Pakasai

Uhftrdgijokji

Kertoisitko kokemuksiasi Pakasai Resort hotellista.

6

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hinta laatu ei hyvä

      Kuluneet huoneet, suihkun kaivo ei vetänyt kunnolla, yrittivät korjata ja korjasivat niin että ottivat hajulukin pois. Loppuloma kylppäri haisi. Olisi odottanut parempaa tasoa neljän tähden hotellilta. Allas alue ok. Paremmissa kolmen tähden hotelleissa Thaimaassa asuneet.

    • NicolaosNenn

      Hirveä loukko! Henkilökunta puhelimiensa kimpussa sen sijaan että palvelisivat. Huoneessa haisi home (muka hyönteismyrkkyä). Respa ei hoitanut luggageboyta vaikka sovin ed iltana. Ruoka täyttä paskaa, kuivettunutta riisiä ja kaksi kanansiipeä. Eivät puhu englantia. Eivät ymmärrä mitään, löylynlyömiä koko sakki. Puheesta ei saa selvää, kun se ärrä puuttuu ja paljon muutakin.
      Olin sopinut että aamupalan syön huoneen laskuun - olin 6 yötä - 4. aamuna tyttö tuli häätämään mua pöydästä kaikkien kuullen ja nähden saatana. Ei tiedetty mitään mun sopimuksista. Maksoin samana iltana kaiken pois enkä todellakaan käyttänyt heidän palvelujaan.
      Kysyin hierontaa, olisi maksanut 800 pattia. Aloha massagessa sama 350.
      Todella surkea NELJÄN tähden hotelli. Muka joku haistapaskan vihreä hotelli hyi helvetti. Kuitenkin muovia joka paikassa. Kiinalaisia yhden yön yöpyjiä hirveät määrät.
      Siivous ei toiminut, ei pesty kahvikuppia ja laseja siis huoneissa, vessapaperia ei tullut lisää, kaikesta piti sanoa erikseen niille pölvästeille, jotka eivät kielitaitoista tajunneet mitään.
      Allasbaarista toisessa päässä pyysin drinkki listaa. Kundi heilutteli ehkä neljän metrin päässä että täällä on. sanoin että tuo se tänne. Vastahakoisesti toi. Muille listaa käytiin näyttämässä heidän lepotuoleillaan. Surkea Happy Hour - todella yhdestä drinkista tehtiin kaksi. Jaettiin siis viinamäärä kahteen lasiin vai ja blandikset siihen sitten. Kyllähän laukussa pitää alkoholin maistua.
      Älkää kukaan missään nimessä menköön tähän Pakasaihin! Minulla vielä huone ihmemajassa noin sadan askelman päässä, DeLuxe-huoneessa muka. Patja kova ja kaikkialla haisi. Näköala huoneesta hyvä mutta kuka sinne nyt samaa näköalaa jumittaa katsomaan viikoksi!
      Ao Nang on tosi surkea mesta muutenkin.

      • HappyHourHirveäLoukko

        Voi vittu että palstalle on pesiytyny hörhö joka nyt keksi ajankulukseen kaivaa pari vuotta vanhan ja lopun voi lukea.

        Mikset nyt rakentanu tarinaa lerpasta ja aviomiehestäs ajankulukses?


      • Aviomies8356

        Voisiko tästä kopsata hieman muunnellusti asiakas-arvostelua Ravintola Helmeen, mitä mieltä 2010?


    • Roskapesä

      Koko ao nangin alue on tosi surkea,huonot rannat ja meluisa tunkkainen pääkatu. Ei yhtään mitään. Veneellä lähdettävä joka päivä jos meinaa uimaan päästä. Nopparatin ranta aivan ala-arvoinen uimiseen. Tätä kohdetta ei kannattaisi mainostaa yhtään missään. Kamala .

    • Khopkhunkhaa

      Olen samaa mieltä Roskapesän kanssa. Nopparatissa olisi pitänyt kävellä kai kilometri vedessä, että olisi voinujt uida. Se toinen ranta oli hieman parempi, mutta sielläkin tietysti osuin polvineni kiveen. Mulla hotellissa kyllä uima-allas, mutta pidän luonnonrannoista.

      Ravintolaa, surkeaa ruppanaa ravintolan perään pääkadulla (muita katuja ei juuri olekaan), ja kumma kyllä kaikilla ravintolanpitäjillä suomalainen tyttöystävä Suomessa ... tilasin rapupataa ja se oli varsinainen esitys. Kuivia ravunjalkoja, joista varmaan keitetty jo rapuliemi.

      Ruoka surkeaa jokaisessa paikassa etkä saa sitä mitä tilaat, vaan jotain mitä ne pölvästit haluaa tuoda pöytään. Kun kielitaitoa ei ole ja r-kirjain puuttuu. Vaikka näytät listalta että tämä näin numero vaikka 15, niin saat jotain aivan muuta. Sitten ei kannata edes pyytää vaihtoa tai palauttaa, selvittää asiaa, koska ne vaan hymyilee ja sanoo jesjes. Joskus jopa solisoli.

      Pääkadulle rakentavat jonkinlaista jalkakäytävää laittamalla laattoja peräkkäin. Eivät taida pysyä.
      Madam, madam, huutelevat koko ajan. En enää edes viitsinyt reagoida. Paska paikka kaikin puolin,

      Oppineet vielä länsimaisille huonoille tavoille. Menin tilaamaan venematkaa, yritin kysellä. Ei toiminut, paitsi hinnan kohdalla. Puhuin eräästä paikasta. Likka sanoi että katso puhelimestasi. Hänellä oli Google auki puolen metrin päässä. Otin sitten toisesta paikasta, joka palveli. Kysymykseni ei ollut vaikea.

      7/11-kaupassa sait heti pari myymäläapulaista kylkeesi kiinni. Katsovat ettet nyt varmasti varasta mitään. Itse olen 5-kymppinen enkä varastele. Ilmeisesti reppureissaajat ovat tämän maineen luoneen aikaan, pöllineet kaupasta ruokaa.- Ahdistavaa ostaa ja katsellakaan mitään, kun koko ajan seurataan. Kaupassakaan ei voi kysyä mitään tuotteista, jotka thain kielisin tekstein. Koska kauppias vain hymyilee tai nauraa ja menee eteenpäin, kun ei ymmärrä eikä edes yritä ymmärtää ja auttaa turistia.

      ÄLKÄÄ MENKÖ AO NANGIIN! Petytte vain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe