mitä maksaa alle 3 m2 kylppärin remppa?

extrasaltad

Pitäsi kunostaa 50-luvun kerrostalossa olevan asunnon pieni kylppäri.
Laattojen poisto, lattiakaivon siirto, tasoitustyöt, vesieristykset, laatoitus, pistorasian ja valaisimen siirto. Lisäksi vesijohdot on tarkoitus tuoda suoraan roilosta pinta-asennuksena suihkusekoittimelle ja käsienpesualtaalle.
Mitä tällainen remppa suurinpiirtein Helsingissä maksaa? Materiaalit (laatat, saumalaastit) sekä LVI-kalusteet (pönttö, allas, hanat yms.) hankin itse tai säilytetään vanhat.
Yksi "tutuntuttu" remppareiska kävi katsomassa, ja löi kehiin luvut, joista olin lentää pe*seelleni :-o
Mitä te olette vastaavista rempoista maksaneet?

23

5086

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Euroja

      10000 e.

      • äimänä

        No huh, onpas hintaa.. ovatko hinnat todella tuollaista luokkaa?


    • remppaukkeli

      Valitan mutta kyllä toi kymppitonnin arvio paikkansa pitää. Tietysti kannattaa työ kilpailuttaa 3:lla urakoitsijalla ja antaa työ sitten sille keskihinnan tarjoajalle. Pyydä suosituksia tuttaviltasi äläkä luota firmojen omiin kehuihin.
      Olen tehnyt muutaman kylppärin jotka ovat olleet hissittömissä taloissa ja 5:ssä kerroksessa. Siinä ne olivat eurot tiukoissa...

    • kuplaa

      Ei ihme että asuntojen hinnat ja vuokrat ovat pilvissä.

    • h3o

      Onko teidän talossa tehty jo linjasaneeraus? Jos ei niin odota siihen asti että se on ajankohtainen tai joudut muuten hyvässä lykyssä maksamaan kylppärisi kahteen kertaan, muutoin tuo 10 000 € on ihan hyvä arvio kustannuksista.

    • extrasaltad

      Linjasaneerausta ei ole tehty, joten taitaapa olla viisainta unohtaa koko homma. Ajatus olis vaihtaa asunto isompaan, mutta nykyisellään kylppäri ei ole kovin houkuttelevan näköinen. Kiitos vastanneille!

    • Jämpti

      Just remontoin OK-talon saunan 3 m2, kylppärin 4,5 m2 ja kodinhoitohuoneen 10 m2 en tosin PK-seudulla ja laskutin asiakasta n. 10 000 € työn osuus. Hieman näyttää olevan PK-lisää hinnoissa.

      • jaaapa

        jaa-a.. no mitäpä tuohon muuta voi sanoa, kuin että pk-seudulla kaikki maksaa tuplasti enemmän..


    • laattalarry

      Tossa tietysti lattiakaivon siirto,putkimuutokset ,vesikatkomaksut,sähkömuutokset ,pk seudulla konsultti vesieristystarkastajat käyttää lakimiehen taksoja,parkkimaksut ja yleensä sen löytäminen nostaa pk-seudun hintaa.Jätteen roudaus kaatopaikalle(sitä tosta kopista tulee paljon),ja tavaran haku on aikaa vievää puuhaa Helsingissä.Saman laisen kylppärin remontoi espoon laitamilla jo pari päivää nopeemmin.
      Eli ei siinä tekijä saa mitään extra hintaa.Paljon mieluummin teen samanlaisen kylppärin vaikka espoon laitamilta 2-2,5 tuhatta halvemmalla kuin vastaavan Helsingistä.

    • Extrasaltad

      Ei näytä ilmaista olevan remontointi. Tämä huoneisto on Kampissa, joten jo pysäköintiin ja sakkoihin uppoaa satasia, ellei urakoitisja satu olemaan paikallinen ja omistamaan pysäköintikortin :)
      Valvonnan hinnat ovat täysin käsittämättömät. Isännöitsijä on tarjoutunut hoitamaan naapurille valvonnan hänen rempassaan, mutta hinta on kolmesataa euroa per käynti! Kai nyt valvontaa joku tekee halvemmallakin.

      • pihi_valittaja

        Minäkin valvon vielä kello 3:05 ja ihan ilmaiseksi, nyt menen nukkumaan.


      • Laattaa_lentää

        Samat sanat, valvoin kylppärissä, nyt valvon näitä palstoja jotta remontit tulee tehdyiksi.


      • elätinElämää

        Ilmaiseksi? Eikö näille yövalvojille sossu maksa palkat? Työssäkäyvät yleensä nukkuvat yöllä.


    • röör

      Kannattaako tosiaan rempata, jos putkiremppa on tulossa? Joudut maksamaan kylppärin kahteen kertaan.

      • extrasaltad

        Tilanpuute vaivaa, emme enää mahdu pieneen kaksioon. Pitäs vaihtaa asunto isompaan, mutta eihän tätä kukaan tämän kuntoisena ennen putkiremppaa osta.. tai menee ainakin puoli-ilmaiseksi.


    • OminKäsin

      Minä teen itselleni tuollaisen alle 1500 euroa, kun sattuu olemaan kaikki tarvittavat luvat.

      Kylphyuoneremontin ongelma on se, että siihen tarvitaan useampi ammattilainen (ne luvat). Kun sama henkilö tekee kaiken, syntyy synergiaetuja.

      Remonttokohteissa lappaa nykyään älytön määrä väkeä. Yleensä tulevat väärään aikaan ja osallistuvat vain toisen ammattiryhmän haukkumiseen. Se ei ole kovin rakentavaa, joten hintakin nousee.

      • Iteväsäsin

        Teetpä halvalla, kun pelkät kalusteet maksaa n. 1 100 euroa (pytty, allaskaappi hana, peilikaappi valolla) ellei sitten käytä pyttynä ämpäriä ja lavuaarina vatia tai osta halvimpia mahdollisia räysköjä mitä löytyy.


      • kuplaapukkaa

        Kyllä remppa mullakin onnistuisi, mutta minkäs teet kun parin neliön kylppäriin pitää saada tusina eri ammattilaista seisomaan vuorotellen ja yhtäaikaa. Maksaahan se sitten. Siinä on taas joutilaat keksimällä keksineet, miten toisia kuppaamalla saadaan järjestymään töitä. Ja isännöitsijä sitten kerää kunnon valvontamaksut.
        Meidän taloyhtiössä isännöitsijältä en saanut edes vastausta, voiko valvonnan hoitaa joku muu, jolla on sertifikaatti. Eli itse ahneuksissaan hoitivat kaiken ja laskuttivat.


    • extrasaltad

      Yritin neuvotella isännöitsijän kanssa kylppärirempasta, josko taloyhtiö voisi jotenkin osallistua kustannuksiin. Vastaus oli tyly: ei. Tiedän että jotkut taloyhtiöt kannustavat remppaamaan kylppäreitä siitäkin huolimatta että putkiremppa on tulossa seuraavan 10 vuoden sisällä. Eli ei todellakaan mitään mieltä tehdä maalausta kummempaa remppaa nyt.

    • rak.inssi

      Taivaallisia hintoja kun on puhe vain työn hinnasta. Taitaa olla niin, että tässä kisataan siitä, kuka heitää isommat luvut. Muuten, miksi lattiakaivoa pitäisi siirtää jos tehdään myyntiremontti?

      • extrasaltad

        Mutta mistäpä löytää joku, joka homman tekisi halvemmalla.
        Lattiakaivo on typerästi käsienpesualtaan alla, ja allas laskee suoraan ritilän läpi siihen. Suihkussa käynnin jälkeen koko lattia on märkä.. eli ei edes myyntiremonttimielessä sitä kaivoa voi tuohon jättää..


      • Pasilankake
        extrasaltad kirjoitti:

        Mutta mistäpä löytää joku, joka homman tekisi halvemmalla.
        Lattiakaivo on typerästi käsienpesualtaan alla, ja allas laskee suoraan ritilän läpi siihen. Suihkussa käynnin jälkeen koko lattia on märkä.. eli ei edes myyntiremonttimielessä sitä kaivoa voi tuohon jättää..

        Fibo-Trespo märkätilalevyt, hinta noin 60 euroa neliöltä. Seinät tuli kuntoon muutamassa tunnissa. Muuta en teettänyt, vanha suihkusekoittaja, johon vaihdatin tiivisteet ja letkun. Nyt on kuin uusi kylpyhuone.


    • Anonyymi

      Alle 3000 tuhatta , mutta ei yli neljää. Laadukkaat tuotteet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      598
      4362
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      148
      3144
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      167
      2432
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2265
    6. 242
      1784
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe