4 Smile

Surumieli

Hei. Olen ristiverinen, noin 50v. nainen. Kysyisin että mitä kortit näyttävät mun kohdalla. Viime vuosi oli raskas monella tapaa. Tiedän ettei tämä vuosi päästä mua helpolla, tarvitsen monessa asiassa apua toisilta, mutta tulenko saamaan sitä vai joudunko hoitamaan yksin kaiken. Kiitos etukäteen vastauksestasi.

10

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Nostan tämän taas

      • ........

        Nostan tämän ylös uudestaan


      • ..........
        ........ kirjoitti:

        Nostan tämän ylös uudestaan

        Vielä kerran nostan ylös


      • ........
        .......... kirjoitti:

        Vielä kerran nostan ylös

        Nostan ylös


    • ...........

      Nostan taas

    • .........

      Nosto ylös

    • 4Smile

      Palaan jossain välis..

      • ..........

        Kiitos


    • 4Smile

      No niin.., ainakin tämä koitan katsoa, sitten voi olla etten ehdi, mut katotaan nyt..

      Mennyt
      Jossakin läheiseen liittyvässä ihmisessä, on tarvittu päättäväisyyttä/terävänäköisyyttä, että balanssi säilyy. Rahasopimus asiat ja huolettomuutta sen suhteen, että niissä on kaikki syy iloon ja juhlaan, mutta tässä saattaa piillä myöskin vaara, liiallisesta luottamuksesta. Narri kulkee tietään täysin vailla huolia, katse luotuna pilviin, eikä meinaa siltikään tajuta, vaikka pieni koira jaloissa näykkii housun lahkeita ja yrittää varoittaa vaarasta.

      Nyt
      Jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa, oot kummiskin aika tyytymätönkin asioitten kulkuun. Jonkun uuden mahdollisuuden/tilaisuuden koittamista odottelet ja se hallitseekin aika paljon ajatuksiasi. On myös stressiä siitä, miten siinä onnistut. Liittyyköhän tähän uuteen mahdollisuuteesi, aikuinen ristiverinen mies? Jonkunlaisia haaveita elättelet jatässä on aineellisten asioitten kortti ja iso muutos. Tämä saattaa myös neuvoa jättämään vanhat, kannattamattomat asiat elämässä. Valintoja joudut tekemään ja jotakin näyttäis, että sun selkäs takana puuhaillaan. Sit tulee jotakin auttamatta, mutta se onneksi luo kuitenkin enemmän harmoniaa, kun hajottaa.

      Tulee
      Vaikka näeennäisesti alkaa se valokin pilkahdella, pidä jalat maassa edelleen. Maailmalta kiirii uutisia johonkin läheiseesi liittyen ja se pikkusen ahdistaa, mutta sitten saat infoa asian tiimoilta, joltain läheiseltäsi.
      Ristiverinen nainen ja sitä että elämän ainekset alkaa kaikilta osiltaan olla kunnossa. Tämä saattaa kuvata myös anteeksi antoa/sopua. Tähän kuitenkin liittyy joku nainen, jonka tiimoilta saat olla ylpeä saavutuksistasi. Tässä on menestystä ja niitä siivittää tosiasioihin paneutuminen ja niitten kautta tuleva voitto.
      Haalit kuitenkin hartioilles turhan paljon kannettavaa ja kilpailukin on aika kovaa, Tähän liittyy joku harvemmin tapaamasi henkilö, jonka tiimoilta olet kokenut jäänees pikkusen ulkopuoliseksi, ristiverinen nainen ja vaaleahko aikuinen mies ja jollain tapaa, joko se, että tällä kokoonpanolla, on tekemisiisi aika suuri valta TAI sitten tähän liittyy virkamies.
      Vaalea nainen TAI lämminhenkinen aikuinen nainen (äitihahmo/sukulainen, paljon elämää nähnyt nainen) Joku viesti tulossa siitä, että ollaan jossain onnistuttu. Sit tulee toinenkin viesti, jonka tiimoilta joudut pikkusen miettimään asioita uusiksi ja tähän liittyy vaaleahko nainen ja sitä että kuljet sen myötä, yhden aikakauden loppua ja uuden alkua.
      Joku ystävä, jonka kanssa koet olevasi pitkälle samoilla aallon taajuuksilla.Tässä on jotakin, jossa nyt pitää tarttua toimeen. Vaalea aikuinen mies ja suurta onnea, mutta jokin tässä sua kiukuttaa tai jotain riidan tapaista tässä on ja se 'syö' naista aika paljon, voi vaatia sinulta myös rohkeutta ja jollain tapaa tää on vaikea asia.
      Paljastuu jotain, jota sun on aika vaikea mieltää ja alat valmistautua sen tuomiin haasteisiin. Tässä pitelet onnistumisen avaimia käsisäsi ja vaikka saattaakin olla joku asia, joka voi sinua aika paljon ravistella, olet kuitenkin vakaa tekemisissäsi.
      Tuomion kortti, eli saatat joutua vastuuseen aiemmin tekemistäsi ratkaisuistai tai sitten tämä vain vaatii tekemään ratkaisun ja tähän liittyy joku josta haluat päästä eroon, tai saattaa olla kyse kolmannesta osapuolestakin. Miekkojen kolmonen, on vaikea tulkittava kortti, koska kuvannollisesti tässä - sydämen lävistää 3 miekkaa. Yleensä tämä tulkitaan eron kortiksi, mutta miten ero mihinkin elämän tilanteeseen sopii, jää nähtäväksi. Tässä tapauksessa tähän liittyy jokin, joka tulee sulle täysin puskista ja oot täysin tilanteitten armoilla tässä. Sun korviis kantautuu ties minkälaisia ehdotelmia ja tässä nyt täytyy toimia -kaikkien kannalta oikein.
      Tilanteet hiukan elää ja tulevaisuuden suunnitelmiesi suhteen, vaivut ajatuksiisi ja pohdit asioita paljon itseksesi ja se on ihan hyvä asia, ottaa jopa se järjen lamppu käteen tässä.
      Työasiatkin näyttäisi asettuvan ja saat kotisi oikeinpäin. Joku perheeseen liittyvä juttu, eri paikkakunnalta, pikkusen yllättää sinut, mutta tällä kertaa se valaa uutta toivoa elämääsi.

      • 4Smilelle

        Kiitos vastauksestasi. Antoi jonkin verran apuja ja mietittävää, jotkut asiat osui kohdalleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe