Onko muilla sama tilanne?

tämmönen ukkeli

Nuoruuteni niin sanotusti päättyi kun tulin kolmenkympin ikään. Parisuhteita on takana reilyt kymmenen joista yksi kesti yli kolmevuotta. Lasta en ainakaan tietääkseni ole saanut. Nyt käytännössä vietän hiljaisempaa elämää ja olen yötöissä niin ei oikeastaan ole mahdollisuuttakaan löytää elämänkumppania. Toisaalta en edes tiedä jaksaisinko edes parisuhdetta tällä hetkellä koska vapaa-aikani käytän kävelyyn, uimiseen tai mökkeilyyn. Elämä on kuitenkin nyt siinä vaiheessa että jos lapsia meinaan tehdä niin nyt olisi korkea aika. Olen siis 30v mies, en mikään erikoinen mutta monelle naiselle kuitenkin kelvannut. Minulla ei ole sukupuolitauteja, koskaan ollutkaan enkä sairasta syöpää tai diabetesta. Tupakoin silloin tällöin ja joskus hörpin olutta. En mielellään syö roskaruokaa ja aikaani käytän erilaisten sörsseleiden valmistamiseen ja testaamiseen. Pidän liharuuasta, samoin kuin kasviskeitoista jne. Oikeastaan ruoka tuntuu ruualta vasta sitten kun sen on itse kasvattanut tai kalastanut. Aloin joskus viitisen vuotta sitten tutkimaan lisäaineita ja ravinnon merkitystä noin niin kuin muutenkin terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Tiedän että joidenkin mielestä olen huuhaa-ukkeli ja mielipiteeni asioista on roskaa. Yhtä paljon arvostan sellaista joka heittäytyy ns järjestelmän varaan ja elää huonosti ja luulee lääkäreiden pystyvän ihmeisiin koska maksammehan veroja. Minun silmissäni suurin osa ihmisistä on tyhmiä enkä viihdy heidän seurassaan. Koen elämän tarkoitukseksi nähdä ja kokea. Olenkin viettänyt pitkiä ajan jaksoja ulkomailla. Siellä sen oikeastaan tajuaa, kun on 8000km päässä kotoa, että millainen se ihmiselämä oikeastaan on. Se on lyhyt ja se voi olla kiva jos sen sellaiseksi itse tekee. Valta-osa ei tätä ymmärrä vaan ajattelevat että "kyllä minäkin sitten eläkkeellä muutan puerto de la cruziin ja ostan oman omron mittarin ja sellaisen rannekkeen". Ikävä kyllä tiedän että näinkin voi käydä ja juuri sellaiset ihmiset ovat katkeria elämälle kun eivät osanneet itse elää. Tuollainen on oikeastaan sielunelämäni enkä yhtään ihmettele jos se ajaa pois tietynlaisia ihmisiä, koska niin on tarkoituskin. Sellaisessa tapauksessa jos olet suunnilleen ikäiseni, ja nainen Xd haluat lasta mutta et miestä tai et koe tarvitsevasi, niin laita meiliä. Olen siis huumorintajuinen enkä ota mitään vakavasti, pois lukien vakavat asiat. Asun uudellamaalla, mutta en viihdy siellä.

[email protected]

4

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruokaonhyvää

      Etköhän voisi saada sekä parisuhdetta että sitä lasta jos mieli tekee... Toisaalta jos et viihdy ihmisten seurassa niin et kai halua seuraa.
      Jos muutat mieltäsi niin tuon ruuan kasvattamisen kautta voisit varmaan liittyä johonkin lähiruoka-yhdistykseen, slow food-ryhmään tai kaupunkiviljelyryhmään jossa olisit varmaan hyödyksi toiminnalle, ja saisit ehkä kavereita (myös naispuolisia). Jos haluat vain luovuttaa spermaa ilman ihmiskontaktia niin kannattaisi ehkä mainita fyysiset ominaisuudet, mahd. taudit ja muut?
      Hyvää alkanutta vuotta, matkoja ja kalastusonnea!

      • tämmönen.ukkeli

        Joo, varmaan voisin. Ei olekaan siitä kyse. Se elämä ei vain ole minua varten. Minun puolesta kuka tahansa voi alkaa asuntosäästäjäksi, ostaa koiran ja ottaa rahoitus yhtöltä audin, mennä joka arkiaamu töihin ja tulla ruuhka-aikaan kaupan kautta takaisin kotiin. Pikkujoulu aikaan olla mustasukkainen ja samaan aikaan itse pettää. Kesällä leikkaa nurmikkoa ja toivoa että naapurin rouva edes salaa katselisi. Nauttia hetkestä työpaikan WC-tiloissa kun saa olla hetken rauhassa, eikä joku ole valittamassa kuinka juuri asentamani lista on irti tai kuinka seinässä on pini kohta josta puuttuu maalia. Hymyssä suin katsella kaksinaamaisia ihmisä joiden tiedät puhuvat sinusta paskaa kun selkäsi käännät. Tehdä pitkää työpäivää että saisitte "perheen" kanssa lähteä viikoksi kanarialle mutta se loma kuitenkin peruuntuu koska sinut irtisanotaan YT-neuvotteluissa ja tarvitset ne rahat laskuihin.

        -Olen kuule nähnyt sen filmin kaksi kertaa, ei kiitos.

        Olen elämässä ottanut opiksi ja mielummin ryöstän pankin, koska siinä voi onnistua, perhe-elämässä ei. Ja mikä olisikaan hienompaa kuin ajaa tukkaputkella moottoripyörällä jossakin lämpimässä maassa kun selässä on repullinen rahaa ja elämä avoin. Tai vaihtoehtoisesti käydä vankilassa kuntosalilla 4vuotta.

        Mikä ehkä eniten harmittaa: syntyä synkkään pohjolaan. Keskelle kansaa joka vihaa nekeriäkin enemmän toista suomalaista. Karjala lippis, adidaksen nappiverkkarit, irwin, junnu wainio, karjala, MM-95, talvisota, salmiakki ja Nokia sekä koskenkorva ja insesti, se on sitä isämmaallisuutta ja toki varusmiespalvelus jonka läpi käynyt on varmasti sama kuin navy seal. Mielestäni irwinit ja vainiot on yhtä pskaa kuin suomalainen olut. Ja kuka tahansa jätkä voi kokeilla ystävystyä maaseudun idyllissä uusiin ystäviin. He ottavat sinut varmasti lämpimästi vastaan. Kyllä. Ambulanssissa matkalla kunnansairaalaan se hoitaja joka puhuu sinulle murretta, ei hänkään pidä sinusta koska olet stadista.

        Ja tottakai se on homo joka ei ole armeijaa käynyt. Myös nainen joka ostaa dildon on rohkea ja eroottinen, mutta mies joka ostaa tekopillun on surkea runkkari.

        Vaihdan mielellään paikkaa jonkun afrikkalaisen ukkelin kanssa. Antaa hänen tulla tänne minun tilalle ja minä menen sinne munasilteen hänen savimajaan. Uskon että viihdyn.

        Mitä fyysisiin ominaisuuksiini tulee: Hyväkuntoinen, ei tauteja. Mutta nyt sillä ei oikeastaan ole enää väliä kun huomasin millaisia yksilöitä täällä on. Ei voisi vähempää kiinnostaa enää koko ajatus. Tietysti jatkan runkaamista mutta laukean mielummin tennissukkaan kuin kenänkään äidiksi haluavan sisään. En siksi että olisin ilkeä vaan siksi että teen kuten tekin: Stay-upit jalassa vilautellaan ja "viettomasti" sekä vahingossa pyllistellään ja lopuksi ollaan että Daa mitä se oikein luulee?

        Juokaa vain kahvia siitä muumimukista, siihen runkaaminen on jo ajatuksenakin hieman sairas. Hyi!

        Teen ylitöitä ensi syksyyn asti ja muutan sumatralle. Siellä käyn kalassa, nain ja syön sekä lopuksi kuolen, onnellisena.

        Hyvää alkanutta vuotta ja kevään odotusta sinullekin!


    • runkmaisteri

      Hyvää matkaa maanantaikappale!

      • tämmönen.ukkeli

        Kiitos, olisin hullu jos jäisin naimaan tuollaista XXXLLL-kokoista yh-äitiä joiden utareissa on kiinni imupullot puolillaan maitoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe