Tornikustannus

books1

Onko kokemuksia tuosta kustantajasta?

16

1255

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • automaattivastaaja

   Ei

  • Silisisko

   Eiks toi jo lopettanutkin?

   • junpe

    Nettisivut on vielä ainakin.


  • äerty

   Minulle sieltä tarjottiin omakustannesopimusta.

  • Ohjeet maksajalle

   Omakustanne?

   Eikö se olekaan oikea kustantamo, vaan palvelukustantamo?

   Ahaa. Okei. Good to know.

  • tuituitui

   Torni teki konkurssin mutta nykyään näköjään Unipressin alla, ilmeisesti eestiläisellä omistajalla. Marraskuussa vielä ainakin julkaisivat kirjan suomalaiselta fantasiakirjailijalta, eli ilmeisesti toiminta ei ole loppunut kokonaan.

  • Silisisk0

   Niin, mä käsitin että ne hoitivat ton kustantamisen pois ja sitten hiljaisuus. Ymmärsin kans että teki konkan. En tiedä miten järkevää on sijoittaa kustantamoon, joka on eestiläisellä omistajalla, jonka intentiot ovat epäselvät. Tai sitten ne eivät ole. Aika näyttänee. Kuuluuko Unipress Suomen Kustannusyhdistykseen?

   • 12+10

    Niin saapa nähdä julkaisevatko tuon fantasiakirjan jälkeen mitään. Itse en ehkä lähettäisi käsistä sinne, vähän kaikkea outoa kuulunut siitä kustantamosta.


  • hienohomma1

   Olivat kiinnostuneita käsikirjoituksestani. Pyysivät yhteydenottoa sähköpostitse. Otin yhteyttä, mutta uusi kustannuspäällikkö ei vastannut mitään. Todella kohteliasta.

  • hmmm432

   Mitäs Tornista kuulunut viimeaikoina? Eestiläisen kustantajan sivujen mukaan viime vuonna jotain julkaistukin, mutta Tornin omat sivut kadonneet kokonaan.

  • lgjgkfg

   Torni lopetti toimintansa muutama vuosi sitten.

  • Mystistaon
   • omakustantamot

    On paljon kustantamoja jotka kustantavat vain omistajiensa kirjoja mut en tästä tiedä onko sellainen. Suomessa on 2500 kustantamoa, aika paljon siis.


  • Parempaapliis

   Kirjat ovat laadultaan todella heikkoja ja editoimattomia. Eivät olisi ylittäneet kustannuskynnystä missään muualla. Harmi, sillä on väärin kirjoittajia kohtaan julkaista kirjat (kauheilla kansilla varustettuina) keskeneräisinä, koska kirjoittajat voisivat pystyä parempaankin - jos saisivat ohjausta. Kehnon laadun kirjoja ei ole markkinoitu misään. Kokemattomuuttako vai tyhmyyttä, paha sanoa.

  • Anonyymi

   Itselläni olisiellä romaani sisällä viisi vuotta, aina jokin ongelma. oli puhtaaksikirjoitus ongelmaa, oikolukijan tietoja ei mulle pyynnästä huolimatta annettu, liekö maksaneet hänellekään. Kustannussopimukset oli tehty. Edelleen minulla tallella. Firma on kauppalehden mukaan lopettanut! Kirja oli jo painamista varten valmis, oli ladottua ja kaikki sain siitä sitten kopiotkin. Mutta voi, koneet hajosivat jopa kolme kertaa viiden vuoden ajallla. Henkilö joka teki kirjan lodonnan ennen painamista oli sotkrnut rivivälit ja katkaissut sanoja sieltä täältä, liekkö Eestiläinen lukija ja painaja? Varokaa, siellä ei toimi mikään. Tuntuu että maksuvaikeuksien vuoksi juostaan Suomen ja Eestin väliä. Nimi välillä vaihtuu, Unipress ja muuta. Asiasta ilmoitettu jo Verotoimistolle ja Kirjaijaliitolle.

   • Anonyymi

    Juu älkää sortuko tähän kustantamojen mätäpaiseeseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   184
   11072
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   144
   2104
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   242
   1407
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1020
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   910
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   60
   858
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   757
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   709
  9. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   25
   685
  10. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   679
  Aihe