Petollinen Booking com

Ryhdyin varaamaan Sevillasta hotellia huhtikuussa yhdeksi yöksi. Aparthotel Resiturin hinta oli 45 eur ilman peruutusoikeutta. Kun etenin maksuun saakka hinta olikin 140 euroa. Pöyristyttävää! Entä jos en olisi huomannutkaan muutosta ja olisin painanut hyvksynnän. Onko tällainen hinnan yli kolminkertaistaminen miten yleistä mainitulla puljulla?
Ilmoita


En ymmärrä, miten on niin voinut käydä. Itse varannu ko sivujen kautta paljon ja aina mennyt hyvin.
Olin muuten Sevillassa joulukuussa.
Ilmoita
Veikkaan näppäilyvirhettä. Booking.comia käytetty toistakymmentä kertaa, ei moittimista.
Ilmoita
Tässä lienee käynyt jokin virhe. Mahdotonta sanoa millainen näillä tiedoilla. Booking.com on tunnettu kansainvälinen brandi (jotakuinkin Coca Colaa vastaava) eikä heillä ole tarvetta ryhtyä huijaamaan. Se olisi todella lyhytnäköistä bisnestä. Firma ottaa pienen osuuden huonehinnasta ja huolehtii sillä hotellin näkyvyydestä ja varauksen lähettämisestä perille. Firma on toiminut vuosia ja välittänyt miljoonia vatauksia. Huijauksesta tuskin on kyse.
Ilmoita
Ei ole hinta muuttunut koskaan varauksen teon yhteydessä. Tosin en koskaan varaa ilman peruutusmahdollista. Varauksia minulla on tainnut kertyä muutaman vuoden kuluessa toista kymmentä. Muutenkaan ei varauksien kanssa ole ollut ongelmia.
1 VASTAUS:
Olen käyttänyt http://www.booking.com/index.html?aid=941723 http://tonzes.com/hotelsfi.htm varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
+Lisää kommentti
Uteliaana kävin katsomassa hotellia, tuohon hintaahan (45) huhtikuussa näyttäisi sisältyvän maksuton peruutus, joten peru pois. Bookingista minulla on vain hyviä kokemuksia. Epäilen myös, että kyseeessä on näpyttelyvirhe sanotaan nyt sivukoodaajan tekemänä.
Ilmoita
En voi myöskään käyttää Bookingista kuvausta "petollinen#. Mielestäni yksi turvallisimmista kokemuksen perustella.
Ilmoita
Booking.com on paras hotellivaraussivusto. Ei mitään ongelmaa sen suhteen. Ehkä kannattaisi laittaa viestiä ylläpidolle, että jotain häikkää on sen aparthotellin varauksen kohdalla.
Ilmoita
Veikkaan että näppäilyvirhe. Olen varannut booking.comilta ehkä viisitoista kertaa hotellihuoneita jne, koskaan ei ole ollut mitään ongelmaa.
Ilmoita
Minkä maalainen firma on ? Mitä tarkoittaa EI VOI PERUA ?? Jos jättää vahvistamatta voiko tulla lasku silti ?? Matkatoimisto laki koskeeko hotellivarauksissa 18 tunnin peruminen kun luki ei voi perua ?? Minkälaisen laskun voi lähettää ja millä voi PERUA ?? Sairaus ?? Uusi laki vain suoraa hotellista varattu ?? Mikä laki koskee VÄLITTÄJÄ FIRMAA ??
Ilmoita
Varasin booking.comin kautta kanarialle hotellin lähes vuosi ennen matkaa (joulumatka). vajaa 1 viikko ennen lähtöä tuli vahingossa ilmi, että huone ei olekaan saatavilla. En tiedä, milloin Booking.com olisi vaivautunut ilmoittamaan minulle asti tietoa, mutta asia paljastui kun otin majoittajaan yhteyttä koskien majoitusta. Hän ilmoitti, että ei voi majoittaa.
Otin yhteyttä Booking.comiin, joka vitkutteli rasittavasti asiaa ihan lähtömetreille ja saimme toki lopulta korvaavan majoituksen, mutta se vaati useita yhteydenottoja heille!! Joulun aikana, joka on suosittu aika, lähes kaikki hotellit ovat varattuja.
Kävimme katsomassa paikan päällä peruuntunutta majapaikka mielenkiinnosta, miltä siellä näyttää. Hotelli oli sen näköinen, että siellä ei ole aikoihin majailtu. Kaikki ränsisitynyttä ja pölyssä!! Eli on ollut jo varmaan pidempää käyttämättä!! Silti Bookin.com myi sitä. Eli pointtini on se, että kannattaa varmistaa vielä majoittajaltakin, ainakin sesonkiaikana, että majoitus todella on, kun saavut kohteeseen.

Toinen kerta oli viime kesänä, kun olimme jo kohteessa ja hotellin respassa, niin respassa vasta tunnin neuvottelujen jälkeen selvisi, että majoittaja on perunut majoituksen...ilmoittamatta meille asiasta mitään!! Siinä vasta soppa syntyi, kun isolla porukalla, keskellä kuuminta sesonkia, aloimme etsiä paikan päältä majoitusta. Booking.com vastasi yhden kerran englanniksi puheluun ja tarjosi yli 3 km päästä jotain ei lähellekään vastaavaa asumusta. Emme hyväksyneet, vaan etsimme lähempää itse, mutta koko päivä meni sen etsimiseen. ELI TARKISTAKAA MAJOITTAJALTA ENNEN MATKAA, ETTÄ MAJOITUS ON VARMASTI VOIMASSA!! Se on paikan päällä haastavampaa!! Niin kauan Booking.comin kanssa menee hyvin, kun kaikki pelittää. Ongelmien kohdatessa ei mikään tahdo toimia!! Olen käyttänyt Booking.comia eri puolilla maailmaa monien vuosien ajan, yleensä ok, mutta sen olen nyt oppinut, että otan muutamaa päivää ennen loman alkua yhteytttä majoittajaan ja varmistan siten vielä majapaikan olemassaolon.
Ilmoita
Minulle on myös tullut bookingcomista yksi ongelma viime kesänä: menin junll etelä-Euroopassa toiseen maahan ja oletin että varaus oli kuten piti, usean tarkastuksen jälkeen. Hotellin respa oli kuitenkin jo suljettu ja varaus oli jotenkin ihmeellisesti vaihtunut samalle päivälle mutta seuraavalle kuukaudelle. Voin vannoa että tarkistin ennen varausta ja sen jälkeen kolmeen kertaan että päivät oli oikein, mutta jotenkin ne olivat kuitenkin vaihtuneet, ilmeisesti ko.sivun järjestelmässä virhe. Oli todella vaikea löytää uusi majoitus, yhden hotellin aulassa etsin uutta vapaata. Sitten otin yhteyttä hotelliin jonka varaus vaihtui ja heille onneksi kävi että tulin etuajassa hotelliin toisena päivänä, kun päivämäärät oli bookingcomissa vaihtuneet itsestään. Onneksi hotellin pitäjät oli sen verran joustavia että päivien vaihto kävi, sillä sain bookingcomista yhteydenoton vasta noin viikko tämän jälkeen, joten sitä kautta en olisi saanut apua sillä hetkellä. Onneksi hotellin omistajat eivät teeskennelleet että olisi täyttä, vaan pystyivät joustamaan, kaikki eivät jousta.

Suosittelen muutenkin enemmän hotelscomia, koska sillä sivulla voi kerätä pisteitä eli 10 varauksesta saa palkintoyön, jolloin saa alehinnan yhdestä varauksesta ja sivulla on muitakin tarjouksia etenkin jos ei käytä sivua suomeksi.
1 VASTAUS:
Bookingia olen muutaman kerran käyttänyt ja hyvin on toiminut. Hinta ja hotelli/apartmentien määrän ja hinnan suhteen Booking on selvästi parempi. Näin ainakin Välimeren lomapaikoilla.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Petollinen Booking com

Ryhdyin varaamaan Sevillasta hotellia huhtikuussa yhdeksi yöksi. Aparthotel Resiturin hinta oli 45 eur ilman peruutusoikeutta. Kun etenin maksuun saakka hinta olikin 140 euroa. Pöyristyttävää! Entä jos en olisi huomannutkaan muutosta ja olisin painanut hyvksynnän. Onko tällainen hinnan yli kolminkertaistaminen miten yleistä mainitulla puljulla?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta