Katsonko vaan sivusta

Katsonko sivusta

4-vuotias koira ei ole sisäsiisti. Omistajan ongelmien takia koiraa ei viedä tarpeeksi ulos vaan se tekee kakkansa ja pissansa sisälle. Koira on pienikokoinen. Ystäväni mukaan asiaan ei pidä puuttua koska koira on omistajalleen tärkeä eikä koira tästä muka kärsi.

20

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hmm!

      Pyydäpä tätä ystävääsi sitten kuljettamaan omistajan puolesta koiraa pihalla. Ei omistajalla voi olla niin isoja ongelmia että ne ajavat koiran pissitys ja kakkituslenkkien yli. Ei, vaikka omistaja olisi pyörätuoliin sidottu. Jos on, siis pyörätuoliin sidottu, niin silloin pyydetään vapaaehtoinen avuksi tai luovutetaan koira sellaiseen paikkaan jossa sen perustarpeista voidaan pitää huolta.

      Vaikka koira olisi omistajalleen tärkeä, niin koiralle sen omistaja ei ole varmastikaan NIIN tärkeä että paria päivää enempää asiaa surisi ja murehtisi. Siispä etsikää, ellei mainittuja vapaaehtoisia löydy, koiran antamista pois. Poisantopaikka voi toki olla vaikka sukulainen tai tuttava jolloin mahdollistuu että nykyinen omistaja voi tavata koiraansa aika ajoin.

      Mutta nykyinen asiantila ei ole tyydyttävä.

      • Häpeä sika !

        Voi sinua tunnevammaista, kyllä koiran tunteet omistajaa kohtaan on aidommat kuin nuo kuvaamasi. Koira saattaa ikävöidä useamman kuukauden omaa emäntäänsä/isäntäänsä, ei asia ole noin yksinkertainen kuin sinun tunnevammaisen näkökantasi on.
        4v. koira rakastaa ja on kiintynyt omistajaansa.


      • juttuju

        Älä katso sivusta.Koiran perustarpeisiin kuuluu päästä liikkumaan oli se sitten iso tai pieni ja koira kärsii jos se joutuu olemaan sisällä ja tekemään tarpeensa sinne.Tottakai koira suree jos joutuu eroon omistajastaan mutta kyllä se tottuu uuteen paikkaan,Omanikin tottui kun jouduin olemaa pari vuotta poissa.Jos ystäväsi välittäisi todella koirasta se veisi sen myös ulkoilemaan tai antaisi koiran paikkaan jossa sillä on hyvä olla.


    • Pro koirat

      Jos koira ei pääse säännöllisesti 3x kertaa päivässä lenkille asioilleen, sen tarpeista ei silloin pidetä huolta. Koiralla on luontainen tarve päästä kulkemaan muuallakin haistelemassa kuin muutaman neliön sisällä tai kotipihassaan. Edes lakisääteisen 40m2 minimialan ei katsota riittävän kytketylle (esim. juoksulanka) koiralle päivittäiseksi liikunnaksi.

      Jos muu ei auta, asiasta voi tehdä eläinsuojeluilmoituksen myös anonyymisti verkossa. Siis niin, ettei ilmoittajan tietoja anneta minnekään eteenpäin. Ilmoittaja luonnollisesti antaa omat tietonsa ilmoitusta tehdessään, koska lisäkysymyksiä voi tulla. Eläinsuojeluvaltuutettu sitten tarkistaa mikä tilanne on.

      https://sites.google.com/site/prokoirat/elainsuojelu

      Ja juu, kuten yllä olikin, vaikka koira olisi miten rakas ja tärkeä, se ei oikeuta olemaan huolehtimatta sen perustarpeista. Jos ihminen ei ymmärrä laiminlyöntiään, hän tarvitsee apua, vaikka sitten eläinsuojeluvaltuutetun muodossa viimeistään.

    • entäs sitte

      Entäs sitte, ku niit sisälle paskovii koirii onkii 6-7 kpl ? Ku omistajan kädet ei kestä koirien ulkoilutusta .

      • naapuri vaa 108

        Ei kai mitää, omistaja sairas käsillä kävelijä tmv. Tiijä sit niist pöhköist. Koirii käy sääliks. Ja tiättty, naapureit paskanhajuses rappu käytäväsä.


      • Miksi omistaja on edes hankkinut niin monta koiraa, kun ei pysty huolehtimaan yhdestäkään? Sääliksi käy.


    • Idiootti!

      Koira-parka! Kuinka voit asettaa ystäväsi edun koiran edelle?! Tekisitkö samoin jos ystävälläsi olisi lapsi jota hän laiminlöisi törkeästi? Koira kyllä tottuu uusiin oloihin ja ystäväsi voi hankkia itselleen jonkin tärkeän lelueläimen.

      Kuinka kehtaat tulla itkemään tänne tuollaista?! Toivottavasti on vain provo.

    • VOI LUOJA !

      Mene hyväihminen auttamaan äläkä tule tänne juoruamaan, vai juoruaminenko olikin tarkoituksesi.

      Kyllä te jotkut olette mielestänne niin hyviä asiassa kuin asiassa, mutta oikeasti olette vaan ilkeitä juoruakkoja. Hyvä ihminen menisi auttamaan eikä tulisi tänne hakemaan juorutukea.

    • Idiottii!

      Jos aloittaja olisi halunnut juoruta, hän olisi vihjaillut ystävänsä henkilöllisyyteen. Mitään sellaista hän ei ole sanonut vaan varmaan todella huolissaan. Mutta nyt järki käteen: eläimen etu menee edelle, koska se ei itse pysty puolustamaan itseään. Tietysti jos asut lähellä, voinet ottaa koirasta osavastuun. Mutta jos et, tiedät mitä tehdä!

      • Pascaa jauhaa !?

        Kyllä tarkka lukija jo tunnisti tuon juorun kohteen, että se siitä hurskastelevasta juoruämmästä !


    • Tove on totta

      Ei tarvii ihmetellä kun Kingissä on se hullu koiranainen. Tuollaisilla stereotypioilla on jotain juurta todellisuudessa. Ainakin jos tämän palstan kirjoituksia lukee yhtään pidempään.

      • Elän toivossa !

        Älä lapsi kiltti lue enenpää, tämä palsta ei ole terve järkisten palsta, itsekkin käyn tekemässä joka tiistai viikkokatsauksen, toivoen että entinen tervepäinen kirjoittaja jengi olisi palannut, ja nämä nykykirjoittajat, ureanupit olisi heivattu sinne minne he kuuluukin.


    • epäilevätuomas

      Sivusta katsoja seuraa tarkkaan 24 h/vrk koiran elämää? Näkee pissalätäköt kakkakasat sisällä. Osaatko kertoa meille kellon ajat millon kusoo millon paskoo. Postiluukustako katselet. Tee eläinsuojeluilmoitus.

    • Tititytyy

      Mielenkiintoinen juttu tää stalkkeri teki ikinä henkilöä tai koiraa näkemättä. Omien kuvitelmien perusteella lastensuojeluilmoituksen ja eläinsuojeluilmoituksen.

      Tämmöiset kuvitelmat kertovat vain henkilöllä itsellään olevan moninaisia ongelmia ehkäpä harhaisuuttakin.

      • samahenkilökös

        Aika jännää tiedämme palstalaiset yhestä vanhemmasta henkilöstä.teki netti kirjoitajasta perättömän eläinsuojeluimoituksen


      • Eikuulusulle
        samahenkilökös kirjoitti:

        Aika jännää tiedämme palstalaiset yhestä vanhemmasta henkilöstä.teki netti kirjoitajasta perättömän eläinsuojeluimoituksen

        Mitäs sulle kuuluu asia? Kaikki ystävistä tekee eläinsuojeluun perättömiä ilmiantoja Ja lastensuojeluun. Normaalia koirapiireissä.


      • samahenkilös
        Eikuulusulle kirjoitti:

        Mitäs sulle kuuluu asia? Kaikki ystävistä tekee eläinsuojeluun perättömiä ilmiantoja Ja lastensuojeluun. Normaalia koirapiireissä.

        Aika jännää kuitenkin tehdä ilmianto netti kirjoituksesta. muistaakseni Ilves hyökkäsi palastalaisen koiran päälle.


    • ilmoitaasiasta

      Kannattaa jutella eläinsuojelun kanssa, tietävät mitä tehdä.Koira kärsii kun pidättelee, kunnes on pakko tehdä sisälle.Ja kärsii kyllä myös se asukas, joka ulosteiden ja virtsan keskellä asuu.Ei tervettä.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe