Airinkotuolit Ao nangills - niitä ei siis ole.

Kohta matkaan

Ihan tiedoksi matkaajille että Ainakaan Ao nangin rantsussa ei aurinkotuoleja ja varjoja enää ole. Kuten ei monessa muussakaan paikassa.
Rannat halutaan takaisin "luonnontilaan", mikä on kaunis ajatus mutta nythän ei esim kukaan niitä siivoa....ennen jokainen tuolinvuokrafirma piti huolen omasta alueestaan. Roskaa on jonkun verran. Roskiksia ei yhtään.
Meikäläiselle valkonaamalle rantailu ilman varjoa on kauhistus, käry käy jo puolessa tunnissa. Rannan puiden varjo ei riitä kaikille. Ja onhan se tuoli kivempi kuin hiekka.
Turismin kannalta siis iso huononnus.
Hotellissa ei ole kuin 6 aurinkotuolia jtn kova kisa aamuisin kuka ne saa. :)
Tilanne kai ehkä muuttumassa tulevaisuudessa, tuolivuokraus ja rantapalvelut tulossa luvanvaraisiksi, mutta siihen voi mennä aikaa.
Eli jos aurinkotuoli varjo on must, varaa sellainen hotla missä niitä löytyy tarpeeksi.
Nyt onnellisesti altaalla aurinkotuolissa. :)

14

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohta matkaan

      Siis aurinkotuolit Ao nangilla....
      Sormet lipsuu kun näppäilee kännyllä. :)

      • Pian Khao Lakiin

        Kaksi vuotta sitten oltiin Ao Nangissa eikä siellä silloinkaan tuoleja ja varjoja ollut. Sain käsityksen ettei niitä ole koskaan ollut. Voin olla kyllä väärässäkin. Hotellien omia tuoleja joissakin kohdin nähtiin.


      • mummo551
        Pian Khao Lakiin kirjoitti:

        Kaksi vuotta sitten oltiin Ao Nangissa eikä siellä silloinkaan tuoleja ja varjoja ollut. Sain käsityksen ettei niitä ole koskaan ollut. Voin olla kyllä väärässäkin. Hotellien omia tuoleja joissakin kohdin nähtiin.

        Ei sillä ole koskaan ollut aurinkotuoleja eikä varjoja. Siinä hierontakujalla voi olla hierojilla omat.


    • janina3

      Ao Nangissa ei ole koskaan ollut aurinkotuoleja eika varjoja. Kaikki Ao nangin rannat ovat kansallispuiston omistamaa aluetta ja tasta syysta Krabilla ei ole ollut- eika todennakoisesti tule koskaan olemaankaan aurinkotuoleja. Rannan hierontakojuilla tosin on ihan perus muovituoleja, joissa voi nauttia virvokkeita.

      • Kohta matkaan

        Ilm. Ao nangissa ei sit ole koskaan tuoleja ollutkaan. Olin viimeks 8 v sitten ja ajattelin josko täs välis olis ollu ja nyt poistettu, vaan ei. Pääasia et matkaaja on tietoinen moisesta ongelmasta, etenkin jos hotellis ei ole allasta tai tuoleja on vähän. Toivott. josain vaihees saavat palvelut myös rantaan, pysyy sekin siistimpänä ja loikoilu mukavampaa!


      • lapset mukaan.

        Onko tietoa, että saako rannoille viedä auringonsuojateltan? Jotain varjoa olisi kiva saada kun lasten kanssa ollaan rannalla...


      • telttailija

        Meillä oli Krabilla rannalla auringonsuojateltta, tosin vuosi oli 2009, mutta ei kukaan siitä mitään huomauttanut ei AoNangissa eikä lähisaarilla. Oli muuten tosi hyvä kun pieni lapsikin mukana... Eli sinne vaan!


    • Kellot soimaan aamulla

      Mihin aikaan menit varaamaan pyyhkeellä tuolit.

      • Huono homma

        Kyllä meidän hotellissa piti varata jo seitsemän jälkeen, jos mieli varjon alle eikä kuumimpaan paikkaan. Ainoa mikä joskus harmitti, kun jotkut tuolit oli varattu ja niihin tultiin vasta joskus iltapäivällä tai lähdettiin välillä pois ja viivyttiin monta tuntia, jos tultiin ollenkaan.


    • STRATO1

      Ei aonangin rannoilla ole mitään varjoja eikä tuoleja ollut ainakaan 15 vuoteen..:)Thaimaan hallitus on ne kieltänyt jo ajat sitten....Olin siellä ensikertaa - 2000 ja jo silloin sanoivat, ettei ole eikä tule....en ole koskaan nähnyt aonangilla varjoja rannoilla!...Omat voi ostaa kaupasta, kunhan muistaa viedä ne illan tullen pois rannalta...Siinä on turistipoliisin koppi ihan rantaa vastapäätä ja ne seuraa kyllä mitä rannalla touhutaan..Thaimaa haluaa pitää aonangin luonnontilaisena, joten varjoa tahi tuoleja ei thaimaan puolelta ole tulossa..Pahoittelut tästä..ovat jo kieltäneet ne myös phuketin rannoilla...:)

      Hotelleissa ei ole hyväksyttävää varata mitään aurinkotuoleja..eivät huomauta, mutta eivät hyväksykkään k.o. toimintaa..Itse toimin niin, että seuraan varattua tuolia 10 minuuttia, ja jos ketään ei näy eikä kuulu, niin romut kantoon vaikka allasbaarin huomaan ja otan k.o. tuolin käyttöön kyselemättä..Pattayalla varaukset olivat arkiaamua ja normaalia varsinkin itänaapurin turistien toimesta..Siam bayshore hotellissa noin 50 tuolia ja kaikki varattu aamuneljään mennessä...heräyskellot vain pirisivät ympäri hotellia ja itä mummot juoksivat viemään kirjoja ja pyyhkeitä aamuneljältä tuoleille ja menivät takaisin nukkumaan...:)Heittelin sitten niitä ympäri tonttia ajankulukseni...sanoin henkilökunnalle asiasta, mutta vain hymyilivät, joten hymyilin takaisin...)

      Joten aonangiin palatakseni niin osta se varjo ja levitä rantapyyhe ja kuumene biitsillä, mutta talon puolesta niitä ei sinne tule..:)

    • Thaimaantietäjä

      Eikös lomalla pidä rentoutua, ei tuo oikein siltä näytä jos aurinkovuoteita varaillaan jo Klo.04.00 aikaan. Muutenkin tuo keskustelu aurinkotuoleista on naurettava siis rannalla,
      Eihän Suomessa ole yhtään yleistä uimarantaa missä olisi tuolit ja varjot. On se ihmeellistä kun ihmiset 2000 luvun alussa selvisivät ilman aurinkovuoteita samoin oli v. 06 kun siellä viimeksi lomalla olin.

    • mikran69

      Tuo oman varjon ostaminenkaan ei takaa et saa sitä käyttää. Itse todistin tuossa pari viikkoa sitten tilannetta jossa Ao Nangin rannalla turistipoliisi tai vastaava käski yhden porukan purkamaan varjonsa rannalta ja siirtymään puiden varjoon jos varjoa kaipaa.

    • Haddivaddi1500

      Ao nangin rantaa reunustaa puurivistö, joiden alta löytyy varjoa. Omaa aurinkovarjoa ei tarvita.

    • kyllä-AirinOmaTuoli

      Airilla on oma tuoli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      91
      1854
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      409
      1466
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1260
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1049
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      68
      967
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      946
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      943
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      48
      913
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      884
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe