Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tyttöystävä ei anna!

Kundi88

Kyllä ketuttaa kun tyttöystävä ei suostu antamaan p#llua! Monta kertaa ollaan oltu molemmat jo alasti mut sitten mun tyttöystävä sanoo et se ei olekkaan vielä valmis seksiin ja se ketuttaa mua niin et kohta lemppaan sen jos ei anna p#llua.

22

5158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tytsy

      välitätkö edes tytöstä muuten vai haluatko vain seksiä hänen kanssaan? entä mitä tapahtuisi sen jälkeen, kun olisitte olleet sängyssä?
      veikkaisinpa, ettei suhteenne ole kovinkaan järkevä, jos se perustuu osaltasi vain seksin odotukseen. sinun pitäisi ottaa tytön tunteet huomioon, olla kärsivällinen ja tukea häntä, jos hän ei ole vielä valmis seksiin. tai sitten kehotan jättämään tytön jos et tunne häntä kohtaan mitään muuta. ja entä seksin jälkeen, jättäisitkö tytön sen jälkeen? luulisin että saattaisit jättää...anna olla, tyttö ei ole vielä valmis seksiin, etkä sinä luultavasti suhteeseen.

    • tyttö

      älä nyt hyvä mies vain pakota toista..jos toinen ei ole valmis niin sitä pitää kunnioittaa ja vain odottaa...ootte vielä nuoria ja kerkiätte kyllä touhuamaan..malttia vaan..tsemppiä teille..

    • Ready or not

      Viestisi ei kuulu rakkausosioon. Sinulla ei ole hajuakaan mitä rakkaus on. Jätä tyttöystäväsi ja sano ettet ole valmis suhteeseen (selvästikään et ole). Rakkaussuhde ei ole pelkkää seksiä, ja vielä vähemmän seksiin pakottamista. Rakkaus on kunnioittamista, huomioonottamista, hellittelyä...Lue välillä netistä rakkausjuttuja äläkä aina katsele maailmankuvaasi vääristävää pornoa.

      By the way, sinä et ole valmis seksiin.

      • Kundi88

        Mä olen ollut valmis seksiin siitä asti kun mä ja mun tyttöystävä ollaan oltu yhessä mut se ei ole enkä mä jaksa enää oottaa. Taidanpa jättää sen ja hommata paremman.


      • pikkuinen mä
        Kundi88 kirjoitti:

        Mä olen ollut valmis seksiin siitä asti kun mä ja mun tyttöystävä ollaan oltu yhessä mut se ei ole enkä mä jaksa enää oottaa. Taidanpa jättää sen ja hommata paremman.

        ei paremman va sellaisen joka antaa...


      • ----
        Kundi88 kirjoitti:

        Mä olen ollut valmis seksiin siitä asti kun mä ja mun tyttöystävä ollaan oltu yhessä mut se ei ole enkä mä jaksa enää oottaa. Taidanpa jättää sen ja hommata paremman.

        Et hae rakkautta vaan seksiä! Miksi valehtelet tytöllesi.

        Kannattaisi pikku hiljaa opettella olemaan mies.
        Eli jos haluat seksiä niin menet sellaisiin paikkoihin (esim. alan baarit).


      • mies 87
        Kundi88 kirjoitti:

        Mä olen ollut valmis seksiin siitä asti kun mä ja mun tyttöystävä ollaan oltu yhessä mut se ei ole enkä mä jaksa enää oottaa. Taidanpa jättää sen ja hommata paremman.

        anna hyvä mies tytölles aikaa. seksi on vain seksiä, mutta jos tyttö ei ole valmis niin kunnioita sitä ja anna hänelle aikaa.... se palkitaan lopussa you know what i mean ;)


    • Mies19v

      sä oot aika hakoteillä!

    • Baby*

      likkas o vahingossa valinnu väärä tyypi, tollaset tyypit vois lähettää sinne kuuhun mihi kuuluukin!
      joten jätä se likka rauhaa jos vaa haluut seksii siltä! mee ettii sellanen horo sieltä jostaki ja saat siltä aidsin onneks olkoo sitten!!!

    • Gunther21v

      Kasva aikuiseks jätkä. Sun tyttöystäväs on ihminen,hänelläkin on omat mielipiteet ja halut. Just tollasia kun sä on suomi pullollaan,ajatellaan vaan sitä Pimppiä. Hei daiju naisillakin on tunteet. Toivottavasti kukaan ei huolis tollasia kusipäitä kun SÄ!

    • santra_jee

      Onkohan toi nyt niinkää viisasta puhetta... Jes joo mä oon kuullu ton joskus ennenkin joltain "jätän sut jos et anna" Lapsellista se enemmänki on. Ja jokseenkin ois ihan hyvä kunnioittaa muijas päätöstä.

    • pohojosenpoika16v

      Ikinä ei saa tyttökaveria pakottaa tai hoputtaa seksiin......ei vittu mistä näitä oikein sikiää.

      • Kusipää oot

        Tai jos ei, niin jätä tyttöystäväs, et ansaitse sitä, et ketään, koskaan


    • mies vm 86

      No mä olen kyllä jättänyt naisen ihan puhtaasti sen takia ettei anna. Esittää jotenki vaikeesti saatavaa ja ei tee sängyssä muuta kuin makaa. Kyllä kelpaa ilmaiset lounaat ravintolassa mutta itse kokee olevansa niin upea yksilö ettei tarvitse antaa suhteeseen mitään. Varsinkaan kun kyseinen nainen ei ollut korkeintana kuin erävoitto. Ylipainoinen suominainen. Ei sitä varmaan koskaan tajunnut miksi halusin erota koska en ketään halua loukata ja jätin syyn kertomatta.

      • Jurki Jaerviletho

        Siinä on tosimies. *nostaa hattua


    • vitun jonne!! :D

      Eks osaa käsitellä muijii? kato muijille pitää sanoo et pillua on annettava sillon ku tekee mieli panna :D jos vaa oot tollanen vässykkä joka vaa oottelee ja oottelee että millonkoha sitä pillua tulee ni eipä tuu koskaan. jos muijas ei suostu antaa pillua vaik sanot sille et anna ni sit sun on varmaa pakko jättää se, tai niin mä tekisin jos mun muija ei antais

      • 13v kersa mut viisas

        hei sä jonka nimimerkki on vitun jonne.
        parisuhde ei perustu pelkästään seksiin.
        naista/tyttöä pitää kunnioitta ja arvostaa.
        nainen ei ole vain pillu perse ja rinnat.
        seksisuhde ja parisuhde on eri asia.
        pillua ei saa käskemällä.


    • rape time b*tches!
      wuaaaaa

    • Vitunkusipääaina

      Kusipäinen sika!

    • Anonyymi

      Nyrkkiä huoralle.

      Jos ei anna suosiolla niin otat väkisin.

    • Anonyymi

      Voi jumalauta hyvä mies! Kunnioita sitä jos toinen sanoo ei. Tuolla asenteella saat vielä jonkun syytteen, että kannattaa miettiä nyt eikö sitten siellä vankilassa. Vedä vittu vaikka käteen jos noin vituttaa. Parisuhteessa on muutakin, kun vain seksi

    • Anonyymi

      Erittäin lapsellisia kommentteja tässä ketjussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe