Blue Bay Villas Doradas

Helmikuussa matkaan

Haluaisin kuulla kokemuksia hotellista Blue Bay Villas Doradas, Puerto Plata, myös retkivinkit kiinnostavat.

15

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruskettunut

      Hotelli ok. Ympäristö siisti ja henkilökunta miellyttävää. Huoneet ei kaksisia ja suihku/WC pieni. Hotelli suljetulla alueella, joten varmaankin pimeän aikaan suositeltavaa pysyä siellä. Hotellihenkilökunta järjestää ohjelmaa pitkin päivää. Ruokaan kyllä kahdessa viikossa kyllästyy. Meriretki paratiisirannalle ja saarelle, suosittelen.

    • lomalle

      Kiitos "ruskettunut" vastauksestasi. Mitä tarkoitit, kun hotelli on suljetulla alueella ja pimeän aikaan kannattaa pysytellä alueella. Meillä on ensimmäinen kerta tuolla suunnalla rannekematkailijoina ja ollaan vähän kokemattomia. Oliko hotellin ranta minkälainen? Retket kannattaa varmaankin ostaa kadulta, kuten Aasian suunnallakin.

      • Toluca

        Vastaaja tarkoitti, että joutuu vaikeuksiin alueen ulkopuolella pimeän aikaan, jota en usko, ellei pukeudu liian fiksusti ja käyttäydy perusturistin runsaalla kyselytyylillä.
        Kaikissa matkailukaupungeissa on nuorehkoa väkeä, joka elää turistien huijaamisella.
        Ranneke on varmin merkki noille huijareille.
        Huonot vaatteet (farkut) siis päälle, vaalea tukka ei saa näkyä, ei koruja tai käsiväskyjä mukaan, pitää mieluummin olla hiljaisen rauhallisesti, kuin molittaa suomea tai englantia; espanjaa voi kyllä puhua huoletta. Näillä eväillä ei "katupojat" kiinnitä huomiota. (No naisetkin) Iso "oma porukka" on luku erikseen, tuo suojan.
        Me olemme huoletta vaimon kanssa ja yksinkin kulkeneet kaikissa käymissämme Dominikaanisen Tasavallan kaupungeissa myös yöaikaaan. Tietenkin pimeitä takseja tulee varoa ja guagua-rahastajia yöllä. Hyvää matkaa!


      • lomalle

        Kiitos, pariskuntana kuljetaan. Mitkä ovat sinun mielestäsi paikat, joissa kannattaa käydä? Nämähän on tietysti makuasioita, mutta emme halua viettää aikaa pelkästään hotellialueella.


      • Toluca

        Vuorella ehkä, jos raikkaat tuulet ja laaja näkymä kiinnostaa. Cabareten rannalle evästämään ja surfaajia katselemaan, voi löytää myös meripihkaa laskuveden aikaan. Ja siellä on se luola, johon tehdään yhteisretkiäkin.
        Sosuan rantamarkkinat sopii samaan reissuun, kun ajelee guagualla pätkän kerrallaan, tai sitten ihan oma päivänsä. Samanan bussiretki valaita bongaamaan (ei niitä kylläkään juuri näe). Mutta siellä Samanassa olisi makeita luontopaikkoja jokien ja niiden putousten (uiminen) näkemisessä. Vie kuitenkin enemmän kuin yhden päivän.
        Pääkaupunki 2pv???? Korkeimmille sisämaan vuorilla ja Berrazalesiin ei tehdä juuri retkiä, mutta Haitiin myydään matkaa 2-3pv. Eipä varmaan anna aihetta.
        Yleensäkin matkailussa tyrkytetään liikaa niitä "juoksukohteita", ja varsinainen syventävä tutustuminen paikalliseen elämänmalliin jää toissijaiseksi. Matkalla parasta on itselle ollut mennä "katselemaan" mihin sattuu, ja pikkubaarein istahtaa, jutustella jonkun dominikaanin kanssa. Tai kun oli synttärini, tarjosin ruuat ja juomat kaikille sillä kertaa baarissa olleille (kolme pöytää). Olin tilannut kalapaistit aiemmin sille päivälle kotomaisia vieraitani varten; yksikään ei tullut!!!!


      • Toluca

        Löytyyköhän Cirman baari sieltä sisäkylältä? Viimeksi oli muuttanut johonkin alkuperäisestä kojusta joka oli päätieltä erkanevan pääkadun varrella.


      • Toluca
        Toluca kirjoitti:

        Löytyyköhän Cirman baari sieltä sisäkylältä? Viimeksi oli muuttanut johonkin alkuperäisestä kojusta joka oli päätieltä erkanevan pääkadun varrella.

        Niin siis unohtui mainita, että kysymys on Cabareten kylästä.


      • lomalle

        Kiitos asiallisista vastauksista ja vinkeistä. Pari viikkoa on tosi lyhyt aika. Jos löydän Cirman kerron parin viikon päästä. Aamulla matkaan.


    • kauniitako

      Minkälaisia nuo rannat Dommareissa ovat?

      • Toluca

        Eikun matkaan vaan, jos ei netistä ja matkatoimistoista selviä näkymät!

        Googlen kartat on kävijöiden kuvia täynnä, ja videoita mistä vaan!

        Hauskaa matkaa kauniille rannoille menevälle!


    • Vastaus

      Ihan kauhea Jenkkien ja Kanadalaisten pitlaama hotelli. Jos et jaa tippiä, saat kaiken hitaammin, tylsällä naamalla. Henkilökunta jopa kerjää tippiä???? Suomalaiset ovat kakkosluokan kansalaisia, koska ei tunne tippimaailmaa. Jos lähdet varaa iso määrä USD. Sitten voi sujua.

    • Justpalattiin

      Hotelli erittäin siisti.Meille sattui maksutta superior huone joka oli todella tilava .Iso wc ja suihku.Ilmastointi säädettävä.Minibaari täytetetään päivittäin vedellä 3l.2-olutta,2-virvoitusjuomaa saavuttaessa.Niiden täyttö maksullista halutessa.Vesi ilmaista.3-allas-aluetta.Rantaan johtaa silta verhreän kasvillisuuden läpi.Rannassa iso baari-ravintola,josta juomia joka makuu..myös buffetti alkaen klo 12.00.jos ei hotellille jaksa mennä(200m).Täynnä amerikkalaisia ja kanadalaisia.Meitä suomalaisia oli peräti 5kpl.toisella vko.lla 7kpl.Ei mitään negatiivista Trooppista myrskyä lukuunotttamatta.3-kerrokseen tuli vettä ovien alta ja katosta kun sade piiskasi 7h vaakasuoraan.Sänkyä siireltiin ja lattille kaikki pyyhkeet,mitä löytyi.Seuraavana aamuna taas paistoi.Hotelli antoi tästä myöhäisen luovutuksen ja merkkiviinipullon iltaruokailuun.Ranta ei ole parhain mahdollinen,mutta vasemmalla n.800m löytyy kristallinkirkas turkoosi meri koralliriuttoineen.Mukava kokemus...tosin vähän liian polttava aurinko maaliskuussa.Alue on tosi laaja ja vartioitu hotellien ympäröimä.Pienu ostoskeskus 200m.päässä 10kpl kauppoja.baari.ravintola.pankki-automaatti.Hotellin tallerolokero 42dollaria 2vkoa..Siinä tuoretta tietoa..vähän..

    • Kaxtavist

      Me olimme ja kyseiseisessä hotellissa.Paljon Kanadasta ja Usasta.Välillä oli vaudikas meno.Erittäin mukava henkilökunta.Kukaan ei ainakaan meiltä tippiä kinunnut.Kaikki olivat iloisia,auttavaisia.Ruoka oli ihan jees.kyllä sillä nälkä lähti.Aurinkoinen mukava loma.Hotellihuone n.30neliötä,iso parveke ja tilava wc-suihkutila.Ilmastointikin pelasi koko loman ajan.Ei moitteen sijaa.

    • Karibiahymyäå

      Just.tietty jos löhöö aurinkopatjalla käsipystyssä drinkkiä odotellessa kai dippii pitää antaa.Kyllä kukaan ei kerjännyt dippei ja jokain haki itse drinksut.Iltaohjelmissa ja muutoin illalla baarissa tytöt kävi kyselees haluutteko lisää juomaa.Hyvää palvelua oli koko loman ajan.Iloinen ilme hymyn kera saa hymyn takaisin jne.Se on itsestään kiinni.Upee ,hieno,mukavis Hotelli.

    • Uudestaankyllä

      Mukava hotelli kaikin puoli.Ystävällinen henkilökunta.Rannassa aurinkovuoteita riittämiin.Ruokaa saa ja itse hakea klo 12.00 alkaen.Kaikki pelasi niinkuin pitikin.Hieno loma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe