Tervehdys Amerikasta

kopipas te

Olkaa hyvät:

Clayton Dethlefsen, susitutkija, USA, 22.1.2015:

“Käräjäoikeuden johtopäätös Perhon koirasusioikeudenkäynnissä 15.1.2015: Suden ja koiran risteymä voidaan rikosoikeudellisesti tulkita sudeksi, mikäli risteymä elää sudenkaltaisena villinä suomalaisessa luonnossa eikä se enää perimältään vaaranna suomalaisen villin susikannan geneettistä puhtautta.”

On noloa Suomelle ja suomalaiselle tieteellisille ja akateemisille yhteisöille, kun tuomari tekee päätöksen perustuen täysin valheelliseen logiikkaan ja / tai täysin puutteellisiin johtopäätöksiin - varsinkin kun hän korostaa täysin irrationaalisia käsitteitä ja julkaisee lausuntoja oikeudellisista päätöksistä.

Tällaiset epäloogiset johtopäätökset eivät tue mitään päätöstä, varsinkaan sellaista päätöstä jonka tuomari on nyt tehnyt, mutta ne heijastavat aikaisemmin julistettua agendaa, jossa vastaajat on todetty syyllisiksi jo ennen kuin oikeudenkäyntiä on edes aloitettu. Hänen ajatusten sisältö pilaa oikean tieteen ja tieteellisen tutkimuksen maineen ja arvon.


Toivon todellakin, että hovioikeus pyörtää hänen päätöksensä, koska jos se ei sitä tee, Suomea on todennäköisesti pidettävä maailmanlaajuisesti toisen luokan tieteellisenä ja koulutuksellisena yhteisönä – eli sellaisena, joka vähät välittää aidosta tieteellisestä tutkimuksesta ja / tai tieteellisestä totuudesta.


Kerran saatu maine toisen luokan tieteellisenä maana aiheuttaa sen, ettei tulevaisuudessa kukaan maailmanlaajuisessa tiedeyhteisössä odota Suomesta tulevan tieteellisesti luotettavia tutkimuksia ja Suomen on hyvin vaikea palauttaa maineensa ensimmäisen luokan tutkimusta tekevänä puhtaana tiedeyhteisönä.

Meillä täällä alkaa olla sama ongelma, ”tieteen hyväksikäyttö ja vääristeleminen poliittisena välineenä”.



Lisäksi tuomari on antanut ymmärtää, että puhtaan suden eliminoiminen on hyväksyttävää ja sen voi korvata millä tahansa koiraeläinhybridillä. Kuvitelkaapa mitä esimerkiksi suden ja pitbullin risteymä aiheuttaa yhteisölle, erityisesti jos se on suojeltu uhanalaisena koiraeläimenä. Edes kiihkeimmät susien rakastajat tuskin hyväksyisivät tätä.

Jos tuomarin päätös pysyy hovioikeudessa, Suomessa ja sen naapurimaissa ei koskaan tule olemaan puhdasta susikantaa, etenkään siellä, missä ihmiset elävät koirien kanssa.

Lopputuloksena on hyvin yksinkertaisesti, että hänen päätöksensä myötä on luotu tilanne, jossa puhdas susi on yhä enemmän uhanalainen ja kuolee pian sukupuuttoon niillä alueilla, joilla järjenvastaisesti toimivat valtion tutkijat haluavat edistää hybridien säilymistä. Ilmeisesti Suomi on paljon lähempänä tätä tilannetta kuin mikään muu maa maailmassa.



En voi uskoa, että tuomari olisi todellakin näin tyhmä, mutta poliittiset paineet ja vääristellyn akateemisen tieteen puolustaminen, kuten tässä on tehty, ovat kohtalokkaita puhtaan lajin ylläpidon kannalta - ja puhtaiden lajien ylläpito on se, mihin maailmaanlaajuinen tiedeyhteisö pyrkii.

Jos suomalainen tiedeyhteisö ei voi kääntää tätä päätöstä, niin me kaikki voimme yhtä hyvin antaa kaikkien kotimaisten koirarotujemme juosta vapaina ja antaa niiden vallata kaikki luonnonvaraiset alueet ja luoda uusi laji nimeltään susi-hybridit. Samalla eliminoidaan puhdas laji Canis Lupus Lupus (harmaasusi).

41

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopipas te

      .......

      Tietenkin hybridien käyttäytyminen luo uuden erittäin aggressiivisen eläinlajin, jolla on hyvin vähän ihmispelkoa. Tämä tulee aiheuttamaan ja aiheuttaa tälläkin hetkellä tuhoisia vaikutuksia monien maaseudun asuttujen alueiden sisällä ja ympäristössä.



      Tuomiossa mainittu johtopäätös on järjettömin lausuma, jonka olen koskaan kuullut. Se osoittaa, että tuomarilla ei ole todellista tietoa puutteellisten tieteellisten tutkimusten hypoteesien valvontaan keskittyvien ryhmittymien hallinnasta. Näiden ryhmien tarkoitus on ratkaista tieteellisesti määriteltyjä totuuksia ja / tai kyseenalaistaa tutkimuksen ongelmamääritelmä.

      Tuomiossa vältellään tarvetta luoda ja päivittää sellaista DNA-tutkimusta, joka perustuu aidon puhtaan suden DNA:han ja tällöin ei voida koskaan määritellä, mitä puhdas suden DNA on.

      Tällainen järjestelmä on olennainen tiedeyhteisön kaikille jäsenille, jotka haluavat säilyttää puhtaan suden tai minkä tahansa muun lajin. Tuomari on perusteellisesti sekoittanut sattumanvaraisen menettelyn ja aukottomasti todistetun tieteellisen menetelmän käsitteet.

      Tätä logiikkaa noudattaen voi myös käyttää toisen henkilön "melko lähellä olevaa" DNA:ta ja tuomita sen perusteella viattoman ihmisen törkeästä rikoksesta, kuten vaikka murhasta, sillä aikaa kun todellinen murhaja saa kulkea vapaana.



      Lopuksi: hänen lausuntonsa osoittaa täydellistä ymmärryksen puutetta siitä ehdottomasta tieteen vaatimuksesta, että tutkimuksen tulee olla toistettavissa (esimerkiksi täysin puolueettomassa laboratoriossa, suom.huom.).

      Näin voidaan valvoa laatua asianmukaisesti ja seurata polkua, joka on johtanut tutkimuksen päätelmiin. Tällainen toimintamalli on välttämätön vahvalle ja uskottavalle tieteelliselle tutkimukselle, erityisesti tällä alalla ja erityisesti lääketieteen areenalla.

      Käyttäen logiikkaa, jolla tuomari on saavuttanut päätelmänsä, on kuin antaisi henkilölle flunssalääkkeen raivotaudin hoitoon.



      Clayton Dethlefsen

      WPCA Western Predator Control Association

      puheenjohtaja

    • ytfytfyf

      Kertokaapas se hetki kun porukassa sanotiin jotain tällaista kuin: "lähdetäänpä metsästämään koirasusia".
      Vahvasti epäilen.

    • susonen

      Lopputulos ratkaisee, ei aikomus. Ovat voineet lähteä jopa piisami- tai norsujahtiin.
      Toisaalta Perhossa lienee tiedetty, mitä lopetettavat 'karvatassut' ovat.

      • makkonen

        Sepä se kun lähdetään susijahtiin ja sitten itketään käräjillä, että lähdettiin koirasusia vähentämään koska laki ei tunne niitä ja siksi niitä saa metsästää. Mies vastaa tekemisistään.


    • IDIOOTIT VAIHTOON

      VAI NAURETAAN SIELLÄ MISSÄ TUPAKKATEHDAS SAI SYYTTEET SIITÄ ETTEI OLLUT PANNUT VAROITUSTEKSTIÄ TUPAKKASKIN KYLKEEN ETTÄ TÄSTÄ TUOETTEESTA VOI PITKÄLLÄ AJALLA TULLA SYÖPÄ JA KULUTTAJAT JOTKA OLIVAT TIEDOSTANEET SEN POLTTIVAT MONTA VUOTTA JA HAASTOIVAT SITTEN TUPAKKATEHTAAN OIKEUTEEN.

      TOINEN TAPAUS OLI KUN EI PATRUUNAPAKETIN KYLJESSÄ LUKENUT EI SAA HEITTÄÄ NUOTIOON HAASTOIVAT METSÄSTÄJÄÄT PATRUUNA TEHTAAN OIKEUTEEN KOSKA KYLJESSÄ EI VAROITETTU TÄSTÄ.

      JA NÄMÄ OLIVAT VAIN JÄÄVUOREN HUIPPU NÄISTÄ NAURETTAVISTA AMERIKKALAISISTA OIKEUDENKÄYNNEISTÄ JA SINÄ TULET TÄNNE MUSSUTTAMAAN ETTÄ AMERIKASSA NAURETAAN MEILLE NÄIN IDIOOTTIMAISELLE SUOMI24 AVAUKSEN TEKIJÄLLE SEKÄ AMERIKKALAISILLE OIKEUDENKÄYNEILLE TÄSSÄ SAADAAN NAURAA.

    • soi rakusi

      Nyt voidaan näköjään suositella huutajalle flunssalääkettä raivelitaudin hoitoon!

      Naura vielä päälle suden hävittämiselle!

      • Heh heh, ei kun fiksu asuu kaupungissa, jotta mm petoeläimillä olisi tilaa samoilla metsissä. Kyllä ne on maaseudun apinat, jotka parkuvat susien kaameutta. Pelkuritollot vaan asuvat metsissä ja saastuttavat luontoa läsnäolollaan. Kaupungissa sentään jätehuolto ja kierrätys toimii, mutta nämä apinat vaan päissään paskovat minne sattuu ja perustavat omia kaatopaikkoja. Apina on serran sivistymätön, että vaan kehtaa alituiseen märistä ja voivotella.


      • hienohelma

        Kymenlaakson Uutiset kertoivat tänään Kotkassa susesta, joka juoksenteli siellä. Hetipä piti POLIISIENKIN tulla turvaamaan YHDEN susen takia kansalaisia!!! Ketkäpä muut ovat niitä oikeita PELKUREITA kuin sinunlaisesi lässyttäjät.


      • Opensource_rules
        hienohelma kirjoitti:

        Kymenlaakson Uutiset kertoivat tänään Kotkassa susesta, joka juoksenteli siellä. Hetipä piti POLIISIENKIN tulla turvaamaan YHDEN susen takia kansalaisia!!! Ketkäpä muut ovat niitä oikeita PELKUREITA kuin sinunlaisesi lässyttäjät.

        Vai Suse kotkassa juoksenteli?? https://www.suse.com/ Onhan se hienoa jos tämä Linux -versio on jo kotkaankin rantautunut. Kelpo vaihtoehto kun käyttikseksi on ja vielä ilmainenkin :)


    • Heh heh, hysteerinen pelkosi sutta kohtaan haisee tänne asti, missä lie landepaukulla sitten asusteletkin. Pojulla pitäisi opiskella Susianalyysia, jotta pääsisit peloistasi eroon.

      Kertaan tähän vielä, että Susianalyysin mukaan ihminen on sitä enemmän Susianalyysissa määrittelemäni apina, mitä enemmän hän pelkää sutta. Ihmisessäkin siis voi apina-asteisuus vaihdella. Ihan samalla tavalla susi on sitä puhtoisempi ja hienompi elukka, mitä vähemmän siinä on koiraa. Täydellinen luomus on tietysti puhdas ja koirasta saastumaton raatelija. Koira taas voi olla pikkusen ylhäisempi, jos on onnistunut saamaan itseensä vähän sutta. Puhdas koira on alinta kastia luonnon ystävän kannalta. Surkea ihmiseen kiintynyt räksyttäjä ja lapselle rahalla ostettu pehmolelu. Eipä ihmekään, että se on Kiinassa suurta herkkua. Syödäänhän täälläkin poset pullottaen kaikenmaailaman hampurilaisia.

    • Haemaelaene

      Susianalyytikon mongerrus kavaltaa susianalyytikon suden hävittäjäksi ja sekulin suosijaksi.

      • Erityisen huvittavia poimintoja tyhmän susipelkuritollon tekstistä:

        "hybridi", "DNA"; "geneettistä", "logiikkaan", "flunssalääkkeen", "WPCA", "laboratoriossa", "hypoteesien", "ryhmien", "tieteellisenä"; "susikannan", "koiraeläinhybridillä", "johtopäätöksiin", "tieteellisen", "sudenkaltaisena", "aukottomasti", "risteymä" ja niin edelleen ja niin edelleen.....

        Apina tässä yrittää päteä banaanin toivossa. Syöttäkää fiksut kansalaiset tuollekin apinalle kuitenkin Susianalyysia, jotta siitä joskus saataisiin sivistettyä edes jonkin sortin ihminen.


      • Kun tuossa mainitsin, jotta puhdas (koirasta ssaastumaton) susi on täydellinen luomus, niin ihmisen tapauksessa vaikkapa sitten minä olen täydellinen siinä suhteessa, että en pelkää yhtään sutta ja siksi minussa ei ole apinaa ollenkaan. Minähän olen tunnetusti suden ystävä.


    • geenientanssahtelua

      Geeneistä Susiaankin historia voidaan lukea, historiallisina aikoina petopelkurit kokoontuivat tiiviihkösti asumaan, silloin taajamat sai alkunsa ja sitä rataa myöhemmin kaupungit.

      Historialliset petopelkurit ovat nykyisten kaupunkilaisten esi-isiä ja petopelkuruus on geeneissä.

      • Heh heh, ei kun fiksu asuu kaupungissa, jotta mm petoeläimillä olisi tilaa samoilla metsissä. Kyllä ne on maaseudun apinat, jotka parkuvat susien kaameutta. Pelkuritollot vaan asuvat metsissä ja saastuttavat luontoa läsnäolollaan. Kaupungissa sentään jätehuolto ja kierrätys toimii, mutta nämä apinat vaan päissään paskovat minne sattuu ja perustavat omia kaatopaikkoja. Apina on serran sivistymätön, että vaan kehtaa alituiseen märistä ja voivotella.


    • aciadietoa

      Kaupungissa asuva geeniensä luomus, petopelkuri, kuormittaa luontoa enemmän, kuin taajaman ulkopuolella asuva henkilö.

      Tämä asia on tutkittu jopa, ja näin todettu.

      Tässähän ei ole tarkoitus kirjoitella siitä, kuinka analyytikon luomukset: apinat, susianalyysit ja petopelkuruus kääntyvät analyytikkoa itseään vastaan ja osoittavat hänet itsensä halveksuntansa kohteeksi, vaan

      Amerikkalaisen susitutkijan kommenteista Suomalaisen geenitieteilyn ja oikeudenkäytön alennustilasta.

      • Heh heh, "Amerikkalaisen susitutkijan"....
        Selkokielellä sanottuna sutta pelkäävä amerikanapina.


      • hpska

        Haista sinä susianalyytikko pitkä paska!


      • Miten se nyt tuolla lailla hermo pettää? Kannattaa pysyä asialinjalla joka tilanteessa. Tuommonen hermoilu vie uskottavuutta.


      • jatkoaodottaen

        Onhan se hyvä, että sinä sentään pysyttelet aina asialinjalla.


      • hienohelma

        Eihän lyytikko hermoja menetä ja ihmisiä nimittele,ehei... varmaankin muu henkilö nimitellyt toisia märyperse, apinanaama jne, jne....


      • Minä kun en ketään nimittele. Sen sijaan, ihan hyvää hyvyyttäni tarjoan auttavaa kättä ja terapiaa mm turhasta susipelosta kärsiville maaseudun apinoille. Joskus siis käytän apina-termiä, mikä on hyvin tarkasti määritelty matemaattispsykologisessa suurteoksessani, Susianalyysi. Myöskin minulla on erittäin painavat ja perustellut syyt käyttää mainitsemaasi termiä märyperse. Ja onhan näitä pari muutakin hyvin osuvaa ja älykästä ilmaisua.


    • hheehhehhehh

      Menetelmiin näyttää kuuluvan myös itselleen haistattaminen, voi sitten haistatukseen sopivalla tavalla vastata.
      Säälipisteet.

      • Otetaanpa tähän esimerkiksi tapaus märyperse, miksi se on niin osuva ja älykäs ilmaisu Susianalyysin kannalta?

        Maaseudullahan märistään ja voivotellaan koko ajan susien kaameutta. Itkuun kuuluu yleensä kyyneleet. Toisaalta, susipelkoon kuuluu, jotta pelkurit ripuloivat hädissään housuihinsa pelätessään. Nestettä siis valuu peräpäästä pelkurilla ihan samalla lailla kuin itkijällä silmästä. Kun nämä kaksi asiaa yhdistetään, niin voidaan todeta, jotta susipelkuri itkee perseellänsä. Tämä johtaa ilmaisuun märyperse.


      • ClaytonDethlefsen

        Missä tätä Susianalyysia voisi opiskella? Voiko täältä amerikasta käsin? Anna hyviä linkkejä. Olisin valmis myös ostamaan kirjallista materiaalia.

        Terveisin

        Clayton Dethlefsen


      • junaerkki

        Hei, Clayton.
        Oikeasti Susianalyysissa on kyse Susiparianalyysista, josko ymmärrät, mitä vihjailen. Kaupunkilaisfiksuushäveliäisyyssyistä -pari- sana vain on Susianalyysisanasta jätetty pois.
        Susiparianalyysituotoksia ja rohkeita urostenvälisten juttujen paljastuksia voit lukea täältä nimimerkki Sateenkaaripoitsun kirjoituksista, hänethän palkittiin vuoden 2014 huvimetsästäjäksi rohkeitten paljastusten ja amerikkalaiseen gaymetsästäjäkerhoon suuntautuneen vierailun johdosta.


      • ClaytonDethlefsen

        That´s okey! Metsästän itsekin ja kuulun paikalliseen gaymetsästäjäkerhoon. Onko teillä siellä Suomessa hyviä metsästäjäporukoita?

        Sinun,

        Clayton Dethlefsen, susitutkija


      • sateenkaaripoitsu

        Oh, my dear, Clayton. On täällä tosi miehisiä porukoita! Me metsästäjät olemme veljiä keskenämme ja puuhaamme kaikkea kivaa pusikossa, varmaan teilläkin on näin. Mun paras kaveri on Reino ja sillä on tosi makeet metsästäjätamineet juuri nyt yllänsä. Minullakin on uudet kahluusaappaat ja maastokuviollinen lippis. Kerro sinäkin vähän omista metsästystamineistasi niin me Reinon kanssa luetaan sitten yhdessä niistä. Lämmin hali, ollaan yhteydessä.


      • junaerkkimurisee

        No niin, oottelinkin todellisten asiantuntijoiden kommentteja esille. Näyttää, että Susiparianalyytikko, Sateenkaaripoitsu ja jopa Sinä, Clayton, olettekin hyvinkin läheinen kaveripoppoo, koskapa samasta ip-osoitteesta kirjoitatte.


      • junaerkkimurisee kirjoitti:

        No niin, oottelinkin todellisten asiantuntijoiden kommentteja esille. Näyttää, että Susiparianalyytikko, Sateenkaaripoitsu ja jopa Sinä, Clayton, olettekin hyvinkin läheinen kaveripoppoo, koskapa samasta ip-osoitteesta kirjoitatte.

        Heh heh, sutta pelkäävä apina näkee pelottavan Susianalyytikon joka puolella. Aivan samalla tavalla hän paskoo housuihinsa nähtyään minkä tahansa eläimen jäljet luullen niitä susien jättämiksi ja noita jälkiä on kaikkialla, myöskin unissa. Hi hi hi.....


      • ClaytonDethlefsen
        junaerkkimurisee kirjoitti:

        No niin, oottelinkin todellisten asiantuntijoiden kommentteja esille. Näyttää, että Susiparianalyytikko, Sateenkaaripoitsu ja jopa Sinä, Clayton, olettekin hyvinkin läheinen kaveripoppoo, koskapa samasta ip-osoitteesta kirjoitatte.

        Minä en tunne Susianalyytikkoa enkä sateenkaaripoitsua henkilökohtaisesti. Mielelläni kuitenkin tutustuisin sateenkaaripoitsuun ihan läheisesti. Harrastamme molemmat metsästystä ja muutenkin meillä tuntuu olevan samat kiinnostuksen kohteet, varsinkin metsästyksessä käytetyt asusteet kiinnostavat. Susianalyysiin voisin toki tutustua, olenhan vakavasti otettava tutkija ja tieteellinen materiaali koskien sutta kiinnostaa aina.

        Miten sinä junaerkki, harrastatko sinäkin metsästystä?


        Clayton Dethlefsen

        WPCA Western Predator Control Association

        puheenjohtaja


      • Susianalyytikko
        ClaytonDethlefsen kirjoitti:

        Minä en tunne Susianalyytikkoa enkä sateenkaaripoitsua henkilökohtaisesti. Mielelläni kuitenkin tutustuisin sateenkaaripoitsuun ihan läheisesti. Harrastamme molemmat metsästystä ja muutenkin meillä tuntuu olevan samat kiinnostuksen kohteet, varsinkin metsästyksessä käytetyt asusteet kiinnostavat. Susianalyysiin voisin toki tutustua, olenhan vakavasti otettava tutkija ja tieteellinen materiaali koskien sutta kiinnostaa aina.

        Miten sinä junaerkki, harrastatko sinäkin metsästystä?


        Clayton Dethlefsen

        WPCA Western Predator Control Association

        puheenjohtaja

        Voit näin aluksi opiskella Susianalyysin alkeita lukemalla aiempia viestejäni ja avauksiani.


      • samatipt
        ClaytonDethlefsen kirjoitti:

        Minä en tunne Susianalyytikkoa enkä sateenkaaripoitsua henkilökohtaisesti. Mielelläni kuitenkin tutustuisin sateenkaaripoitsuun ihan läheisesti. Harrastamme molemmat metsästystä ja muutenkin meillä tuntuu olevan samat kiinnostuksen kohteet, varsinkin metsästyksessä käytetyt asusteet kiinnostavat. Susianalyysiin voisin toki tutustua, olenhan vakavasti otettava tutkija ja tieteellinen materiaali koskien sutta kiinnostaa aina.

        Miten sinä junaerkki, harrastatko sinäkin metsästystä?


        Clayton Dethlefsen

        WPCA Western Predator Control Association

        puheenjohtaja

        susianalyysin tekijähän on jo alkuketjun viesteissään paljastanut tietämyksensä, asenteensa ja asiantuntemuksensa eli näiden puutteen tieteelliseen työhön ja tutkimuksiin, tuhlaat Clayton "helmiä sikoihin " asian suhteen.


      • ClaytonDethlefsen
        samatipt kirjoitti:

        susianalyysin tekijähän on jo alkuketjun viesteissään paljastanut tietämyksensä, asenteensa ja asiantuntemuksensa eli näiden puutteen tieteelliseen työhön ja tutkimuksiin, tuhlaat Clayton "helmiä sikoihin " asian suhteen.

        Minä kyllä mielelläni tuhlaisin "helmiäni" tuohon sateenkaaripoitsuun. Haaveissani jo olen ollutkin yhteisellä metsästysreissulla hänen kanssaan. Vakavasti otettavana tutkijana toki voin käydä älyllistä keskustelua Susianalyytikon kanssa.

        Clayton Dethlefsen

        WPCA Western Predator Control Association

        puheenjohtaja


    • Loishäätö
    • Heh heh, sutta pelkäävä apina näkee pelottavan Susianalyytikon joka puolella. Aivan samalla tavalla hän paskoo housuihinsa nähtyään minkä tahansa eläimen jäljet luullen niitä susien jättämiksi ja noita jälkiä on kaikkialla, myöskin unissa.

      • helpotus

        Jatka vaan samaan malliin toisten mollaamista ja haukkumista itsesi nostamista toisten yläpuolelle, niin olet kohta pehmustetussa kopissa itse .
        Tuollainen käyttäytyminen ei pitkänpäälle ole hyväksi. Hommaat kyllä itse itsesi hoitoon ajan kanssa.


      • helpotus kirjoitti:

        Jatka vaan samaan malliin toisten mollaamista ja haukkumista itsesi nostamista toisten yläpuolelle, niin olet kohta pehmustetussa kopissa itse .
        Tuollainen käyttäytyminen ei pitkänpäälle ole hyväksi. Hommaat kyllä itse itsesi hoitoon ajan kanssa.

        Heh heh, sinunko mielestä sitten hysteerisesti sutta pelkäävää äpärää pitäisi oikein kehua? Tuommosethan on ihan jätettä fiksun kansalaisen mielestä.


      • helpotuss

        Mitä ylemmäs itsesi nostat sitä alemmas vajoat!!! Sääliks käy sun olotilas.


    • liisatoivakka

      Asun maalla enkä pelkää tai vihaa petoja, paljon on vihamielisyyttä, mutta yritän valistaa, nuoret kuuntelee kyllä

      • hope_so

        Ehkäpä nuorissa se toivo on? Maalla sairaanloinen petoviha sikiää tässä vanhassa junttiutuneessa punaniska sukupolvessa. Fiksut ovat jo lähteneen syrjäkylistä pois aikapäiviä sitten pääsääntöisesti. Jotkut harvat kaltaisesi yrittää takoa junteille järjeä päähän, vaikkakin tuloksetta. Ehkäpä niissä harvoissa nuorissa elää toivo paremmasta tulevaisuudesta? mutta summa summarum, susilla on kuitenki tulevaisuutta kun tämä takapajuinen punaniska sukupolvi siirtyy mullan alle :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      101
      1912
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1397
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1167
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1148
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      994
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      980
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe