taksit

thth1

hei, kuka on käyttänyt lentokentältä lähteviä takseja? onko mahdollista joutua huijatuksi helposti? olen lähdössä yksin reissuun ja pitää mennä taksilla majapaikkaan joka sijaitsee noin 30km päässä lentoasemasta... jännittää muutenkin. Kuulemma taksikuskit ei puhu englantia... minulla on lappu missä osoite.

16

4401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hintoja
    • Huevoscongas

      Mallorcalla taksikuskit ovat varmaan rehellisempiä kuin suomessa ja kyllä monet kuskit puhuvat auttavasti englantia

    • sdtxfyjg

      Ei kannata liian sinisilmäisesti uskoa, kyllä se voi ihan hyvin kusettaa. Pääasia, että kysyt hinnan etukäteen, vaikka sillä paperilla myös.

    • Huevoscongas

      Mallorcalla ei tarvitse kysyä hintaa etukäteen. Mallorca ei ole kreikka jossa on aina kysyttävä hinta etukäteen. Olen ajellut taksilla Mallorcalla useita satoja kertoja ja koskaan ei ole huijattu. Kerran oli taksissa jäänyt päälle pyhätaksa ja senkin kuski ilmoitti että hinta on kaksi euroa vähemmän kuin mitä mittari näyttää, että sellaisia ovat Mallorcalla taksikuskit

    • 2-2

      Kerran ajoin taksilla myöhään illalla vajaan kahden kilometrin matkan El Terrenossa baarista hotelliini erään suomalaisen kanssa, joka oli asunut Espanjassa monta vuotta ja osasi kieltä. Minä pyysin englanniksi ajamaan hotelliini. Kuski kaarsi alas satamaan ja kierteli sieltä lopulta Terrenon läpi kulkevalle pääväylälle, jolta olimme lähteneetkin ja jolla hotellini oli.

      Keskustelimme kiertoajelun aikana suomeksi hinnasta. Sanoin ajaneeni saman matkan pari päivää aikaisemmin, joten hinta oli tiedossa. Perille tultuamme kuski näytti mittariaan ja kaverini kertoi kuskille espanjaksi, että oli ollut ihan mukava kierrellä nähtävyyksiä katselemassa, mutta kun emme olleet pyytäneet kiertoajelua, annan käteen vain maksun suorasta reitistä. Kuski ei voinut oikein väittää, että ei osannut espanjaa, joten hän näytti vähän hölmistyneeltä ja tyytyi kohtaloonsa. Aina ei huijaus onnistu.

      • Huevoscongas

        Terrenon alueella voi kilometrin kävelymatka muuttua taksilla muutaman kilometrin kiertelyksi. Jos yhtään tuntee paikkaa niin tietää nuo yksisuuntaiset. Itse Terrenossahan ei ole kuin yksi pääkatu, matka siltä 100m päässä olevalle rantakadulle voi siis taksilla olla muutaman kilometrin. En usko huijaukseen vaan siihen että lärvit täys voi siltä tuntua herkästi tuolla suunnalla


      • 2-2

        "Terrenon alueella voi kilometrin kävelymatka muuttua taksilla muutaman kilometrin kiertelyksi. Jos yhtään tuntee paikkaa niin tietää nuo yksisuuntaiset."

        Näin meille nimenomaan kävi. Minulle on tietysti samantekevää, mihin sinä uskot. Reittimme hotellille oli sama kuin bussilla numero 21, joka tuohon aikaan ajoi Terrenon läpi keskustasta Magaluffia kohti pitkin tuota pääkatua. Olimme siis menossa keskustasta pois päin - tai näin olisi pitänyt tapahtua. Pääkatu oli tuohon aikaan kahteen suuntaan liikennöity, eli samalla bussilla pääsi takaisinkin samaa katua pitkin.

        Taksimme kaarsi ensi töikseen alas Paseo Maritimolle ja ajoi sitä pitkin täysin väärään suuntaan kohti katedraalia kunnes päätti kääntyä takaisin kohti Terrenoa. Pelkäsin ensin aluksi, että kuski vie meidät lentokentälle. :o)


    • Huevoscongas

      Mutta kalliiksi ei taksimatkat tule vaikka sitten huijaisivat, euron kilometri ei ole paljon ja alkutaksalla ajaa jo pitkän matkan. Suurin osa takseista vielä uusia ja siistejä. Paljon kuskeja jotka ovat valmiita neuvomaan ja kertomaan Mallorcasta. Tuosta Terrenosta vielä sen verran että rantakadultahan ei pääse sinne kuin sieltä kauppakeskuksen nurkilta mistä motari alkaa ja toinen pää alkaa olla jo lähellä la seuta kolmas reitti menee sitten sinne kehätien puolelle. Olen itse autoillut tuolla Palmassa jonkin verran ja aluksi kun paikat ei ole tuttuja sai ajella huulet pyöreinä.

    • peke3

      Lentokentällä taksien vieressä isot taulut jossa hinnat eri kohteisiin, eipä noi paljon pysty huijaamaa, eikä huijaa muutenkaan.

    • unocerveza

      lentokentältä Paseo Martimolle,hotelli Tryp Bellveriin noin 21 euroa,ajeltu matka neljä kertaa eestakasi

    • perrito

      Santa Ponsaan etukäteen tilattu kyyti oli 40€ ja mimmi laittoi mittarin päälle lähtiessä.
      Perillä mittari näytti 36,20€ja kyydissä oli 4 henkeä eli muutaman euron olisi säästänyt jos olisi tolppakyydin ottanut...

    • Anonyymi

      Jos erehdytte varaamaan Mallorcan matkan TUI:n kautta, älkää sentään varatko heidän sivuiltaan taksikuljetusta. Me olemme 4-henkinen perhe, jonka vuoksi TUI:n järjestelmä vaati meitä varaamaan kaksi taksia siltä varalta että neljälle matkustajalle ei löydy riittävän kokoista autoa. Käytännössä kuljetus lentokentältä ja takaisin kentälle onnistui tietenkin yhdellä tila-autolla, mutta meitä laskutettiin neljästä autosta (kahdesta molempiin suuntiin). Tämäkään huijaus ei TUI:lle riittänyt, vaan taksien hinnoittelu oli muutenkin tasan kaksi kertaa normaalitaksia (myös neljälle henkilölle) kalliimpi. Lopputuloksena TUI:n kautta tilattu taksikuljetus hotellille edestakaisin tuli maksamaan meille 280 euroa, kun normaali paikallisen taksin hinta edestakaisin olisi ollut 70 euroa. Itse loma sujui hyvin, mutta näin pahasti meitä ei ole koskaan taksikyydeissä kusetettu, ja vieläpä matkatoimiston puolesta.

      • Anonyymi

        "Jos erehdytte varaamaan Mallorcan matkan TUI:n kautta"

        Hyviä neuvoja! Itsekin erehdyin vuosia sitten käyttämään TUIn edeltäjää, Finnmatkoja muutaman kerran. Takseja ei tullut kokeiltua, mutta aina oli tarjolla hotellien huonoimmat huoneet.

        Thaimaan Phuket, Patong Beach: The Royal Paradise. Huone sijaitsi alimmassa kerroksessa erillisessä möykkäbaarien viereisessä siivessä. Nukkuminen oli täysin mahdotonta ennen kello kahta yöllä.

        Mallorca, Palmanova: Cala Blanca, nykyisin kai Wavehouse tai jotakin sinne päin. Huoneessa ei ollut edes parveketta ja sinne kuljettiin kapeita portaita alas syrjässä hotellin pääkäytävältä. Huone oli kaiketi joskus aikaisemmin ollut ihan muussa käytössä.

        Mallorca, Palmanova: Aqua Beach Hotel. Huone tasoltaan kuin muutkin, mutta sijainti alimmassa kerroksessa äärimmäisessä nurkassa, josta näkymä rumalle rojukasalle.

        Thaimaa, Phuket, Patong Beach: Baumanburi. Finnmatkojen huoneet olivat hotellin vanhimmassa osassa. Huoneet toisessa kerroksessa, ja näkymä kymmenien sähköjohtojen läpi vilkkaalle läpiajokadulle. Aurinkomatkalaiset majoitetaan samassa hotellissa eri rakennukseen yläkerroksiin, joista näköala sisäpihalle ja uima-altaalle.


    • Anonyymi

      Samanlaisia kokemuksia. Varattiin matka TUI:n kautta Mallorcalle "premium-tason" terassilla. Lopputuloksena saatiin pohjakerroksen mitätön maaparveke, näkymät pysäköintipaikalle, 500 kg sementtisäkki parvekkeen edessä ja aika meni seuratessa hotellin tavaraliikennettä.

      • Anonyymi

        Kerran varattiin Tuin kautta eikää koskaan tule toistumaan.


    • Anonyymi

      Matkaa on hotelliin noin 60 km...mikä olisi hinta ...noin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe