4 Smile

haaveilijatar79

Hei! Katsoisitko mitä näkyy? Rakastan vanhempaa miestä, onko hänellä enää tunteita? Entä meillä enää minkäänlaista tulevaisuutta? Olemme ristiverisiä.

8

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aloitin

      No minäkin nostan :)

      • Haaveilijatar79

        Nosto :)


    • aloittajatar

      Nosto :)

    • upsista

      Up :)

    • Kopernikus

      Näyttäs aika hyvältä . Kuuma kevät ja kesä edessä, juhannuksena aika hehkua . Maaliskuussa taitaa tulla haikara talvilennolle,toivottavasti ei ole paukku pakkasia ,että ei siivet jäädy. Onnea tulevaisuudelle.

    • upsista

      Upsista

    • 4Smile

      Malttia, malttia.., kyllä mä täältä kortteineni tulen, mutta otan noita aiempia pois alta ensin...

      Mennyt
      Työasiat.., velloneet ajatuksiasi??? TAI sitten joku asia, joka on jo käynyt ihan työstä, on vellonut ajatuksiasi, eikä mitenkään hirveän lempeissä ajatuksissakaan. Eron/eroon pääsemisen/kolmannen osapuolen kortti. Jotakin asian tiimoilta oot saanut tietää ja se kysyy sinulta aika paljon voimavaroja/rohkeutta. Tässä on myös vaalea aikuinen mies - liekö hän sitten viestitellyt jotain..???

      Nyt
      Tulevaisuuden suunnitelmien suhteen, ne onnistumisen avaimet on omissa hyppysissäsi, olkoonkin vaikka koet itsesi täysin ulkopuoliseksi, liittyen joko henkilöön, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta, TAI sitten tummaakin tummempaan mieheen TAI sitten kyseessä on virkamies. Tän kuvion tiimoilta paljastuu jotain ja nyt on pidettävä jalat maassa, olkoonkin vaikka, kun häly ympäriltäsi laantuu - alat 'ulvoa' kuulle haaveitasi. Luot katseesi jonnekin kaukaisuuteen ja istut kannon nokallasi omissa ajatuksissasi, etkä välttämättä huomaa jalkojesi juuressa vaanivaa vaaraa. Tämä kuun kortti, on vähän samanlainen merkitykseltään kun tuo narrin korttikin, mutta tässä tunnelma on ehkä hitusen melankolinen enemmän kun tuossa narrin kortissa, jossa kaveri mennä tepastelee pää pilvissä, täynnä intoa ja tarmoa..

      Tulee
      Sitten tulee jotakin, jonka takia arvosi menevät uusiksi. Selätät vaikeat asiat ja alkaa valoakin tunnelin päässä näkyä. Ja eikös heti perään tuu jotakin täysin puskista, josta et sitten tykkää yhtään.
      Rakkauteesi olet jo pitkään toivonut uutta kipinää ja siinä onkin tulosssa aika isokin muutos, joka luo balanssia, mutta sun pitää olla tarkkana, sillä olet keskellä kilpailutilannetta. Kaikelle on oma aikansa, niin myös kotiin/perheeseesi liittyvissä asioissa. Ehkä tässä jo, osaat ottaa vastaan sen mitä on tulossa.
      Vaaleahko nainen ja tosiasioitten hyväksymistä. Ilmassa leijjuu ties minkälaisia ehdotelmia ja itekses niitä paljon pohdit ja ihan viisastakin on ottaa järjen lamppu käteen ja tutkailla syntyjä syviä. Tilanne on stressaava ja levottomuutta aiheuttava, kuitenkin jollakin tapaa tässä on sopusointuakin/anteeksiantoa...
      Menestystä/perintö. Kyseessä on isot summat rahaa, jos tässä on rahasta kyse. Kuitenkin, tämän tuloon et voi itse vaikuttaa ja kun tämä tulee - on aika toimia. Ristiverinen aikuinen mies ja vakautta asioihin. Kuitenkin sua ahistaa kaikki selkään puukotukset..
      Joku ystävä, jonka kanssa koet henkistä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta - on tulossa 'aselepo.' Joku asia ratkeaa ja se tuo askeliisi nyt sitä narrin askelten keveyttä. Viesti tulossa asiaan liittyen, jonka tiimoilta oot haalinu hartioilles turhan paljon kannettavaa. Koti kääntyy oikeinpäin.
      Vaaleahkoon aikuiseen mieheen liittyvät aineelliset asiat, joku juttu tässä, mitä sun on aika vaikea uskoa todeksi - tässä oikeus tapahtuu. Rakkaudessakin alkavat muutosten tuulet puhaltaa ja valinnoilta et välty.
      Uutta toivoa herättävä uutinen tulossa ja uutista myös siitä, että saat olla ylpeä miten olet asita hoitanut. Sitten, joko jokin kutsu johonkin sosiaaliseen tapahtumaan TAI jokin tieto yllättää sinut. Tässä on joku - vähemmän luotettu nainen. ja se tuo taas uusia haasteita tullessaan.
      Vaalea TAI sitten tuo kypsään ikään ehtinyt nainen, lämmin sydäminen - ehkä tämä kuvastaa myös luovuutta. Tässä on kuitenkin tilanne, jossa on luottamuksen kortti ja tilanne, jolle et mitään mahda, eli mies roikkuu pää alaspäin, jaloistaan köytettynä. Olet siis täysin tilanteitten armoilla ja alat tuuletella elämästäsi asioita pois, jotka seisovat menestymisesi tiellä. Maailmalta kiirii uutisia, jotka yhtäaikaa luovat harmoniaa, mutta ovat myös perin ravistelevia.
      Eri paikkakunta ja kaikki syy iloon ja juhlaan. Olet onnellinen ja tähän liittyy joku harvemmin tapaamasi ystävä ja uusi mahdollisuus. Ehkä hän lienee varakaskin, mutta tässä on jonkun asteista kiintymystä kuvioissa..

      Tää saattaa mennä mettään että rytkyy, älä siis tuijota tähän liian vakavasti, sillä kortit on nyt pikkusen 'kiinni' minulle..

      • Haaveilijatar79

        Ei mennyt metsään.. kiitos sinulle kovasti ja erityäin hyvää alkavaa kevättä :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1733
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      204
      806
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe