Aihe

Ydinperhe on parasta mitä

Ei mitään selityksiä

lapsilleen voi vanhemmat antaa. Ei ole lapsen vika että on olemasas, silloin vanhempien vastuulla on pitää huolta siitä, että se toivottu lapsi saa pitää isän ja äidin ja elää heidän kanssaan yhteisessä kodissa.
Aikuisten on tehtävä kaikkensa,jotta niin tapahtuu, aikuinen on vastuussa siitä millaiseksi lapsen elämä muodostuu. Lapsi on lahja vanhemmilleen, antakaa tekin lahja lapsellenne, ja tehkää elämästänne semmoinen että se perhe pysyy kasassa. Sen pystyy tekemään ja pitämään jos vaan haluaa, tahdosta se on kiinni.

37

239

  Vastaukset

  • Varmasti kaikki normaalit vanhemmat niin tekevätkin, mutta aina se ei onnistu jos on niitä väliin tuuppaajia, jotka eivät välitä hajooko perhe vai ei, kunhan saa hajoitettua ja sen varatun miehen, muu on merkityksetöntä. Koska tällä väliin tulijalla ei ole mitään menetettävää ei hän myöskään ymmärrä miltä lapsita, exästä ja niistä muista tuntuu. Ei sitä ymmärrä jos itsellä ei ole mitään.
   Ja koska tuo ei ole rangaistava teko, se vaan jatkuu ja jatkuu.

   • Taasko mies on se tahdoton robotti, jonka joku vaan tulee ja tempaa perheestä pois?

    Lähtijä lähtee omasta tahdostaan, ja lähtijä voi olla mies tai nainen.


   • Vastuu on myös siellä perheessä että huolehditaan myös siitä että puolisollakin on hyvä olla eikä olla haluamassa toiselta kaikkea ja ei anneta vastineeksi mitään. Minä, minä ja vain minä. Siinä saattaa hyvinkin toisen puolison tunteet kuolla kun ei ole muuta kuin vaatimista ja oman napansa tuijottamista. Silloijn helposti lähdetään pois kun kotona ei jaksa enää olla. Aina ne lapsetkaan ei riitä jos toinen puoliso ei tule yhtään vastaan, siinä suhteessa on melko yksinäistä. Turha sitä on jotain ulkopuolista syytellä, pitäisi jo tehdä jotain kun liitto alkaa natista liitoksistaan. Monesti on parenpi erota kun ei tule mitään , niin ei tule. Lapsetkin kärsivät ja kaikilla on paha olla.


   • Sinulle se pitäisi rangaistus antaa, miehesi jatkuvasta kiusaamisesta. Onneksi pääsi pakoon tuollaista noita-akkaa.
    Meinasitko että sinun olisi kiva olla liitossa kun mies kantoi rahat tupaan ja sinä määräsit hänen joka askeleensa. Ei saaanut istua, astua, olla missään, ei mitenkäänpäin, muuta kuin sinun määräyksestä. Ukkorukan piti alistua sinun tahtoosi. Justiina seisoi kaulimen kanssa ovella.
    Niin varmaan sinun oli helppo olla liitossa mutta oliko miehelläsi. Tokkopa vain?


   • Mitä? Häh! kirjoitti:

    Taasko mies on se tahdoton robotti, jonka joku vaan tulee ja tempaa perheestä pois?

    Lähtijä lähtee omasta tahdostaan, ja lähtijä voi olla mies tai nainen.

    Juu mä en tajua tota että viha kohdistetaan enemmän siihen väliin tuppaajaan kuin siihen joka päättää rikkoa perheen, eli lähtijään.
    Tota näkee aika paljon.
    Onhan sekin moraaliton joka väliin tuppaa, mut ketään ei väkisin voi viedä.


  • "...tehkää elämästänne semmoinen että se perhe pysyy kasassa. Sen pystyy tekemään ja pitämään jos vaan haluaa, tahdosta se on kiinni."

   Siinäpä se kiteytettynä. Tuota tahtoa vain tarvitaan MOLEMMILTA osapuolilta ja tämän lisäksi tarvitaan myös kommunikaatiokykyä. Moni ero syntyy vain väärinymmärryksestä, joka lähtee paisumaan kuin pullataikina.

   • Kuten siitä, että puoliso kuolee?
    Houkkia olette, reppanoita, jotka ette elämästä vielä mitään tiedä.


   • 9lapsenleskiäiti kirjoitti:

    Kuten siitä, että puoliso kuolee?
    Houkkia olette, reppanoita, jotka ette elämästä vielä mitään tiedä.

    Siis mitä tarkoitat ?


  • Toiset ihmiset haluavat pitää perhettä toissijaisena. Usein työpaikka, muu elämä menee edelle. Se on väärin. Perhe on elämän ydin, kuten aloittaja kertoi. Jos ydin on rikki, niin mitään ei jää arvokasta ihmisestä enää.

   Miehen rooli on pitää vaimosta huoltaa ja vaimon tehtävä miehestä.

   Ken perhettä myy rahasta, hän ei ole enää ihminen. Elämään kuuluu kärsimystä. Massamedia tuo liikaa turhia nautinnon mahdollisuuksia. Kun sammuttaa TV:t ja elää vain omaa elämäänsä, niin mieli tasapoinottuu, eikä hypi tyyliin: minä haluat tätä ja tuota. Ei kannata. Kannattaa antaa itselleen aikaa hengittää ja kuulla omia ajatuksiaan, eikä elää toisten määräystahdissa. Kiireessä vanhemmat unohtavat toisiaan. Rakkaus on pyhä asia.

   • Naurattaa noi sun kirjoitukset, sinä omahyväinen ilkeä ihminen. Ilkeät vielä puhua rakkaudesta kun itse et pysty rakastamaan kuin omaa hyvääsi.
    Anteeksianto on sinulle ihan vieras asia.
    Olet aina toisilta vaatimassa itse et anna vastineeksi mitään muuta kuin vaatimuksia. Ei ole todellakaan ihme että mies lähti viereltäsi kun ei jaksanut enää sinun omahyväisyyttäsi.
    Kun annat nyt itsellesi aikaa hengähtää niin mieti mitä sinä olet saanut aikaan jatkuvine määräyksines ja vaatimuksenis. Annoitko edes toisen hengittää kotonaan. Älä istu, älä astu, miksi sinä, miksi et ole ja minä haluan. Näe joskus metsä puilta.


   • Aivan. Täysin samaa mieltä kanssasi, hyvin sanottu ja niin totta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Täysin samaa mieltä kanssasi, hyvin sanottu ja niin totta.

    Tuo oli siis nimimerkille Nino Paladino,,tuo kehu.


  • Pakko avioliitto inhokin kanssa oikeinko ???

   • Pitää olla päässä vikaa, jos tekee inhokin kanssa lapsen ja joutuu pakkoavioliittoon. Niinkö sinulle kävi? Taidat olla tuuliviiriukko? :D


   • Olet uusperheellinen eli ihan väärällä palstalla. Jäikö pahatkin traumat, kun niin toivoisit olevasi vielä ensimmäisessä, oikeassa liitossa lastesi äidin kanssa?


   • Tiesitkö.missä kirjoitti:

    Olet uusperheellinen eli ihan väärällä palstalla. Jäikö pahatkin traumat, kun niin toivoisit olevasi vielä ensimmäisessä, oikeassa liitossa lastesi äidin kanssa?

    No lasteni äidistä on erottu ja elatusvelvollisuuden jälkeen HÄÄDETTY asunosta missä hän asui lasten ollessa alaikäisiä !!


   • Tiesitkö.missä kirjoitti:

    Olet uusperheellinen eli ihan väärällä palstalla. Jäikö pahatkin traumat, kun niin toivoisit olevasi vielä ensimmäisessä, oikeassa liitossa lastesi äidin kanssa?

    Ja tämä nm:llä ONNENYDINPERHE Kirjoittavva ihmisen kuvatus niin se on .perhehelvetti miehelle


   • Tiesitkö.missä kirjoitti:

    Olet uusperheellinen eli ihan väärällä palstalla. Jäikö pahatkin traumat, kun niin toivoisit olevasi vielä ensimmäisessä, oikeassa liitossa lastesi äidin kanssa?

    Ja sinä kuulut yh-palstalle. Tai et minnekkään palstalle noine juttuinesi. Hullujenhuoneen toimintaterapian toimitus olisi sulle parenpi paikka.


   • Teitä traumatisoituneita ryöpsähtikin tänne ihan kaksin kappalein. :D Jukkapoika tekee ensin inhokin kanssa lapset ja ei koskaan pääse yli tyhmyydestään, vaikka haukkuisi lastensa äitiä hamaan hautaan asti. Tämä jukni onkin just muuten se onnenydinperhe-kirjoittaja, lissu ja kaikki ne muut häröilijät.


   • Tiesitkö.missä kirjoitti:

    Teitä traumatisoituneita ryöpsähtikin tänne ihan kaksin kappalein. :D Jukkapoika tekee ensin inhokin kanssa lapset ja ei koskaan pääse yli tyhmyydestään, vaikka haukkuisi lastensa äitiä hamaan hautaan asti. Tämä jukni onkin just muuten se onnenydinperhe-kirjoittaja, lissu ja kaikki ne muut häröilijät.

    Voi että, laitat sitten omat mielipuoliset kirjoitelmasi toisten syyksi. Sinulta sitä voi odottaakin, olet niin kieroon kasvanut persoona, Korkkiruuvikin kalpenee rinnallasi.
    Ilmeisesti saat orgasmeja kun kirjoittelet noita älyttömyyksiä. Haluat vaan jatkuvasti lisää niistä sepustuksistasi ja vauhti senkun kasvaa, kun muualta et sitä saa. Jollainlaillahan sinun on se tyydytys on otettava.


  • "Ydinperhe on parasta mitä" näin kirjootit.
   Miksi ? Sinä et ole ydinperheellinen joten mees pois täältä. Sinulla ei ole muuta kuin YdinPärse mikä sekin jo alkaa märäntyä.

  • Ohoh, olipa täällä paljon katkeria kierrätysvahmepia!

  • Niinhän viisammat on sanoneet, että parasta mitä mies voi tehdä lapsensa hyväksi on rakastaa hänen äitiään ja tietysti sama pätee myös toisin päin parasta mitä nainen voi tehdä lapsensa hyväksi on rakastaa hänen isäänsä.

   Nykypäivänä se menee niin, että ollaan "pakkoavioliitossa inhokin kanssa", kuten Jukni69 kirjoittaa, jos pitäisi rakastaa lapsensa toista vanhempaa! Nykyihminen kyllästyy nopeaan ja puolisosta tuleekin inhokki.
   Miksi ne lapset tehdään inhokin kanssa? Voisiko hiukan himossaan käyttää harkintaa? Ehkäisykin on keksitty.

  • Avaaja on ihan oikeassa. Rakkaus on tahdon asia. Harmi vain, että nykypäivänä niin harva tahtoo rakastaa lapsensa toista vanhempaa. Toki niilläkin joilla sitä tahtoa on, voi viikatemies tulla väliin.

   • Siinä pitää molempien tahtoa ei vain toisen, sille ei sitten mitään voi, jos toinen lakkaa tahtomasta.


  • Koska ei ole olemassa kuin ydinperhe niin turha edes muita mainita. Kaikki muut yhteiselot on epätoivossa kokoon kasattu. Mies ei osaa olla yksin, koska häntä on aina passattu, lapsena äiti, sitten tyttöystävä, sitten vaimo sitten kuka lie.
   On turha puhua uusista perheistä, niitä ei ole, uusi perhe on nuoripari jolla juuri syntynyt vauva, se on uusi perhe. Yh perhe yksin jätetty äiti lapsineen kun mies ei jaksa enää olla perheellinen. Ydin perhe on ainoa oikea.
   On säälittävää nimetä muita perheiksi sillä ne ei sitä ole. Ydinperheen voi tehdä vain kerran, mutta muita siipeilijöitä voi olla asumassa mutta ne ei ole perheenjäseniä.
   Yksikään lapsi ei ole ansainnut niin julmaa kuin että isä jättää lapset ja lähtee.

   • Eikö leski saa löytää uutta puolisoa ja perustaa perhettä?


   • Miksi mollaat miehiä, kyllä ne naisetkin ihan yhtälailla jättää perhe-elämän taakseen ,vieden lapset mukanaan mies parka menettää kaiken, eikö sellainen mies saa perustaa seuraavaa perhettä ja lesketkin jos nuorena menettää puolisonsa haluavat varmasti uuden kerran avioitua.
    Olet varmaan aika vanha ihminen , kun väität ettei miehet pärjää ilman passaajaa, ehkä niin on ollut joskus -50, 60 ja 70 luvuilla mutta nyky miehet pärjää yksin niin kun nainenkin , sinkku miehiä ja naisia on paljon jotka opiskelevat pitkään ennen pariutumista ja heistä moni asuu ihan yksin.


   • Totta. Ydinperhe on lapsille paras. Lapset tarvitsevat isän ja äidin,yhdessä.


  • Hehkuttakaa ydinperheistä mut mielummin elän lasten kanssa kolmin kuin heidän äidin kanssa ollenkaan ! Onneksi on mukava UUSI vaimo joka hyväksyy ja välittää lapsistani

   • lapsen etu- ja oikeudet; molemman vanhemman oikeus perhe-elämään omien lapsinsa kanssa-


   • No ei välitä, haluaa vaan elää siivellä sun tuloilla ja haukkua sun lapsiasi kun on niin katkera. Miehet on niin hyväuskoisia että uskoo kaiken mitä suttura sanoo ja päättää. Pelkäävät jäävänsä yksin ilman siivoojaa ja pyykkäriä. Miehet ottaa sutturan vaan kodinhoitajaksi kunnes löytää paremman.
    Lapsiraukat jotka pakotetaan vasten omaa tahtoa olemaan sututran kanssa heistä tulee pelokkaita, itsekkäitä ja ärsyttäviä isoina, kun ovat joutuneet saman kokemaan itse. Eivät välitä kenestäkään ja vaihtaa puolisoa kuin paitaa.
    Miehet ei vaan osaa ajatella ja suojella lapsiaan vaan tunkee kaikkien naisten seuraan. Lapsiparat, sääliksi käy.


   • unohtuiko kirjoitti:

    lapsen etu- ja oikeudet; molemman vanhemman oikeus perhe-elämään omien lapsinsa kanssa-

    En kirjoittanut missään etteikö lapset tapaa äitiään mutta meille hän EI tule !


   • säälinlapsia kirjoitti:

    No ei välitä, haluaa vaan elää siivellä sun tuloilla ja haukkua sun lapsiasi kun on niin katkera. Miehet on niin hyväuskoisia että uskoo kaiken mitä suttura sanoo ja päättää. Pelkäävät jäävänsä yksin ilman siivoojaa ja pyykkäriä. Miehet ottaa sutturan vaan kodinhoitajaksi kunnes löytää paremman.
    Lapsiraukat jotka pakotetaan vasten omaa tahtoa olemaan sututran kanssa heistä tulee pelokkaita, itsekkäitä ja ärsyttäviä isoina, kun ovat joutuneet saman kokemaan itse. Eivät välitä kenestäkään ja vaihtaa puolisoa kuin paitaa.
    Miehet ei vaan osaa ajatella ja suojella lapsiaan vaan tunkee kaikkien naisten seuraan. Lapsiparat, sääliksi käy.

    Lissu kyllä meidän taloudessa minä ja vaimoni käydään kummatkin töissä ja koti työt tehdään yhdessä lapset mukana ! Ruuankin tekee se joka on ensin kotona jote lopeta se siipeilijöistä paasaaminen


  • Kaunis ajatus mutta ikävä kyllä ei nykyään eikä ole koskaan ennenkään ollut totta.
   Aiemmin on kyllä pysytty yhdessä kun lapset on tehty mutta se ei silti välttämättä ole ollut parasta mitä lapsilleen voi antaa. Tässä asiassa on menty huomattavan paljon eteenpäin siinä että lasten tai maineen takia ei pysytä yhdessä väkisin.

   On parisuhteita joissa toinen osapuoli alkaa avioon mentäessä tai lasten saamisen jälkeen käyttämään alkoholia ja / tai pahoinpitelemään puolisoaan ja / tai lapsiaan.
   Tällaisissa tilanteissa ei yhden ihmisen tahto lasten parhaaseen riitä eikä avioliiton ja ydinperheen jatkaminen ole lapsille parasta mitä heille voi antaa. Ero on tällöin parempi vaihtoehto lasten kannalta vaikka toisinaan entinen (jätetty) puoliso voi vielä myös vainota entistä perhettään.

   Ennen kuin kirjoittaa aloituksen kaltaisia tekstejä, pitäisi poistua sieltä pilvilinnastaan ja huomata etteivät kaikkien ihmisten parisuhteet ikävä kyllä ole yhtä hyviä ja monesti toinen vanhemmista tekee eropäätöksen lapsia ajatellen. Ei kai kukaan halua toistenkaan lapsille alkoholin ja /tai väkivallan sävyttämää lapsuutta.

   Eli ydinperhe ei ole aina parasta mitä vanhemmat voivat lapsilleen antaa.

  • Ydinperhe on varmaan epämuodikkain asia tässä maailmassa.
   Joten koska jälkikasvu aina ja joka kerta haluaa sotia vanhempiaan vastaan, niin ei mene kauaakaan kun ydinperhe on taas se juttu.
   Sori. Ihmiselämä menee niin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   411
   21978
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   379
   14542
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14381
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10277
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   5837