Bulgarian Albena?

kiinnostunut

Onko Albenassa käyneitä? Olisin halukas kuulemaan mielipiteitä kyseisestä paikasta? Miten sopii pienten lasten kanssa, onko leikkipaikkoja, matala ranta??? Kaikki tieto otetaan innolla vastaan!

22

11261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ansku

      Albena sopii lapsiperheille mainiosti. Paljon kaikkea kivaa toimintaa.

      • SUSSE

        SUOSITTELEN TODELLA LÄMPIMÄSTI ALBEENA LAPSIPERHEILLE. OLIMME PERHEEN KANSSA V-2003 JA ERITYISESTI HOTELLI KALIOPA GARDEN ON LAPSIYSTÄVÄLLINEN HOTELLI. TÄNÄ KESÄNÄ OLIMME SYNNYBIITSILLÄ ENKÄ TODELLAKAAN SUOSITTELE TÄTÄ KOHDETTA JOS LAPSIEN KANSSA MATKUSTAA. ENSI KESÄN MATKA ON JÄLLEEN VARATTU ALBEENAAN.ON TIVOLEITA YNMS.


    • silti hinta/laatu ei kohdal...

      Ranta on upea ja leveä hiekkaranta, siistinä pidetty. Uimavalvojien torneja on tiheässä, valvonta pelaa ja pilli viheltää, jos ui liian kauksi varsinkin aallokossa.

      Kesäkuukausina se on täyteen ammuttu turisteja, paljon entisistä itäblokin maista. Rannalla kävelykin tuottaa ihmismassassa ongelmia silloin. Halpa hinta näkyy kyllä selvästi suosiossa! Paikassa on vain muutama rannan suuntainen pääkatu. Koko alue on aidattu, portti vain linja-autoasemalle ja henkilöautoliikennettä varten. Mafia valvoo aluetta, taksit maksavat "sakkoa" jos viipyvät alueella liian pitkään. (Mafiajuttu ei sitten todellakaan ole vitsi).

      Alue on sellainen lasten ja aikuisten temmellyskenttä, rantaa lähinnä olevilla kaduilla on ravintoloita ja huvituksia aivan kuin leikkipuistossa. Muuta ei olekaan. Ei paikallisia asukkaita, työntekijät eivät välttämättä teidä lähikylistä mitään. "Juna" kiertää alueen ympäri paria katua pitkin. Taiteilijoita (ihan päteviä karikatyyrejä mm.) biisoniratsastusta, karusellia. Juomat ja piraattituotteet halpoja. Minibussilla pääsee helposti Varnaan, samoin taksilla, mutta hintoja taksissa kannattaa neuvotella etukäteen.

      Koko Albena tuntuu vain isolta kulissilta, ilman muuta kannattaa käydä lähialueilla. Maan kulttuurista ei saa Albenassa mitään käsitystä. Monelaista urheiluharrastusta (tennis, sukeltelu tai jopa pienellä lentokoneella lentäminen) löytyy. Nuorille biletykseen ja lapsille alue varmaan on sopiva, mutta hinta/laatusuhteen hyyvyydestä palveluissa ja ravintoloissa tai edes hotelleissa en olisi ollenkaan vakuuttunut.

      Itse en toista kertaa Albenaan tai Golden Beachille kaipaa tietynlaisen ahdistavuuden takia. Sen verran paljon on ulkomailla tullut lomilla matkusteltua, että haluan nähdä paikallista asutusta ja päästä liikkumaan täysin vapaasti. Naapurimaata Kreikkaa - saaria tai manteretta - pidän matkailu- ja kokemusmielessä turistipaikkoja myöten aivan eri planeetalta olevana kohteena -itse asiassa myös lapsille.

      • toissa kesänä

        Olin Albenassa toissa kesänä ja niin ikään hotelli Kaliopa Gardenissa. Alue on erittäin siisti ja turvallinen lapsí-perheelle. Mutta Varnassa kannattaa ehdottomasti käydä jo hintojenkin takia, Varnassa kaikki maksoi noin 30-40 % Albenan turistirysä-hinnoista. Edellisessä viestissä ihmettelen sanavalintoja, haluaa vapaasti liikkua. Se kyllä onnistuu Albenassa ihan mainiosti , kävimme Varnassa monta kertaa taksilla.


      • todellakin !

        Portilla maksetaan parkkimaksu autoista.
        Mikään mafia ei siellä ole valvomassa kulkemista.


      • Anonyymi
        toissa kesänä kirjoitti:

        Olin Albenassa toissa kesänä ja niin ikään hotelli Kaliopa Gardenissa. Alue on erittäin siisti ja turvallinen lapsí-perheelle. Mutta Varnassa kannattaa ehdottomasti käydä jo hintojenkin takia, Varnassa kaikki maksoi noin 30-40 % Albenan turistirysä-hinnoista. Edellisessä viestissä ihmettelen sanavalintoja, haluaa vapaasti liikkua. Se kyllä onnistuu Albenassa ihan mainiosti , kävimme Varnassa monta kertaa taksilla.

        Mitä taksikyyti Varnaan maksoi?


    • Juha

      Meidän nelihenkinen perheemme (lapset tuolloin 4- ja 2-vuotiaat) vietti todella mukavan viikon Albenassa hotelli Kaliopa Gardenissa viime kesänä. Kyseistä hotellia voi huoletta suositella lapsiperheille. Hotelli on rakennettu/saneerattu sikäläisen mittapuun mukaan keskimääräistä jonkin verran paremmin, sijainti on hieno aivan rannan vieressä ja erikoismaininnan ansaitsee mahtava buffetaamiainen, joka tarjoillaan viereisessä Malibu-hotellissa.

      Albena on lomakohteena muutenkin pienten lasten kanssa matkustettaessa ihan OK. Ranta on hieno, uima-altaita riittää ja muksuille löytyy mehua, jäätelöä ja murkinaa joka puolelta. Ja kaikenlaisia huvilaitteitakin - joskaan eiväthän ne Linnanmäelle tai Särkänniemelle vedä vertoja... Siisteyskin oli mielestämme kunnossa - lienevät panostaneet asiaan takavuosien negatiivisen palautteen pohjalta. Hintataso on selvästi halvempi kuin esimerkiksi Kreikassa tai Espanjassa.

      Kriteerithän lomapaikan valinnalle ovat lasten kanssa täysin erilaiset kuin esimerkiksi pariskunnan keskinäisellä matkalla. Vaimoni kanssa kahdestaan emme varmaankaan kyseiseen kohteeseen menisi, sillä onhan Albena kaikesta huolimatta vain turistipaikka, josta alkuperäinen asutus puuttuu käytännössä kokonaan eikä nähtävää juuri ole. Sillä taas ei pienille lapsille ole minkäänlaista merkitystä.

    • tepax a

      Mietitään matkaa hotelli Albanaan, hotelli Gergana Beach.
      Onko kokemuksia?
      Siisti hotelli? ym.
      Kaikki asiallinen tieto ok.

      • Albeenaan

        Kävin kesällä 2011 Albenassa. Pieni paikka, mutta rauhallinen verrattuna Sunny beachiin tai Kultahietikkoon, joten lapsiperheen paikka. Ranta on matala, tosin meidän aikana se oli niin leväinen ettei sinne halunnut mennä uimaan.

        Olimme hotelli Malibussa ja se oli Bulgarian matkoistamme huonoin hotelli kaikkinen puolineen. Malibussa ruoka ei vaihdu, täynnä ranskalaisia, kaikki ohjelmat ovat maksettu ja tarkoitettu ranskalaisille jne. Uima-altaita ei pesty tai puhdistettu 2 viikon aikana ollenkaan ja huoneiden siivouskin oli todella ala-arvoista.

        Mikäli Albeenaan lähdette niin suosittelen Flamingoa se on Albenan hotelleista kaikkein siistein, tasoltaan paras ja paras Albenan hotelli.


    • Mamma scz

      Albenassa suosittelen ehdottomasti flamingo grand .......muut ovat sellaisen kolmen tähden tasoa....en myös itse ottaisi hotellia ylärinteestä tai rannan viimeisempiä hotelleista josta aloittaja kyseli.....

    • lauruskaah

      Itse käynyt kolmesti Albenassa, äitini 13.

      Suosittelen lämpimästi paikkaa. Suurin osa työntekijöistä on nimenomaan paikalliskylistä, koska myöskin paikalliskylien väkeä käy yökerhossa Albenassa. Lapsiperheille paikka on aivan täydellinen, ei tarvitse pelätä myöskään taskuvarkaita ellei joku turisti päätä varastaa sun lompakkoas.

      Hinnat on halpoja ja yleensä aina keskusteltavissa tarvittaessa. Hotelleista en todellakaan suosittele Malibua! Henkilökunta ei pahemmin osaa englantia ja hissiinkin tuli jäätyä jumiin (ulos pääsimme itse puolen tunnin kuluttua) ja respa ei toiminut tässä tilanteessa oikein mitenkään edistääkseen ulospääsyämme.

      Kaduilla on alkuillasta pitkälti tungosta koska moni lähtee silloin liikenteeseen, tarjolla myöskin ravintoloissa paljon live musiikkia. Tekemistä Albenasta ei todellakaan puutu.

      Ranta on siisti ja pitkä, ja kunhan osaa paikkansa valita oikein - niin sieltä löytyy varmasti kohta ilman tungosta. Vesi on myöskin paikoittain todella matalaa.

      Alue on aidattu, eikä porteilla todellakaan ole mafia. Ihan perus valvonta liikenteestä. Albenassa on myös ihan oma taksitolppansa missä takseilla on lupa olla / päivystää joka päivä, joten sakkojakaan ei ole minun tai äitini aikana jaeltu.

      ''Katuhuoria'' paikassa ei ole pariin vuoteen ollut, poliisejakin näkee päivystämässä ympäri albenaa aina silloin tällöin ihan yleisen turvallisuuden vuoksi.

      Olen myöskin samaa mieltä ''mamma scz'' kanssa että ylärinteestä ei kannata ottaa hotellia. Parhaimmilla apajilla sijaitsevat hotellit ovat Oasis, Flamingo, Flamingo grand ja Malibu. Arabella ei ole huono mutta vähän kauempana ihan keskustasta.

      Lähialueista eniten suosittelen Kranevoa, puolet halvempaa kuin Albenassa ja albenassakin on jo erittäin halpaa.

      Itse menossa ensi kesänä uudelleen :p

      • AL Bena

        Lisää tietoa kaivataan..


    • pliska

      Albena on mukavan rauhallinen paikka lapsiperheille. Sieltä on hyvät yhteydet lähialueelle, jos haluaa tutustua muuhunkin kuin turistimeininkiin.
      Noin 40 km päässä oleva Varna on paras shoppailukohde. Siellä on isoja ostoskatuja, kuten esim. Vladislav Varnetsik. Varnetsikilla on iso nykyaikainen ostoskeskus Varna Mall ja lukemattomia pieniä kenkä- ym. kauppoja. Dr. Piskuliev-kadulta löytyy Varnan suurin tori. Varnassa on paljon nähtävää lapsiperheillekin, esim. rannan Meripuistossa (Morska Gradina) on delfinaario, Merisotamuseo, lasten leikkipuisto, pieni vesipuisto, tähtitorni, eläintarha ja Mustamerimuseo/akvaario. Varnassa on paljon hyviä ruokapaikkoja, pikaruokapaikat kuten Gotzila ja Happy Bar & Grill voivat lasten kanssa olla mukavia. Varnaan pääsee Albenan linja-autoasemalta bussilla tai minibussilla edullisesti.

      Albenan linja-autoasemalta on säännölliset bussi- ja minibussiyhteydet sisämaahan Dobritsiin (karttoihin se on merkitty englanniksi Dobrich). Sinne on matkaa noin 30 km. D on Oulun kokoinen kaupunki. Arkkitehtuuriltaan se edustaa sosialistarealismia, se on siis varsin karu betonilähiöineen ja leveine katuineen, joilla panssarivaunuparaatit mahtuvat marssimaan. Sielläkin on edullia shoppailipaikkoja.

      Noin 4 km päässä Albenan linja-autoasemalta on venäläisturistien suosima Kranevo. Siellä on edullisempaa kuin Albenassa.

      Kymmenen km päässä A:sta on Oriveden kokoinen pikkukaupunki Baltsik. Siellä on mukavia edullisia kahviloita ja kalkkikivivuoren ylärinteessä on koulumuseo, joka saattaa kiinnostaa lapsia. Baltsikista on bussiyhteys Kavarnan pikkukaupunkiin. Se on bulgarian rockpääkaupunki, siellä on isot raskaaseen rockiin keskittyvät festarit joka kesä. Siellä ovat esiintyneet useat suomalaisbänditkin. Kavarnassa on muitakin musiikkitapahtumia pitkin kesää.

      Baltsikin ja Kavarnan välissä on mielenkiintoinen luonnonnähtävyys Kaliakraniemi. Niemellä on vanhan linnoituksen rauniot ja ravintola. Siellä voi pongailla delfiinejä ja lintuja. Lintujen kevät- ja syysmuuttojen aikaan niemi täyttyy lintuharrastajista. Niemen rannat ovat erittäin jyrkät, kannas kapea ja siellä tuulee toisinaan kovasti, joten lasten kanssa saa olla varovainen. Kaiteita ei ole.

      Albenassa on ratsastustalli lähellä linja-autoasemaa ja keilailuhalli. Keilahallissa on vähän kaltevat lattiat eli keilailun harrastajat saavat siellä vähän eksoottista lisä hupia.

      • pliska

        Unohdin kertoa, että Baltsikin seutu kuului ennen Romanialle. Niiden aikojen perintönä Baltsikissa on Romanian kuningatar Marian kesäpalatsi, sen ympärillä on kasvitieteellinen puutarha, jossa on muun muassa merkittävä kaktuskokoelma. Puiston rannassa on yleinen uimaranta.


      • pliska
        pliska kirjoitti:

        Unohdin kertoa, että Baltsikin seutu kuului ennen Romanialle. Niiden aikojen perintönä Baltsikissa on Romanian kuningatar Marian kesäpalatsi, sen ympärillä on kasvitieteellinen puutarha, jossa on muun muassa merkittävä kaktuskokoelma. Puiston rannassa on yleinen uimaranta.

        Vielä muistui mieleen, että Dobritsissa on kansantieteellinen museoalue, joka muistuttaa hieman Turun käsityöläismuseota. Siellä voi piipahtaa vaikkapa soitinrakentajan pajassa katsomassa kuinka säkkipilli tai kavalhuilu tehdään, ostaa lammasnahkaiset paimentolaisliivit tai karvalakin tai seurata perinteisten giyvets-saviastoiden tekoa. Ja jos janottaa alueen baarista saa perinteistä mietoa alkoholijuomaa bozaa. Se on eräänlainen hirssistä valmistettu kalja tai olut. Tottumattoman suolistossa se voi aiheuttaa pientä bozahtelua.


      • Al Bena
        pliska kirjoitti:

        Vielä muistui mieleen, että Dobritsissa on kansantieteellinen museoalue, joka muistuttaa hieman Turun käsityöläismuseota. Siellä voi piipahtaa vaikkapa soitinrakentajan pajassa katsomassa kuinka säkkipilli tai kavalhuilu tehdään, ostaa lammasnahkaiset paimentolaisliivit tai karvalakin tai seurata perinteisten giyvets-saviastoiden tekoa. Ja jos janottaa alueen baarista saa perinteistä mietoa alkoholijuomaa bozaa. Se on eräänlainen hirssistä valmistettu kalja tai olut. Tottumattoman suolistossa se voi aiheuttaa pientä bozahtelua.

        Kiitokset tiedoista, olisiko kenelläkään lisää kerrottavaa..


    • freivis

      Minkähänlainen ravintola Fiesta on Albenan pohjoisosassa? Löytyy www.albena.bg sivulta allaosassa interaktiivisen kartan yläosasta.

    • Mamma zzcx

      Fiesta on perinteinen bulgaarialaisravintola missä ohjelmaa,,,esim hiilillä kävelyä. Kansantanssiesityksiä yms....ja pitopöytä

    • freivis

      Kiitokset

    • Vama Veche

      Hiljattain tuli käytyä. Ehdottomasti lapsiperheille voin suositella, tosiin kuin Kultahietikkoja tai Sunny Beachia jotka on nuorison bilemestoja, noin pää piirteittäin.

      Albenassa lapsiperheet puuhaili rannalla, rannanlähellä olevissa pomppulinnoissa,trampoliineilla jne päivät. Illalla ravintola ruokailujen ja sen oheisohjelmistojen jälkeen eli siis viimeistään klo 24 mennessä paikka käytännössä nukahti.

      Hintataso nyt 2013 edelleen edullinen. Hyvän ravintola ruuan sai henkilö Albenassa n.10-15 eurolla juomineen esim. Meksikolaisessa ravintolassa. Toisessa ravintolassa otin Cordon bleun oluen,veden, jälkiruokajäätelön hintaa tuli 13eur.. Jos tyytyi vaatimattomampaan pitsa kebab linjaan niin taisi olla kanakebab oluen kera 4euroa. Pieni irtojätski töttero irtosi kadulla 0,5 eurolla. Kaupassa täytetty patonki oli n 1,5 euroa. Tässä jotain hintaesimerkkejä.

      Alueen basaarissa oli paljon tavaraa myytävänä. Yllättävää kyllä hinnat ei juurikaan näissä sen korkemmat kuin Varnan keskustassa. Katselin lähinnä vaatteita. Aurinkolasit 5-12e, reput 10e, junnuille futisjoukkue asuja 5e-10e, nahkalaukkuja 10-30e, haju/partavettä (oli hyviä) sai 5-10e pullo. Teineillekkin kelpaavia huppareita myytiin n.40 levalla eli 20euroo.

      Turkkiin verraten oli mukava tehdä ostoksia. Kukaan ei hyökännyt kimppuusi ja tyrkyttänyt mitään, vaan sait rauhassa kierrellä ja katsella tavaroita. Myös Varnan keskustan basaareissa. Korkeintaan kuin täällä kotimaassa myyjä kysyi voiko olla vauksi. Sisään heittäjiäkään Albeniassa ollut, hienosti vaan saattoi nyökytellä ravintolansa edessä ja siinäpä se.

      Viikon aikana kävin monessa ravintolassa syömässä. Palvelusta jäi aivan positiivinen kuva, yhtä paikkaa lukuunottamatta jossa tarjoilija sattui olemaan, noh ilmeisesti jäänne jostain Neuvostovenäjän ajalta. Oli kivikasvoinen ja tyrkkäsi ruuan, älyttömän venaamisen jälkeen sanoilla: Here ja poistui :) Muutoin tosiaan palvelu hyvää ravintolassa, taksissa, hotelleilla. Albeniassa kaikki asiat hoitui englannilla ihan ongelmitta, tosin kuin Varnassa törmäsi ihan toisella kielimuuriin.... Noh törmäähän sitä esim. Barcelonassakin jos enkulla koitat mennä...

      Ihmisistä jäi aluksi outo, lopulta positiivinen kuva, aluksi ovat hieman pidättyväisiä, mutta parinpäivän asioinnin jälkeen heidän kanssaan ottivat kyllä mukaansa, morjensteli jne.. Toki kun englannin taito ei ihan kaikkeen sen monimutkaisempaan taipunut jäi jutustelu hieman pinnalliseksi, poikkeuksiakin oli.

      Ei tullut missään vaiheessa turvaton olo, päinvastoin. Maksullisia naisia pyöri ihmismassan joukossa illalla, huomaamattomia oli. Kävivät yksinäisiltä miehiltä kysymässä seurantarvetta, kun sanoi no tyytyi tähän ja jatkoi matkaa. Ei ollut millään tavalla agressiivista markkinointia sekään Albenassa.

      Bussilla pääsi alueen linkkuasemalta Varnan puoleisesta päästä, jalkapallokentien luota bussilla nro.5 Varnaan. Matka maksoi 5 levaa eli 2,5eur suunta. Bussi jätti keskustaan Uspenskin katedraalille ja takaisin Albeniaan lähti kerran tunnissa kadun toiselta puolen. Katedraalin heti takana hyviä ruoka/juoma paikkoja. Nämä olivat vieläkin halvempia kuin Albeniassa....

      Taksissa pitää hinta sopia ennen matkaa eikä ottaa mittari hintaa. Albeniasta illalla taksi Kultahietikolle maksoi 12,5e tipit kun kävin illalla siellä juhlimassa. Yöllä kun takaisin pakko päästä, ehdotettiin mittari hintaa. En missään nimessä tähän suostunut, tingin matkan hinnaksi 20e... Kysynnän ja tarjonnan laki näkyy hinnoissa. Tippi oli ikään kuin sellainen laki siellä. Ravintolat, taksit, hotellisiivoojat, respat jne. Sen 10% kun heitti vaikuttivat ihan tyytyväisiltä...

      Kelit hyvät heinäkuussa, 30C, ja merivesi 24C. Tuuli aina sen verran ettei missään vaiheessa liian kuuma ollut, sopiva jos tuollaisesta tykkää. Välimerellä kun saattaa tähän aikaan olla se 40C niin ero ihan toinen.

      Tämmöistä näin äkkiseltään tuli mieleen paikasta...

    • Anonyymi

      Vieläkin kuvotuksella muistelen Albenia lomaamme muutaman vuoden takaa. Bussit ovat minibusseja ja perus pakettiautoja, niin pieniä ettei sinne lastenrattaiden kanssa mahdu. Ruoka ja olut pahaa. Koko kohde rakennettu pelkästään turistikyläksi, joku neukkuaikanen tivoli turistikylän varrella. Iltaisin soi myöhään yöhön 90 luvun lastenlaulut niin kovaa että se kantautui sisälle jokaiseen hotelliin. Aamupala on hirvein mitä olen koskaan syönyt ja ainoa maa jossa olen saanut ruoksmyrkytyksen. Koko hotelli haisi kuvottavalta halvalta aamupalapekonilta ja nakeilta ja nyt ei kyse ollut mistään A luokan makkarasta. En näe yhtään syytä miksi menisin tuonna enää edes lasten kanssa. Pisteenä iin päälle, niin koko turistikylä oli aidattu ja bussit yms pysähtyivvät aina porteille ja maksoivat kaiketi jonkun sisäänpääsy/läpiajomaksun paikalliselle mafialla.

    • Anonyymi

      Osaako joku kertoa kannattaako sinne lähtee lomalle lapsien kanssa, onko millainen paikka nykyää?
      Vai menisikö suosiolla Kreetalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2904
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      411
      2798
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2237
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      1984
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      9
      1821
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1775
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1592
    Aihe