Postin huono asiakaspalvelu

hmmmmmm1

Posti on vihdoinkin tuonut lähetä postipaketti netissä palvelun, jota kokeilin suurella innolla. Yllätyksekseni palvelu ei kuitenkaan antanut osoitekorttia eikä kuittia ulos, koska syntyi virhetilanne. Niiden piti tulla sähköpostiin, eivät tulleet.

Asia oli siinä mielessä tärkeä, että tarvitsen myös kuitit tilitapahtumista talteen. Se taas ei ole minun keksintöni, vaan sellaista on edunvalvojan elämä.

No, kuluu kaksi vuorokautta, mitään ei kuulu. Reklamaatioon ei vastata postin taholta. Kunnes lopulta saan viestin, jossa ehdotetaan 6,70 e palauttamista postimerkkeinä. Tämähän ei passaa, koska se ei riittäisi normaaliin pakettiin, joka ostetaan postissa.

Miten voi olla, ettei heillä ole kehittyneitä toimintamalleja virhetilanteisiin, jotta asiakkaan ei tarvitsisi kysellä ostoksensa perään. Ihmetyttää, ettei lopulta osoitekorttia voitukaan toimittaa edes sähköpostiin, vaikka se oli maksettu. Aivan käsittämätöntä töpeksimistä.

Toisekseen asiakaspalvelija ei ymmärtänyt, että mikä on tosite ja miksi sattuisin tarvitsemaan hyvityskuitin, sekä ostoskuitin. Kaikki tämä sekoilu vain sen takia, että koitin käyttää palvelua, jonka piti yksinkertaistaa postipaketin lähettämisen. Siitä tulikin yllättäen monimutkaista.

Ei kyllä ole yhtään ajateltu miten voi minimoida reklamaatiot ja miten asiakas saadaan tyytyväiseksi. No toimitetaan vaikka se palvelu mikä on maksettu, vaikkakin myöhässä ja pahoitellaan.

Myöskään en ymmärrä mitä virkaa on chat asiakaspalvelijoilla, jotka eivät voi tehdä mitään. Miksi heitä kutsutaan asiakaspalveluksi, jos he ohjaavat vain soittamaan asiakaspalveluun. Hohhoijaa.

Posti siis ei voi lähettää a.) tilattua palvelua, vaikka he ovat saaneet 1.) rahat 2.) kaikki tiedot. Surkuhupaisaa. Näin sitä asiakkaan elämä tehdään taas helpommaksi. Tästäkin asiasta saa kirjanpitoaineistoon laatia ylimääräisiä selvityksiä.

Älkääs sitte yhtään ihmetelkö, jos asiakkaalla alkaa teihin mennä hermot.

20

493

Vastaukset

 • Mene postiin töihin

  • Tiedän, että yksittäisen asiakaspalvelijan kädet on sidottu ja hän voi tehdä vain niitä toimenpiteitä mitä namiskoita sieltä softasta löytyy. Sitä en minäkään pystyisi muuttamaan ja jos yrittäisin antaa parempaa palvelua, saisin todennäköisesti varoituksen. :)


 • Minulla on erittäin huonoja kokemuksia Postin jakelusta. Pakettia ei toimiteta perille vaikka palvelusta on maksettu. Väitetään vain että on yritetty toimittaa pakettia vaikka ei ole edes käyty oven takana ovikelloa rimputtamassa. Omasta mielestäni todella röyhkeää nykyaikana kun hintataso on vedetty taivaisiin.

  • mitäs tilailet jos pitää itkeä noin pienestä


 • Jälleen kerran ihmetyttää miten Posti yleensä toimii!
  Minulle piti tulla paketti postitse. Kun paketti oli tulossa ulkomailta se seisoo usein, ilmeisesti tullissa, useita viikkoja. Saapumisaikaa on vaikea ennustaa, siksi en seurannut lähetystä sen jälkeen kun lähetys toimittajalta oli varmistettu.

  Tänään tarkastin tilanteen kun aikaa oli kulunut mielestäni liikaa.

  Arvatkaa mitä, paketti oli lähetetty eilen takaisin myyjälle/lähettäjälle ilman, että olin saanut yhtään ilmoitusta sen saapumisesta 500 m päähän kodistani, Postiin.

  On kummallista ettei ilmoitudta tule. Tämä ei suinkaan ole ainutlaatuista. Vaikka olen tiennyt, että paketti on postissa, en ole saanut sitä ulos koska minulla ei ole ollut noutokoodia käytettävissäni. Sehän tulee noitoilmoituksessa, jota ei ole minulle saapunut.

  Varmistin vielä tilauslomakkeesta kaikkien tietojen oikeellisuuden, ettei sekään voi olla syy ongelmaan.

  Miten olette tilanteesta selvinneet, en ehkä ole ainoa kenelle näin tapahtuu

  • SÄHKÖPOSTI JOKA LÄHETYKSEEN ilmoitus osoitteeksi puhelinumeron ohella , sms palvelu hukkaa välillä viestejä. On tällöin hieman parempi mahdollisuus saada tieto.
   jos mahdollista niin tilaan aina Matkahuollon kautta..


 • No mulla on paketti ollut jo yli 4kk matkalla.. Lähettäjä näkee järjestelmästään, että on hukkunut matkalla ja lähettänyt uudelleen jo kolme kertaa. Ei oikein toimi joo..

 • Postilla ei ole asiakaspalvelua. Yritin ottaa yhteyttä puhelinnumeroon, kerrottiin että on pitkä jono ja maksullinen jonotus. Verkosta ei löydy vastaavaa sähköpostiosoitetta.
  Syy yhteydenottoon: kakkosasuntoon verkosta tilattu ja maksettu kirja ei ole tullut perille. Lähettäjälle on ilmoitettu, että osoite on muuttunut, vaikka ennen on tullut kirjeet ja paketit kakkosasuntoon moitteetta, sukunimi on ovessa. Ovat muuttaneet käytäntöjään ihan itse.

  Että repikää siitä, Postilla ei ole vastuuta mistään, ainoastaan johdon ökypalkoista. Postin jakelu ja perillemeno on siten täysin ei-kenenkään-vastuulla ja etukäteen maksetut tilaukset eivät tule perille.

  • Pohjois-Helsingissä postia jaetaan miten sattuu. Postit saattaa tulla jopa lauantai-iltaisin laatikkoon. Kerran näin postinjakajaa ja kysyin että mikä postinjakelussa tökkii. Vastaus oli, että nykyisin jakajia on postin säästösyistä liian vähän ja siksi jaetaan lauantaisin ylitöinä. Lauantaijakelussa käytetään jopa postin ulkopuolisia jakajia...

   Myös parin ulkomaanpaketin saapumisilmoitusta ei tullut koskaan perille ja toinen paketti kerkesi lähtemään Kiinaan jo takaisin.

   Myös tiettyyn smartpost-automaattiin lähetetyt paketit saattavat mennä ihan toiselle puolelle kaupunkia...

   Asiakaspalvelua ei ole ja hinnat huikeat. Siksi käytän nykyään kotimaan pienissä lähetyksissä ärräpakettia, on edullinen postin taksoihin verrattuna.


 • Postin asiakaspalvelun chatissa lupaavat yhdistää pakkettiautomaattiasiantuntijalla, mutta ei odotuksen jälkeen yhdistä vaan pitää aina aloittaa chatti kokonaan alusta.

 • Mellunkylän hesarin jakaja (postin työntekijä) on nyt metelöinyt öiseen aikaan ikkunani alla olevilla postilaatikoilla kuukauden verran. Postin ja Hesarin asiakaspalveluihin on oltu yhteydessä useita kertoja, mutta asiaan ei vaan tule parannusta. Että, kyllä, olen kokenut sekä Postin, että Hesarin asiakaspalvelut surkeiksi. Ja voin olla samaa mieltä Kustieipoljen kanssa, että Postilla ei ole asiakaspalvelua sanan varsinaisessa merkityksessä.

 • postilla on verkkopalveluissa nykyään myös se chat-mahdollisuus, ensimmäinen 'asiakaspalvelija' ei osannut vastata kysymykseeni, joten yhdisti 'kolleegalle', hälle en ehtinyt kissaa sanoa, kun ei halunnutkaan keskustella kanssani, sitten odottelin niin kauan, että laittoivat koko chatin kiinni !

 • Livenä postissa tänään. Napsautin jonotuslapun ja kohta jo härveli vinkaisi vuoroani.
  Vaan se postimammasti käveli tyynen viileästi kokoontumaan kahden muun kera ja juttua piisasi jostain huonosti pakatusta paketista.
  Koputin sitten jo tiskiinkin.
  Kas, tuli lopulta löntystellen. Tarvitsin vain yhden postimerkin. Kysyi "saisko olla muuta"...tokaisin etten, kun tääkin oli niin vaikeaa.
  Pirkkalan Posti tänään puolelta päivin.

 • Henkilö X on ostanut postilta maksullisen määräaikaisen postin edelleenlähettämispalvelun minun osoitteeseeni tammikuun alussa. Palvelu ei kuitenkaan toimi, mitään postia ei ole saapunut tammikuun puolivälin jälkeen. Postin nettisivuilta huomasin, että Lauttasaaressa (josta posti on käännetty) on"Täyden palvelun posti" osoitteessa Lauttasaarentie 28. Niimpä menin sinne paikanpäälle tänään tiedustelemaan miksi edelleenlähetys ei toimi. No ko. postihan oli jonkilaisen paperikaupan yhteydessä, eikä toimihenkilö halunnut/voinut tehdä mitään, ts. sanoi ettei tiedä mitään jakelu-asiasta, ei voi ottaa mitään reklamaatiota vastaan tai edes rekisteröidä sitä. Sanoin että palvelusta on maksettu 42 euroa jo ja palvelu ei toimi niin syytä olisi se korjata. "Toimihenkilö" sanoi ettei hän ole Posti vaan yksityinen yrittäjä eikä vastaa mistään. Ainoa mitä hän siis teki niin antoi minulle postin asiakaspalvelun puhelinnumero ja käski soittaa sinne.

  Herää kysysmys että jos tämä on "Täyden palvelun posti" niin millainen on joku vähemmän palvelun toimipiste? No luultavasti sellaisesta voi ainakin tilata ruohonleikkauksen.

 • Posti mokasi ja näin se tapahtui :
  Pakettini meni A väärään paikkaan ja B se luovutettiin ties kenelle mutta minä EN sitä saanut. Jokainen joka paketin olisi aukaissut missä tahansa niin olisi halunnut tuotteen itselleen. Osoitteessa joka oli paketin päällä oli eri postinumero kuin se josta lähetys oli luovutettu.
  Paska Posti.

 • Tein reklamaation koskien laskujen katoamista ja siitä aiheutuneita lisäkustannuksia. Posti ei ota mitään vastuuta. Tämä homma meni v... lisää nuiden omaposti palveluiden kautta. Ei varmaan kannata riiatauttaa, koska häviäämään sen tulee. Häpeän postin toimintaa.

 • Yli 99 prosenttia Postin työntekijöistä on varkaita.

 • Yli 99 prosenttia Postin työntekijöistä on varkaita.

  Tuo on jotakuinkin totta, erikoiset lehdet ei tule perille vaikka ne laitetaan muoviin. Ne näkyvät postin lajittelussa ja kun kiinnostus herää siellä niin lehti pöllitään.. nyt onneksi on seuranta nappeja jo olemassa minkä voi laittaa lehden mukaan painossa. Sillä saa nuo häviämisen kuriin.

 • Postin OYJ: töissä olevat henkilöt jotka on laittaneet tuon asiakaspalvelun numeron 1.8eur min maksulliseksi sekä online chat robotin josta ei saa vastauksia ovat MULKKUJA ja poistettava postilta.

  Saatana millaista on postin toiminta !

  Minulle oli tulossa priority paketti jossa kotiinkuljetus niin postin auto kävi pihassa eikä ukko hypännyt autosta pois kun ajoi nopeasti pois, katsoin 10 metrin päässä ikkunassa enkä kerennyt edes ulko-ovelle !

  On POSTI OYJ:n meno suomalaisia kohtaan naurettavaa !

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  61
  2868
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  55
  707
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  513