RedAngel

Seuralainen

Vitutti. Suunnattomasti väsytti ja tympi kahlata tylsää dokumenttia lävitse. Heidi yritti piristää minua aina välillä onnistuen siinä pieneksi hetkeksi kerrallaan. Sitten taas vitutus palasi. Olin herännyt aikaisin ja väsymys lisäsi omat mausteensa olotilaani. Pääsyy oli kuitenkin se, että minusta alkoi tuntua Hannan ja minun suhteeni tulleen umpikujaan. Välillämme tuntui olevan kuilu, jota kumpikaan ei enää edes halunnut ylittää. Nukuimme vielä samassa sängyssä, mutta siihen melkein kaikki jäikin. Täysin erilaiset työajat ja arki vei puhdin minusta totaalisesti. Olin väsynyt kaikkeen ja turhautunut seksin puutteeseen. Seksistä Millan kanssa oli kulunut jo pari viikkoa enkä ollut edes turvautunut vibraani vaikka himoja olisikin ollut.

Ainoa lohtuni ja piristykseni oli ollut keskustelut RedAngelin kanssa. Hän jotenkin kiehtoi minua ja vaikka olin kertonut melkein kaiken itsestäni hän pysyi salaperäisenä. Tuntui kuitenkin kuin meistä olisi tullut hyviä ystäviä vaikka en ollutkaan nähnyt häntä, enkä enää muistanut miten hän oli kuvaillut ulkonäköään. Keskustelumme olivat käsitelleet lähes kaikkea mitä vain mieleemme oli pälkähtänyt, mutta viime aikoina olin purkanut sydäntäni ja toisiaan johdatellut keskustelun seksiin. Olin dokumentin luvun aikana käynnistänyt nettiselaimeni ja toivoin nyt chätissä, että RedAngel tulisi pelastamaan päiväni. Olin kuitenkin jo pari tuntia ollut chätissä enkä ollut nähnyt pelastajaani, vaan torjunut useita miesten hävyttömiä iskuyrityksiä.

Kahden maissa palasin kahvikuppi kädessäni tietokoneelleni ja avasin sätti-ikkunan vain katsoakseni mitä siellä oli keskusteltu, kun huomasin RedAngelin tulleen huoneeseen. Sydämeni sykähti ja jo nimimerkin näkeminen sai huonoa tuultani hieman pois. Tervehdimme toisiamme ja aloimme juttelemaan normaalin tapaan vaihtaen kuulumisia ja kaikkea mitä oli viime aikoina tapahtunut. Mainittuani kuinka minua oli koko päivän vituttanut RedAngel pamautti tekstin ruudulle:’Sä tarviit aivan selvästi seksiä. Mä olen huomannut, että sä tarvit sitä aika paljon J’ Hämmennyin hieman suorasta kommentista, mutta vastasin ’No toi taitaa olla kyllä ihan totta...vaan kun ei aina jaksais itse tehdä töitä ;)’ Ajattelin kaiken jatkuvan kuten normaali flirttimme, mutta seuraava lause ruudulla sai minut pysähtymään totaalisesti:’Mä voisin tyydyttää sut tänään..’ Katsoin lausetta pitkään ja mietin mitä vastaisin, mutta se oli yllättänyt minut täydellisesti enkä osannut vastata mitenkään. ’Mulla on kuitenkin pari ehtoa ja mä sanon paikan..’ tuli seuraava lause RedAngeliltä. ’No?’ vastasin sydän sykkien kiivammin ja vatsan kääntyessä melkein ympäri. Ensin RedAngel kirjoitti paikan, joka oli eräs WC yliopiston tiloissa. Tiesin sen olevan hieman syrjäisempi, mutta kuitenkin suhteellisen tilava ja että siellä oli eräänlainen pöytä peilin edessä, mikä oli aika epätavallista julkisissa vessoissa. RedAngelin ehto sen sijaan oli hieman oudompi, sillä hän tahtoi minun sitovan kaulahuivin silmieni eteen, niin etten näkisi häntä. Tämä alkoi hieman oudoksuttamaan minua ja mietin, että olisiko hän sittenkin naisen nimimerkin taakse piiloutuva mies. Mietin hetken asiaa, mutta sitten tunsin alkavan poltteen jalkojenivälissä ja päätin katsoa tämän homman loppuun asti. Sovimme ajaksi puoli viisi ja lähdettyäni pois chätistä mieleeni juolahti, että jos vessa olisikin varattu. Sitten pääsisin näkemään tämän mysteerisen chättikaverini, ajattelin itsekseni.

Loppupäivä töissä sujui enempi kelloa katsellessa kuin muuta tehdessä. Olin jo innoissani ja aamupäivän vitutus oli tyystin kadonnut. Lähdin hieman ennen neljää kävelemään yliopistolle ja tiesin olevani etuajassa, sillä työpaikka ei sijainnut kaukana yliopistosta. Kävelin yliopiston sokkeloisia käytäviä ja olin kymmenen minuuttia etuajassa vessan luona. Ketään ei näkynyt missään ja livahdin sisälle. Mietin hetken oven takana mitä olinkaan tekemässä ja melkein jo lähdin pois. Sitten taistelin itseni riisumaan takkini ja laitoin sen naulaan sivuseinälle. Pönttö oli huoneen perällä ja peili pöytineen jäi oikealle puolelleni. Katsoin itseäni peilistä ja sukaisin hiukseni kuntoon tarkistaen samalla meikkini. Jännitys velloi vatsassani pitäessäni villaista kaulahuiviani kädessäni ja katsoessani itseäni peilistä. ’Mitä sä oikein teet taas?’ kysyin hiljaa peilikuvaltani, kun samassa koputus ovelle säikäytti minut melkein ilmaan.

Avasin vessan oven lukon koputuksen ollessa sovitunlainen ja sidoin kaulahuivin silmilleni. Kuulin kuinka ovi avautui ja meni lukkoon. Tulija henkäisi hieman ääneen aivan kuin hieman yllättyen. ’RedAngel?’ kysyin hieman vapisevalla äänellä. ’Mmm-m’ kuulin epäselvän vastauksen. Sitten tunsin käden poskellani. Se oli ulkoilmasta vielä kylmä, mutta tuntui pehmeältä poskeani vasten. Hitaasti käsi kulki niskani taakse ja veti minua lähemmäs. Sitten tunsin pehmeät huulet omiani vasten ja hajuveden makean huumaavan tuoksun. Vastasin hieman ujostellen suudelmaan, joka oli pehmeän viekoitteleva. Pääni kääntyi automaattisesti suumme avautuessa ja kieltemme alkaessa leikkimään keskenään. Suudelma oli yhtäaikaa hellivä ja kiihoittava. Juuri sitä mitä olin jo jonkin aikaa kaivannut. Sitten suudelma loppui ja tunsin huulet poskellani kulkien hitaasti kevyiden suukkojen saattelemana kohti korvaani. Käsi avasi hitaasti neuleeni vetoketjua ja siirsi kaulusta alemmas. Hampaiden kosketus korvalehdelläni sai kylmät väreet kulkemaan alas selkääni pitkin. Hitaasti suudellen huulet siirtyivät niskaani ja RedAngel painautui minua vasten. Tunsin hänen huuliensa painuvan niskaani saaden joka kerta pienet sähköiset väreet kulkemaan selässäni. Tunsin myös kuinka pehmeät rinnat painuivat vasten selkääni samalla kun RedAngel avasi neuleeni kokonaan.

Annoin RedAngelin käsien ottaa neuleeni pois ja sen tehtyään hänen huulensa painuivat uudelleen niskani ja kaulani kimppuun. Hänen kätensä kulkivat kylkiäni myöden ylös ohittaen rintani niiden sivuja pitkin kulkien. Tunsin himojeni kasvavan ja liikutin hieman omaa kättäni tuntien toisen farkkukankaan peittämän reiden. RedAngel hyväksyi käteni hitaan liikkeen reidellään samalla kun hänen kätensä painuivat rinnoilleni puristaen kevyesti. Sitten ne lähtivät taas valumaan alas vatsani ylitse t-paidan alle. Värähdin tahtomattani käsien koskettaessa paljasta vatsaani ja hyväillen sitä hellästi. Kiusoitellen kädet lähtivät nostamaan t-paitaani ylemmäs ja nostin jo omat käteni ylös paidan poisottamisen helpottamiseksi. RedAngel nosti paitaani pois, mutta jätti sen lopulta niin, etten pystynyt laskemaan käsiäni alas enkä näkemään enää huivinkaan alta mitään puseroni kaula-aukon jäädessä leukani alle. Kädet siirtyivät selälleni ja kevyellä liikkeellä ne avasivat rintaliivini. Huokaisin rintojeni paljastuessa ja käsien alkaessa hyväilemään niitä. Sitten kädet olivat hetken poissa ja kuiskailin kerjäten niitä palaamaan. Pian anomuksiini vastattiin ja ne palasivat rinnoilleni nipistäen kevyesti nännejäni. Tunsin nyt kuinka lämpimät, pehmeät rinnat, joiden keskellä tuntui jotain kovaa painuvan selkääni vasten. RedAngel painautui tiiviisti minua vasten suudellen samalla yläselkääni hellien rintojani.

Tunsin valuvani kosteutta huulien jatkaessa tunnustellen alemmas. Myös ihanat kädet valuivat alemmas kyljilleni kutittaen ja kiusoitellen. Huokailin hiljaa käsien avatessa farkkujeni nappeja yksi kerrallaan. Viimeisen napin avauduttua tunsin kuinka RedAngel veti farkkujani alas. Jotenkin hidas riisuminen kiihoitti minua lisää ja kiemurtelin saadakseni ne pois jaloistani. RedAngel ei kuitenkaan armahtanut minua vaan laski farkkuni tuskallisen hitaasti nilkkoihini. Sitten tunsin kuinka kädet nousivat tunnustellen sukkahousujeni pintaa ylös. Vavahdin sormenpäiden koskettaessa reisieni sisäpintaa. Hellästi kädet levittivät jalkojani ja nousivat pakaroilleni puristaen niitä kevyesti. Painoin lantiotani taaksepäin hinkaten itseäni noita ihania käsiä vasten. Ne kuitenkin jatkoivat matkaansa ylemmäs selälleni ja sieltä kiertäen rinnoilleni. Tunsin taas rintojen painuvat selkääni vasten ja halusin kovasti koskettaa ja suudella niitä. Kädet nostivat t-paitani pois kokonaan ja ohjasivat käteni sivuilleni. ’Pidä ne siinä..’ tunsin pehmeän kuiskauksen kutittavan korvaani samalla kun toinen käsistä kulki kevyesti vatsani päältä. Tunsin sen kulkevan määrätietoisesti alavatsani ylitse sukkahousujeni ja pikkuhousujeni alle. Sormenpäät kulkivat karvoitukseni ylitse, klitorikseni ylitse aiheuttaen vartaloni vapinan, vaolleni joka melkein litisi kosteudesta. Purin huultani sormien alkaessa hitaasti liikuumaan levittäen kosteuttani joka ympäriinsä. Sitten kädet pujahtivat sivuilleni ja painoivat sukkahousuni ja pikkuhousuni nilkkoihini ja pois toisesta jalastani. Hellästi RedAngel painoi minua nojalleen vasten tasoa ja levitti hieman jalkojani. Painuin vasten tason viileää pintaa ja tunsin kuinka toinen käsi alkoi hyväilemään vakoani hitaasti. Vaikeroin vasten käsiäni sormien jäädessä pyörimään kevyesti nupukkani päällä. Sitten ne olivat äkkiä poissa. Ynähdin pettymyksestä, mutta samassa tunsin kuinka RedAngel painoi toisen rintansa vasten häpyäni. Tunsin kuinka hänen kova nänninsä osui häpyyni ja kostui kokonaan. Tunne oli uusi ja erilainen kuin mikään aiempi. Pian rinta katosi ja tunsin kielen tulevan tilalle. Sormet levittivät häpyhuuliani ja kieli alkoi kulkea ylhäältä välilihaltani alas herkälle nupukalleni. Voihkin ääneen ja halusin jo saada tyydytyksen joka sammuttaisi roihun alapäässäni. Tunsin kuinka toisen käden sormet painuivat peppuvakooni ja reikäni ylle, toisen käden levittäessä häpyhuuliani. Kieli kulki piinaavan hitaasti vakoani pitkin vain käyden klitorikseni päällä. Sormi painui peppuaukolleni ja pyöri sen päällä hitaasti samalla kun toinen painui hieman sisääni ja kieli alkoi pyörimään klitorikseni päällä. Kestin vain hetken tätä ihanaa yhdistelmää, kun tunsin jo orgasmin vapauttavan aallon. Kaikki katosi ja tuntui kuin silmissäni olisi sumentunut hetken orgasmin vavisuttaessa kehoani. Tunsin valuvani lattialle, sillä jalkani pettivät altani. RedAngel saattoi minut lattialle jatkaen koko ajan hyväilyään aiheuttaen uusia pieniä orgasmeja. Lopulta anelin häntä lopettamaan, sillä en enää kestänyt enempää. Kädet katosivat ja tilalle tuli raukeus.

Makasin selälläni lattialla, kun samassa tunsin jalat pääni vierellä. Farkut tippuivat naamalleni ja sitten olivat äkkiä poissa. Sitten tunsin pehmeämpää kangasta tippuvan naamalleni ja saatoin haistaa kiihkon niistä. Nekin katosivat nopeasti ja samassa tilalla oli kosteutta valuva häpy. RedAngel painoi häpynsä vasten naamaani ja aloin nuolemaan sen minkä pystyin. Lantio liikkui ylläni ja häpy hieroutui vasten naamaani levittäen mettään ympäriinsä. Kieleni yritti tavoitella kaikkea kulkien hieman kitkerän makuisen peppuaukon ylitse suolaisenmakealle vaolle. Tunsin kuinka kieleni kulki häpyhuulien välissä klitorikselle. Yritin tavoitella tuota paisunutta nupukkaa suuhuni, mutta lantio liikkui sen verran villisti etten ehtinyt muuta kuin pitää kieltäni kovana., kunnes nostin käteni ylös ja otin kiinni lantiosta. Pysäytin sen liikkeen ja otin paisuneen klitan suuhuni ja imin. Kuulin hieman tukahdetettua voihketta ja tunsin kuinka vartalo käsieni alla jännittyi, vapisi ja sitten rentoutui. RedAngel nousi ylös ja suuteli otsaani. Kuulin kuinka hän puki vaatteet päällensä ja lopuksi kumartui kuiskaamaan. ’Odota hetki ja nouse sitten ylös’. Hän suuteli minua vielä kevyesti poskelleni ja sitten ovi kävi. Mieleni teki nousta ja avata ovi katsoa kuka hän oli, mutta sen sijaan lukitsin vain vessan oven ja katsoin itseäni peilistä. Puolet naamastani kiilsi kosteudesta ja valkoista mettä valui leukaani myöden. Hymyilin kuitenkin peilikuvalleni ja oloni oli onnellinen ja raukea. Siistiydyin ja poistuin vessasta hyräillen aamulla päähäni jäänyttä biisiä.

7

11260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      tää oli loistava! sain orgasmin...
      sun pitää kirjottaa lisää!! ja pian!!

    • Anssi

      jälleen erittäin kiihottava tarina... =)
      luulin jo että olet lopettanut näiden kirjoittamisen... hyvä että olin väärässä... =)
      ja hyvää kannatti odottaa... =)

      • oli kyllä kirjoittamisesta ja pitkään kesti ennen kuin sain uusia valmiiksi. Myös tuo Sekoilua -tarina on minun. En vain silloin ollut vielä hoksannut laittaa Galleria-sivua...


    • Ta_Tu

      Kiitos! ihana stoori! ja kiva että olet palannut!! t.t

    • Fifi

      Jatka tää oli tosi hyvä...! Ole kiltti ja jatka! Just tälläsii novelleja me tarvitaan!!

      • uskollinen fanini *pus*


    • Hyvä juttu

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe