4 Smile

haaveilijatar79

Hei! Katsoisitko mitä näkyy? Rakastan vanhempaa miestä, onko hänellä enää tunteita? Entä meillä enää minkäänlaista tulevaisuutta? Olemme ristiverisiä.

8

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • aloitin

   No minäkin nostan :)

   • Haaveilijatar79

    Nosto :)


  • aloittajatar

   Nosto :)

  • upsista

   Up :)

  • Kopernikus

   Näyttäs aika hyvältä . Kuuma kevät ja kesä edessä, juhannuksena aika hehkua . Maaliskuussa taitaa tulla haikara talvilennolle,toivottavasti ei ole paukku pakkasia ,että ei siivet jäädy. Onnea tulevaisuudelle.

  • upsista

   Upsista

  • 4Smile

   Malttia, malttia.., kyllä mä täältä kortteineni tulen, mutta otan noita aiempia pois alta ensin...

   Mennyt
   Työasiat.., velloneet ajatuksiasi??? TAI sitten joku asia, joka on jo käynyt ihan työstä, on vellonut ajatuksiasi, eikä mitenkään hirveän lempeissä ajatuksissakaan. Eron/eroon pääsemisen/kolmannen osapuolen kortti. Jotakin asian tiimoilta oot saanut tietää ja se kysyy sinulta aika paljon voimavaroja/rohkeutta. Tässä on myös vaalea aikuinen mies - liekö hän sitten viestitellyt jotain..???

   Nyt
   Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen, ne onnistumisen avaimet on omissa hyppysissäsi, olkoonkin vaikka koet itsesi täysin ulkopuoliseksi, liittyen joko henkilöön, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta, TAI sitten tummaakin tummempaan mieheen TAI sitten kyseessä on virkamies. Tän kuvion tiimoilta paljastuu jotain ja nyt on pidettävä jalat maassa, olkoonkin vaikka, kun häly ympäriltäsi laantuu - alat 'ulvoa' kuulle haaveitasi. Luot katseesi jonnekin kaukaisuuteen ja istut kannon nokallasi omissa ajatuksissasi, etkä välttämättä huomaa jalkojesi juuressa vaanivaa vaaraa. Tämä kuun kortti, on vähän samanlainen merkitykseltään kun tuo narrin korttikin, mutta tässä tunnelma on ehkä hitusen melankolinen enemmän kun tuossa narrin kortissa, jossa kaveri mennä tepastelee pää pilvissä, täynnä intoa ja tarmoa..

   Tulee
   Sitten tulee jotakin, jonka takia arvosi menevät uusiksi. Selätät vaikeat asiat ja alkaa valoakin tunnelin päässä näkyä. Ja eikös heti perään tuu jotakin täysin puskista, josta et sitten tykkää yhtään.
   Rakkauteesi olet jo pitkään toivonut uutta kipinää ja siinä onkin tulosssa aika isokin muutos, joka luo balanssia, mutta sun pitää olla tarkkana, sillä olet keskellä kilpailutilannetta. Kaikelle on oma aikansa, niin myös kotiin/perheeseesi liittyvissä asioissa. Ehkä tässä jo, osaat ottaa vastaan sen mitä on tulossa.
   Vaaleahko nainen ja tosiasioitten hyväksymistä. Ilmassa leijjuu ties minkälaisia ehdotelmia ja itekses niitä paljon pohdit ja ihan viisastakin on ottaa järjen lamppu käteen ja tutkailla syntyjä syviä. Tilanne on stressaava ja levottomuutta aiheuttava, kuitenkin jollakin tapaa tässä on sopusointuakin/anteeksiantoa...
   Menestystä/perintö. Kyseessä on isot summat rahaa, jos tässä on rahasta kyse. Kuitenkin, tämän tuloon et voi itse vaikuttaa ja kun tämä tulee - on aika toimia. Ristiverinen aikuinen mies ja vakautta asioihin. Kuitenkin sua ahistaa kaikki selkään puukotukset..
   Joku ystävä, jonka kanssa koet henkistä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta - on tulossa 'aselepo.' Joku asia ratkeaa ja se tuo askeliisi nyt sitä narrin askelten keveyttä. Viesti tulossa asiaan liittyen, jonka tiimoilta oot haalinu hartioilles turhan paljon kannettavaa. Koti kääntyy oikeinpäin.
   Vaaleahkoon aikuiseen mieheen liittyvät aineelliset asiat, joku juttu tässä, mitä sun on aika vaikea uskoa todeksi - tässä oikeus tapahtuu. Rakkaudessakin alkavat muutosten tuulet puhaltaa ja valinnoilta et välty.
   Uutta toivoa herättävä uutinen tulossa ja uutista myös siitä, että saat olla ylpeä miten olet asita hoitanut. Sitten, joko jokin kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan TAI jokin tieto yllättää sinut. Tässä on joku - vähemmän luotettu nainen. ja se tuo taas uusia haasteita tullessaan.
   Vaalea TAI sitten tuo kypsään ikään ehtinyt nainen, lämmin sydäminen - ehkä tämä kuvastaa myös luovuutta. Tässä on kuitenkin tilanne, jossa on luottamuksen kortti ja tilanne, jolle et mitään mahda, eli mies roikkuu pää alaspäin, jaloistaan köytettynä. Olet siis täysin tilanteitten armoilla ja alat tuuletella elämästäsi asioita pois, jotka seisovat menestymisesi tiellä. Maailmalta kiirii uutisia, jotka yhtäaikaa luovat harmoniaa, mutta ovat myös perin ravistelevia.
   Eri paikkakunta ja kaikki syy iloon ja juhlaan. Olet onnellinen ja tähän liittyy joku harvemmin tapaamasi ystävä ja uusi mahdollisuus. Ehkä hän lienee varakaskin, mutta tässä on jonkun asteista kiintymystä kuvioissa..

   Tää saattaa mennä mettään että rytkyy, älä siis tuijota tähän liian vakavasti, sillä kortit on nyt pikkusen 'kiinni' minulle..

   • Haaveilijatar79

    Ei mennyt metsään.. kiitos sinulle kovasti ja erityäin hyvää alkavaa kevättä :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. RIP. Tyksin sairaanhoitaja menehtyi.

   36 v perusterve Tyksin sairaanhoitaja menehtyi vähän toisen koronarokotteen saatuaan. Ruumiinavausraportti aika karsea. Sisko kertoo asiasta. Ilkkujil
   Maailman menoa
   343
   5332
  2. Mitä ja miksi suomalaiset jännittää?

   Taas nähtiin osoitus siitä tuolla Tokiossa kun meidän ukko jännitti kisansa pipariksi. Eihän muut jännitä mitään. He vaan roiski haulikolla naama peru
   Maailman menoa
   244
   2969
  3. Olipa hyvä sarja Sofian salaisuudet

   Sofian ulosanti niin miellyttävää kuunneltavaa, toista kuin Maran öö, öö, tota, tota, mmmm, mmmmm. Ja Stefun äitikin oli mukana miesystävänsä kanssa,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   2528
  4. En kaipaa enää "kaivattuani"

   Tai siis kaipaan, mutta en voisi kuvitellakaan enää meitä mihinkään suhteeseen. En toivo häneltä yhteydenottoja, enkä myöskään mielellään haluaisi en
   Ikävä
   121
   2166
  5. Sofia naureskelee Nikolle avoimesti

   Ilkeä akka https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/23a3e901-b255-4986-acc4-287acedfded6
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1893
  6. Miksi Martina oli niin kamala Sofialle?

   Eron tullessa kuitenkin Martina oli kiitollinen, siunattu, onnellinen. Onhan tuo ihan tavanomaista että kaverin mieheen voi rakastua . Rakastuihan Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   1602
  7. Pääministerin edustussänky?

   Helsinkiläisessä puusepänliikkeessä teetetty, tammesta tehty sänky, sängynpäädyt ja senkki ilman patjaa maksoivat 6 553 euroa. Kansliasta oli kerrott
   Maailman menoa
   385
   1342
  8. Sofian huulet muuttuneet hassun näköiseksi

   https://aijaa.com/96LPH5 Miten meni Sofia noin niinkuin omasta mielestäsi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1196
  9. Millaisen siivun Stefun rahasta Sofia saa laukkuina ja vaatteina?

   Pitihän se arvata, että Stefu on saanut lisää rahaa kun on ”rakkautta” ilmassa ollut viime päivinä😄 https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-therman-nost
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1181
  Aihe