Matkapuhelinasiakas mene itseesi !

Mies

Kadulla kulkiessa törmää entistä useammin erilaisiin mainoksiin, joissa tarjotaan ilmaista puheaikaa jos jonkinlaista. Kuka on kaiken sen puheajan maksaja, joita jaetaan? Tietysti sinä asiakas, joka maksat laskusi ajallaan sekä käytät liittymää tavalliseen puheeseen kohtuudella ja viestittelyyn.
Mitä matkapuhelinasikas ei oikein sitten tajua:
1) Eletään yli varojen. Käytännössä käytetään liittymää jatkuvasti ja tehdään jatkuvasti kuukaudesta toiseen maksusopimuksia kaikkien operaattoreiden kesken ja eletään kädestä suuhun, ja tämä osaltaan selittää myös ruuhkat asiakaspalveluun joka operaattorilla. On outoa, että ei tajua niin yksinkertaisia asioita, kuin laskussa olevaa eräpäivää ja sen merkitystä.
2)Samat asiakkaat soittavat jatkuvasti operaattorille, kun lasketaan puheaikoja tai heidän mielestään on soitettu sellaisia puheluita, joita ei ole asiakkaan mielestä koskaan sattunut ja kinutaan etuja, millä jään teille.
3) Oman ryhmänsä muodostavat hullut, jotka tarvitsevat jotenkin juttuseuraa, mutta tämä ryhmä on onneksi suhteellisen pieni.
4) Vähiten asiakaspalvelu kuormittavat ne asiakkaat, jotka ymmärtävät laskun eräpäivän, ovat pitkään olleet asiakkaana ja maksavat ja hoitavat kaikki muutkin asiansa mallikkaasti.
Heille tulee aina kiitos ja he ovat niitä maksajia, jotka maksavat laskunsa, ja joista muiden tulisi ottaa mallia.
5) Miten sitten kuvailisi niitä asiakkaita, jotka kuvittelevat asiakkaan olevan kuningas tai aina oikeassa ? Niinhän todellisuudessa ei ole.
Valtaosa ongelmista on asiakkaan aiheuttamia, ja liittymäsopimusta tehdessä ei ymmärretä mitä allekirjoitetaan. Allekirjoitetaan juridinen sopimus kahden osapuolen välille, jossa on tietyt oikeusvaikutukset, ja tämän ymmärtäminen on todella outoa. Aina voi myyjältä pyytää kampanjoista mustaa valkoisella ja he varmasti niin tekevät.
6) Asiakas joskus ei osaa käyttäytyä ja unohtaa, että kaikki puhelut operaattorit nauhoittavat ja vastapuolen haukkuminen tai mollaaminen voi helposti johtaa oikeustoimiin, ja näin on jo tapahtunut, jossa asiakas sai syytteen kunnianloukkauksesta, sillä operaattorien välillä ei ole koskaan salaisia numeroita ja kaikki jäljitettävissä. Ne käytössäännöt.

Tässä sinulle ASIAKAS muutamia ohjeita siitä, mistä ongelman ydin löytyy, eli peilistä !

Itse olen ollut saman operaattorin asiakas koko ajan, enkä näe syytä hyppiä toiselta toiselle, kokonaisuus on kuitenkin tärkein. Toki vaihdan liittymää heti sellaiseen operaattoriin, joka ei anna puheaikaa, ei anna asiakasetuja, pistää valittajat kuriin ja pahimmat haastaa oikeuteen, jotta asiakkailla ja työntekijöillä on hyvä olla ja työntekijät saavat aikaa palvella niitä asiakkaita, jotka soittavat harvoin asiakaspalveluun.
Muista mikään ohjelma siis bonusohjelma ei säästä niin paljon kuin esim. se että eroat kirjosta, se tuo sinulle valtavat säästöt.
Täytyy tunnustaa halveksin niitä jatkuvasti kampanjoiden perässä juoksevia luusereita, siinäkö on heidän elämänsä tarkoitus? Ilmeisesti !
Tätä varmaan kommentoidaan, mutta olen oikeassa ja sinä väärässä, kuten aina !

Mies

5

710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kari

      "Muista mikään ohjelma siis bonusohjelma ei säästä niin paljon kuin esim. se että eroat kirjosta, se tuo sinulle valtavat säästöt."

      Eroat kirjosta?
      Kirjasta?
      Kirkosta?
      Mistä?

      Toisaalta esimerkiksi viitaten ryhmään kolme, niin eivätkö nämä juuri tarvitse kirkkoa eikä puhelinta? Ja kuten sinä: "Itse olen ollut saman operaattorin asiakas koko ajan, enkä näe syytä hyppiä toiselta toiselle, kokonaisuus on kuitenkin tärkein." - eikö tämä päde elämässä moneen muuhunkin asiaan?

      Oikeastaan pitäisi vaihtaa eli juosta paremman tarjouksen perässä kaikilla elämän alueilla!

    • ammu

      ittes jos olet noin saatanan köyhä järjeltäs , ei sua täällä tarvita!vittu hä?

      • Eipä ole tuo nimimerkkikirjoittaja "ammu"kaan mikään järjen riemuvoitto, kirjoittelutyylistä ja -asusta päätellen.

        Mutta kaikeksi onneksi me saamme ollakin juuri omanlaisiamme yksilöitä. Sillä niin on meitä moneen junaan ja toiset kun jäävät asemalaiturillekin vielä. Kolmannet vielä yrittävät resiinalla perässäkin.

        Eli ole sinäkin "ammu" vaan oma itsesi, äläkä yritäkään olla parempi kuin olet.


      • sini

        ei sinunkaan älyttömii kirjotuksii täällä kaivata.
        alkuperäisessä jutussa oli paljon ASIAA. itsekään en joka tarjouksen perässä viitsisi lähteä juoksemaan.


    • tässä ajassa

      Paljon asiaa, mutta kuitenkin ajatelmia myös. Koulutetun puhe ja ilmaisutaidon sekä ihmisenä olemisen perusolemus valjastettuna markkina tieteen,(uskomuksen) työkaluksi sekä materiaalisen rahavirtojen ohjailuksi. Tässä kasvottomassa ympäristössä eri yritysnimet ja tahot eli kuitenkin pohjimmiltaan ihmiset käyvät tätä orvanpyörä rumbaa, ollen kaikki oikeassa.??Tarkoituksettomuus ja arvoajattelu oikeasti on jossain , siis jossain . Ei voi kuin ihmetellä , sanaa "ilmaista puheaikaa" tajoamme sinulle oikeutta 160 merkin vietiin "ilmaiseksi. Kysymys voisi kuulua kuhan tässä oikein maksaa ja mistä ja miten. Tekniikka , lienee selvää että se on kustannettava, mutta kun hinnanmääritystä, ja erihintaisia ajanjaksoja esitetään, se kuitenkin kertoo kuin luonnossa että on hyviä ja huonoja "satokausia". Ehkä siksi ihmisten halu puuttua omaan oikeuteensa seurata kuka laarejaan täyttää satokauden parhaina vuosina, sellaisella oikeutuksella kuin perusolemisella ihminen. On luultavaa että ei olisi koko puheaika rahastusta jos ei olisi sitä kuulusiaa tahtoa tulla kuulluksi ja kyetä ilmaisemaan. Olla se ihminen, eikä (asiakas) ja kuluttaja. (Koskahan vihdoinkin kansalaiset haluaisivat oman arvostuksensa takaisin) ja siten pois tuosta talutuslaumasta.

      Tuoteyrityksellä ei liene merkitystä sillä kaikki ottavat rahana vain taloudellisen hyödyn tarkoituksena, tehdä ns: voittoa ja siihen käytetään häikäilemättömästi perusihmisyyttämme. Onneksi todellakin kilpailtaisi , se "hinta " kohdalleen siitä mitä jokaisen perusoikeuteen kuuluu, eikä pidettäis pystyssä ahneuden ja sairaa statuksen tavoittelua yksittäisille "egoille". Luulen että jokainen maksaa mielellään kun on vakiintunut ja perusluottamusta kunnioittava toimintatapa käytössä ja läpinäkyvä toiminta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      2355
    2. Jos voisit kääntää kelloa taaksepäin

      Mihin hetkeen palaisit?
      Ikävä
      128
      1348
    3. Pitäisikö valtion lopettaa Terveysjättien tukeminen

      Nyt annetaan puoli miljardia veroparatiiseihin ja kavereille, eikö olisi järkevää että valtio tukee vain Julkista puolta
      Maailman menoa
      146
      1306
    4. Mitä luulet kaivattusi ajattelevan sinusta?

      Oletko ollut hänen mielestään reilu, rehellinen ja ymmärtäväinen? Vai oletko hänen mielestään se, joka ei ollut reilu ei
      Ikävä
      9
      1156
    5. Sofia ei taida tajuta, että kaikki nauravat hänelle

      Sofia feikkaa luksuslokkeilua muttei tajua, että se aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja kaikki nauravat hänelle.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      1096
    6. Yllätyskäänne: Kivitipun huutokauppa rauksesi, myynnissä uudelleen.

      Kivitipusta käydään edelleen kauppaa, vaikka alkuperäinen huutokauppamyynti raukesikin. https://ilkkapohjalainen.fi/ta
      Lappajärvi
      38
      959
    7. Mukava nainen on

      Hyvännäköinen ja jollain tavalla räväkkä. Katsoin häntä, mutta mietin sinua kuitenkin. Ihan vaikka koko pitäjän kauneimm
      Ikävä
      58
      878
    8. Mikä oli se suurin syy, ettet kertonut tunteistasi?

      Olisitko voinut tai halunnut?
      Ikävä
      65
      846
    9. Lauantai aaumua

      Silmät aukesivat todellisuuteen. Hyvää huomenta. ☕🍁😊❤️
      Ikävä
      146
      823
    10. Pertikki out

      Lopeta nyt Pertikki tuo poliitiikan jauhaminen täällä. Mene jonnekin poliitiikan erikoissivuille ja jankkaa tuota muuall
      70 plus
      197
      814
    Aihe