Mitä vitt**......................?

Brilliant blue

106

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ignorance

      Sivistys tarkoittaa kokonaiskuvan ymmärtämistä. Videon jannulta sitä puuttuu aika merkittävä määrä.

    • Entäpä

      Suottaapi olla......ettei kaikki mitä sivistyksenä pidetään......olekaan sivistystä.......?

      • VoiHyvätHyssykät

        ...tota sun logiikkaasi taas! XD


    • Kyllänäin

      Puhuu kyllä niin asiaa tuossa videossa.

      • Askolin

        Uskoisin että vain ne keillä ei ole kykyjä ja lahjakkuutta tehdä huolellista ja hyvää taidetta, ovat niitä jotka eniten puhuvat sotkutaiteen puolesta!!


      • Minäpoeka

        "Sotkutaide"? Määrittele tuo? Yritätkö väittää että se mitä sä teet "huolellisesti" (ja helvetin hitaasti muuten) olisi hyvää taidetta? No missä se sitten näkyy? Kuka muu sitä kehuu kuin sinä itse ja missä?
        Anna jo periksi kun et pysty mitään näyttämään toteen! Ettei vaan sitä sun taidettasi oikeasti määritellä "sotkutaiteeksi".


      • Epäilijä

        Mielelläni näkisin suomalaisen taiteilijan sivun jolla käy 10000 kävijää kuussa


      • Minäpoeka

        Jos kyseisellä taiteilijalla olisi noin paljon kävijöitä kuukaudessa niin sehän näkyisi hakukoneissa ja aina ihan ensimmäisenä hakutuloksissa ja millä tahansa hakusanalla kun taidetta netistä etsitään. Tuo logiikka ei yksinkertaisesti pelaa noin!
        Noooh, täällähän voi itsekukainenkin valehdella vaikka silmät päästään ja totisesti tämä äijä sen taidon osaa! ;) XD Ei vain poloinen ymmärrä että tuo juttu on liian absurdi tarjottavaksi netissä. Noooh, senhän me toki tiedämme että mikään ruudinkeksijä hän ei olekaan. ;)


      • Minäpoeka

        Kuuleppas "tämä taiteilija". Jo tuo että esiinnyt näissä vastauksissasi toisena persoonana, kertoo tuosta uskottavuudestasi sentäs aika paljon! Siihen samaan syssyyn tuo ontuva logiikkasi nimimerkkien käytöstä ja käyttämättömyydestä ikäänkuin "lukon avaajana" totuuteen huvittaa meitä lukijoita entistä enemmän. Mitä etua se sinulle toisi? Etenkin kun kaikki tietää kuka olet niin siitähän olisi enemmän hyötyä sinulle itsellesi että todella näyttäisit että tuo hurja väitteesi olisi totta! Ei siinä tarvita mitään vedonlyöntejä. Häpäisisit meidät epäilijät kertaheitolla ja tukkisit meidän turvat!
        Mutta kun se totuus onkin ihan toisenlainen niin tuo sinun tuttu "vedonlyöntikikka" logiikkasi mukaan takaa sen että sinun ei tarvitse paljastaa tuota itsellesi häpeällistä totuutta. Me tiedämme että totuus on juuri tuo.
        Yritä jotain muuta....ja mehän toki tiedämme että sinä yrität todellakin, ja nähtäväksi vain jää mikä on se sun seuraava vetosi, sinä kun tunnettavasti olet niin "välkky". :D


      • Epäilijä

        En väitä ketään huonoksi artistiksi enkä että kotisivulla ei olisi hyvä määrä kävijöitä kuukaudessa, mutta 10 000 kävijää kuussa suomalaisella taide sivulla on hyvin absurdi väitös.

        Kävin katsomassa kansainvälisen artti sivuston kävijämääriä. Deviantartissa, joka on siis käytetyin ja tunnetuin sivusto, oli suosituimmillakin artisteilla 10 000 - 200 000 kävijää profiilissa kuukaudessa. Vaikka siellä olisi linkki niitten omalle kotisivulle, varmaan 10% tuosta määrästä käy edes siellä.

        Joten jos kansainvälisillä internetissä todella tunnetuilla artisteilla jotka työskentelevät elokuva ja peli alalla on tuon verran kävijöitä kuussa, voin sanoa että suomalaisen taiteilijan suomalaiset kotisivut eivät saa 10 000 kävijää kuussa.

        Veikkaan että kyseinen henkilö on ymmärtänyt sivuston statistiikat väärin ja se onkin esimerkiksi 10 000 kävijää kokonaisuudessaan. Inhimillinen erehdys siis, ei siitä kannata ketään tuomita. :)


      • Minäpoeka

        "Veikkaan että kyseinen henkilö on ymmärtänyt sivuston statistiikat väärin ja se onkin esimerkiksi 10 000 kävijää kokonaisuudessaan. Inhimillinen erehdys siis, ei siitä kannata ketään tuomita. :)"
        Juuri tuota samaa minäkin epäilen. Ja voihan olla myös että mies omii koko Deviantartin kävijämäärät itselleen. Se mm. selittäisi myös sen miksi mies noista kävijämääristään huolimatta pysyy edelleenkin hakukoneiden ulottumattomissa.
        Erehtyminen toki on vain inhimillistä mutta varsinkin tälle sen myöntäminen taitaa olla ylivoimainen juttu. ;)
        Kaikkein luotettavin mittari tietysti olisi omalla Domainilla olevat kotisivut joilla on kävijälaskuri. Esimerkiksi Joomlan ja Deviant'artin palveluiden kävijälaskurit eivät ole luotettavat näiden juttujen vuoksi. Nehän ovat yhteisöpalvelimia.


      • Minäpoeka

        Etpähän silti vaikene vaikka nytkin tulee valetta tuutin täydeltä! XD Jokainen pystyy kirjoittelemaan tänne minkälaisia lukuja tahansa. Mutta teeppäs se linkkien kautta! Ota vaikkapa valokuvia noista lukemista. Muussa tapauksessa se on täyttä puppua! :D


      • Epäilijä

        Vieläkin epäilen että tuo kuukausittainen kävijämäärä on ymmärretty väärin, koska tuo selvästi tarkoittaa kokonais kävijämäärää. Tunnetuimmillakin taiteilijoilla kuukausittaiset kävijämäärät heittelehtii esim. sen mukaan miten paljon kuvia on lisännyt, tässä on joka kuukaus suht tasaisen verran enemmän käyttäjiä käynyt sivulla. Mikä viittaa selkeästi siihen että kyseinen mittari mitä seuraat, näyttää joka kuukausi nykyisen kokonais kävijämäärän jotka tämä taiteilija on väärinymmärtäneenä plussannut keskenään ja luullut että se on kokonais kävijämäärä.

        Eli nuo luvut todisti vaan enemmän että 10 000 viittaa kokonais kävijämäärää. Mutta kuten aikaisemmin sanoin, inhimillinen erehdys. Tosin tässä vaiheessa taiteilija ei todennäköisesti uskalla tai kykene myöntämään virhettään.

        Luulisin perustelleeni aika hyvin kokonaisuudessaan miksi kyseinen väitös ei pidä paikkansa, kaikki nämä 'kateelliset' joita tämä asia häiritsi saavat nyt mielenrauhan.
        Toki myönnän erehtyneeni jos jostain tulee jotai oikeata näyttöä, mutta se nyt lienee mahdotonta.


      • Epäilijä

        Kovasti kiinnostaisi mistä katsot kyseiset lukemat, koska jos päivittäinen keskimääräinen kävijämäärä on oikeasti yli 300, pitäisi sivusi löytyä tästä listasta: http://www.suntuubi.com/fi/Etusivu/?what=visitors

        Mutta eipä näy. Ja eikö muutenkin ole outoa että kuviisi annetaan niin vähän pisteytyksiä ja kommentteja enkä nyt puhu kuinka suuret pisteet ovat vaan siitä kuinka vähän ihmisiä on edes pisteyttänyt. Monessa kuvassa ei ole pisteytyksiä annettu ollenkaan ja jopa aukeassa minäkin saan enemmän pisteytyksiä, enkä taaskaan puhu pisteiden suurudesta vaan kuinka moni on pisteyttänyt. Jos kävijöitä olisi 10 000 kuussa luulisi edes vähän kommentteja tulevan, pisteytyksistä puhumattakaan.

        Kyllä sinä tästäkin pystyt päättelemmään että katsot jotain väärin ja jos et, niin viimeistään tuota listaa seuraamalla huomaat että joku ei ole kohdallaan.

        Enkä tosiaan väitä että olisi itsellä mitään suuria kävijämääriä, tienaan jo elantoni maalaamalla ja se riittää tällä hetkellä. En minä näitä kirjota sen takia että inhoaisin taidettasi tai mitään, halusin vain korjata väärinymmärryksen. :)


      • Minäpoeka

      • Epäilijä

        No jään mielenkiinnolla seuraamaan tuota listaa, kuukaudessa pitäisi aika monta kertaa tuolla listalla olla jos viimekuun päivittäisten kävijöiden keskimäärä oli reilusti yli 300, ja vieläpä kun kävijämäärät näyttäisi olevan tasaisessa kasvussa. Vieläkin tosin epäilen että kyseessä oisi kokonais kävijämäärä, mutta voit toki ottaa vaikka screenshotin statisiikoista jotka näyttävät nuo kävijämäärät niin päästäis kaikki helpolla ja vainoamisetkin varmaan loppuisi.

        Mutta ainakin koitan seurailla tuota listaa ja siellä pitäis kohta näkyä jos kaikki pitää paikkansa.


      • Mäpä

        ..löysin sijalta 425 on saanut hulppeat 2- pistettä ja viimeksi kirjautunut tänään klo 18.54
        Tän jälkeen sun on turhaa yrittää ylvästellä kävijämäärillä. Hehe


      • Epäilijä

        Minäpoeka näköjään löysikin kunnon listan jo, tuolta kun laittaa listan järjestymään käyttäjänimen mukaan löytyy aika helposti. Siitä onkin sitten helppo katsoa päivän kävijät ja jos jaksaa ylös pistää lukuja on helppo laskea kuukauden kävijät.


      • Minäpoeka

        Ja sen minä totisesti teen niin loppuu toi valehtelu....ja teen sen nimimerkin takaa. ;) Tulen myös tänne kuuluttamaan todellisen päivittäisen helmikuun keskiarvon tuon sivuston sivulatauksista saadakseni tuolle miehelle hiukan muutakin päivittäistä puuhaa kuin kirjoittelu......ja nimimerkin takaa tietty. ;) :D


      • Justjoopajoo
        Minäpoeka kirjoitti:

        Ja sen minä totisesti teen niin loppuu toi valehtelu....ja teen sen nimimerkin takaa. ;) Tulen myös tänne kuuluttamaan todellisen päivittäisen helmikuun keskiarvon tuon sivuston sivulatauksista saadakseni tuolle miehelle hiukan muutakin päivittäistä puuhaa kuin kirjoittelu......ja nimimerkin takaa tietty. ;) :D

        Hei listalla olen tällä sivulla listalla sijalla 110!

        http://www.suntuubi.com/?cat=51&c=0&s=3&fc=-&p=8

        Ja nyt pitäisikin tietää koska sivu on luotu, niin selviäisi tosiasiat, koska omat tilastoni joiden kerrotaan sivujen mukaan olevan luotuja tänään kello 20.02. joten tuo tilasto laahaa todellisuudessa jäljessä, koska nyt minun tilastoni näyttää 261 sivulatausta tänään, siis kello 20:02 luodussa tilastossa! Ja huom: Voin koska tahansa todistaa asian!


      • Epäilijä

        Kerta taiteilija voi postata kävijämäärät kirjoittamalla, on erikoista että itse kuvana niitä ei voi näyttää, varsinkin kun sillä olisi saanut nuo raskaan kuuloset vainoamiset loppumaan kertaheitolla.

        Onko tosiaan kateellisten kasvojen värin näkeminen tärkeämpää kuin vainoamisen loppuminen?

        Mutta hyvä jos vainoaminen on jo loppunut, olisi kyllä voinut sen lopettaa heti alkuunsa yhdellä screenshotilla.


      • Justjoopajoo

        No niin, nyt asia alkaa selviämään, kun katsoin tilastoja tarkemmin. Kohdassa sivuja löytyy tasantarkkaan sama lukema kuin minäpojan esille ottamassa tilastossa, eli tällä hetkellä 121 ja tuo sivuja lukema oli viime kuussa 4028. tuo lukema on ilmeisesti se oikea sivulatausten määrä!

        Mutta tilastoissa on myös kohta latauksia, jonka lukema on 299 tällä hetkellä ja molemmat lukemat on luotu tänään 21:02. Taiteilija on siis erehtynyt tilastoissa sen verran että kun hänellä on viidellä sivulla teoksia esillä Suntuubissa, niin noilla viidellä sivulla on viime kuussa sivulatauksia tuo 4028 ja tuo lukema 10806 latauksia tarkoittaa varmaan kuvien katselulatauksia, koska jokaisella sivulla on 15 kuvaa, paitsi viimeisellä sivulla on vain kaksi!

        Sivulataukset eivät siis tarkoitakaan kuvien katselumääriä, vaan kuinka monta on käynyt näillä viidellä sivulla joissa esitellään teoksia pikkukuvina! Eipä sivulatausten määrä silti hävetä ja varsinkin teosten katselumäärät ovat aika huikeita. Jos tilastot esittäisivät joka teoksen kohdalla eri sivun, kuten useilla muilla taidepalstoilla on tapana, olisi niitä sivulatauksia se määrä jonka taiteilija on väittänyt niitä olevan!

        Itse asiassa taiteilijan täytyy kiittää niin minäpoikaa kuin Epäilijääkin, koska nyt tilastot selkenivät hänellekin! Ja kyllä te molemmat silti saatte verrata kävijämääriänne hänen kanssaan!


      • Epäilijä

        Noh vieläkin epäilen kovasti tota 10 000 kuukaudessa. Mutta tuo noin 3000 kävijää sivulla kuukaudessa pitänee hyvinkin paikkansa mikäli tuo ~100 kävijää päivässä jatkuu koko kuun ajan. Ei tuo 3000 kävijää kuussa huono ole.

        Mutta tuo sun deviantartin kävijämäärä on sen verran pieni (900 kokonaisuudessaan) että ulkomaille ei maine ole vielä kantanut.


      • Minäpoeka
        Justjoopajoo kirjoitti:

        No niin, nyt asia alkaa selviämään, kun katsoin tilastoja tarkemmin. Kohdassa sivuja löytyy tasantarkkaan sama lukema kuin minäpojan esille ottamassa tilastossa, eli tällä hetkellä 121 ja tuo sivuja lukema oli viime kuussa 4028. tuo lukema on ilmeisesti se oikea sivulatausten määrä!

        Mutta tilastoissa on myös kohta latauksia, jonka lukema on 299 tällä hetkellä ja molemmat lukemat on luotu tänään 21:02. Taiteilija on siis erehtynyt tilastoissa sen verran että kun hänellä on viidellä sivulla teoksia esillä Suntuubissa, niin noilla viidellä sivulla on viime kuussa sivulatauksia tuo 4028 ja tuo lukema 10806 latauksia tarkoittaa varmaan kuvien katselulatauksia, koska jokaisella sivulla on 15 kuvaa, paitsi viimeisellä sivulla on vain kaksi!

        Sivulataukset eivät siis tarkoitakaan kuvien katselumääriä, vaan kuinka monta on käynyt näillä viidellä sivulla joissa esitellään teoksia pikkukuvina! Eipä sivulatausten määrä silti hävetä ja varsinkin teosten katselumäärät ovat aika huikeita. Jos tilastot esittäisivät joka teoksen kohdalla eri sivun, kuten useilla muilla taidepalstoilla on tapana, olisi niitä sivulatauksia se määrä jonka taiteilija on väittänyt niitä olevan!

        Itse asiassa taiteilijan täytyy kiittää niin minäpoikaa kuin Epäilijääkin, koska nyt tilastot selkenivät hänellekin! Ja kyllä te molemmat silti saatte verrata kävijämääriänne hänen kanssaan!

        Ilmeisesti kävijälaskuri käy nyt väärinpäin koska klo 21.31 päivittynyt tieto näyttää olevan 137 latausta. http://www.suntuubi.com/?cat=51&c=0&s=3&fc=-&p=7 Tää sun epätoivosi alkaa jo naurattaa. :D
        Sulla alkaa olla mieletön urakka tämän kuukauden aikana että saat pysymään noi kävijämäärät noissa kehumissasi lukemissa. ;)


      • Justjoopajoo
        Minäpoeka kirjoitti:

        Ilmeisesti kävijälaskuri käy nyt väärinpäin koska klo 21.31 päivittynyt tieto näyttää olevan 137 latausta. http://www.suntuubi.com/?cat=51&c=0&s=3&fc=-&p=7 Tää sun epätoivosi alkaa jo naurattaa. :D
        Sulla alkaa olla mieletön urakka tämän kuukauden aikana että saat pysymään noi kävijämäärät noissa kehumissasi lukemissa. ;)

        Voi ressukka, tällä taiteilijalla sentään on kanttia myöntää lukeneensa väärin noita tilastoja ja aivan yksinkertaisen virheen takia! Ja ainahan voit laittaa omatkin kävijämääräsi esille, jos kantti vain kestää! Uskon etteivät ne kuitenkaan vedä vertoja tälle ketä niin kovasti raukkamaisesti nimimerkkisi suojasta haukut!

        Kuten on korjattu, sivulataukset olivatkin viime kuulta 4028 ja teosten katselulataukset 10806, joten kakkoseksi jäät ilman muuta ja sehän se varmaan taas harmittaa!


      • Justjoopajoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Noh vieläkin epäilen kovasti tota 10 000 kuukaudessa. Mutta tuo noin 3000 kävijää sivulla kuukaudessa pitänee hyvinkin paikkansa mikäli tuo ~100 kävijää päivässä jatkuu koko kuun ajan. Ei tuo 3000 kävijää kuussa huono ole.

        Mutta tuo sun deviantartin kävijämäärä on sen verran pieni (900 kokonaisuudessaan) että ulkomaille ei maine ole vielä kantanut.

        Toki sinä Epäilijä saat epäillä mitä haluat, mutta tosiasiat ovat todistettavissa. Tilastojen kohdassa sivut, on viime kuulta lukema 4028 ja kohdassa lataukset 10806, eli viidellä sivulla joilla teoksia esitellään on kävijöitä 4028 ja teoksien katselukertoja 10806!

        Jos tämän päivän tähänastisen sivulatauksien lukeman 137 mukaan kerrotaan se viime kuun päivillä, eli 31:llä saadaan lukemaksi 4247, eli kävijämäärät ovat vielä näköjään tämän päivän tilaston valossa nousussa! Tosin päivähän ei ole vielä pulkassa, kaksi tuntia jäjellä tilaston luomisen jälkeen!

        Olet oikeassa Deviantartin suhteen, mutta teoksia on esillä myös Redbubble:ssa, Artist Rising:ssa, Aukealla ja Harhakuvassa. Joten nekin nostavat kuukauden kävijämääriä, vaikkeivat ne varmaan huikeita ole, kun ei hän ole niitä senkummemmin seurannut! Joten ulkomailla ei kyseinen taiteilija ole vielä mikään nimi ja tuskin kotimaassakaan, vaikka kävijämäärät varmaan lyövät useimpien taiteilijoiden kävijämäärät!

        Myös youtubessa taiteilijalla on kolme eri tiliä, kaksi maalausvideoiden esittelemiseen ja yksi salanimellä yhteiskunnallisiin asioihin kantaa ottamassa. On niissäkin kävijöitä noin 24 000 yhteensä ja katsojia kymmenissä eri maissa. Katsojia on toisella tilillä 56:ssa eri maassa ja toisella 87:ssä eri maassa!

        Taiteilijan kirjoitukset sen sijaan ovat ottaneet tuulta purjeisiin, yhtä hänen kirjoitustaan on jaettu yli 50 000 kertaa Facebookin kautta ja saman kirjoituksen englanninkielistä versiota on luettu 53:ssa eri maassa tällä hetkellä, ja kun se saadaan oikeaan paikkaan linkitettyä, ei olisi ihme vaikka lukijoita tulisi kymmeniä miljoonia! Koska suomessahan niitä on jo muutama satatuhatta!

        Tämä kirjoituksen leviäminen on hyvä juttu, koska se saattaa tuoda tulevalle kirjalle lukijoita!


      • Justjoopajoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Noh vieläkin epäilen kovasti tota 10 000 kuukaudessa. Mutta tuo noin 3000 kävijää sivulla kuukaudessa pitänee hyvinkin paikkansa mikäli tuo ~100 kävijää päivässä jatkuu koko kuun ajan. Ei tuo 3000 kävijää kuussa huono ole.

        Mutta tuo sun deviantartin kävijämäärä on sen verran pieni (900 kokonaisuudessaan) että ulkomaille ei maine ole vielä kantanut.

        No niin Epäilijä, kuun ensimmäisen päivän oikea saldo sivulatausten suhteen oli siis 165 ja jos sen kertoo viime kuun 31:llä päivällä, on lopputulos 5115, eli kävijämäärät olisivat huomattavassa nousussa vieläkin. Tosin tämän kuun ensimmäinen päivä oli sunnuntai ja varmaan sivulatausten määrä tippuu arkipäivänä jonkin verran. Mutta odotetaan nyt taas uutta sivulatausennätystä tässä kuussa, jos vaikka pääsisi yli 4500:n!

        niin ja nuo teosten latausmäärät, olivat siis kuun ensimmäisenä päivänä 451 latausta!


      • Suntuubilainen
        Justjoopajoo kirjoitti:

        No niin Epäilijä, kuun ensimmäisen päivän oikea saldo sivulatausten suhteen oli siis 165 ja jos sen kertoo viime kuun 31:llä päivällä, on lopputulos 5115, eli kävijämäärät olisivat huomattavassa nousussa vieläkin. Tosin tämän kuun ensimmäinen päivä oli sunnuntai ja varmaan sivulatausten määrä tippuu arkipäivänä jonkin verran. Mutta odotetaan nyt taas uutta sivulatausennätystä tässä kuussa, jos vaikka pääsisi yli 4500:n!

        niin ja nuo teosten latausmäärät, olivat siis kuun ensimmäisenä päivänä 451 latausta!

        Olen ollut vuosikausia Suntuubissa kotisivuni ylläpitäjänä ja huomaan että olet ymmärtänyt täysin väärin tuon tilastoinnin laskennan. Sen aion tässä nyt oikaista.

        Kun puhutaan sivulatauksista niin ne todellakin ovat sivulatauksia eikä vierailijalaskentaa. "Vierailija" on yksi yksittäinen tietokone, älypuhelin tai tabletti joka vierailee sivuillasi 30 minuutin aikana. Yleensä hän tekee, jos tekee latauksia sivustosi sisällä sen sisällön mukaan. Jos esimerkiksi sivustosi sisältönä on valokuvattua sisältöä.
        Jokaista klikkausta sivuillasi kutsutaan "HTTP- pyynnöksi", jotka tulostuvat tuossa järjestelmässä tiedostoiksi. Nämä tiedostot toimivat synkronissa tuon tilastoinnin kanssa.
        Täytyy vielä muistaa että mahdollisten kuvagallerioiden kuvista on kolme versiota esim. pieni, keskikokoinen ja isoin kuva. Jokainen klikkaus nähdäkseen noita versioita tuottaa yhden tiedoston per klikkaus (lue latauksen).

        Yhteenvetona voin vielä kertoa noita "sivulatauksia" voi jopa yksittäinen vierailija tuottaa tuon 30 minuutin aikana uskomattomia määriä.
        Lopuksi vielä. Tuo Suntuubin "tilastointi" ei ole mikään kävijälaskuri mikä verkossa on useimmilla muilla sivustoilla joko julkisena tai piiloitettuna.
        Samanlaisia tilastoinipalveluksia tuottaa muuten myös "Googlen analytics" sillä erotuksella että kukaan vierailija ei voi peukaloida noita latauksien määriä keinotekoisesti tarkoituksenmukaisilla klikkauksilla. Sivujensa ylläpitäjät saavat automaattisesti Google- analyticsissä ns. "käyttäjän keksin" joten he eivät voi olla vaikuttamassa latauksien määriin.

        Luulisi että sinäkin sivuston ylläpitäjänä tietäisit ja olisit ottanut selvää kuinka tuo tilastointi oikeasti pelaa. Toivottavasti tämä naurettava jankutus "kävijämääristä" loppuu tähän paikkaan!


      • Suntuubilainen

        Unohdin vielä mainita että saadaksesi sivuillesi oikean kävijälaskurin sinun on hankittava oma domain, eli palvelin jota itse hallitset. Silloin saat luotettavaa tietoa todellisista kävijöistä.


      • Justjoopajoo
        Suntuubilainen kirjoitti:

        Unohdin vielä mainita että saadaksesi sivuillesi oikean kävijälaskurin sinun on hankittava oma domain, eli palvelin jota itse hallitset. Silloin saat luotettavaa tietoa todellisista kävijöistä.

        No niin, kun kerran oikein Suntuubilainen tuli paikalle, niin voisiko hän kertoa nyt selvästi mitä kävijätilastoissa tarkoittavat seuraavat lukemat?

        Sivut -4028-
        Tiedostoja -10117-
        Latauksia -10806-

        Nuo luvut löytyvät yhden käyttäjän viime kuun kävijätilastoistani! Nuo Sivut ovat ilmeisesti sivulatauksia, koska ne ilmoitetaan palstan yleistenkin sivulatausten kohdalla, mutta mitä ovat Tiedostot ja Lataukset?


      • Suntuubilainen
        Justjoopajoo kirjoitti:

        No niin, kun kerran oikein Suntuubilainen tuli paikalle, niin voisiko hän kertoa nyt selvästi mitä kävijätilastoissa tarkoittavat seuraavat lukemat?

        Sivut -4028-
        Tiedostoja -10117-
        Latauksia -10806-

        Nuo luvut löytyvät yhden käyttäjän viime kuun kävijätilastoistani! Nuo Sivut ovat ilmeisesti sivulatauksia, koska ne ilmoitetaan palstan yleistenkin sivulatausten kohdalla, mutta mitä ovat Tiedostot ja Lataukset?

        Nuo ovat sun itse kirjoittamiasi lukuja mihin en ota kantaa. Jos haluat niihin vastaukset niin linkitä nuo tiedot tänne suoraan.
        Oleellista on että jokainen "vierailija" voi sivuillasi tehtailla mielettömän määrän sivulatauksia. Sitten 30 minuutin jälkeen hän voi tulla "uutena vierailijana" uudelleen jatkamaan tuota samaa hommaa ja kukaan ei siihen puutu.
        Jos tahdot perusteellista tietoa mistä tahansa luvuista niin linkitä niitä tänne, älä kirjoita itse.

        Noihin tilastotietoihin kannattaa suhtautua varauksella ilmenneiden seikkojen vuoksi. Myönnän että itsekin käytin alkuaikoina hyväkseni tuota porsaanreikää ylpeilläkseni. En tee sitä enää koska jokainen hiukankaan valistunut vierailija ymmärtää mistä on kysymys. Tuostahan on mustaa valkoisella jo tuolla softan esittelyssä kohdassa tilastot.
        Hommaa itsellesi se oma domain niin voit sen isäntänä asentaa sivullesi laskurin joka kertoo vilpittömän totuuden kävijöistä. Silloin nuo lukemat ovat vallan muuta. :)


      • Minäpoeka
        Justjoopajoo kirjoitti:

        Voi ressukka, tällä taiteilijalla sentään on kanttia myöntää lukeneensa väärin noita tilastoja ja aivan yksinkertaisen virheen takia! Ja ainahan voit laittaa omatkin kävijämääräsi esille, jos kantti vain kestää! Uskon etteivät ne kuitenkaan vedä vertoja tälle ketä niin kovasti raukkamaisesti nimimerkkisi suojasta haukut!

        Kuten on korjattu, sivulataukset olivatkin viime kuulta 4028 ja teosten katselulataukset 10806, joten kakkoseksi jäät ilman muuta ja sehän se varmaan taas harmittaa!

        Valetta ja vielä kerran valetta! Kaikkihan pystyvät kirjoittamaan mitä hyvänsä mutta tuopas ne "todistukset" linkkinä tänne ikäänkuin todisteeksi! Tiedätkö mitä, minä osaan myös lukea ja mitä lukeekaan täällä: http://www.suntuubi.com/fi/Ohjeet/Tilastot/
        Luettuani noi "Suntuubilaisen" postaukset heräsi epäilykset oletkohan itse noiden "latausten" takana. Olet sen verran kunniasi perään että en ihmettelisi yhtään vaikka olisitkin. Ei helvetissä noin sisällöttömillä sivuilla voi olla noin paljon latauksia! Vieraskirjakin on täysin kuollut!


      • Justjoopajoo
        Minäpoeka kirjoitti:

        Valetta ja vielä kerran valetta! Kaikkihan pystyvät kirjoittamaan mitä hyvänsä mutta tuopas ne "todistukset" linkkinä tänne ikäänkuin todisteeksi! Tiedätkö mitä, minä osaan myös lukea ja mitä lukeekaan täällä: http://www.suntuubi.com/fi/Ohjeet/Tilastot/
        Luettuani noi "Suntuubilaisen" postaukset heräsi epäilykset oletkohan itse noiden "latausten" takana. Olet sen verran kunniasi perään että en ihmettelisi yhtään vaikka olisitkin. Ei helvetissä noin sisällöttömillä sivuilla voi olla noin paljon latauksia! Vieraskirjakin on täysin kuollut!

        Vertaan koska tahansa kävijämääriä kanssasi nimimerkki "Minäpoeka" jos sinulla on siihen kanttia ja omat kävijämääräni esittelen koska tahansa jos sinulla on kanttia tulla ne henkilökohtaisesti tarkastamaan!

        Mutta jos sinulla ei ole kanttia tulla henkilökohtaisesti tarkastamaan kävijämääriä tai verrata omia kävijämääriäsi sen taiteilijan kävijämääriin, josta esittelet julkisia valehteluväitteitä, niin kehottaisin sinua pitämään suusi supussa ja lopettamaan julkiset valheelliset väitteesi!

        Joten oletko mies vai hiiri, joka vain nimimerkin suojasta vain raukkamaisesti vainooaa itseään lahjakkaampaa taiteilijaa kateellisena, kun omat kävijämäärät ovat murto-osia kilpailijan kävijämääristä?!


      • Oiskoon
        Suntuubilainen kirjoitti:

        Nuo ovat sun itse kirjoittamiasi lukuja mihin en ota kantaa. Jos haluat niihin vastaukset niin linkitä nuo tiedot tänne suoraan.
        Oleellista on että jokainen "vierailija" voi sivuillasi tehtailla mielettömän määrän sivulatauksia. Sitten 30 minuutin jälkeen hän voi tulla "uutena vierailijana" uudelleen jatkamaan tuota samaa hommaa ja kukaan ei siihen puutu.
        Jos tahdot perusteellista tietoa mistä tahansa luvuista niin linkitä niitä tänne, älä kirjoita itse.

        Noihin tilastotietoihin kannattaa suhtautua varauksella ilmenneiden seikkojen vuoksi. Myönnän että itsekin käytin alkuaikoina hyväkseni tuota porsaanreikää ylpeilläkseni. En tee sitä enää koska jokainen hiukankaan valistunut vierailija ymmärtää mistä on kysymys. Tuostahan on mustaa valkoisella jo tuolla softan esittelyssä kohdassa tilastot.
        Hommaa itsellesi se oma domain niin voit sen isäntänä asentaa sivullesi laskurin joka kertoo vilpittömän totuuden kävijöistä. Silloin nuo lukemat ovat vallan muuta. :)

        ...niin notta asia on loppuhun käsitelty noitten argumenttien jäläkehen. ;) Pistit aika pahan! ;D


      • Justjoopajoo
        Suntuubilainen kirjoitti:

        Nuo ovat sun itse kirjoittamiasi lukuja mihin en ota kantaa. Jos haluat niihin vastaukset niin linkitä nuo tiedot tänne suoraan.
        Oleellista on että jokainen "vierailija" voi sivuillasi tehtailla mielettömän määrän sivulatauksia. Sitten 30 minuutin jälkeen hän voi tulla "uutena vierailijana" uudelleen jatkamaan tuota samaa hommaa ja kukaan ei siihen puutu.
        Jos tahdot perusteellista tietoa mistä tahansa luvuista niin linkitä niitä tänne, älä kirjoita itse.

        Noihin tilastotietoihin kannattaa suhtautua varauksella ilmenneiden seikkojen vuoksi. Myönnän että itsekin käytin alkuaikoina hyväkseni tuota porsaanreikää ylpeilläkseni. En tee sitä enää koska jokainen hiukankaan valistunut vierailija ymmärtää mistä on kysymys. Tuostahan on mustaa valkoisella jo tuolla softan esittelyssä kohdassa tilastot.
        Hommaa itsellesi se oma domain niin voit sen isäntänä asentaa sivullesi laskurin joka kertoo vilpittömän totuuden kävijöistä. Silloin nuo lukemat ovat vallan muuta. :)

        Vaikka luvut ovat itsekirjoitettuja, ei niillä itseasiassa ole merkitystä, vain sillä on merkitystä mitä luvut tarkoittavat ja sitähän tässä kysyttiinkin! joten osaatko vastata mitä tarkoittavat lukemat seuraavissa yhteyksissä?

        Sivut-
        Tiedostot-
        Lataukset-


      • Justjoopajoo
        Oiskoon kirjoitti:

        ...niin notta asia on loppuhun käsitelty noitten argumenttien jäläkehen. ;) Pistit aika pahan! ;D

        Mikä tuossa niin pahaa oli? Kyseinen suntuubilainenhan ei antanut mihiinkään kysymykseen vastausta, vaan pyysi linkkiä tietoihin, jota taas ei voi antaa, koska tiedot ovat sivujen takana joihin joutuu kirjautumaan!

        Jod kyseinen suntuubilainen ei pysty vastaamaan kysymykseen, mitä tarkoittavat luvut kyseisten sanojen takana, jotka hänelle on esitetty, voidaan päätellä ettei hän tiedä kysymykseen vastausta ja silloin jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä anonyymipalstan ollessa kyseessä!


      • Suntuubilainen
        Justjoopajoo kirjoitti:

        Vaikka luvut ovat itsekirjoitettuja, ei niillä itseasiassa ole merkitystä, vain sillä on merkitystä mitä luvut tarkoittavat ja sitähän tässä kysyttiinkin! joten osaatko vastata mitä tarkoittavat lukemat seuraavissa yhteyksissä?

        Sivut-
        Tiedostot-
        Lataukset-

        Tiedät yhtä hyvin kuin minäkin että näin sinä yrität piiloutua tämän asian taakse jotta sinun ei tarvitsisi linkittää niitä todellisia lukuja. En mene tuohon halpaan!
        Annan vastaukseni rehdisti heti kun nuo lukemat linkität tänne. Muuten niistä itse kukanenkin voi vetää omat johtopäätökset ja se ei ole sulle mukavaa. Sun kannattaa miettiä kumpi sinulle tässä vaiheessa on edullisempi vaihtoehto.
        En ymmärrä miksi et voi noita linkittää jos kerran asiasi on totta! Siinähän on vain sinulle ja sinun uskottavuudellesi etua?
        Pallo on sinulla? Todista uskottavuutesi.


      • Justjoopajoo
        Suntuubilainen kirjoitti:

        Tiedät yhtä hyvin kuin minäkin että näin sinä yrität piiloutua tämän asian taakse jotta sinun ei tarvitsisi linkittää niitä todellisia lukuja. En mene tuohon halpaan!
        Annan vastaukseni rehdisti heti kun nuo lukemat linkität tänne. Muuten niistä itse kukanenkin voi vetää omat johtopäätökset ja se ei ole sulle mukavaa. Sun kannattaa miettiä kumpi sinulle tässä vaiheessa on edullisempi vaihtoehto.
        En ymmärrä miksi et voi noita linkittää jos kerran asiasi on totta! Siinähän on vain sinulle ja sinun uskottavuudellesi etua?
        Pallo on sinulla? Todista uskottavuutesi.

        Todistan heti kun tulet itse henkilökohtaisesti toteamaan lukemat oikeiksi!

        Tosin sitähän sinä et uskalla tehdä, koska paljastaisit itsesi ja totuuden siitä ettet oikeasti ole suntuubilainen, vaan yksi näistä kateellisista yhden taiteilijan vainoajista! Sen kertoo se ettet olekaan pystynyt kertomaan mitä tarkoittavat kysyttyjen tietojen taakse laitetut lukemat!


      • Suntuubilainen
        Justjoopajoo kirjoitti:

        Todistan heti kun tulet itse henkilökohtaisesti toteamaan lukemat oikeiksi!

        Tosin sitähän sinä et uskalla tehdä, koska paljastaisit itsesi ja totuuden siitä ettet oikeasti ole suntuubilainen, vaan yksi näistä kateellisista yhden taiteilijan vainoajista! Sen kertoo se ettet olekaan pystynyt kertomaan mitä tarkoittavat kysyttyjen tietojen taakse laitetut lukemat!

        Noin itseasiassa odotinkin sinun vastaavan joten eiköhän tämä ole nyt tässä. Sinun kannattaa miettiä sitä asiaa ihan vakavissaan mitkä väitteet netissä ovat uskottavia ja mitkä ei sitä ole.
        Tuon sinun profiilisi äkillinen muuttuminen hyökkäävämmäksi on tarpeeksi suuri todiste siitä että sinulla ei alunperinkään ollut "puhtaat jauhot pussissasi". Tuo jankkaamisesi noista lukemistasi on tuohon ajatukseen piste iin päälle.
        Ei mitään, koeta tulla toimeen jatkossa itsesi kanssa! Aloin hiukan jo tässäkin ymmärtämään miksi tavallaan imet noita kiusaajiasi itsellesi. Sinulla ei ole kykyä perusteellisiin keskusteluihin ja uskon sen johtuvan noista sinun valehteluyrityksistäsi jotka ei uppoa tämän yhteisön kaaliin. Se myös selittää asian miksi sinun valituksiisi noista "kiusaajistasi" ei edes tämän palstan ylläpito reagoi millään tavalla.

        Kuten sanottua, tämä oli tässä minun puolestani ja neuvon sinua että edes yrittäisit ajatella loogisesti noita sinun ihmeellisiä väittämisiäsi! Ne eivät ikävä kyllä jätä jälkipolville kovinkaan älykästä kuvaa itsestäsi.
        No kaikkea hyvää kuitenkin sinulle ja opettele hyvä mies edes tuon Suntuubin softan toiminta edes itsellesi selväksi!


      • Justjoopajoo
        Suntuubilainen kirjoitti:

        Noin itseasiassa odotinkin sinun vastaavan joten eiköhän tämä ole nyt tässä. Sinun kannattaa miettiä sitä asiaa ihan vakavissaan mitkä väitteet netissä ovat uskottavia ja mitkä ei sitä ole.
        Tuon sinun profiilisi äkillinen muuttuminen hyökkäävämmäksi on tarpeeksi suuri todiste siitä että sinulla ei alunperinkään ollut "puhtaat jauhot pussissasi". Tuo jankkaamisesi noista lukemistasi on tuohon ajatukseen piste iin päälle.
        Ei mitään, koeta tulla toimeen jatkossa itsesi kanssa! Aloin hiukan jo tässäkin ymmärtämään miksi tavallaan imet noita kiusaajiasi itsellesi. Sinulla ei ole kykyä perusteellisiin keskusteluihin ja uskon sen johtuvan noista sinun valehteluyrityksistäsi jotka ei uppoa tämän yhteisön kaaliin. Se myös selittää asian miksi sinun valituksiisi noista "kiusaajistasi" ei edes tämän palstan ylläpito reagoi millään tavalla.

        Kuten sanottua, tämä oli tässä minun puolestani ja neuvon sinua että edes yrittäisit ajatella loogisesti noita sinun ihmeellisiä väittämisiäsi! Ne eivät ikävä kyllä jätä jälkipolville kovinkaan älykästä kuvaa itsestäsi.
        No kaikkea hyvää kuitenkin sinulle ja opettele hyvä mies edes tuon Suntuubin softan toiminta edes itsellesi selväksi!

        Kuten sanottu, jokainen esitetty luku pitää paikansa ja todisteetkin asiasta ovat olemassa, jos sinulla vain kantti kestäisi tulla asiat toteamaan! Tosin se että et ole valmis tulemaan tosiasioihin tutustumaan, mutta olet valmis esittämään esitetyyt luvut valheeksi, kertovat keskustelusi motiiveista. Samoin kuin se ettet pysty kertomaan mitä pitävät sisällään luvut kysyttyjen asioiden takana!

        Eli jos sinulla ei ole kanttia tulla vahvistamaan tosiasioita, niin miksi esittelet niitä vääriksi? Motiivisi ovat siis kateus ja katkeruus ja tarkoituksesi vahingoittaa valheellisilla väitteilläsi palstalla kaikkien nimeltä tietämää taiteiljaa!


      • Epäilijä

        Taiteilija niin kovasti haluaa vertailla noita kävijöitä, niin vertaillaan sitten. http://s22.postimg.org/t90en7pe7/stats.jpg

        Siinä on omat deviantartin statistiikkani, ei mitään erikoista mutta ihan sopivasti ottaen huomioon kuinka vähän olen siellä aktiivinen nykyään. Omia maalauksia ei niin hirveästi kerkeä tehdä työn ja freelancer hommien takia. Watcherit meinaa siis seuraajia, vähän niinkuin facebookissakin voi seurata henkilöä jolloin saa ilmoituksen uusista kuvista jne.

        Pistäs nyt omaa screenshottia, jos niin kovasti haluat kilpailla. :)


      • Justjoopajoo

        Ja vielä kerran, tässä ovat luvut jotka ovat suoraan poimittuja yhden palstalla kaikkien tietämän taiteilijan kotisivujen kävijätilastosta! Kyseessä ovat Tammikuun luvut!

        Sivut -4028-

        Tiedostoja -10117-

        Latauksia -10806-

        Ja jos joku väittää niitä vääriksi, tehköön syytöksensä rohkeasti omalla nimellään!


      • Epäilijä

        Mieluiten näkisin vielä kuvana kyseiset luvut mutta uskotaan nyt noita, tosin ongelma noissa on se että ne ei meinaa "unique visitors", vaan jokainen kerta kun joku painaa vaikka edellinen tai seuraava nappia tai klikkaa johonkin kuvaan, se tuottaa lisää lukuja laskuriin. Joten tuo ei kerro todellista kävijämäärää koska yksikin kävijä kasvattaa tuota lukua huimasti jos selaa muutamankin kuvan sieltä sivulta.

        Kiinnostaisi enemmän nähdä mitä ne kohdat "koneita" ja "vierailuja" näyttää, mutta todellisen kävijämäärän näkemiseen tarvitset varmaan kunnon laskurin erikseen laitettuna.


      • Minäpoeka
        Justjoopajoo kirjoitti:

        Kuten sanottu, jokainen esitetty luku pitää paikansa ja todisteetkin asiasta ovat olemassa, jos sinulla vain kantti kestäisi tulla asiat toteamaan! Tosin se että et ole valmis tulemaan tosiasioihin tutustumaan, mutta olet valmis esittämään esitetyyt luvut valheeksi, kertovat keskustelusi motiiveista. Samoin kuin se ettet pysty kertomaan mitä pitävät sisällään luvut kysyttyjen asioiden takana!

        Eli jos sinulla ei ole kanttia tulla vahvistamaan tosiasioita, niin miksi esittelet niitä vääriksi? Motiivisi ovat siis kateus ja katkeruus ja tarkoituksesi vahingoittaa valheellisilla väitteilläsi palstalla kaikkien nimeltä tietämää taiteiljaa!

        Joo ja justiinpajoo! Ja ne "todisteetkin asiasta ovat olemassa" heh! Kovinpa tiukassa ne todisteet ovat! Jos oikeasti haluaisit pitää kasvosi niin latoisit tottakai ne "todisteet" tähän ja nyt! Mutta kun niitä todisteita ei ole niin käytät noita tavanomaisia "maneerejasi" tässäkin!! Logiikkasi pettää make nyt, ja pahan kerran!
        Ja nuo mitä sanot "syytöksiksi" eivät ole syytöksiä vaan ihan oikeaan faktaa niin kauan kun itse todistat asiasi oikeutuksen! Miksi et voi sitä tehdä? No minäpä kerron: JOS sinulla olisi oikeaa faktaa niin kernaasti sen täällä kyllä esittelisit, onhan sinun...ja pelkästään sinun uskottavuudestasi kysymys! vai väitätkö helvetin urpo vastaan?
        Olen jo aikaisemminkin ihmetellyt tota sun logiikkaasi, mutta enää en edes ihmettele koska tuo kaikki menee sun tyhmyyden piikkiin". Sinä et todellakaan ole mikään ruudin keksijä make! Ja sanon tämän kaiken rohkeasti nimimerkilläni koska tämä on palstan tapa! On ikävää jos sinä et ole voinut täällä esiintyä ilman että olisit itse paljastanut itsesi! Siitä saat syyttää vain ja ainoastaan itseäsi!


      • Justjoopajoo
        Minäpoeka kirjoitti:

        Joo ja justiinpajoo! Ja ne "todisteetkin asiasta ovat olemassa" heh! Kovinpa tiukassa ne todisteet ovat! Jos oikeasti haluaisit pitää kasvosi niin latoisit tottakai ne "todisteet" tähän ja nyt! Mutta kun niitä todisteita ei ole niin käytät noita tavanomaisia "maneerejasi" tässäkin!! Logiikkasi pettää make nyt, ja pahan kerran!
        Ja nuo mitä sanot "syytöksiksi" eivät ole syytöksiä vaan ihan oikeaan faktaa niin kauan kun itse todistat asiasi oikeutuksen! Miksi et voi sitä tehdä? No minäpä kerron: JOS sinulla olisi oikeaa faktaa niin kernaasti sen täällä kyllä esittelisit, onhan sinun...ja pelkästään sinun uskottavuudestasi kysymys! vai väitätkö helvetin urpo vastaan?
        Olen jo aikaisemminkin ihmetellyt tota sun logiikkaasi, mutta enää en edes ihmettele koska tuo kaikki menee sun tyhmyyden piikkiin". Sinä et todellakaan ole mikään ruudin keksijä make! Ja sanon tämän kaiken rohkeasti nimimerkilläni koska tämä on palstan tapa! On ikävää jos sinä et ole voinut täällä esiintyä ilman että olisit itse paljastanut itsesi! Siitä saat syyttää vain ja ainoastaan itseäsi!

        Sinä raukkis joka piiloudut nimimerkin "Minäpoeka" taakse, voisit tehdä julkiset syytteesi rohkeasti omalla nimelläsi. Kateutesi ja katkeruutesi itseäsi lahjakkaampaa ja suositumpaa taiteilijaa kohtaan etovat!

        Esittäisit miestä ja tulisit rohkeasti tutustumaan tosiasioihin, etkä olisi tuollainen kateellisen katkera vellihousu, joka nimimerkkinsä suojasta uskaltaa esitellä vääriä ja valheellisia väitteitään, kaikkien palstalla tietämästä taiteilijasta!

        On se kovaa kun kävijämäärät ylittävät "Minäpoeka" nimimerkin kävijämäärät moninkertaisesti, siitähän tässä on kyse!


      • Epäilijä

        Ei tässä nyt kenenkään hermostua tarvitse, luvut voivat ollakkin täysin totta, mutta noilla luvuilla ei ole mitään merkitystä koska ne eivät ole yksittäisiä kävijämääriä. Tässähän se lukee aika selkeästi:

        Latauksia: Jokainen sivuilla vierailijan selaimen tekemä HTTP pyyntö lasketaan lataukseksi.

        Tiedostoja: Jokainen onnistunut HTTP pyyntö lasketaan tiedostoiksi.

        Sivuja: Sivulatauksia, yksi vierailija voi tuottaa useita sivulatauksia vierailun aikana.

        Vierailuja: Vierailija on yksittäinen henkilö joka vierailee sivuillasi. Vierailija lasketaan uudeksi vierailijaksi jos hän on sivustolta pois 30min.

        Koneita: "Uniikkeja" vierailijoita sivuston perustamisesta lähtien. Lasketaan Ip osoitteiden ja domaineiden perusteella. Laskentatapa ei ole ihan tarkka johtuen yleisesti käytetyistä verkkotekniikoista. Nyrkkisääntönä uniikkien vierailojoiden määrittämiseen voitaisiin pitää keskiarvioa Vierailujen ja Koneiden välillä.

        Nuo "vierailuja" ja "koneita" kohtien numeroita ennemmin kannattaa katsoa. Jos taiteilija viitsisi vielä ne tähän postata ja unohtaisi nuo muut. :)


      • Epäilijä

        Vieläkin oottelen niitä lukuja =)


      • Brosnang

      • Epäilijä

        Nuo on vieläkin vaan niitä sivulatauksia, haluisin nähdä ne kohdat "vierailijoita" ja "koneita".


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Nuo on vieläkin vaan niitä sivulatauksia, haluisin nähdä ne kohdat "vierailijoita" ja "koneita".

        Ei ole mielekästä laittaa niitä esille, koska niitä aletaan kuitenkin väittämään vääriksi. Joten julkinen tilasto sivulatauksista riittäköön!

        Toki jos joku haluaa nähdä tilastot omalla naamalla esiintyen, niin tokihan ne esitetään!


      • Epäilijä

        Okei no ilmeisesti et haluakkaan vertailla vierailijoita :)
        Sivunlatauksethan ovat siis aivan täysin eri asia.

        Mutta tosiaan huomautan että älä enään ylpeile "10 000 vierailijaa kuukaudessa" koska se ei pidä paikkaansa. Voit toki kehuskella noilla 10 000 sivulatauksella, mutta se nyt ei ole mikää kovin erikoinen luku. Yksikin vierailija voi tuottaa vaikka kuinka monta sivulatausta jos vähänkin enemmän selaa sivua. Puhumattakaan siitä että kuka tahansa voi vain mennä ja painaa päivitä uudestaan ja uudestaan, jolloin sivulataukset kasvavat kokoajan.


        Eli kuten ihan keskustelun alussa sanoinkin, taiteilija oli ymmärtänyt statistiikat väärin. Sekoitti sivulataukset vierailijoihin.


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Okei no ilmeisesti et haluakkaan vertailla vierailijoita :)
        Sivunlatauksethan ovat siis aivan täysin eri asia.

        Mutta tosiaan huomautan että älä enään ylpeile "10 000 vierailijaa kuukaudessa" koska se ei pidä paikkaansa. Voit toki kehuskella noilla 10 000 sivulatauksella, mutta se nyt ei ole mikää kovin erikoinen luku. Yksikin vierailija voi tuottaa vaikka kuinka monta sivulatausta jos vähänkin enemmän selaa sivua. Puhumattakaan siitä että kuka tahansa voi vain mennä ja painaa päivitä uudestaan ja uudestaan, jolloin sivulataukset kasvavat kokoajan.


        Eli kuten ihan keskustelun alussa sanoinkin, taiteilija oli ymmärtänyt statistiikat väärin. Sekoitti sivulataukset vierailijoihin.

        Itse asiassa, taiteilija vertaa kävijämääriä mielellään, mutten nimimerkkien kanssa, vaan suoraan kasvokkain! Jos vain jollakulla on kanttia!

        Toki taiteilija tunnustaa että luuli kävijätilastoissa olevan kohdan Lataukset sivulatauksiksi, tosin ei tuo Suntuubilainen ole kertonut mitä kohta tarkoittaa, joten kohta on epäselvä tarkoitukseltaan. siinä oli kuitenkin lukema -10806- viime kuun lopussa.

        Tuo mikä julkisestikin ilmoittaa sivulatauksien määrän, onkin kävijätilaston kohta Sivuja ja siinä viime kuun lukema oli -4028- ja tuo juttuhan on korjattu ketjussa jo aikaisemmin! Eli viime kuun sivulataukset olivatkin tuo -4028- ja huom: taiteilija on puhunut koko ajan sivulatausten määrästä. Se että joku ei tiedä miten netti toimii ja ei ymmärrä etteivät sivulataukset välttämättä ole sama kuin kävijämäärä ei ole taiteilijan vika!

        Tällä hetkellä sivulatausten määrä näyttää kävijätilastossa tämän kuun osalta tällä hetkellä -2775- ja tilasto on luotu tänään kello 20:02. Eli vuorokautta on vielä jäljellä ja tuossa ei ole edes täyden kolmen päivän sivulatauksia! Joten kävijämäärät ovat huikeassa nousussa, suuremmassa kuin koskaan aikaisemmin sivujen historiassa!

        Mutta kuten sanottu, kävijämääriä verrataan ihan koska tahansa kasvokkain, ei nimimerkkien suojasta!


      • Epäilijä

        Joo no sivulataukset eivät ole mikään verrattavissa oleva tilasto koska niitä voi hankkia vaikka itse näpyttämällä. Itse jaoin jo omat kävijämäärät joten tietenkin odotan vastineeksi Taiteilijan jakavan omansa.


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Joo no sivulataukset eivät ole mikään verrattavissa oleva tilasto koska niitä voi hankkia vaikka itse näpyttämällä. Itse jaoin jo omat kävijämäärät joten tietenkin odotan vastineeksi Taiteilijan jakavan omansa.

        Missä ne kävijämäärät ovat nähtävissä?


      • Epäilijä

        Tuossa kuvassahan ne kaikki lukee: http://s22.postimg.org/t90en7pe7/stats.jpg

        Ei ole kuukausittaisia kävijämääriä mutta kokonais laskuri joka kertoo monta kertaa profiilia on katsottu, monta kertaa kuviani on katsottu, monta seuraajaa minulla on, kuva jota on eniten laitettu suosikkeihin, kuva jota on kommentoitu eniten ja kuva jota on katsottu eniten.

        Ja nuo kaikki ovat eri henkilöitä, eli ei ole sama asia kun esim sivulataukset.

        Mutta kuvaa nyt todellakin odotan itseltäsikin, enhän pysty mitenkään muuten tietämään kerrotko oikeat luvut. =)


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Tuossa kuvassahan ne kaikki lukee: http://s22.postimg.org/t90en7pe7/stats.jpg

        Ei ole kuukausittaisia kävijämääriä mutta kokonais laskuri joka kertoo monta kertaa profiilia on katsottu, monta kertaa kuviani on katsottu, monta seuraajaa minulla on, kuva jota on eniten laitettu suosikkeihin, kuva jota on kommentoitu eniten ja kuva jota on katsottu eniten.

        Ja nuo kaikki ovat eri henkilöitä, eli ei ole sama asia kun esim sivulataukset.

        Mutta kuvaa nyt todellakin odotan itseltäsikin, enhän pysty mitenkään muuten tietämään kerrotko oikeat luvut. =)

        Nyt pitäisi ensin todistaa että sivut ovat sinun ja sen jälkeen pitäisi saada tieto siitä mistä lähtien lukemat ovat ja vielä sen jälkeen, mihin tuollaisen kuvan voi laittaa esille!?

        Niin huomenna otan omilta sivuiltani vastaavan kuvan ja laitan esille!


      • Epäilijä

        Menet haluamallesi sivulle, painat printscreen nappulaa joka ottaa kuvan näytöstäsi. Sitten avaat paintin tai jonkun muun kuva ohjelman ja painat "ctrl v" joka liittää sen kuvan näytöstäsi siihen. sitten vaan tallennat kuvan ja menet vaikka www.postimage.org ja laitat sinne.

        Niin ja todistaminen ei ole ongelma jos sitä sitten jossain vaiheessa oikeasti tarvitaan. Voinhan vaikka lähettää kyseisellä käyttäjällä priva viestin deviantartissa.


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Menet haluamallesi sivulle, painat printscreen nappulaa joka ottaa kuvan näytöstäsi. Sitten avaat paintin tai jonkun muun kuva ohjelman ja painat "ctrl v" joka liittää sen kuvan näytöstäsi siihen. sitten vaan tallennat kuvan ja menet vaikka www.postimage.org ja laitat sinne.

        Niin ja todistaminen ei ole ongelma jos sitä sitten jossain vaiheessa oikeasti tarvitaan. Voinhan vaikka lähettää kyseisellä käyttäjällä priva viestin deviantartissa.

        OK, yritän tuossa illemmalla saada asian hoidettua!


      • Määää
        Niinpäjoo kirjoitti:

        OK, yritän tuossa illemmalla saada asian hoidettua!

        Noinkohan?


      • Epäilijä

      • Niinpäjoo

        Epäilijä, tilastoni on valmiina ja julkaisen sen heti tuolla mainitsemassasi paikassa ja linkitän tänne, kun olen saanut yksityisviestin sinulta Devianttiin, eli kuten lupasin vertaan kävijämääriä varmistetun henkilöllisyyden kanssa ja lupaan olla paljastamatta henkilöllisyyttäsi tällä palstalla!


      • Epäilijä

        Okei pistän priva viestin sinne sun deviantart käyttäjälle


      • Minäpoeka
        Epäilijä kirjoitti:

        Okei pistän priva viestin sinne sun deviantart käyttäjälle

        Hyvä! Toivottavasti toi riittää tälle "Niinpäjoolle"! ;) Veikkaan vahvasti että keksii vielä jotain. Aina se jonkun "porsaanreiän" on keksinyt ennenkin. :D Tovottavasti nyt kerrankin toimisi niinkuin on itse aikonut!!!!! Olisi SUURI IHME!


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Okei pistän priva viestin sinne sun deviantart käyttäjälle

        Ei onnistu, kuva on jotenkin epäselvä kyseisellä palstalla ja sen kokokin tuolla Screenshotilla otettuna on vain 53 kt.

        http://postimg.org/image/hnfuo3tcd/39e4f228/

        Tuollainen siitä tuli, mutta itse en ainakaan saanut siitä mitään selvää!


      • Epäilijä

        Jos koitat vielä uudestaan, ja mustaa vaan ne kohdat missä lukee nimi niin on selkeämpi :)


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Jos koitat vielä uudestaan, ja mustaa vaan ne kohdat missä lukee nimi niin on selkeämpi :)

        Ei onnistu, vaikka muutin kuvan jpeg muotoon, oli näköjään png muodossa, samanlailla epäselvänä näkyy. Kokeilin aukealle laittaa kuvan ja siellä se näkyi hyvin, mutta otin pois, koska en viitsinyt linkittää sitä tänne, koska sinäkin tällä palstalla esiinnyt nimimerkin suojassa, niin minäkin toimin samoin!

        Etsi joku palsta missä voin kuvan julkaista, niin julkaisen sen samantien! Toki nyt lähden suihkuun ja sitten hoitamaan muutamia asioita, joten palataan muutaman tunnin kuluttua tai illemmalla, en osaa ihan tarkkaan sanoa kauanko asioiden hoitamisessa menee aikaa!


      • Vihdoinkin
        Epäilijä kirjoitti:

        Jos koitat vielä uudestaan, ja mustaa vaan ne kohdat missä lukee nimi niin on selkeämpi :)

        ...on tulossa jotain tolkkua tuohon jankkaamiseen! Mutta totisesti minäkin paljon hänen kanssaan kommunikoineena tiedän että tuon kaltaisia "selvityksiä" on tulossa josta ei saa selvää erkkikään, joten mielenkiintoista on nähdä ne hänen "kävijämääränsä" ;) Niitä kun tuolla ei voi itse peukaloida. :D


      • Vihdoinkin
        Niinpäjoo kirjoitti:

        Ei onnistu, vaikka muutin kuvan jpeg muotoon, oli näköjään png muodossa, samanlailla epäselvänä näkyy. Kokeilin aukealle laittaa kuvan ja siellä se näkyi hyvin, mutta otin pois, koska en viitsinyt linkittää sitä tänne, koska sinäkin tällä palstalla esiinnyt nimimerkin suojassa, niin minäkin toimin samoin!

        Etsi joku palsta missä voin kuvan julkaista, niin julkaisen sen samantien! Toki nyt lähden suihkuun ja sitten hoitamaan muutamia asioita, joten palataan muutaman tunnin kuluttua tai illemmalla, en osaa ihan tarkkaan sanoa kauanko asioiden hoitamisessa menee aikaa!

        ...niin, juurikin tuota tarkoitin! ;) :D XD! Uskokaa jo, siitä ei tuu lasta eikä paskaakaan! Nuo ovat niitä hänen iänikuisia selityksiä!
        Toivottavasti älyää lopettaa ainakin noista kävijämääristä jankkaamisen! NOLOA!


      • Epäilijä

        Ja sen "koneet" kohdan näkisin mieluusti, koska ne ovat uniikkeja vierailijoita kuten tuolla omissa statsitiikoissani pageviewsit.

        Tänne voit kans kokeilla laittaa: http://tinypic.com/


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Ja sen "koneet" kohdan näkisin mieluusti, koska ne ovat uniikkeja vierailijoita kuten tuolla omissa statsitiikoissani pageviewsit.

        Tänne voit kans kokeilla laittaa: http://tinypic.com/

        Siinä Koneet kohdassa ei ole kuin kuukausittaiset kävijämäärät, kokonaiskävijämääriä ei ole tilastoihin laitettu! Ja kuukausittaiset kävijämäärät olen peittänyt, koska kysehän oli kokonaiskävijämääristä!

        Mutta on käsittämätöntä että sivut näkyivät aivan selvästi Aikealla, mutta eivät näy tuolla mihin halusit ne laitettavan. Postimagessa on nyt sama tilasto niin jpeg kuin png muodossa ja heti kun laitat sellaisen palstan esille, jossa kuvat saa näkymään, laitan heti tilastot esille!

        Esitän sinulle tilastoista kohdat Vierailuja, Sivuja, Tiedostoja ja Latauksia. Ne ovat kaikki ne kohdat joissa on mainittu yhteislukemat! Muissa kohdissa ei ole yhteislukemia! Ja voit hyvin helposti tarkastaa asian, tekemällä itse sivut Suntuubiin, ne ovat ilmaisia! Tosin joudut varmaan odottamaan reilun kuukauden, jotta yhteistilasto alkaa näkymään, mutta se ei varmaan haittaa!

        Eli etsi nyt se palsta, niin ei tarvitse tämän asian kanssa tän enempää vääntää!


      • Niinpäjoo

      • Epäilijä

        Koneet kohdassa näkyy myös yhteensä kohta, olen omistanut suntuubi sivun. Olet kyllä selkeästi myös peittänyt kyseisen kohdan. Joten jos haluat vertailla niin laitahan ne näkyviin. :)


      • niinpäs
        Epäilijä kirjoitti:

        Koneet kohdassa näkyy myös yhteensä kohta, olen omistanut suntuubi sivun. Olet kyllä selkeästi myös peittänyt kyseisen kohdan. Joten jos haluat vertailla niin laitahan ne näkyviin. :)

        Mikä ihme siinä mättää että pitää noin pihtailla!? Oiskohan syynä se että se paljastaisi liikaa niistä kävijöistä? Ennenkaikkea juuri määristä? Valheella on lyhyet jäljet ja tuon miehen logiikka on nyt huipentumassa nyt tähän juttuun. Mutta niinkuin ennenkin, hän kyllä keksii sen porsaanreiän että ei tarvitse paljastaa valhettaan noista vierailijoista. Näettepä vain! Minä tunnen tän tyypin. ;)


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Koneet kohdassa näkyy myös yhteensä kohta, olen omistanut suntuubi sivun. Olet kyllä selkeästi myös peittänyt kyseisen kohdan. Joten jos haluat vertailla niin laitahan ne näkyviin. :)

        Koneet kohdassa ei näy yhteislukua ja voit kuten sanoin jo aikaisemmin tarkastaa asian! Se mikä siinä alareunassa meni umpeen on kohta Liikenne ja siinä on lukema 3,23GB. Joten tarkasta asia, ettei tarvitse väitellä turhasta! Sitä paitsi jos väität sinulla olleen Suntuubissa sivut, niin tokihan tiedät tämän muutenkin!

        Ymmärrän että tappio kirvelee, mutta ei sentään tarvitse sen takia alkaa valehtelemaan julkisesti! Minä nostan hattua sinulle että uskalsit rohkeasti kisaan mukaan. Etkä ollut kuten nuo palstan vellipersevainoajat!

        Noiden kävijämäärien lisäksi Youtubessa on yli 20 000 videoiden katselijaa, Artist Risingissä en näe kokonaiskävijämääriä, mutta Redbubblessa niitä oli viimeksi katsellessa muistaakseni jotain 13 000-14 000 välissä!

        Ja sinä ressukka joka vainoat ja esittelet nimimerkkiesi suojasta paskajuttujasi, voit toki laittaa omat kävijämääräsi esille. Vaikka mitäs niitä muutamia kymmeniä esittelee!


      • Niinpäjoo

      • Epäilijä

        Ah okei ehkä muistin väärin. No pistäs sitten ne kuukausittaiset "koneet" kohdan luvut. Siitähän ne on helppo laskea yhteen :)

        Ja mikä "tappio"? eihän tässä olla mitään vertailtu edes.

        Nuo mun pageviews ja sun vierailijat ovat täysin eri asiat. Tässä deviantartin sivulta kopioitu selvitys termistä:
        # Pageviews - Is the total number of views to your profile page (not deviations). Pageviews are unique views, so the same person viewing your page will be tracked only once

        ja sitten suntuubin vierailijoista:
        Vierailuja: Vierailija on yksittäinen henkilö joka vierailee sivuillasi. Vierailija lasketaan uudeksi vierailijaksi jos hän on sivustolta pois 30min.


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Ah okei ehkä muistin väärin. No pistäs sitten ne kuukausittaiset "koneet" kohdan luvut. Siitähän ne on helppo laskea yhteen :)

        Ja mikä "tappio"? eihän tässä olla mitään vertailtu edes.

        Nuo mun pageviews ja sun vierailijat ovat täysin eri asiat. Tässä deviantartin sivulta kopioitu selvitys termistä:
        # Pageviews - Is the total number of views to your profile page (not deviations). Pageviews are unique views, so the same person viewing your page will be tracked only once

        ja sitten suntuubin vierailijoista:
        Vierailuja: Vierailija on yksittäinen henkilö joka vierailee sivuillasi. Vierailija lasketaan uudeksi vierailijaksi jos hän on sivustolta pois 30min.

        Vertailu on tehty ja turha siitä nyt hernettä nenään on vetää jos jää kakkoseksi! kysehän oli kokonaiskävijämääristä ja nyt ne on tullut nähtyä!

        Tokihan voidaan esittää vaikka mitä vaatimuksia ja lisänäyttöjä, mutta ei jaksa tuhlata aikaa moiseen!


      • Epäilijä

        Vertailussahan pitää verrata samoja tilastoja, eikö?

        Pageviewsit kohta meinaa uniikkeja kävijöitä kokonaisuudessaan.
        Kuten myös suntuubin koneita kohta:

        Koneita: "Uniikkeja" vierailijoita sivuston perustamisesta lähtien. Lasketaan Ip osoitteiden ja domaineiden perusteella.

        Sen takia mitään vertailua ei voi tehdä ennenkuin olet laittanut samat tilastot näkyville. Ellet jo itse vertaillut ja et kehtaa enään laittaa näkyville. Mutta epäilen että omasikaan tilastot olisivat huonoja, joten ihan hyvin ne voi esille laittaa.


        Eihän ole mitään järkeä verrata kummalla on isompi seteli lompakossa jos toisella on euroja ja toisella on jenejä.


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Vertailussahan pitää verrata samoja tilastoja, eikö?

        Pageviewsit kohta meinaa uniikkeja kävijöitä kokonaisuudessaan.
        Kuten myös suntuubin koneita kohta:

        Koneita: "Uniikkeja" vierailijoita sivuston perustamisesta lähtien. Lasketaan Ip osoitteiden ja domaineiden perusteella.

        Sen takia mitään vertailua ei voi tehdä ennenkuin olet laittanut samat tilastot näkyville. Ellet jo itse vertaillut ja et kehtaa enään laittaa näkyville. Mutta epäilen että omasikaan tilastot olisivat huonoja, joten ihan hyvin ne voi esille laittaa.


        Eihän ole mitään järkeä verrata kummalla on isompi seteli lompakossa jos toisella on euroja ja toisella on jenejä.

        Et ole esittänyt itsekään kuukausittaisia lukuja, etkä päivämäärää ja vuotta josta tilastointa alkaa. Eikä tuo suntuubilaisena ole kertonut mitä nuo Lataukset tai Tiedostot tarkoittavat, joten en ihan kauheasti luottaisi hänen juttuihinsa. Sivulataukset tulevat esille palstalla julkisesti ja sieltä niitä voi seurata tarvittaessa!

        Jos näitä kävijämääriä pitäisi nyt oikeasti vertailla jotenkin rehellisesti, niin vertailu pitäisi tietenkin käydä samojen sivustojen kautta, jossa molemmat ovat aloittaneet teostensa esittämisen samaan aikaan ja molemmilla olisi yhtä monta teosta esillä! Tätä meillä ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä ja se mitä pitikin tehdä, oli verrata kokonaiskävijämääriä ja nyt se on tehty!

        Toki ymmärrän että tappio painaa mieltä ja harmittaa, mutta ei se selittämällä ja jatkuvia lisävaatimuksia vaatimalla parane!


      • Hehhhheh

        Tätä juurikin tarkoitin. Laitinen yleensä jättää kaiken kesken ja ryhtyy helvetinmoiseen hyökkäykseen sellaista vastaan joka on hänen "yläpuolellaan".
        Mielestäni et voita mitään ryhtymällä jankkaukseen sellaisesta mitä hän ei uskalla paljastaa! Se nyt ainakin tuli selväksi että nuo Markun "kävijätilastot" olivat täyttä feikkiä ja hänen omia peukalointejaan. Selvää on että kun hän ei uskalla laittaa noita tilastojaan tänne, on tietenkin selvää että hän on jäänyt toiseksi sun kanssasi niistä. Noin hän on aina toiminut. Tuttua myös on että hän vetää tähän myös ne Nooan aikaiset YouTube- klippinsä ja ei ole kuin ajan kysymys kun hän vielä esittelee Uuden suomen bloginsa ja sen "ruokasoodajuttunsa" tänne kuinka valtavasti sitä on muka kommentoitu- ja jaettu. Tosiasia kuitenkin on että niistä kommenteista puolet on niitä hänen vastauksiaan.

        Oleellisinta tässä oli kuitenkin oikeat ja peukaloimattomat kävijätilastot hänen kotisivuillaan. Sait vastauksen. Niitä ei juurikaan ole. Jos niitä olisi, olisi hän kernaasti nekin esitellyt niinkuin ne "latauksensakin". Tuo suora hyökkäys sinua kohtaan sen kertoo. Minä jos kuka tunnen tämän Laitisen Markun!


      • Hehhhheh

        Niin ja tässä nyt nähtiin toi aikaisempi ennustukseni kuinka hän taas tulee kiemurtelemaan itsensä irti tästäkin "haasteestaan". Kävi juuri niin kuin ennustinkin! :D XD
        Hänen kanssaan ei kannata lähteä tuollaiseen vääntöön. Se kääntää kaiken voitokseen.....tietenkin hänen oman kummallisen logiikkansa mukaan. Markku on sellainen. Ei mikään ruudin keksijä mutta omasta mielestään viisas. Hihhihih!


      • Epäilijä

        Olen koittanut olla kohtelias koska paljon itsäni vanhemman henkilön kanssa keskustelen, mutta nyt alkaa jo riittämään. En tiedä etkö pysty ymmärtämään miten nämä kävijämäärät toimivat vaikka väännän rautalangasta, mutta koitetaan nyt kuitenkin.

        Elikkä, sivulataukset eivät ole kävijämääriä. Sivulataukset meinaavat jos vaikka joku yksi (1) kävijä käy sivullasi, avaa galleriasi, katsoo vaikka 10 kuvaa ja jokaisen jälkeen painaa painiketta "edellinen" (nuoli vasemmassa yläkulmassa). Tästä seuraa jo yli 20 sivulatausta vaikka kävijöitä olisi vasta yksi henkilö.

        Koneet kohta näyttää monta eri henkilöä on vieraillut sivullasi eli uniikkeja vierailijoita, joka näyttää saman asian kuin minun deviantartin "pageviews" kohta. Ja jos kerta koneet kohdassa ei ole "yhteensä" kohtaa, saadaan se helposti laskemalla jokaisen kuukauden kävijämäärä yhteen, eli koneet kohdan joka kuun luku.

        Oletetaan että suntuubi sivulla kävis kuukauden ajan 5 eri henkilä henkilöä kerran päivässä. Silloin kuukauden lopussa "koneet" kohta näyttäisi lukua 5, koska viisi eri henkilöä on käynyt sivulla kuukaudessa. Mutta "Vierailijat" kohta näyttäisi kuukauden lopussa 150, vaikka todellisuudessa sivulla on käynyt vain 5 eri henkilöä.

        Toivottavasti nyt ymmärrät kuinka suuri ero sinun "vierailijat" kohdalla ja minun "pageviews" kohdalla on.

        "vierailijat" kohta on monta kertaa suurempi kuin "koneet" kohta joten aika varmasti kokonais kävijämääräsi on pienempi kuin minulla.

        Joten jos nyt voisit laittaa "koneet" kohdan kuukausi kävijät jotta voimme laskea siitä kokonaiskävijät, saataisiin tämä kilpailu loppumaan. En ymmärrä miksi et voisi laittaa kyseisiä lukuja koska ne ovat varmaankin paljon suuremmat kuin monella täällä.


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Olen koittanut olla kohtelias koska paljon itsäni vanhemman henkilön kanssa keskustelen, mutta nyt alkaa jo riittämään. En tiedä etkö pysty ymmärtämään miten nämä kävijämäärät toimivat vaikka väännän rautalangasta, mutta koitetaan nyt kuitenkin.

        Elikkä, sivulataukset eivät ole kävijämääriä. Sivulataukset meinaavat jos vaikka joku yksi (1) kävijä käy sivullasi, avaa galleriasi, katsoo vaikka 10 kuvaa ja jokaisen jälkeen painaa painiketta "edellinen" (nuoli vasemmassa yläkulmassa). Tästä seuraa jo yli 20 sivulatausta vaikka kävijöitä olisi vasta yksi henkilö.

        Koneet kohta näyttää monta eri henkilöä on vieraillut sivullasi eli uniikkeja vierailijoita, joka näyttää saman asian kuin minun deviantartin "pageviews" kohta. Ja jos kerta koneet kohdassa ei ole "yhteensä" kohtaa, saadaan se helposti laskemalla jokaisen kuukauden kävijämäärä yhteen, eli koneet kohdan joka kuun luku.

        Oletetaan että suntuubi sivulla kävis kuukauden ajan 5 eri henkilä henkilöä kerran päivässä. Silloin kuukauden lopussa "koneet" kohta näyttäisi lukua 5, koska viisi eri henkilöä on käynyt sivulla kuukaudessa. Mutta "Vierailijat" kohta näyttäisi kuukauden lopussa 150, vaikka todellisuudessa sivulla on käynyt vain 5 eri henkilöä.

        Toivottavasti nyt ymmärrät kuinka suuri ero sinun "vierailijat" kohdalla ja minun "pageviews" kohdalla on.

        "vierailijat" kohta on monta kertaa suurempi kuin "koneet" kohta joten aika varmasti kokonais kävijämääräsi on pienempi kuin minulla.

        Joten jos nyt voisit laittaa "koneet" kohdan kuukausi kävijät jotta voimme laskea siitä kokonaiskävijät, saataisiin tämä kilpailu loppumaan. En ymmärrä miksi et voisi laittaa kyseisiä lukuja koska ne ovat varmaankin paljon suuremmat kuin monella täällä.

        Tässä on nyt se ongelma, että kun tappio tuli niin yritetään mitä tahansa jotta se saataisiin kumottua. Voit katsoa ketjun alusta lähtien, taiteilija on koko ajan sanonut vertaavansa sivulatauksia ihan kenen tahansa toisen palstalla pyörivän kanssa. Joten nyt niitä on verrattu ja niele tappiosi kuin mies, äläkä koko ajan esitä enemmän ja enemmän vaatimuksia, joita taiteilijalla ei ole aikomuskaan noudattaa!

        Toki se harmittaa kun itsevarmasta esiintymisestä huolimatta voittoa ei tullutkaan, vaan päänahka jäi vain unelmaksi. Vanha sanonta, älä nuolaise ennenkuin tipahtaa, tai älä luule luuta lihaksi, osoittautui taas paikkaansa pitäväksi! Voittajan on helppo hymyillä ja tappion kärsinyt tietenkin yrittää kaikki mahdolliset kepulikonstit jottei tappiota tarvitsisi niellä!

        Kiitän kuitenkin rohkeasta osallistumisesta, ei sitä tiedä vaikka jo ensi vuonna asiat olisivat toisin!

        Ja sitten teille ressukat jotka taas itkette surkeuttanne siellä nimimerkkienne suojassa, voi teitä reppanoita ja raukkiksia, kateus ja katkeruus paistaa viesteistänne kilometrien päähän!


      • Epäilijä

        Ilmeisesti et kykene ymmärtämään. Olin jo valmis puolustamaan sinua että et ole valehdellut mistään asiasta, mutta ongelma ei olekkaan valehtelu vaan asenteesi.

        Miten voit edes väittää voittaneesi jotain? Ethän sinä ole edes nähnyt minun "sivulatauksia" tai "vierailijoita". Olet nähnyt minun "koneet" kohdan, joka on deviantartissa nimellä "pageviews". Minä taas en ole nähnyt sinun "koneet" kohdan kävijöitä.

        Minä jaoin omat tillastoni ja vielä paljastin sinulle kuka olen, ja sinä pelkuruuksissasi peität kriittisimmät tiedot kuvastasi. Olet totaalisesti myynyt taiteilijan ylpeytesi.

        Joko et oikeasti ymmärrä tilastojemme eroja tai et suostu uskomaan, onneks muut täällä taisivat ymmärtää.

        Jos ny vaan rohkeasti laitat ne tärkeämmät "koneet" kohtien luvut tänne, jotka todennäköisesti näyttävät silmääsi pieniltä, mutta ne ovat suomen pienessä piirissä suurempia kuin luulet.


      • Epäilijä

        Jos et niitä seuraavassa viestissä laita, oletan niiden lukujen olevan NIIN pieniä että niitä ei kehtaa edes julkaista. :)


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Ilmeisesti et kykene ymmärtämään. Olin jo valmis puolustamaan sinua että et ole valehdellut mistään asiasta, mutta ongelma ei olekkaan valehtelu vaan asenteesi.

        Miten voit edes väittää voittaneesi jotain? Ethän sinä ole edes nähnyt minun "sivulatauksia" tai "vierailijoita". Olet nähnyt minun "koneet" kohdan, joka on deviantartissa nimellä "pageviews". Minä taas en ole nähnyt sinun "koneet" kohdan kävijöitä.

        Minä jaoin omat tillastoni ja vielä paljastin sinulle kuka olen, ja sinä pelkuruuksissasi peität kriittisimmät tiedot kuvastasi. Olet totaalisesti myynyt taiteilijan ylpeytesi.

        Joko et oikeasti ymmärrä tilastojemme eroja tai et suostu uskomaan, onneks muut täällä taisivat ymmärtää.

        Jos ny vaan rohkeasti laitat ne tärkeämmät "koneet" kohtien luvut tänne, jotka todennäköisesti näyttävät silmääsi pieniltä, mutta ne ovat suomen pienessä piirissä suurempia kuin luulet.

        Hei nyt rohkeasti laita ne omat kuukausittaiset kävijämääräsi näkyville ja päivämäärä ja vuosiluku josta tilastot alkavat! Vai eikö niitä uskalleta laittaa?


      • VOIVOIVOI
        Niinpäjoo kirjoitti:

        Hei nyt rohkeasti laita ne omat kuukausittaiset kävijämääräsi näkyville ja päivämäärä ja vuosiluku josta tilastot alkavat! Vai eikö niitä uskalleta laittaa?

        Nyt koit tappion joka kirvelee pitkään! Tekeekö vielä mieli ilveillä niillä "sivulatauksillasi" joiden tekijä olet itse? Onko ranne kipeä? Tiedätkö "Voltaren Forte" auttaa niihin ylirasittuneisiin ranteen jänteisiin ja yleensäkin jännetuppitulehdukseen.

        Sun on turha jankata mistään voitostasi koska esitit todisteeksi täysin mustatut kuvat, eli toisin kuin "Epäilijä" täällä. Onhan se selvää miksi ne mustasit kokonaan. On melko varmaa että sinulla ei ollut päivittäisiä kävijöitä muita kuin sinä itse ja sitä et kehtaa esitellä. Toki toissapäivänä siellä oli varmuudella ainakin kaksi kun minäkin kävin katsomassa sitä todella sisällötöntä sivustoasi! Eihän siellä edes ole mitään mielenkiintoista!
        En tiedä onko täällä netissä yhtä urpoa ihmistä kuin sinä. Yrität taistella selviä faktoja vastaan! Olet varsinainen Don Quijote! Yhtä tyhmä ja vainoharhainen. Niinpä odotankin todella milloin se kirjasi ilmestyy tänne nettiin. Kirja jota täällä markkinoit "vain vähän keskeneräisenä" jo yhdeksän vuotta sitten. Noilla agumenttitaidoilla ja älyllä se pysyy keskeneräisenä kyllä valitettavasti ikuisesti. Tahtoisinpa nähdä sen kustantajan joka ensimäisenä saa nähdä tuon henkesi tuotteen. Silloin jos koska haluaisin olla "kärpäsenä katossa". Se jos mikä olisi viihdettä parhaimmillaan!
        Jokohan hiljenee intoilu "sivulatauksista"? Tai voithan järjestää kilpailun siinäkin kuka jaksaa napsutella suurimman lukeman sinne sivulatauksiin Suntuubissa!


      • Niinpäjoo
        VOIVOIVOI kirjoitti:

        Nyt koit tappion joka kirvelee pitkään! Tekeekö vielä mieli ilveillä niillä "sivulatauksillasi" joiden tekijä olet itse? Onko ranne kipeä? Tiedätkö "Voltaren Forte" auttaa niihin ylirasittuneisiin ranteen jänteisiin ja yleensäkin jännetuppitulehdukseen.

        Sun on turha jankata mistään voitostasi koska esitit todisteeksi täysin mustatut kuvat, eli toisin kuin "Epäilijä" täällä. Onhan se selvää miksi ne mustasit kokonaan. On melko varmaa että sinulla ei ollut päivittäisiä kävijöitä muita kuin sinä itse ja sitä et kehtaa esitellä. Toki toissapäivänä siellä oli varmuudella ainakin kaksi kun minäkin kävin katsomassa sitä todella sisällötöntä sivustoasi! Eihän siellä edes ole mitään mielenkiintoista!
        En tiedä onko täällä netissä yhtä urpoa ihmistä kuin sinä. Yrität taistella selviä faktoja vastaan! Olet varsinainen Don Quijote! Yhtä tyhmä ja vainoharhainen. Niinpä odotankin todella milloin se kirjasi ilmestyy tänne nettiin. Kirja jota täällä markkinoit "vain vähän keskeneräisenä" jo yhdeksän vuotta sitten. Noilla agumenttitaidoilla ja älyllä se pysyy keskeneräisenä kyllä valitettavasti ikuisesti. Tahtoisinpa nähdä sen kustantajan joka ensimäisenä saa nähdä tuon henkesi tuotteen. Silloin jos koska haluaisin olla "kärpäsenä katossa". Se jos mikä olisi viihdettä parhaimmillaan!
        Jokohan hiljenee intoilu "sivulatauksista"? Tai voithan järjestää kilpailun siinäkin kuka jaksaa napsutella suurimman lukeman sinne sivulatauksiin Suntuubissa!

        No niin palstalla alkoi taas kateellisten valheellisten väitteiden esittäminen! Viimeksikin kun eräs rovaniemeläinen taiteilija täällä kehuskeli omia kotisivujensa kävijämääriä, laitoin hänet hiljaiseksi omilla Youtuben kävijämäärilläni ja silloinkin samat kateelliset jotka nytkin huutavat, väittivät palstalla minun hävinneen kisan todisteista huolimatta!

        Tällaista tämä taiteilijan elämä on, kateellisten, katkerien ja raukkamaisten toisten taiteilijoiden jatkuvaa ajojahtia ja vainoa! Se on se lahjakkuuden hinta!


      • Niinpäjoo
        VOIVOIVOI kirjoitti:

        Nyt koit tappion joka kirvelee pitkään! Tekeekö vielä mieli ilveillä niillä "sivulatauksillasi" joiden tekijä olet itse? Onko ranne kipeä? Tiedätkö "Voltaren Forte" auttaa niihin ylirasittuneisiin ranteen jänteisiin ja yleensäkin jännetuppitulehdukseen.

        Sun on turha jankata mistään voitostasi koska esitit todisteeksi täysin mustatut kuvat, eli toisin kuin "Epäilijä" täällä. Onhan se selvää miksi ne mustasit kokonaan. On melko varmaa että sinulla ei ollut päivittäisiä kävijöitä muita kuin sinä itse ja sitä et kehtaa esitellä. Toki toissapäivänä siellä oli varmuudella ainakin kaksi kun minäkin kävin katsomassa sitä todella sisällötöntä sivustoasi! Eihän siellä edes ole mitään mielenkiintoista!
        En tiedä onko täällä netissä yhtä urpoa ihmistä kuin sinä. Yrität taistella selviä faktoja vastaan! Olet varsinainen Don Quijote! Yhtä tyhmä ja vainoharhainen. Niinpä odotankin todella milloin se kirjasi ilmestyy tänne nettiin. Kirja jota täällä markkinoit "vain vähän keskeneräisenä" jo yhdeksän vuotta sitten. Noilla agumenttitaidoilla ja älyllä se pysyy keskeneräisenä kyllä valitettavasti ikuisesti. Tahtoisinpa nähdä sen kustantajan joka ensimäisenä saa nähdä tuon henkesi tuotteen. Silloin jos koska haluaisin olla "kärpäsenä katossa". Se jos mikä olisi viihdettä parhaimmillaan!
        Jokohan hiljenee intoilu "sivulatauksista"? Tai voithan järjestää kilpailun siinäkin kuka jaksaa napsutella suurimman lukeman sinne sivulatauksiin Suntuubissa!

        No niin palstalla alkoi taas kateellisten valheellisten väitteiden esittäminen! Viimeksikin kun eräs rovaniemeläinen taiteilija täällä kehuskeli omia kotisivujensa kävijämääriä, laitoin hänet hiljaiseksi omilla Youtuben kävijämäärilläni ja silloinkin samat kateelliset jotka nytkin huutavat, väittivät palstalla minun hävinneen kisan todisteista huolimatta!

        Se on se lahjakkuuden hinta!


      • Epäilijä

        Deviantartissa ei näe kuukausittaisia kävijöitä ellei ole maksava jäsen. Joten voisitko vihdoin postata ne "koneet" luvut vai meinaatko oikeasti jänistää? Etkö ole mies joka pitää sanansa?

        Ja näin muuten vain, oletko kauankin pitänyt kyseistä sivua yllä? Oletko varmasti tarpeeksi kokenut käyttäjä suntuubissa ymmärtämään kunnolla tilastot?


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Deviantartissa ei näe kuukausittaisia kävijöitä ellei ole maksava jäsen. Joten voisitko vihdoin postata ne "koneet" luvut vai meinaatko oikeasti jänistää? Etkö ole mies joka pitää sanansa?

        Ja näin muuten vain, oletko kauankin pitänyt kyseistä sivua yllä? Oletko varmasti tarpeeksi kokenut käyttäjä suntuubissa ymmärtämään kunnolla tilastot?

        Toki olen ymmärtänyt suntuubin tilastot suunnilleen oikein alusta lähtien. Tosin vieläkin on epäselvää mitä tarkoittavat Lataukset ja Tiedostot kohdat, itse luulin latauksia sivulatauksiksi, mutta kohta Sivuja näyttääkin ainakin julkisen tilaston perusteella olevan sivulatauksien määrä. Joten niiltä osin tulkitsin tilastoja väärin, mutta tämän asian olen kertonut jo aikaisemmin.

        Olen esittänyt sivulataukseni määrät ja näiltä osin täyttänyt täysin sen mitä olen luvannut verratakin, joten turha urputtaa sen suhteen. Sitten kun esität kuukausittaiset lukemat omalta kohdaltasi ja esität koska tilastointi on alkanut, voin harkita omien kuukausittaisten tulosteni julkaisua, mutten sitä ennen!

        Joten jos et esitä pyytämiäni asioita, niin lopetetaan tähän, ei ole syytä jatkaa enempää! Tai jos jäät jankkaamaan asiaa, niin minä lopetan tähän!


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Deviantartissa ei näe kuukausittaisia kävijöitä ellei ole maksava jäsen. Joten voisitko vihdoin postata ne "koneet" luvut vai meinaatko oikeasti jänistää? Etkö ole mies joka pitää sanansa?

        Ja näin muuten vain, oletko kauankin pitänyt kyseistä sivua yllä? Oletko varmasti tarpeeksi kokenut käyttäjä suntuubissa ymmärtämään kunnolla tilastot?

        Hei Epäilijä, laitanpa tässä nyt suntuubin tilastoista!

        Koneita: "Uniikkeja" vierailijoita sivuston perustamisesta lähtien. Lasketaan Ip osoitteiden ja domaineiden perusteella. Laskentatapa ei ole ihan tarkka johtuen yleisesti käytetyistä verkkotekniikoista. Nyrkkisääntönä uniikkien vierailijoiden määrittämiseen voitaisiin pitää keskiarvioa Vierailujen ja Koneiden välillä.

        Jos minä laitan esille Koneet luvut ja Koneiden ja Vierailujen keskiarvo ylittää sinun Deviantissa olevan Pageviews luvun, niin oletko valmis tunnustamaan tappiosi ilman lisäselittämisiä? Entä olisitko valmis lyömään asiasta vetoa sen sata euroa, mitä jo alussa esitin vertailujen hinnaksi?


      • Epäilijä

        Omat kävijämääräni perustuvat tismalleen samaan laskenta tapaan kuin "koneet" kohta. Myöskään minun pageviews kohta ei ole tarkka koska tietenkin siinä käytetään samoja verkkotekniikoita. Joten laita ne koneita kohdan luvut tai laske vaikka itse jos et voi jostain syytä kuukausittaisia tuloksia postata, en tosin ymmärrä miksi et voisi.

        tässä vielä tämä minun tilaton selitys: # Pageviews - Is the total number of views to your profile page (not deviations). Pageviews are unique views, so the same person viewing your page will be tracked only once

        "ovat uniikkeja kävijoitä, joten sama henkilö ei voi tuottaa enempää kuin yhden pageviewin"

        Eli täysin sama kuin "koneet" kohta. Eli ei sekään täysin tarkka. Vieläkin odotan niitä lukemia........ että päästäisiin edes vertailemaan


      • Niinpäjoo
        Epäilijä kirjoitti:

        Omat kävijämääräni perustuvat tismalleen samaan laskenta tapaan kuin "koneet" kohta. Myöskään minun pageviews kohta ei ole tarkka koska tietenkin siinä käytetään samoja verkkotekniikoita. Joten laita ne koneita kohdan luvut tai laske vaikka itse jos et voi jostain syytä kuukausittaisia tuloksia postata, en tosin ymmärrä miksi et voisi.

        tässä vielä tämä minun tilaton selitys: # Pageviews - Is the total number of views to your profile page (not deviations). Pageviews are unique views, so the same person viewing your page will be tracked only once

        "ovat uniikkeja kävijoitä, joten sama henkilö ei voi tuottaa enempää kuin yhden pageviewin"

        Eli täysin sama kuin "koneet" kohta. Eli ei sekään täysin tarkka. Vieläkin odotan niitä lukemia........ että päästäisiin edes vertailemaan

        Ongelma on siinä että minun henkilöllisyyteni kaikki palstalla tietävät, kun taas sinun henkilöllisyyttäsi edes minä en tiedä ja siksi en laita tilastojani enempää esille. Voin kuitenkin kertoa että Koneiden ja Vierailujen keskiarvo ylittää useilla tuhansilla sinun Pageviews lukeman ja on aika lähelle tuota Vierailijoiden lukemaa.

        Et vastannut myöskään kysymyksiini, oletko valmis lyömään asiasta vetoa satasen ja onko peli sillä selvä että esittelen *Koneiden ja Vierailujen lukemat, vai onko sinulla edelleen jälleen uusia vaatimuksia, joita voit sitten esittää vaikka loppuikäsi, kun et tappiotasi suostu myöntämään?!

        Koneiden ja Vierailujen lukemat ovat aika lähekkäin omissa tiilastoissani, joinakin kuukausina Koneita on enemmän ja joinakin Vierailuja enemmän!


      • Niinpäjoo

        Eräs merkittvä seikka on myös se, että sinä Epäilijä olet ollut yli 7-vuotta Deviantissa ja minä olen ollut useita vuosia vähemmän aikaa Suntuubissa. Eli sinulla on ollut aikaa kerätä kävijöitä useita vuosia enemmän kuin minulla ja siitä huolimatta minä voitan kilpailumme useilla tuhansilla! Joten kuukausittaiset kävijämääräsi ovat huomattavasti alempana kuin minulla!


      • Epäilijä

        Olen tosiaan ollut deviantartissa kauan, tosin kovin epäaktiivinen olen siellä ollut.

        Mutta niin, millä ihmeen logiikalla sinä niitä keskiarvoja otat? Tarkotus on verrata sinun "koneet" kohtaa ja minun "pageviews" kohtaa.

        Ja kai ymmärrät kuinka hölmö tuo vetosi on? Sinähän tiedät jo minun lukemani, etkäi sinä tietenkään vetoa löisi jos sinulla ei olisi enemmän.

        Hienoa jos sinulla on paljon kävijöitä. Ymmärsin viesteistäsi, että "koneet" kohdat yhteen laskettuna ovat vähemmän kuin minun pageviewsit? Mutta koneet ja vierailijat kohdan keskiarvo ylittää minun lukemani?

        Pistä vaikka privaviestillä jos et viitsi täällä jakaa kuvaa niistä lukemista.


      • VOIVOIVOI
        Epäilijä kirjoitti:

        Olen tosiaan ollut deviantartissa kauan, tosin kovin epäaktiivinen olen siellä ollut.

        Mutta niin, millä ihmeen logiikalla sinä niitä keskiarvoja otat? Tarkotus on verrata sinun "koneet" kohtaa ja minun "pageviews" kohtaa.

        Ja kai ymmärrät kuinka hölmö tuo vetosi on? Sinähän tiedät jo minun lukemani, etkäi sinä tietenkään vetoa löisi jos sinulla ei olisi enemmän.

        Hienoa jos sinulla on paljon kävijöitä. Ymmärsin viesteistäsi, että "koneet" kohdat yhteen laskettuna ovat vähemmän kuin minun pageviewsit? Mutta koneet ja vierailijat kohdan keskiarvo ylittää minun lukemani?

        Pistä vaikka privaviestillä jos et viitsi täällä jakaa kuvaa niistä lukemista.

        Usko tai älä mutta turhaan saat odotella noita privaviestejäkin! On meinaan kokemusta. Se haluaa pitää tuota idylliä yllä tuosta "voittajasta" itsellään ja uskotella meillekin sitä samaa. Uskon kuitenkin että kukaan ei mene siihen halpaan. Nuo lupaukset ja teot näet puhuu puolestaan. Hänellä on näköjään paljon salattavaa mitä tulee noihin todellisiin vierailijoihin eikä ole vaikeaa arvata miksi. Ketjun lukijat kyllä ymmärtävät että sinä "epäilijä" voitit tämän geissin jopa ylivoimaisella tavalla. Ne hänen intoilunsa menevät taivaan tuuliin ja niillä on sama vaikutus mennessään kuin lehmä veteen paskantaisi.
        Me kyllä tiedetään kuka on oikea voittaja!


      • Suntuubilainen

        Olen nyt neljä päivää seurannut tuota "taiteilija"- linkkiä täällä: http://www.suntuubi.com/?cat=51&c=0&s=0&fc=T&p=3
        On merkille pantavaa että joka kerta kun piipahdan tuolla lataussivulla on sivuston "taiteilija" ylläpitäjä ollut aktiivinen koko ajan. Eli joka ainut kerta kulumassa olevan tunnin aikana hän on "viimeksi kirjautunut" tuolle sivustolle.
        Tuntuu kyllä perin kummalliselta etenkin kun sivun sisältö koko ajan pysyy täysin samana, eli mitään päivityksiä hän ei ainakaan siellä tee!! =O
        Ehkäpä hän niin ihailee noita omia "hengentuotteitaan" että pitää koko ajan ihan kirjautua sivustolle niitä tutkimaan. Tuollainen on ennennäkemätöntä ahkeruutta!
        Vertailun vuoksi kannattaa katsoa myös noita muiden sivustojen kirjautumistietoja tuolla aukeamalla.
        Jokohan löysimme selityksen noille hurjille "sivulatauksille". ;)


      • Epäilijä

        Juttuhan on se että sivulataukset ovat täysin turha tilasto, niitä saa vaikka itse päivittämällä omaa sivua. Tärkeämpi on "koneet" kohta joka näyttää uniikkeja vierailijoita. Monta eri henkilöä on käynyt sivulla.


      • NoToi
        Epäilijä kirjoitti:

        Juttuhan on se että sivulataukset ovat täysin turha tilasto, niitä saa vaikka itse päivittämällä omaa sivua. Tärkeämpi on "koneet" kohta joka näyttää uniikkeja vierailijoita. Monta eri henkilöä on käynyt sivulla.

        ...selittääkin kaiken!!! Kun päivät pitkät päivittää sivuaan niin onhan se selvää että latauksia tulee! Saman olen huomannut kun itsekin päivitän kotisivujani. Silloin laskija oikein villiintyy! Tuossapa on se selitys!!!!


      • Nauraen

        On tosiaankin ahkera "päivittäjä" tuolla sivustollaan tämä mies! Naurua Taas se on siellä "viimeksi kirjauduttu" aktiivisesti -ja sivulatauksia satelee! honkhonkhonk!


      • Epäilijä

        Mainittakoon vielä se että "taiteilijalla" joka kutsuu itseään huippulahjakkaaksi on ollut deviantartissa 6 vuotta, lisännyt 50 kuvaa ja hänellä on 905 kävijää.

        Ja kute aikaisemmin näytin, olen ollut 7 vuotta deviantartissa, lisännyt 70 kuvaa ja minulla on yli 20 000 kävijää.

        Tästä varmaan näkee aika selkeästi meidän kahden eron. On se kumma kun nuori lahjaton ja kouluttamaton kloppi ylittää "huippulahjakkaan" joka on käynyt taidekoulun ja maalannut varmaan jo ennen minun syntymääni.

        Tosin sillä välin kun tämä huippulahjakas taiteilija on kirjoitellut kirjaa ja laiskotellut, minä olen järkyttävän määrän harjoitellut päivittäin että kehittyisin maalaajan. Tästä näkee että kovalla työllä voi ylittää minkä tahansa lahjakkuuden. :)


      • Huippulahjakas
        Epäilijä kirjoitti:

        Mainittakoon vielä se että "taiteilijalla" joka kutsuu itseään huippulahjakkaaksi on ollut deviantartissa 6 vuotta, lisännyt 50 kuvaa ja hänellä on 905 kävijää.

        Ja kute aikaisemmin näytin, olen ollut 7 vuotta deviantartissa, lisännyt 70 kuvaa ja minulla on yli 20 000 kävijää.

        Tästä varmaan näkee aika selkeästi meidän kahden eron. On se kumma kun nuori lahjaton ja kouluttamaton kloppi ylittää "huippulahjakkaan" joka on käynyt taidekoulun ja maalannut varmaan jo ennen minun syntymääni.

        Tosin sillä välin kun tämä huippulahjakas taiteilija on kirjoitellut kirjaa ja laiskotellut, minä olen järkyttävän määrän harjoitellut päivittäin että kehittyisin maalaajan. Tästä näkee että kovalla työllä voi ylittää minkä tahansa lahjakkuuden. :)

        Onko sinusta vertaamaan niiitä kävijämääriä rehellisesti samalta aikajaksolta vai ei? Jos ei niin lopeta minun vainoamiseni tai tulen itse lopettamaan senQ


    • ornitologia

      Jos otetaan esimerkiksi laulaja joka ei osaa laulaa, jäätanssija joka ei osaa kuin kompuroida ja kaatuilla, balettitanssija joka joutsenen keveyden sijasta vaappuu ankan askelin tai ihan minkä tahansa taidelajin edustaja joka ei osaa ammattiaan, ei häntä pidetä minkään arvoisena.

      Kuvataide muodostaa poikkeuksen, ei tarvitse osata piirtää tai maalata, edes väriteorioista ei tarvitse tietää mitään ja silti saattaa päästä todella arvostettuun asemaan. Peristeiset arvot jotka jokaisella muulla taiteen alalla ovat vielä arvossaan, on kuvataiteessa poljettu maahan. Edes kauneusihanteet eivät ole enää mukana, vaan kuten videossakin mainitaan, standardeja ei enää ole kuvataiteen saralla!

    • Pideepilluun

      Mitäkä vittu kulli perse

    • totuusjulkitaas

      Moderni taide on paskaa, siinä se .. mut ihmiset vaan pääosin vähä-älyisiä lampaita jolle voi myydä vaikka kassilliset paskaa jos joku "kuraattori" sanoo sen olevan taidetta. Helppoa ja halpaa tuottaa ja voitot kilisee kassaan :S

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe