tämän ihaNaisen Pallotytön lemmenkolo, ihanasti lypsävä pillu... :)


      • Hmm... kirjoitti:

        Oikein kiva Henkka, että sultakin tulee uutta tarinaa... tosin, itse oottelen jatkoa myös siihen Pojasta mieheksi-tarinaan... ;-)

        Sulla tuntuu tämä tarinointi oleen monipuolisemmin hallussa kuin allekirjoittaneella... Nämä sun tarinat kun ovat tosiaankin eroottisempia ja herkempiä... itse en sitä kirjoittamisen lajia taida... :(

        Niimpä... köyhän miehen "viagraa" toi kylmä joka kangistaa nopeasti...? =)
        Miltei yhtä nopeaan kuin Pallotytön kostea suu... tai rivot kirjoittelut...

        Mäpä tiedänkin "paikan" joka on nii-in liukas, ettei sen paremmasta väliä... tiedätkös sä Henkka...? No, sehän on tietenkin tämän ihaNaisen Pallotytön lemmenkolo, ihanasti lypsävä pillu... :)

        Kiitokset kovasti kivoista kommenteista molemmille toistaiseksi kommentoineelle.

        Pojat tuntuu varttuvan aika hitaasti miehiksi minun tarinassa ;)


      • "juuso" karhu
        henryxavier kirjoitti:

        Kiitokset kovasti kivoista kommenteista molemmille toistaiseksi kommentoineelle.

        Pojat tuntuu varttuvan aika hitaasti miehiksi minun tarinassa ;)

        Kiva lukea sinun juttujasi. Itse olen kirjoitellut viimeksi vajaa kymmenen vuotta sitten Koodiin. Ennen joulua huomasin tämänkin palstan ja sen nopean julkaisutahdin.

        Ihan kiva kun kirjoitat muuta kuin panemisesta. Itse olen ollut pohjoisessa tuollaisen paikkakunnalla asuvan tuhistajan kanssa. Taas odotan innolla seuraavaa tapaamistaan.

        Juuri kirjoittamalla yritin poistaa sitä kovaa ikavää kun välimatka erottaa.


      • "juuso" karhu kirjoitti:

        Kiva lukea sinun juttujasi. Itse olen kirjoitellut viimeksi vajaa kymmenen vuotta sitten Koodiin. Ennen joulua huomasin tämänkin palstan ja sen nopean julkaisutahdin.

        Ihan kiva kun kirjoitat muuta kuin panemisesta. Itse olen ollut pohjoisessa tuollaisen paikkakunnalla asuvan tuhistajan kanssa. Taas odotan innolla seuraavaa tapaamistaan.

        Juuri kirjoittamalla yritin poistaa sitä kovaa ikavää kun välimatka erottaa.

        Kauniisti kirjoittelit...;)

        Oma "ura"alkoi Halkosavotasta. Aloitin näiden tarinoiden kirjoittamisen juuri siksi, kun pääosa lukemistani tarinoista oli pelkkää panemista. Ei hunajakaan ole hyvää, jos sitä syö koko ajan ;)

        Vieläköhän sun juttuja löytyis sieltä Koodista?


      • N. Kononen
        Hmm... kirjoitti:

        Oikein kiva Henkka, että sultakin tulee uutta tarinaa... tosin, itse oottelen jatkoa myös siihen Pojasta mieheksi-tarinaan... ;-)

        Sulla tuntuu tämä tarinointi oleen monipuolisemmin hallussa kuin allekirjoittaneella... Nämä sun tarinat kun ovat tosiaankin eroottisempia ja herkempiä... itse en sitä kirjoittamisen lajia taida... :(

        Niimpä... köyhän miehen "viagraa" toi kylmä joka kangistaa nopeasti...? =)
        Miltei yhtä nopeaan kuin Pallotytön kostea suu... tai rivot kirjoittelut...

        Mäpä tiedänkin "paikan" joka on nii-in liukas, ettei sen paremmasta väliä... tiedätkös sä Henkka...? No, sehän on tietenkin tämän ihaNaisen Pallotytön lemmenkolo, ihanasti lypsävä pillu... :)

        Pallotyttö ja Hmm... olette oikeassa, Henry on todella hyvä luomaan tunnelmaa tarinoissaan. Henry on myös tarinoiden edetessä kehittynyt vieläkin paremmaksi kirjoittaksi jos mahdollista.

        Olen jo aiemmin tainnut antaa Henryn novellille 10 :san, joten mitenköhän tämän taidonnäytteen enää voisi sitten arvostella :D


      • N. Kononen kirjoitti:

        Pallotyttö ja Hmm... olette oikeassa, Henry on todella hyvä luomaan tunnelmaa tarinoissaan. Henry on myös tarinoiden edetessä kehittynyt vieläkin paremmaksi kirjoittaksi jos mahdollista.

        Olen jo aiemmin tainnut antaa Henryn novellille 10 :san, joten mitenköhän tämän taidonnäytteen enää voisi sitten arvostella :D

        Tuosta arvostelusta... Kun olet joskus antanut 10 :san, niin miten nyt olisi Konosen oma rusinakymppi? lol

        Kiitos Kono punastuttavasta postista ;)


      • henryxavier kirjoitti:

        Kauniisti kirjoittelit...;)

        Oma "ura"alkoi Halkosavotasta. Aloitin näiden tarinoiden kirjoittamisen juuri siksi, kun pääosa lukemistani tarinoista oli pelkkää panemista. Ei hunajakaan ole hyvää, jos sitä syö koko ajan ;)

        Vieläköhän sun juttuja löytyis sieltä Koodista?

        Lähetin sinulle viestin. Onhan niitä Koodissa Juuso nimimerkillä. Useimmista tarinasta ei tullut mitään viestiä. Joistakin useita. Sitten nämä kielen oikeinkirjoittajat :( kommentoivat joistakin yhdyssana ym. virheistä. Silloin oli vielä puhelinmodeemi ja yhteyden saaminen koodiin oli mitä oli.


    • Emmi43256

      Ihan oikeaa seksiseuraa löytyy netistä myös, kannatta vilkasta http://seksiseura.info/ sivusto - Ei ole ennen seuran saanti ollut yhtä helppoa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe