Smile 4/Sagamar

apua antava

Lähipiirissäni eräs läheinen naispuolinen ihminen aiheuttaa kovasti päänvaivaa lähipiirille.Voisinko saada tulkinnan mitä tämän asian kanssa tulee tapahtumaan vai eikö tämä ihminen enää palaudu entiselleen?Kovasti kiitollinen tulkinnasta.

1

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Mennyt
      Joku juttu paljastunut, jota on aika vaikea ollut sulattaakin ja tää on tullu keskelle tasapainoista aikaa. Tullut viesti, liittyen henkilöön jota et joka päivä tapaa, mutta jonka suhteen on tunnetta jonkun asteisesta ulkopuolisuuden tunteesta ja tässä pikkusen on jännitettä.

      Nyt
      Vaaleahko aikuinen mies ja tasapinoa/sopusointua, ehkä jopa anteeksi antoa, jutussa jossa tapahtuu oikeus. Tarjotaan uutta mahdollisuutta, mutta sitten tulee jotakin täysin puskista ja riita/paha mieli/suuttumus on tosiasia. Tässä kuitenkin ollaan voittavana osapuolena.

      Tulee
      Jokin yllättää sinut täysin, saattaa peräti ravisteleva juttukin olla. Liittyy johonkin ystävään, jonka kanssa ollaan aika pitkälle samoilla aallon taajuuksilla ja jonka suhteen on nyt pantava hösseliks. Tässä on joku ristiverinen nainen, joka koetaan epäluotettavaksi ja sille tilanteelle ei mitään voi.
      Kuitenkin, tässä ollaan nyt kulkemassa kohti yhden aikakauden loppua ja uuden alkua, menestyksellisesti. Kotiin/perheeseen liittyvät asiat ahdistaa edelleen ja aiheuttaa levottomuutta ja ovat haasteellisia ja vaativat paljon panostusta.
      Vaaleahko nainen ja balanssi, mutta sitä ennen jokin asia pitää ratkaista ja näyttäisi siltä, että eroon siitä päästäänkin ja vaikka on kaikki syy iloon ja juhlaa, se ei silti tunnu siltä. Se tuntuu kovin vaikealta, mutta lopulta löytyy harmonia.
      Olo on kevyt ja onneakin on kukkuramitoin ilmassa. Valoisaa aikaa. Aineellisissa asioissa tarvitaan nyt päättäväisyyttä ja kun tulossa on iso muutoskin, pitää osata tehdä oikeanlaiset valinnat.
      Toivoa on, mutta niittenkin keskellä elää pelko, joutuuko miettimään asioita ussiksi. Tulevaisuuden suunnitelmien pohtimista ja niitten suhteen on nyt osattava olla järkevä. Joku ristiverinen aikuinen mies, tämä saattaa olla myös virkamies. Ellei, niin tämä on kaveri, jolla on tekemisiisi suuri valta.
      Kaikki onnistumisen edellytykset olemassa. Tulossa viesti, jossa otettava vain faktat huomioon. Joku eri paikkakunnalta oleva, erittäinkin läheinen ihminen ja hälyn ympäriltäsi laannuttua, vaivut ajatuksiisi ja mietit, miten rohkenisit asiat kohdata.
      Maailmalta kiirii uutisia onnistumisesta asian suhteen ja ne alkaa hallita ajatuksiasi. Nyt on hyvä rauhoittua, sillä tähän liittyy myös raha sopimus asioita ja jonkunlaisia ehdotuksia niissä. Ylpeä saat olla siitä, mitä olet jo saavuttanut.
      Sit tulee jokin viesti tulee, jonka tiimoilta tunnet tulleesi selkäänpuukotetuksi ja se nyppii sua. Luottamuspulakin nakertaa asiassa, jossa oot kauan jo toivonut, että kotisi kääntyisi oikeinpäin.
      Kilpailutilanne ja tähän liittyy vaalea aikuinen mies, jota kohtaan tunnet lämpöisiä ajatuksia. Joku viesti tulossa vääjäämättä, vaalea nainen TAI joku hyväsydäminen/sukulainen tai muuten paljon elänkokemusta omaava ihminen. Läheinen hän sinulle on ja siks alat taas haalia taakkaa hartioilles :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe