PS4 - Kiinnostaako?

Karvapeppu89

Jos olet kiinnostunut PS4 hommaamisesta mutta et tiedä siitä juuri mitään tai haluat tietää. Olen siis luottotietoni menettänyt kaveri ja kiinteää nettiä ei löydy.

Internet - Jos jaat netti yhteyttä puhelimen kautta niin se onnistuu mutta rajoitus on Nat3, itse olen huomannut vain Chat ongelmia joidenkin harvojen pelaajien kanssa ja välillä saattaa menettää yhteyden mutta harvoin. Itse käytän pääsääntöisesti Saunalahden Prepaid nettitikkua wlan jakurin kautta jossa on siis 3g tuki ja silloin rajoitus on Nat2 enkä ole huomannut mitään ongelmia (Ei ole laganut koskaan!).
Ihtanteellinen olisi varmasti tuo kiinteä mutta kun en omista ;).

Tallennustila - Tosiaan PS4 tallentaa levyn tiedot aina jotta onnistuu käynnistämään pelin nopeammin, ja yleisesti pelit ovat sitä 10-25Gb kokoa, mutta kyllä niitä suurempiakin löytyy esim. Gta v viel tilaa hurjat 54Gb. Jos siis tulee ongelmia tilan kanssa niin vaihtoehtoisesti poistat ne pelit sieltä joita et pelaile.

PSN - Tarvitset siis Psn jotta voit pelata Multiplayer pelejä, tämä ei koske kaikkia pelejä. On muutamia hassuja ilmaisia pelejä joita voit pelata netissä ilman PSN, ja joissakin peleissä on sitten rajoituksia netti pelaamisen suhteen jos ei ole PSN . Suosittelen lämpimästi PSN ostoa sillä hinta ei ole hurja ja pääset nauttimaan monista eduista kuten multiplayer ominaisuuksista ja ilmaisista peleistä.

Yhteyisö: Online yhteisö on todella hyvä pääsääntöisesti, mutta kyllä niitä alle 15-vuotiaita vellihousuja löytyy kyllä sieltäkin jotka ei ole ennen mikkiin puhunut, varaudu ostamaan kuulolaitteet ja häpeämään ihmiskunnan puolesta.

Toimivuus - Olen omistanut pleikan nyt 4kk eikä ole ilmennyt ongelmia. Roudaan pleikkaa mukanani aika paljon ja kyllä se muutamat kolhutkin on matkojen aikana saanut ja toimii mainiosti. Ainoa asia josta olisi jotain sanottavaa on se että peli saattaa kaatua ihan yks kaks tosta noin vain ja sekin tapahtuu harvoin (n.2 kertaa käynyt minulle 4kk aikana). Pystytuen kanssa en tiedä miten pleikka reagoi. PSN kanssa joutuu välillä DDos:in uhriksi jolloin se ei toimi vähään aikaan (moneen päivään -.-).

Grafiikat- Omasta mielestäni paljon paremmat kuin ps3:ssa mutta se taitaa olla makuasia sanoi koira kun pallejansa nuoli.

Ohjain - Ps3:n ohjain tuntuu lelulta sen jälkeen kun olet saanut käsiisi Ps4:n ohjaimen. Hyvä pito, kädet ei rasitu ja bonuksenä disko valo takana mihin voi kiinnittää söpön batman tarran.


Headset - Pleikan mukana tulee se pikkunen sydeemi joka on headset (luultavasti) kyllä se asiansa ajaa mutta on käsiteltävä varoen sillä se hajoaa aika helposti.

Äänekkyys- Todella hiljainen, hyvä jos kuuleekaan mitään.

Viestintä ominaisuudet- Olisi vielä korjaamisen varaa. Hidas, hidas, hidas. Kirjoittaminen playstation ohjaimella toimii kiitettävästi.

kannattaako ostaa? Kannattaa, ja jos olet ostamassa lapsellesi tai jollekin muulle niin ei alle 15-vuotiaille. Niiden vellihousujen rääkymistä jaksa kuunella online.

0

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        80
        1897
      2. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        18
        1719
      3. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        16
        1584
      4. 50+ naiset kyl

        Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
        Ikävä
        20
        1306
      5. En voi sille mitään

        Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
        Ikävä
        12
        1234
      6. Välitän sinusta mies

        Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
        Työpaikkaromanssit
        6
        1232
      7. hieman diabetes...

        Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
        Pattaya
        12
        1196
      8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

        siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
        Tunteet
        9
        1170
      9. Annetaanko olla vaan

        Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
        Ikävä
        29
        1161
      10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

        Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
        Kielipolitiikka
        9
        1160
      Aihe