Smile 4/Sagamar

apua antava

Lähipiirissäni eräs läheinen naispuolinen ihminen aiheuttaa kovasti päänvaivaa lähipiirille.Voisinko saada tulkinnan mitä tämän asian kanssa tulee tapahtumaan vai eikö tämä ihminen enää palaudu entiselleen?Kovasti kiitollinen tulkinnasta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Mennyt
   Joku juttu paljastunut, jota on aika vaikea ollut sulattaakin ja tää on tullu keskelle tasapainoista aikaa. Tullut viesti, liittyen henkilöön jota et joka päivä tapaa, mutta jonka suhteen on tunnetta jonkun asteisesta ulkopuolisuuden tunteesta ja tässä pikkusen on jännitettä.

   Nyt
   Vaaleahko aikuinen mies ja tasapinoa/sopusointua, ehkä jopa anteeksi antoa, jutussa jossa tapahtuu oikeus. Tarjotaan uutta mahdollisuutta, mutta sitten tulee jotakin täysin puskista ja riita/paha mieli/suuttumus on tosiasia. Tässä kuitenkin ollaan voittavana osapuolena.

   Tulee
   Jokin yllättää sinut täysin, saattaa peräti ravisteleva juttukin olla. Liittyy johonkin ystävään, jonka kanssa ollaan aika pitkälle samoilla aallon taajuuksilla ja jonka suhteen on nyt pantava hösseliks. Tässä on joku ristiverinen nainen, joka koetaan epäluotettavaksi ja sille tilanteelle ei mitään voi.
   Kuitenkin, tässä ollaan nyt kulkemassa kohti yhden aikakauden loppua ja uuden alkua, menestyksellisesti. Kotiin/perheeseen liittyvät asiat ahdistaa edelleen ja aiheuttaa levottomuutta ja ovat haasteellisia ja vaativat paljon panostusta.
   Vaaleahko nainen ja balanssi, mutta sitä ennen jokin asia pitää ratkaista ja näyttäisi siltä, että eroon siitä päästäänkin ja vaikka on kaikki syy iloon ja juhlaa, se ei silti tunnu siltä. Se tuntuu kovin vaikealta, mutta lopulta löytyy harmonia.
   Olo on kevyt ja onneakin on kukkuramitoin ilmassa. Valoisaa aikaa. Aineellisissa asioissa tarvitaan nyt päättäväisyyttä ja kun tulossa on iso muutoskin, pitää osata tehdä oikeanlaiset valinnat.
   Toivoa on, mutta niittenkin keskellä elää pelko, joutuuko miettimään asioita ussiksi. Tulevaisuuden suunnitelmien pohtimista ja niitten suhteen on nyt osattava olla järkevä. Joku ristiverinen aikuinen mies, tämä saattaa olla myös virkamies. Ellei, niin tämä on kaveri, jolla on tekemisiisi suuri valta.
   Kaikki onnistumisen edellytykset olemassa. Tulossa viesti, jossa otettava vain faktat huomioon. Joku eri paikkakunnalta oleva, erittäinkin läheinen ihminen ja hälyn ympäriltäsi laannuttua, vaivut ajatuksiisi ja mietit, miten rohkenisit asiat kohdata.
   Maailmalta kiirii uutisia onnistumisesta asian suhteen ja ne alkaa hallita ajatuksiasi. Nyt on hyvä rauhoittua, sillä tähän liittyy myös raha sopimus asioita ja jonkunlaisia ehdotuksia niissä. Ylpeä saat olla siitä, mitä olet jo saavuttanut.
   Sit tulee jokin viesti tulee, jonka tiimoilta tunnet tulleesi selkäänpuukotetuksi ja se nyppii sua. Luottamuspulakin nakertaa asiassa, jossa oot kauan jo toivonut, että kotisi kääntyisi oikeinpäin.
   Kilpailutilanne ja tähän liittyy vaalea aikuinen mies, jota kohtaan tunnet lämpöisiä ajatuksia. Joku viesti tulossa vääjäämättä, vaalea nainen TAI joku hyväsydäminen/sukulainen tai muuten paljon elänkokemusta omaava ihminen. Läheinen hän sinulle on ja siks alat taas haalia taakkaa hartioilles :(

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   5401
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   207
   4934
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   2997
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2788
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   175
   2425
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1794
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1471
  8. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1256
  9. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   1240
  10. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1144
  Aihe