Smile 4/Sagamar

apua antava

Lähipiirissäni eräs läheinen naispuolinen ihminen aiheuttaa kovasti päänvaivaa lähipiirille.Voisinko saada tulkinnan mitä tämän asian kanssa tulee tapahtumaan vai eikö tämä ihminen enää palaudu entiselleen?Kovasti kiitollinen tulkinnasta.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Mennyt
      Joku juttu paljastunut, jota on aika vaikea ollut sulattaakin ja tää on tullu keskelle tasapainoista aikaa. Tullut viesti, liittyen henkilöön jota et joka päivä tapaa, mutta jonka suhteen on tunnetta jonkun asteisesta ulkopuolisuuden tunteesta ja tässä pikkusen on jännitettä.

      Nyt
      Vaaleahko aikuinen mies ja tasapinoa/sopusointua, ehkä jopa anteeksi antoa, jutussa jossa tapahtuu oikeus. Tarjotaan uutta mahdollisuutta, mutta sitten tulee jotakin täysin puskista ja riita/paha mieli/suuttumus on tosiasia. Tässä kuitenkin ollaan voittavana osapuolena.

      Tulee
      Jokin yllättää sinut täysin, saattaa peräti ravisteleva juttukin olla. Liittyy johonkin ystävään, jonka kanssa ollaan aika pitkälle samoilla aallon taajuuksilla ja jonka suhteen on nyt pantava hösseliks. Tässä on joku ristiverinen nainen, joka koetaan epäluotettavaksi ja sille tilanteelle ei mitään voi.
      Kuitenkin, tässä ollaan nyt kulkemassa kohti yhden aikakauden loppua ja uuden alkua, menestyksellisesti. Kotiin/perheeseen liittyvät asiat ahdistaa edelleen ja aiheuttaa levottomuutta ja ovat haasteellisia ja vaativat paljon panostusta.
      Vaaleahko nainen ja balanssi, mutta sitä ennen jokin asia pitää ratkaista ja näyttäisi siltä, että eroon siitä päästäänkin ja vaikka on kaikki syy iloon ja juhlaa, se ei silti tunnu siltä. Se tuntuu kovin vaikealta, mutta lopulta löytyy harmonia.
      Olo on kevyt ja onneakin on kukkuramitoin ilmassa. Valoisaa aikaa. Aineellisissa asioissa tarvitaan nyt päättäväisyyttä ja kun tulossa on iso muutoskin, pitää osata tehdä oikeanlaiset valinnat.
      Toivoa on, mutta niittenkin keskellä elää pelko, joutuuko miettimään asioita ussiksi. Tulevaisuuden suunnitelmien pohtimista ja niitten suhteen on nyt osattava olla järkevä. Joku ristiverinen aikuinen mies, tämä saattaa olla myös virkamies. Ellei, niin tämä on kaveri, jolla on tekemisiisi suuri valta.
      Kaikki onnistumisen edellytykset olemassa. Tulossa viesti, jossa otettava vain faktat huomioon. Joku eri paikkakunnalta oleva, erittäinkin läheinen ihminen ja hälyn ympäriltäsi laannuttua, vaivut ajatuksiisi ja mietit, miten rohkenisit asiat kohdata.
      Maailmalta kiirii uutisia onnistumisesta asian suhteen ja ne alkaa hallita ajatuksiasi. Nyt on hyvä rauhoittua, sillä tähän liittyy myös raha sopimus asioita ja jonkunlaisia ehdotuksia niissä. Ylpeä saat olla siitä, mitä olet jo saavuttanut.
      Sit tulee jokin viesti tulee, jonka tiimoilta tunnet tulleesi selkäänpuukotetuksi ja se nyppii sua. Luottamuspulakin nakertaa asiassa, jossa oot kauan jo toivonut, että kotisi kääntyisi oikeinpäin.
      Kilpailutilanne ja tähän liittyy vaalea aikuinen mies, jota kohtaan tunnet lämpöisiä ajatuksia. Joku viesti tulossa vääjäämättä, vaalea nainen TAI joku hyväsydäminen/sukulainen tai muuten paljon elänkokemusta omaava ihminen. Läheinen hän sinulle on ja siks alat taas haalia taakkaa hartioilles :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe